Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 27, 2021, 8:33 pm
Predominant senin
Predominant senin
11°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 66%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:46 am
Apus: 6:12 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Ovidiu Ohanesian: adevarul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbarleste parul
Aciduzzul | 7 iulie, 2013 | 23 comentarii | 14540 vizualizari |
(40 voturi )

A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel. Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?

3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?

Cititi si:

PEDO-PSD!! O noua surpriza a Masonului Highlander. Gasca pedofila PSD-ista?! Victor Ponta, Nicolae Banicoiu si fratii Negoita – sex platit cu minore?!! Si menestrelul vintage Adrian Enache prefera carnea frageda pe bani. Razvan Nicolescu (seful TVR2) – peste de minore?!! Codoasele de la TVR2 si “Miss TSD”. Masoneria si actiuni masonice “caritabile” de data asta – tehnica biciul si zaharelul plus o lovitura mica sub centura (MLNR-Povestiri Adevarate)

CE SPUN ROBERT NEGOIŢĂ, NICU BĂNICIOIU, ADRIAN ENACHE - SPECIAL

FOTO. Gala Marii Loje Nationale, invitati de onoare Ponta Victor & P.S.D., transmisa live la TVR2

Cinci dovezi ca Ponta a luat spaga de la Chevron

Soros in Romania – intalnire secreta cu Basescu si Ponta. Miza: Rosia Montana. Tigania Bancii Mondiale, stimulata de Reteaua Deschisa Soros

5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?

6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

9. Dacă aţi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastră Călin Lemnaru, şi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureşti, proprietatea prietenului dumneavoastră Robert Negoiţă?

10. Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?

11. Dacă la Târgu Jiu aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângă Hotelul Ana, proprietatea aceluiaşi amic Călin Lemnaru, cu o membră PSD (cu iniţialele I.V.) pe care aţi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? Ştiţi că aţi fost monitorizat în legătură cu această relaţie de serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI)? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci şeful SIPI Gorj?

12. Dacă în acelaşi apartament aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituată minoră de lux, ai cărei părinţi au formulat plângere penală împotriva dumneavoastră pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu minore? Dacă ştiţi că aţi fost monitorizat de SRI în legătură cu relaţiile sexuale cu prostituata minoră? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe colonelul Cătălin Peptan, şeful Direcţiei Judeţene Gorj a SRI în perioada respectivă? Dacă i-aţi solicitat naşului dumneavoastră George Maior, directorul SRI, să blocheze acest dosar?

13. Dacă, în calitate de deputat de Gorj, aţi intermediat încheierea unui contract bănos între Complexul Energetic Turceni şi cabinetul de avocatură al prietenului dumneavoastră Dan Şova, la care eraţi asociat? Care a fost valoarea totală a acestui contract?

14. Dacă, împreună cu amicul Dan Şova, i-aţi solicitat şi aţi primit de la actualul preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcţiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apăra pe fiul său vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, promiţându-i că veţi rezolva cu preşedintele completului de judecată? Fiind chestionat ulterior, judecătorul în cauză a afirmat că nu aţi făcut niciun demers în acest sens.

15. De ce nu recunoaşteţi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penală Internaţională”? Întâmplător, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteşti şi Gheorghiţă Mateuţ de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate şi-mi sunt prieteni, astfel că ştiu adevărul. Aveţi demnitate, recunoaşteţi furtul şi demisionaţi!

16. Dacă este adevărat că, cu o săptămână înaintea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, împreună cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aţi solicitat liderilor judeţeni ai PSD să discute cu preşedinţii de secţii de votare să raporteze la orele stabilite o prezenţă mai mare cu 25 de persoane decât cea reală, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenţă la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacă l-aţi menţionat în autodenunţul depus anul trecut la DNA, după începerea urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu să recunoaşteţi şi să demisionaţi!

17. Dacă şi cu ce aţi fost şi sunteţi şantajat de preşedintele Traian Băsescu? Care este motivaţia reală a pactului de coabitare încheiat cu acesta?

18. Cine v-a impus s-o numiţi pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcţia de procuror şef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureşti, pe care Kovesi l-a ajutat scăpându-l de răspundere penală pe fiul său minor, autorul real al accidentării mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?

19. De ce v-aţi schimbat poziţia în problema exploatării gazelor de şist din România de către corporaţia americană Chevron?

20. De ce v-aţi schimbat poziţia şi v-aţi exprimat toleranţa faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex?

21. De ce v-aţi schimbat poziţia în privinţa statului Kosovo, recomandând recunoaşterea independenţei acestuia de către România?

22. Dacă aţi încheiat o înţelegere cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborării steagului secuiesc şi lărgirea autonomiei maghiarilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc?

În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.Valer Marian, Senator Satu Mare, 1.07.2013

Sursa: Ovidiu Ohanesian

23 Comments

 • latrina 3
  octombrie 15, 2014

  foarte usor sa faci prost unul care are smpatie pentru unul sau altul ce nu inteleg multi daca nu esti cu ponta esti basist sau invers dativa cu parerea da cu respecr si cu argumente chiar daca unii chiar nu-l merita

    (Quote)

 • Vasile
  septembrie 10, 2014

  este un SIT de tâmpiți care ne cred proști. Nu cred că Ovidiu s-a tâmpit atât de tot încât să fie autorul unui astfel de idioțenie-produs al minții bolnave a lui Valer Marian. Doamne pe cine am avut ca senator și este grav dacă mai sunt asemenea și acum. Trăiască Train Băsescu cel mai iubit dintre mafioți!!!

    (Quote)

 • Elena
  august 29, 2014

  JOOOOOOOSSSSS CU NENOROCITUL DE PONTAAAAA!!!!!

  ROMANI!!!!!CAT MAI DORMIM PE NOI???CAT??PANA CAND??

  AU SARACIT DE TOT TARA ASTA SI INCA NU LE AJUNGE!! NE FURA “PE FATA” SI NIMENI NU FACE NIMIC1

  DACA POPORUL NU FACE NIMIC, NE VOR DISTRUGE!!! VAI DE NOI SI DE COPII NOSTRI, CA AI LOR SUNT TRIMISI LA ADAPOST PRIN ALTE TARI, LA STUDII SAU CHIAR DEFINITIV…ASA CA, CE MOTIVE AR AVEA SA PUNA TARA ASTA PE ROATE??

  CUM SPUNE AL NOSTRU IMN: DESTEAPTA-TE ROMANE!!

    (Quote)

  • Vasile
   septembrie 10, 2014

   „Poale lungi și minte scurtă„ zicala românească care te caracterizează. Din două una este sigur adevărată -prostie sau băsistă.

     (Quote)

  • ion
   septembrie 11, 2014

   se poate sa fie adevarat.
   Totusi , “prima” prioritate ramane indevfernt de cine si cum , devarcarea lui traian \basescu…
   dupa aceea , facem curat si in bucatarie…

     (Quote)

 • jos comunistii
  august 23, 2014

  @yamacru

  Asa prostii sunt de ras si pt copii naivi sau pt basisti batrani si tineri mai putin scoliti si mai cumparati etc…
  Rade lumea .. si de fapt se vede ca nimeni nu le baga in seama si Ponta cu toate defectele lui e net peste acest incompetent si rau intentionat Basescu…si creste in sondaje asa ca… Cu cat e mai denigrat cu atata oamenii normali il accepta mai mult… si devine mai simpatic…Asa ca scrieti fratilor prostii si va asigur ca v-a iesi presedinte din primul tur spre oftica basistilor… P aPa….haaaaa

  nici nu puteai sa-l pupi in cur mai frumos!

  p.s. scuze de repetare.

    (Quote)

 • yamacri
  august 18, 2014

  Asa prostii sunt de ras si pt copii naivi sau pt basisti batrani si tineri mai putin scoliti si mai cumparati etc…
  Rade lumea .. si de fapt se vede ca nimeni nu le baga in seama si Ponta cu toate defectele lui e net peste acest incompetent si rau intentionat Basescu…si creste in sondaje asa ca… Cu cat e mai denigrat cu atata oamenii normali il accepta mai mult… si devine mai simpatic…Asa ca scrieti fratilor prostii si va asigur ca v-a iesi presedinte din primul tur spre oftica basistilor… P aPa….haaaaa

    (Quote)

 • august 17, 2014

  x

    (Quote)

 • august 17, 2014

  ponta,ponta si iar…..ponta , un mincinos ordinar care face toate jocurile murdare ale celor din PSD si a celor care au nenorocit tara dupa -89, Multumesc

    (Quote)

 • milu bajenaru valentin 79 ani
  iunie 4, 2014

  Domnule groaza asta de comportament este adevarata?? daca este adevarata si ca si senatorul Valer Marian din Satu Mare a facut ceiasi scrisoare lui Ponta,DECE MAMA DRACULUI
  mai sta in fruntea guvernului..???Dece Senatoru Sarbu “”tata socru”” nu-l interpeleaza??Dece nu-l puneti pe toate ecranele tv si net cu faimoasa lui “”opera””si asta DACA ESTE ASA,..

    (Quote)

  • Vasile
   septembrie 10, 2014

   „bătrân și fără minte„ nu-ți dai seama că este o manipulare josnică de tip mafiot și securistic gen a la chioru. Mă mir că ai ajuns la această vârstă și mai și scrii, dacă crezi aceste tâmpenii emanate de minți bolnave.

     (Quote)

 • Cristi
  mai 5, 2014

  Ponta asta pare totusi un baiat dezghetat.Personal cred ca joaca un rol al cuiva.Putin probabil sa nu-si dea seama de imaginea josnica afisata in fata poporului.Oare este char atat de prost? Sau cu adevarat e un derbedeu fara scrupule?

    (Quote)

 • Trebuie
  aprilie 7, 2014

  Fiecare punct din scrisoarea deschisa a dvs. trebuie imprimat pe banere electorale si postate in toata tara poate prostimea va deschide ochii inainte sa voteze acest impostor periculos si penibil

    (Quote)

 • milu bajenaru valentin 79 ani
  aprilie 7, 2014

  am uitat ceva f.f.mportant,,,SI MAI VREA SA FIE P R E S E D I N T E..!!!??? face “”POPONARIE LA COTROCENI>>???DACIANA CE PARERE ARE OARE .////???daca stie ????DUMNEZEULE MARE..!!!

    (Quote)

 • milu bajenaru valentin 79 ani
  aprilie 7, 2014

  considerand ca apucaturile(naravul din nascare moarte n-are)ma intreb cum s-a fofilat acest “”IMPOSTOR””in structura de partid,unde parerea mea este ca lasand deoparte fatul ca sant ramasite comuniste,oameni ca NASTASE cum de au acceptat un astfel de personaj.???Ma cutremura fiorul gandului ca acest personaj si-a bagat mana pana la umar in buzunarul meu si nu numai si mai este si POPONAR????O Doamne!!UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE<<??

    (Quote)

 • Sara
  martie 6, 2014

  Modul cum este scrisa aceasta scrisoare pare credibila. Nu e anonima, e scrisa de un fost procuror, prin urmare cunoaste care ar fi consecintele unei dezinformari sau calomnii, este documentata si contine detalii si mai ales contine nume grele . Pe de alta parte Victor Ponta tace. Nu dezminte, nu actioneaza in judecata pe autorul interpelarii pentru calomnie. Si nici celelalte persoane acuzate indirect sau colateral. Totusi mass media nu preia aceste acuzatii deosebit de grave pentru motive pe care eu nu le inteleg.

    (Quote)

 • eu
  decembrie 3, 2013

  cineva spunea ca nu crede ca cineva cu un asemenea trecut si prezent poate fi prim ministru! din nefericire pentru Romania, numai asa ceva poate ajunge sa detina functii ( de la directori pana la ministri , senatori etc.).nu am cunoscut oameni cinstiti, educati , cu valori si verticalitate vis-a-vis de sine si de Dumnezeu in functii de conducere…. nu sunt primiti, agreati, suportati de cei care fac legea in aceasta tarisoara. peste tot este asa, dar totusi in Romania lucrurile au luat-o razna de tot!!!!!

    (Quote)

 • septembrie 26, 2013

  erată:conţinutul, în loc de conşinutul

    (Quote)

 • septembrie 26, 2013

  Cu ceva timp în urmă am primit şi eu pe adresa de E-mail conşinutul acestei scrisori-interpelare pe care am crezut-o ca reală. Mă întreb şi vă întreb de ce nu apare o comunicare care să elucideze ce este adevăr şi ce este ficţiune! Nu putem admite ca un om cu un astfel de trecut să aibă funcţia de Prim- Ministru

    (Quote)

 • assasin
  septembrie 24, 2013

  sigur …ponta s-a frecat in cur…

    (Quote)

 • iulie 8, 2013

  ponta nu mai chiar asa simpatic ca la inceput de guvernare

    (Quote)

  • Tereza
   septembrie 26, 2013

   dar pana la a fi prim ministru, prin ce fapte de vitejie s-a remarcat ? + infinit

     (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 332 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 112 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 198 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 106 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 120 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 77 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 77 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics