Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 29, 2020, 7:25 pm
Predominant însorit
Predominant însorit
21°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 52%
Vânt: 11 km/h V
Răsarit: 7:11 am
Apus: 7:00 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
PROTEST, vineri, 4 aprilie, Piata Victoriei. JOS ANSVSA, demiterea gastii venale OPRESCU, BANCESCU & Co, abrogarea mizeriei numita “legea Ionut”
Aciduzzul | 3 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 281 vizualizari |
(2 voturi )

În data de 4 aprilie 2014, Ziua Mondială a Animalelor Fără Stăpân, Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Mediului (F.P.A.M.), în numele întregii comunităţi a iubitorilor de animale şi apărătorilor mediului din România, organizează o manifestaţie de protest cu următorul program:

– 12:00-15:00 = protest autorizat în faţa Guvernului (Piaţa Victoriei)

– 15:00-17:00 = marş autorizat pe traseul: Piaţa Victoriei, B-dul Lascăr Catargiu, B-dul G-ral Magheru, B-dul N. Bălcescu, str. Academiei, B-dul Regina Elisabeta (vis-à-vis de Universitate, “la statui”).

Ne aşteptăm ca ulterior, participanţii să se deplaseze în ordine până în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional, pentru a manifesta în continuare, sub forma unui protest liber, până în jurul orelor 20:00-21:00.

Revendicările protestului nostru sunt următoarele:

– Demiterea conducerii A.N.S.V.S.A., pentru abateri grave de la rolul acestei instituţii şi multiple încălcări ale legii.

– Abrogarea imediată a Legii nr. 258/2013, care prin natura sa eronată, lacunară, confuză, contradictorie, interpretabilă şi contrară convenţiilor europene şi mondiale în vigoare, a generat în ultimele luni nenumărate infracţiuni, abuzuri, agresări şi traume, deopotrivă la adresa animalelor şi a oamenilor.

– Revenirea la varianta iniţială a proiectului de lege, fostul Plx912/2009, în forma votată de Senat, cu eventuale îmbunătăţiri de detaliu care să-i respecte spiritul de bază, fără a o transforma într-o “lege a euthanasiei”, a abuzurilor şi a haosului, aşa cum s-a întâmplat în două rânduri (2009-2011 şi 9-10 septembrie 2013).

– Demiterea imediată a principalilor factori implicaţi în situaţia actuală (Primarul Sorin Oprescu, şefii A.S.P.A. Bogdan Treeroiu şi Răzvan Băncescu, precum şi a tuturor primarilor şi angajaţilor care s-au făcut vinovaţi de infracţiuni şi abuzuri similare pe întreg cuprinsul ţării) şi demararea cercetărilor penale.

– Scoaterea în afara legii şi punerea sub urmărire penală a organizaţiilor extremiste, gen I.R.E.C., care au contribuit la agravarea situaţiei.

– Revenirea mass-media la o atitudine imparţială şi echilibrată, conformă cu deontologia profesională, şi încetarea acţiunilor de dezinformare, manipulare şi instigare (directă sau subliminală) la abuzuri contra animalelor şi a iubitorilor acestora; punerea sub urmărire penală a acelor reprezentanţi mass-media ale căror fapte întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor.

Totodată, vă punem la dispoziţie următoarele documente:

* Declaraţia oficială a organizaţiilor semnatare ale prezentului comunicat de presă, în numele tuturor iubitorilor de animale din ţara noastră, adresată lumii întregi, pentru a întreprinde toate acţiunile necesare, legale ca şi civice, în scopul stopării climatului de anarhie şi genocid instituit în România.

* Raportul “Dogs’ Holocaust – Made in Romania”, pus în circulaţie la nivel internaţional şi trimis multor instituţii mass-media din întreaga lume, care conţinere o descriere aprofundată şi detaliată a situaţiei, susţinută de un amplu fond documentar (inclusiv link-uri şi o arhivă de documente foto-video probatorii, disponibilă pentru download online).

În încheierea acestui comunicat, atragem atenţia asupra atitudinii publice a organizaţiei extremiste I.R.E.C., care în cursul zilei de azi s-a făcut vinovată de următoarele:

– A instigat la intensificarea abuzurilor şi ilegalităţilor deja semnalate, care fac obiectul protestului nostru.

– A solicitat P.M.B. anularea manifestaţiei noastre autorizate, în contradicţie cu Carta Universală a Drepturilor Omului, art. 19 şi 20, Carta Drepturior Europene Fundamentale, art. 11 şi 12, şi Constituţia României, art. 30 şi 39. În pseudo-argumentaţia respectivei grupări, se insinuează riscul unor “violenţe de stradă”. Întrucât toate acţiunile noastre de protest, atât autorizate cât şi spontane, s-au desfăşurat invariabil în mod paşnic, ne aşteptăm la provocarea unor incidente violente de către I.R.E.C., la fel ca în cazul încercării de contra-manifestaţie din 8 martie, 2014.

Cu acest prilej, garantăm că, aşa cum am procedat şi în situaţia anterioară, vom lua toate măsurile necesare, în colaborare cu forţele de ordine, pentru a respinge orice tentativă de provocare şi a asigura desfăşurarea legală, paşnică şi civilizată a acţiunii, iar persoanele care se vor face vinovate de încălcări ale legii să fie identificate, reţinute şi cercetate de poliţie.

2 aprilie, 2014
Bucureşti, România

Mihnea Columbeanu,
Vicepreşedinte F.P.A.M.

Membru al:
Asociaţiei Respect, Serve & Protect Human and Non-Human Life

Asociaţiei Cuţu, Cuţu

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 39 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 52 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 62 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 409 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 292 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics