Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 17, 2021, 9:43 pm
Parţial noros
Parţial noros
11°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 7 km/h V
Răsarit: 7:33 am
Apus: 6:28 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Nemernicie! Romania, prima tara din lume care va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium (Iulian Urban)
Aciduzzul | 22 ianuarie, 2010 | 16 comentarii | 3509 vizualizari |
(11 voturi )

Codex_AlimentariusScrisoare deschisa a senatorului Iulian Urban catre autoritati…Pe baza datelor de mai jos, in calitate de senator ales de cobaii romani sa-i reprezinte in Parlamentul National, am cerut pe cale oficiala Ministerului Sanatatii, Autoritatii Sanitar-Veterinare si Ministerului Agriculturii sa stopeze imediat testarea acestor produse pe romani si sa imi explice de ce tocmai Romania alege sa fie prima tara la nivel mondial unde se testeaza aceste produse! Am insa nevoie de sustinerea puternica a societatii civile si a tuturor celor care cred ca Romania nu trebuie sa devina un imens lagar unde se fac teste chimice pe populatie ! (senator Iulian Urban)

Experimentul “Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de Codex Alimentarius.

Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.”

Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism.

De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

Dumnezeu sa-i ajute pe romani.

Cobaii romani sunt asteptati sa se mute de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Chimiei, pardon, al Agriculturii.

Am primit pe e-mail, trimis de catre un utilizator, urmatorul text; am constatat ca sursa este aici. M-am uitat pe site la BASF http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110 si da, suntem prima tara care experimenteaza asta, adica produsele pe baza de Initium. Probabil, in acceptiunea lor, ar trebui sa fim mandri de asta.

Deci, sunt 2 produse, Enervin™ si Zampro™. Ceea ce m-a uimit un pic a fost fraza urmatoare:

“Because of the very favourable environmental profile of Initium, the products were authorized in the record time of four years,” said Roland Ringel, Head of the Initium Global Development Project.

Adica alte produse apobate in ritm alert? OK, hai sa ne uitam ce studii au stat la baza aprobarilor – mai ales ca ma intereseaza impactul asupra sanatatii oamenilor. Sa le luam in ordinea .. comunicarilor gasite de mine:

4 decembrie 2008

Se anunta ca primele tari care vor testa noile minunatii de Initium vor fi tarile din America de Sud (stiu .. alti cobai specializati), Europa era anuntata pentru 2011!!!

Si totusi Romania este premiera mondiala? De ce? Sud americanii s-au razgandit? De ce? Ceanume i-a facut sa se razgandeasca? Si acolo foamea de spagi in randul guvernantilor si parlamentarilor este cel putin tot atat de mare ca si in Europa Centrala si de Est. Asadar tarile din America de Sud AU REFUZAT sa isi transforme cetatenii in cobai, si unde in lumea asta mare se pot gasi niste fraieri? In Romanica!

Initium si mai cum? Numele provizoriu este ametoctradin. Este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine uluitor de puternic a carui structura chimica o puteti consulta aici http://www.alanwood.net/pesticides/ametoctradin.html

AMETOCTRADIN-ul este pur si simplu o chestie CRIMINALA. De exemplu de pe acest site http://www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC43415 aflam ca produsul prezinta [traduceti voi!] ”

Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.

Si aici este fisa din UK a substantei cu pricina http://sitem.herts.ac.uk/aeru/iupac/Reports/1648.htm
Si da, ati vazut bine, NU EXISTA DATE despre impactul asupra oamenilor. De fapt nu exista NICIUN FEL DE DATE PUBLICE, DATE EVALUATE pe bune!!

LA “mama” UE gasim ca “jucaria” a fost aprobata in 9 iulie 2009! Iar termenii sunt uluitori: “dosarul PARE sa implineasca…” ”este considerat, in principiu,…”

Problema este ca raportul de evaluare (DAR), pe care se bazeaza concluziile minunatilor de la EFSA, NU era peer-reviewed (evaluat de alti cercetatori) la momentul cand au tras ei concluziile si au dat recomandarea. Scrie chiar in raport:

As the DAR has not yet been peer reviewed, the conclusions reached in this reasoned opinion have to be considered as provisional and might be reconsidered once the peer review under Directive 91/414/EEC has been finalised.

Si nu cred ca este nici acum, pentru ca altfel ar fi fost publicat. Sau poate a fost publicat pe undeva si eu nu l-am gasit.

ORICUM, sa dai recomandari pentru introducerea unei substante in circuitul alimentar FARA sa ai studiile evaluate la sange, este cam la fel de “stiintific” cu a vaccina oameni cu un vacin netestat.

Deci povestea se repeta, doar ca acum la nivel de substante folosite in agricultura. Un vaccin poti sa-l refuzi .. inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente in conditiile in care legea nu impune avertizarea consumatorilor .. ”fraierilor, sunteti cobaii unui experiment”. Si cine-si asuma raspunderea pentru toate consecintele potentiale?

Unde sunt evaluarile independente? Unde sunt datele care sa arate efectele la nivelul corpului uman, date care sa provina din cercetare pe termen lung? Din datele existente nu poti sa spui decat ca exista substanta si ca va fi testata in Romania. In rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru corpul uman. Dar nu au cu ce sa dovedeasca asta. Hmm… cam asa, tot cu crezut pe cuvat a fost si cu altele.

Cine si cu ce bani a luat ca sa se aprobe asa ceva in Romania? De ce s-a schimbat locatia testarilor (initial erau tari din America de Sud!) ? De ce nu s-a facut testarea direct in Olanda, unde au facut majoritatea cercetarilor si evaluarilor?

CINE SI-A PERMIS SA TRANSFORME CETATENII ROMANI IN COBAI FARA SA LE CEARA ACORDUL? CINE A SEMNAT PENTRU APROBAREA ACESTUI EXPERIMENT?

Vaccinurile , medicamentele mai poti sa le refuzi, dar aici oamenii vor fi pur si simplu captivi si otraviti fara sa stie. Asta se cam cheama crima; stiintifica de altfel, cu acte in regula.

CE STIM DESPRE ENERVIN ?

Romania este prima tara din lume ce autorizeaza utilizarea fungicidelor pe baza de initium, care, potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de vita de vie sa obtina mai rapid o productie de calitate inalta, relateaza publicatia Business Review consultata de Agerpres.

Compania germana a indicat ca in afara de produsul continand initium pentru struguri, care va fi disponibil in Romania din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizata si folosirea produsului Zamporo, un fungicid pe baza de initium pentru culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa.

Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic si rezultatele au indicat o selectivitate inalta si o eficacitate impotriva vestejirii si a ciupercilor ce ataca plantele.”Agricultorii romani doresc sa concureze cu succes pe piata europeana. Din acest motiv exista un mare interes in domeniul tehnologiilor inovatoare.

Produsele noastre de protectie a culturilor, compatibile cu mediul si cu eficacitate sporita, vor permite cultivatorilor de vita de vie si fermierilor sa obtina recolte de buna calitate, avand numai un nivel minim de reziduuri, in concordanta cu normele UE” , a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.Produsele pe baza de initium se vor adauga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri.

Alaturi de Enervin, Cabrio Top urmeaza sa devina un produs important in domeniul protectiei plantelor, al strugurilor in Romania, mentioneaza publicatia citata. Totodata, produsele pe baza de initium urmeaza sa fie omologate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010, dupa care vor urma si alte tari europene.

Din 31 decembrie 2009 România este membra Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii cu privire la faptul că în acest an, conform Codexului, ţara noastră va trebui să experimenteze un fungicid al companiei germane BASF, fungicid care conţine un produs chimic extrem de toxic, INITIUM folosit în culturile de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Gheorghe Mencinicopski, directorul Institutului de cercetări alimentare, a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea se face zilnic atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism.

De ce România s-a oferit să facă aceste teste care au fost programate să fie făcute în alte ţări din Asia şi Africa deocamdată doar actualii guvernanţi pot să ne spună.

România a avut o şansă enormă, aceea a agriculturii bio pe care însă se pare că a pierdut-o în tot felul de tratate şi tratative de preaderare, aderare sau postaderare.

Dar să ne întoarcem puţin în istorie şi să vedem cine este acest Codex Alimentarius şi ce vrea el – Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor alimentare.

Codex Alimentarius este o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar.

Cârcotaşii spun că acest Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice.

Directorul Institutului de cercetări alimentare, Gheorghe Mencinicopski, merge până acolo încât spune că pentru a putea să-şi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.

Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. În 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA.

Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic. Cred că ar fi mai bine să încerce să ne dea fungicidele cu linguriţa. Efectul lor ar fi mult mai rapid!

Catre: Ministerul Sanatatii si Familiei, ANSVSA, Ministerul Agriculturii

Buna ziua,

Stimati Domni/Stimate Doamne,

Trimit prezenta interpelare pe baza datelor de mai jos si in calitate de
senator ales de cobaii romani sa-i reprezinte in Parlamentul National, cer
pe cale oficiala MINISTERULUI SANATATII, AUTORITATEA NATIONALA
SANITAR-VETERINARA SI MINISTERULUI AGRICULTURII sa stopeze imediat
testarea acestor produse pe romani si sa imi explice de ce tocmai Romania
alege sa fie prima tara la nivel mondial unde se testeaza aceste produse.
In acest sens am sustinerea societatii civile si a tuturor celor care cred
ca Romania nu trebuie sa devina un imens lagar unde se fac teste chimice
pe populatie.

Fata de cele prezentate mai jos, va rog sa imi comunicati daca
informatiile sunt conforme cu adevarul si pozitia oficiala a dvs. fata de
acestea.

Senator Iulian Urban
Vicepresedintele Comisiei Juridice in Senatul Romaniei

Sursa: Iulian Urban

16 Comments

 • ovi
  decembrie 23, 2011

  buna,
  eu cred ca ar trebui sa ne pazim singuri si sa nu lasam pe alti sa ne aiba de grija
  mai precis avem suficienta putere de a ne produce singuri tot ce avem nevoie referitor la legume
  mai ramane sa luam anumite decizii referitoare la ce mancam
  este greu pentru ca nimic nu este verificat sau chiar daca scrie ca este cine stie cum s-a facut
  a ne face o mica gradina care sa ne produca cea ce avem nevoie este o solutie mai sigura decit orice
  mai sunt si cei care nu pot
  da
  atunci gasiti pe alti care pot si pt voi si asigurativa ca totul este normal si curat
  curat este un cuvint mare

    (Quote)

 • adriana
  februarie 4, 2010

  mai jos este si raspunsul la dilema de ce tocmai romanii au fost alesi : fiindca e plina tara de asa zisi intreprinzatori ca dl catalinperianu care nu se gandesc decat la faptul ca produsele nedaunatoare costa prea mult. Genul asta de oameni vor sa investeasca daca se poate nimic dar sa scoata banul ca vorba aia, sunt intreprinzatori. Pe ei se bazeaza si guvernul cand implementeaza genul asta de tampenii: e plina tara de ahtiati dupa bani care ar folosi orice metode de sporire a buzunarului. stai acasa domnule nu ai facut decat sa caracterizezi producatorul roman al zilelor noastre.

  catalinperianu: Imi pare rau pentru toata lumea si mai ales pentru domnu’ Urban.Sa zicem ca nu ar fi aprobat la noi initium, stiti voi ce ati mancat pana acum si ce o sa mancati in continuare?Stiti cate cacaturi baga unii gradinari in recoltele lor pentru a putea rezista de la an la an si pentru a putea supravietui??? Stiti ce preturi au produsele fitosanitare si de cate ori trebuie sa le foloseasca un fermier pentru ca painea cea de toate zilele sa ajunga in farfuriile voastre ? Sunt legumicultor,traiesc intro zona cu gradini de legume si stiu ce inseamna . Si acum 20 de ani se foloseau o multime de produse periculoase,Mihaela,ca sa nu mai vorbim de vestitul DDT,cu care rezolvau toti oamenii orice problema ,inclusiv spalatul cainilor si al pisicilor sau aruncatul prin cuibarele gainilor pentru ca acestea sa nu mai faca paduchi…

    (Quote)

 • Patrascu Andrei
  februarie 4, 2010

  fratilor, am fost tot timpul o tara impinsa de la spate si condusa de cei din exterior:| cand o sa lase romanu la o parte jugul si o sa ridice capul sus? intradevar pe multi nu ii intereseaza ce mananca si asa mai departe, dar de la asta si la lasa sa fim testati, sa vedem oare murim in 30 de ani sau nu??eu zic ca e mai bine sa zicem NU!!!! de la inceput si sa lasam sa vedem ce se intampla cu altii care folosesc acest produs!!!de ce sa fim noi primii??fie ca e bun fie ca nu, parerile sunt impartite, nestiutorii pe cine sa creada???e mai simplu un NU de la inceput si gata, si parca guvernul Romaniei, toate institutiile astea private erau menite sa apere populatia si sa ii ofere siguranta, cum o face el astfel testand chimia pe noi???ia sa-i intrebam pe cei din guvern…cati ar folosi produse radiate cu initium??? va zic eu…nici unul!!!! si atunci de ce sa le folosim noi???eu unul prefer sa mananc ce creste in gradina, cu ajutorul soarelui si mamei nature!!pace si dragoste va spun!!!in interior cat si afara ca veti avea nevoie de ambele!!!

    (Quote)

 • Andrei
  februarie 2, 2010

  Felicitari Azongo! O descriere magistrala si plastica…din pacate, ai vazut cam cat de distorsionati pot fi unii…

    (Quote)

 • azongo
  februarie 2, 2010

  Bravo domnule Gigi, ca ati observat.
  Cu alte cuvinte, ceea ce se intampla aici poate fi descris astfel: eu fac un tabel in care scriu numele domnului Urban in prima coloana, urmat de o serie de coloane intitulate Crime, Violuri, Come alcoolice, Deturnari de avioane, Atentate teroriste, si completez la fiecare din ele “0”.

  Insa dupa aceea – si parafrazez – pot spune, ca autorul textului de mai sus: “Iata ce se leaga de numele d-lui Urban: Crime, Violuri, Come alcoolice, Deturnari de avioane, Atentate teroriste !!!!!

  …dom’le, nesimtirea e mare…

    (Quote)

 • catalinperianu
  februarie 1, 2010

  Imi pare rau pentru toata lumea si mai ales pentru domnu’ Urban.Sa zicem ca nu ar fi aprobat la noi initium, stiti voi ce ati mancat pana acum si ce o sa mancati in continuare?Stiti cate cacaturi baga unii gradinari in recoltele lor pentru a putea rezista de la an la an si pentru a putea supravietui??? Stiti ce preturi au produsele fitosanitare si de cate ori trebuie sa le foloseasca un fermier pentru ca painea cea de toate zilele sa ajunga in farfuriile voastre ? Sunt legumicultor,traiesc intro zona cu gradini de legume si stiu ce inseamna . Si acum 20 de ani se foloseau o multime de produse periculoase,Mihaela,ca sa nu mai vorbim de vestitul DDT,cu care rezolvau toti oamenii orice problema ,inclusiv spalatul cainilor si al pisicilor sau aruncatul prin cuibarele gainilor pentru ca acestea sa nu mai faca paduchi…

    (Quote)

 • ianuarie 30, 2010

  Bun, deci orice petitie si oricat ne-am bate gura, e pierdere de vreme, fiindca hai sa fim seriosi, la noi nu “guverneaza poporul”, asa cum tot tipa din toti rarunchii toti politicienii (mai ales cand e vorba de alegeri), sper ca realizati asta. Cred ca cel mai sigur va fi sa avem fiecare o sursa sigura de alimente, de la tara, pe cat va fi posibil. Cei care mai avem bunici si rude care lucreaza pamantul, o sa fim mai norocosi.
  Anyway, daca chiar credeti ca gasiti o modalitate de a stopa experimentul, ma implic.

    (Quote)

 • Gabi
  ianuarie 30, 2010

  Eu nu inteleg un lucru;alesii nostrii din parlamentau luat la cunostinta ca aceste substante nu au mai fost folosite nicaieri in lume.Daca da, atunci de ce nu se opun implementarii acestui plan prin care romanii devin cobai.In naivitatea mea cred ca nu toti parlamentarii au decazut atit de mult incat la o problema asa de grava sa nu aplece urechea si sa se documenteze minutios ,sau nu au timp decit de afacerile lor.Mai mult ma gandesc ca liderii partidelor trebuie sa ceara lamuriri suplimentare.Eu unul cred ca intradevar cineva undeva elaboreaza intradevar un plan de reducere a populatiei , dar altceva dect sa raspindesc aceasta scrisoare deschisa a d-l Lucian Urban si spre ca toti cei ce o vor citi o vor trimite mai departe

    (Quote)

 • Vlad fiul Dracului
  ianuarie 30, 2010

  Am fost avertizat din Romania de acest INITIUM si m-am interesat de el, ajungand la concluzia ca este deosebit de periculos. Nici o chstie: Nu se va intampla nimic! Cu cat o situatie este mai periculoasa, cu atat omul ia pozitia strutului. Exemplu cu evreii in al doilea razboi mondial: Exista marturii ca refuzau sa creada, desi se aflau deja in lagarul de exterminare, ca in 2-3 ore vor fi gazati. Creierul se “apara” prin astfel de mecanisme. Daca acum cineva ar afirma ca acest INITIUM (inceput) este inceputul unui genocid, a unei distrugeri in masa a populatiei, ati crede? Ati lua vreo masura? Ati fi in stare sa va ganditi la o masura eficienta? Evreii au fost in stare, ei au luptat cu eroism in ghetouri impotriva unei forte mult mai mari. Voi ce ati fi facut in situatia lor? Sa o luam cam asa: de ca. 20 de ani suntem supusi unui proces de ETNOCID, numit si genocid cultural. Etnicii romani sunt asimilati cu tiganii, in mod planificat si organizat. CE ATI FACUT? Ce masura ati luat? Acum daca vi s-ar spune ca dupa un etnocid urmeaza si un genocid in toata regula, prin blocarea anumitor enzime si co-enzime in organism, prin cancer, etc, ce veti face? Faceti ceva! Si impotriva etnocidului si a genocidului

    (Quote)

 • Gigi
  ianuarie 28, 2010

  Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.

  Asta e descrierea sectiunii de toxicologie, stimate domn. Click pe Toxicity, chiar in fata frazei, ca sa vezi clasa de incadrare.

    (Quote)

 • Eliza
  ianuarie 27, 2010

  dar asa de curiozitate…chinezii acestia ce au? nu-s tot oameni? sincer eu nu pe astia i-ar extermina ca in fond si la urma urmei nu mananca nici mult si produc pentru toata lumea-made in China unde te uiti. E foarte greu sa acorzi 5 minute intr-un buletin de stiti de la ora 19 dar e usor sa faci emisiuni politice si sa-l pui pe badea sa vorbeasca 1 ora in contiuu comentand pe aceeasi baza, dar , asta e tara in care am avut nenorocul sa ne nastem si din pacate mama prostiei s-a nascut tot aici.Americanii stiu ca romanii isi doresc primul loc, indiferent ce ar insemna acesta si dk poti sa extermini o populatie care nu ia atitudine nici in cazuri ca acestea…eu zic ca ne meritam soarta.

    (Quote)

 • Petru
  ianuarie 26, 2010

  http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
  Posted January 11th, 2010 by BASF in Chemicals ,Germany

  First approval worldwide of fungicides with Initium®for wine and vegetables
  New fungicide products authorized by Romania in record time
  Romania was the first country worldwide to authorize Initium

    (Quote)

 • bogdanawo
  ianuarie 24, 2010

  Propun utilizarea şi testarea tuturor produselor periculoase pe chinezi.

    (Quote)

 • mihaela
  ianuarie 24, 2010

  De ce nu se fac publice toate aceste detalii?Acum ce sa facem?Margarina nu mancam,nici salam, fructele si legumele nu mai sunt adevarate, laptele este de fapt un concentrat scump samd.Poate ca nici pamantul nu va mai putea sa ofere ceea ce acum numim pompos BIO si care pana acum 20 de ani era pur si simplu normal.Ce lume aberanta.Sa mai facem si copii?Cine poate raspunde la intrebarea asta?????

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 219 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 324 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 104 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 192 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 105 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 69 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 69 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics