Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
noiembrie 26, 2020, 12:13 am
Senin
Senin
2°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 7:25 am
Apus: 4:40 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Poveste urata cu Imparati, Feti-Frumosi Masoni, Balauri Securisti si Zane (de dragul adevarului istoric). Imparatul si Sfetnicii se murdaresc in Mocirla si se Deruteaza in Manipulari. Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti…(Mason Press)
Aciduzzul | 6 noiembrie, 2010 | 1 comentarii | 565 vizualizari |
(2 voturi )

Revenim cu ciclul Povesti Nemuritoare inainte de Marea Finala. A fost o data ca niciodata, ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti…A fost odata o echipa de Sfetnici si Servitori care inainte de Marea Finala ce trebuie sa il desemneze pe urmatorul Imparat, s-au gandit, daca tot se strange la ei lista cu delegatii mestesugarilor care reprezinta Atelierele din Cetate, sa mai acceseze putin papirusurile din biroul Marelui Sfetnic Secretar in care, la intrarea in Breasla, fiecare mestesugar a dat detalii despre sotie si copii. Si ca sa vezi ce se poate intampla daca stii sa citesti papirusuri cu info personale si confidentiale; unii delegati au primit telefoane de la Mari Sfetnici sau Viitori Sfetnici care ii intreaba pe mestesugari despre copii si sotie, spunand in clar numele acestora si chiar varsta (cum au stiut sa foloseasca abacul pt. a face calculul?), pentru a sublinia ca sunt monitorizati, nu numai ei ci si familiile lor.

Avem o veste buna! Doua astfel de apeluri au fost inregistrate si s-a depus plangere penala importiva telefonistului de serviciu.

Alti Sfetnici, au gasit ceva si mai perfid. Suna la Mestesugarii delegati din afara Cetatii de Scaun si le spun ca votul lor este monitorizat. Si ca se va sti clar cum voteaza fiecare. Pentru ca spun ei MINTIND si MANIPULAND, ca votul se face pe REGIUNI si cum toata regiunea (ar vrea ei sa fie asa) voteaza cu Candidatul agreat de Scriitor Imparat, orice vot potrivnic se va vedea prin excludere.

Totul este un fals ordinar si bineinteles ca nu este posibil asa ceva. Se voteaza pe rand, in ordinea numarului fiecarui atelier mestesugaresc.

Marele Ospitalier raspunzator de toata organizarea Marii Finale, ca si reprezentant al organizatorului oficial – Cetatea de Scaun – a avut grija sa provoace panica si sa genereze o dorinta suplimentara pentru mestesugarii delegati de a scapa repede de supliciul votului in trei tururi si nu s-a ocupat deloc de partea de mancare, bautura si cafea pentru cei care in mod normal vor sta la vot si la ce va urma dupa, cel putin pana la miezul noptii. Se doreste sa se plece acasa sau pe te miri unde ca sa se poata introduce alti „cetateni” cu actele celor rapusi de foame si sete.

Un haos general care poate fi ultima mizerie facuta unor oameni care vin din bucurie si convingere la intalnirea anuala a reprezentantilor mestesugarilor din Cetate.

Despre eliminarea unor delegati ai Atelierelor care au nominalizat doi din tripleta curateniei morale a Cetatii de Scaun pe motive puerile, nu are rost sa vorbim, deoarece face parte din arsenalul gandit de Sfetnicul Mare Secretar prezent la ultima manipulare inainte de a-si plimba linistit catelul prin parcurile din Micul Paris.

In acelasi spirit, de a interveni asupra numarului de mestesugari delegati si pentru marirea influentei personale, a transferat dupa bunul plac mestesugari care nici nu stiu ce li se intampla si creaza Ateliere Mestesugaresti puternice pe Hartie in Sertar care vor avea un numar record de reprezentanti.

Ne bucuram ca aceste liste raman in atat de multe exemplare, incat vreodata cineva sigur va putea sa evalueze frauda institutionalizata prin trimiterea ca delegati pentru unele Ateliere Mestesugaresti a mestesugarilor care activeaza de drept in alte Ateliere, mai ales ca se identifica cu actul de identitate.

Cu privire la decretele obisnuite pe care actualul Scriitor Imparat si Sfetnicii sai le introduc in Mapa de Congres si sunt votate in bloc, fara ca delegatii mestesugari sa detina mandat pentru asa ceva, este ceva atat de obisnuit in cei 7 ani de epoca a lui Scriitor Imparat, incat nu ne-ar mira sa vedem un decret prin care isi prelungeste singur mandatul cu inca 2 ani si ca in bloc,este votat in unanimitate.

Sau macar posibilitatea ca Marii Sfetnici sa poata sta pe functii 2 mandate consecutive, ca au promis prea multe la si mai multi si nu mai pot sa faca fata la obligatii. Multi dintre ei trebuind sa ramana pe aceleasi functii, dar Constitutia Mestesugarilor inca nu le permite aceasta manevra.

Asa ca ar trebui sa se decida din nou separat ce decrete modifica Constitutia Mestesugarilor si este nevoie de 2/3 din cvorum si ce decrete sunt doar pentru ½ +1.

Despre alte metode de fraudare…poate chiar in dimineata Congresului, pentru ca cei prezenti in sala sa poata vedea si sa ia masuri pentru demascarea fraudei. Nu va fi liniste deloc. Avem informatii ca sigur nu va fi un Congres linistit.

The show must go on!

Sursa: Mason Press

One comment

 • noiembrie 7, 2010

  Ard flacari

  R.R.

  Ard flacari in Ardeal
  …Si-n toata tara,
  Calauzindu-i spiritul
  Spre-o alta primavara.

  Faclie vie-a fost pentru popor,
  Acum e jar nestins, e dor.
  Lumina galbena gutuie,
  Incet, incet spre ceruri ea se suie!

  D-zeu sa-l ierte!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 54 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 86 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 75 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 420 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 308 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
»
09 Oct 2020 | 0 comentarii | 87 vizualizari | 3 voturi
»
07 Sep 2020 | 1 comentarii | 85 vizualizari | 2 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics