Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
noiembrie 25, 2020, 9:44 am
Soare
Soare
2°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 4 km/h VSV
Răsarit: 7:25 am
Apus: 4:40 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Scrisoare Deschisa adresata ministrului Educatiei: Nu intoarceti Romania in epoca stalinista! Predarea religiei in scoli este un drept al copiilor romani, recastigat de parintii lor in decembrie 1989
Aciduzzul | 9 octombrie, 2012 | 0 comentarii | 260 vizualizari |
(1 voturi )

Un grup anticrestin organizat, format din bolsevici cu masca pseudo-umana antrenati la scoala vedetelor “societatii civile” din Romania (SCdR), recte Monica Macovei, Renate Weber si Alina Mungiu Pipidi, pe scurt gasca Soros sustinuta de PDL, UDMR, PNL, PSD, GDS si alte organe, a atacat, din nou, copiii romani, la inceput de an scolar, atentand la dreptul lor la invatatura crestin-ortodoxa. Daca studiem lista acestor tovarasi – vedeti colhozul de brigadieri mai jos – vom vedea ca sunt cu totii proveniti din acelasi creuzet, de sorginte NKVD-ista: agenti antiromani binecunoscuti, spalati la creier, homosexuali retarzi, tiganusi abuzati, ungureni sub acoperire sau gata deconspirati, imprastiati si clonati in cat mai multe organizatii de parada.

Sfatul meu: urmariti cine ii publica si pe cine promoveaza acesti indivizi si veti descoperi singuri reteau antiromaneasca din subteranele si suprateranele “statului roman”. Niciodata sa nu va murdariti constiinta si sa va riscati mantuirea sufletului sustinandu-i pe acesti agenti anti-Romania si pe servitorii sau stapanii lor din politica si media in vreo actiune. Iata raspunsul unor oameni normali la atentatul de toamna al pionierilor, utecistilor, activistilor si pensionarilor (Mircea Toma) lui George Soros:

Scrisoare Deschisa adresata ministrului Educatiei

Referitoare la predarea religiei in scolile publice si la atacurile asupra acesteia

Stimata Doamna Ministru Ecaterina Andronescu,

Organizaţiile noastre isi manifesta ingrijorarea pentru atacurile repetate fata de predarea religiei in institutiile publice de invatamant, atacuri orchestrate de organizatii care au ca unica ratiune de a fi marginalizarea actului de credinta in societate si impunerea agendei ideologice secular-ateiste.

De ani buni, la fiecare debut de an scolar, aceste organizatii, care, desi nu au reprezentativitate reala, se pretind a fi „reprezentanti ai societatii civile”, incearca pe toate caile posibile nu numai eliminarea simbolurilor religioase din scoli, ci si eliminarea predarii religiei, in paralel cu promovarea secularismului agresiv si a unei pretinse „tolerante” fata de anumite categorii „discriminate” religios.

Noua solicitare de modificare a manualelor de religie, despre care am aflat din presa joi 4 octombrie 2012, este o alta diversiune: intrucat nu au reusit sa obtina modificarea legii in sensul dorit (eliminarea orei de religie), secular-ateistii urmaresc sa faca practic inutila predarea acestei materii prin transformarea cursului de religie intr-unul de istorie calduta, din care sa fie scoase referirile la sistemul de valori traditionale, moral-religioase.

Cei in cauza isi motiveaza actiunile prin pretinsa grija fata de copiii indoctrinati cu o „religie intoleranta si agresiva”, insa ei insisi promoveaza o agenda ideologica agresiva si realmente intoleranta la adresa persoanelor cu convingeri moral-religioase.

Am aflat, de asemenea, cu stupoare despre o tentativa, de inspiratie bolsevica, de intimidare a directorilor de scoli, amenintati cu plangeri penale pentru vini inchipuite privind modalitatea de organizare a orelor de religie. Dorim sa va informam si va rugam sa transmiteti celor vizati, ca va oferim asistenta juridica gratuita prin juristii si avocatii nostri. De altfel, va reamintim ca in urma cu 6 ani am avut o astfel de colaborare de succes.

Atunci a avut loc o incercare de indepartare a simbolurilor religioase din scoli, coordonata de aceleasi persoane, cu sprijinul unei institutii a statului (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii). Spre meritul comun, ministerul pe care il conduceti si organizatiile noastre au reusit contracararea in instanta a acestui atac.

Ne afirmam convingerea ca predarea religiei in scoli, evident cu respectarea deplina a libertatii de optiune si de convingere a reprezentantilor legali ai minorilor, este stringent necesara in perioada actuala, de accelerata dezintegrare sociala, in care copiii si tinerii sunt lipsiti de modele si de repere morale reale. Ramanem dispusi la dialog si va rugam pe aceasta cale sa ne considerati partenerii ministerului si ai dvs. personal in orice demers onest pentru ridicarea calitatii actului educational si spre beneficiul societatii in general.

Cu pretuire deosebita,

Alianta Familiilor din Romania, prin Bogdan Mateciuc

Asociatia PRO VITA Fil. Bucuresti, prin Bogdan Stanciu

Asociatia pentru Apararea Familiei si Copilului, prin Virgil Vlaescu

Asociatia „Ortodoxia Tinerilor”, prin Claudiu Balan

Asociatia WorldTeach, prin Beniamin Lup

Alianta pentru Demnitate Nationala, prin Iulian Capsali

Asociatia „Rost”, prin Claudiu Tarziu

Asociatia Civic Media, prin Victor Roncea

Societatea Ortodoxa a Femeilor Romane, Filiala Iaşi, prin Margareta Vlad

Asociatia de stiinte Etnologice din Romania

Ateneul Tatarasi, Iasi, prin Liviu Bratescu

Asociaţia „Alexandu Lapuşneanu”, Iaşi, prin Aurica Ichim

Asociaţia Communio, Iaşi, prin Eugenia Burdea

Asociaţia „Dialog pentru Dezvoltare”, Iaşi, prin Isabela Cioata

Fundatia Nationala pentru Dezvoltare Comunitara, Iasi, prin Dana Raileanu

Asociaţia Meşterilor Populari din Bucovina, prin Florin Cramariuc

Asociaţia Meşterilor Populari din Ţinutul Neamţului, prin Costi Lungu

Asociaţia „Arta şi Tradiţii Meşteşugareşti” Alba, prin Petruta Pop

Iata lista soldateilor de plumb si pluta ai celor trei coarde vocale ale SCdR:

Monica Mocanu – Asociaţia Romana de Dezbateri, Oratorie şi Retorica (ARDOR)
Roxana Marin – Centrul pentru Acţiune si Responsabilitate in Educaţie (CARE)
Mircea Toma – Agentia de Monitorizare a Presei Active Watch
Alexandru Toma Patraşcu – Asociaţia Secular-Umanista din Romania (ASUR)
Ioana Avadani – Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)
Emil Moise – Asociaţia Solidaritatea pentru Libertatea de Conştiinţa
Valeriu Nicolae – Policy Center for Roma and Minorities
Oana Preda – Centrul de Resurse pentru Participare Publica (Ce-Re)
Gelu Duminica – Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna”
Andra Matzal – Think Outside the Box
Dragos Gavrilescu – Population Services International in Romania (PSI)
Marian Mandache – Romani CRISS
Marian Ursan – Asociatia Carusel
Maria Crista, Anca Gyemant si Rodica Tache – Grupul h.arta
Ana-Maria Rampelt – Asociatia Expeditie in Cultura
Mihail Bumbes – Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala
Costel Popa – Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis
Gabriel Petrescu – Fundatia Soros
Ionut Sibian – Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC)
Tudorina Mihai – Asociatia FRONT
Monica Dvorski – Fundatia Centrul Educatia 2000+
Cristian Pirvulescu – Asociatia Pro Democratia (APD)
Diana Hatneanu – Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania – Comitetul Helsinki (APADOR CH)
Florin Buhuceanu – Centrul Euroregional pentru Initiative Publice (ECPI)
Ana Maria Paladus – Reper21
Codru Vrabie – Asociatia EPAS

Sursa: Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 54 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 86 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 75 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 420 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 308 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
»
09 Oct 2020 | 0 comentarii | 86 vizualizari | 3 voturi
»
07 Sep 2020 | 1 comentarii | 85 vizualizari | 2 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics