Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iulie 26, 2021, 8:08 am
Soare
Soare
17°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 5:56 am
Apus: 8:48 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Rezultatele primului tur de vot la alegerile MLNR, o scurta analiza si o mica concluzie. Costel Iancu – Cavalerul Luminilor. Nu va mai exista un al treilea tur de scrutin (MLNR-Povesti Adevarate)
Aciduzzul | 6 noiembrie, 2010 | 0 comentarii | 828 vizualizari |
(2 voturi )

In urma cu cateva minute s-a incheiat numaratoarea voturilor exprimate de delegatii prezenti la Convent in primul tur de vot pentru alegerea Marelui Maestru al MLNR. Rezulatat – oarecum previzibil, tinand cont de estimarile de ieri seara ce indicau o apropierea foarte mare a intentiilor de vot pentru cei doi candidati. Astfel, Radu Balanescu se claseaza pe primul loc, cu 495 de voturi, un avantaj minuscul de numai 10 voturi in fata lui Mircea Gheordunescu care a obtinut 485 de voturi. Intre voturile obtinute de Radu Balanescu este insa si cel mai important posibil: cel al lui Costel Iancu, care a si fotografiat si aratat deschis celor prezenti la Palatul Parlamentului buletinul sau de vot in favoarea lui Radu Balanescu. Din nou, Ritul Scotian Antic si Acceptat si Suveranul Mare Comandor Costel Iancu decid soarta MLNR, asa cum a facut-o inca de la reaprinderea luminilor in 1990.

Cei doi candidati s-au inteles deja sa nu mai existe un al treilea tur de scrutin, castigatorul urmand a fi desemnat din al doilea tur de scrutin in baza unei majoritati de minim 50% +1. Astfel, Radu Balanescu porneste cu un usor avantaj in ceea ce priveste numarul de delegati ce ii sunt favorabili dar are si trei avantaje uriase fata de Mircea Gheordunescu: victoria morala din primul tur de scrutin, lucru ce deja ii face pe cativa delegati ce au votat Gheordunescu sa inceapa negocieri pe ultima suta de metri pentru a se inscrie in tabara lui Balanescu, sprijinul fatis acordat de Costel Iancu si exceptionala strategie pusa la punct de Costel Bobic de influentare a unor delegati cheie pe baza vechilor sale relatii din zona politica si a serviciilor secrete.

Influenta exercitata de Costel Bobic a fost suficient de puternica pentru a-l determina pe Chirovici sa blocheze orice discutie in acest Convent asupra regularitatii actiunilor intreprinse de Radu Balanescu in ultimele 3 luni pentru castigarea alegerilor din MLNR, desi acest lucru ar fi adus un avantaj urias lui Mircea Gheordunescu in confruntarea de astazi.

Chirovici dovedeste din nou cat de draga ii este tradarea, dupa sprijinirea constanta din ultimii doi ani a candidaturii lui Mircea Gheordunescu vanzandu-l pe acesta exact in momentul decisiv al candidaturii. Iar Costel Bobic dovedeste dupa esecul de acum 2 ani in sprijinirea si finantarea partiala a campaniei lui Vasile Blaga la Primaria Generala a Bucurestiului ca si-a revenit in mare forma, apropierea lui de PDL si cultivarea relatiilor personale cu decidentii de nivel superior din acest partid aducandu-i un plus de mobilitate si o influenta imposibil de neglijat.

Suplimentar, sunt convins ca relatia de prietenie deosebit de apropiata a lui Costel Bobic cu Costel Iancu, precum si ajutorul acordat acestuia de catre Costel Bobic in cateva momente-cheie, au cantarit enorm in decizia Suveranului Comandor de a-l sprijini pe fata pe Radu Balanescu, angrenand astfel si membrii fideli din RSAA de partea lui Balanescu.

Din aceasta noua campanie murdara pentru inalta demnitate de Mare Maestru al MLNR se desprinde insa o singura concluzie: constructia masonica in Romania este grav afectata in insasi esenta ei de acest sistem preluat din lumea profana si care face Frati sa se lupte cu Frati la fiecare 3 ani, sistem care te obliga sa apelezi la resurse si influente din afara Ordinului pentru a-ti asigura victoria, sistem care iti creeaza obligatii imposibil de ignorat si care afecteaza automat calitate activitatii masonice pe termen lung.

Va voi tine la curent cu evolutia votului in cadrul Conventului MLNR pe masura desfasurarii evenimentelor, pana la votarea listelor cu membrii Marelui Consiliu propusi de candidatul castigator. (Florin Ghiulbenghian)

Sursa: MLNR-Povesti Adevarate

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 148 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 274 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 0 comentarii | 78 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 154 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 82 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics