Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
ianuarie 16, 2019, 6:05 pm
Parţial noros
Parţial noros
4°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 75%
Vânt: 11 km/h V
Răsarit: 7:48 am
Apus: 5:03 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Proiectul Perlan
Se intampla in Romania: Paizs Otto, ucigasul eroului-martir Aurel Agache, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti
Aciduzzul | 22 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 209 vizualizari |
(1 voturi )

Dionisie Aurel Agache, fiul colonelului post-mortem Aurel Agache, erou-martir ucis bestial de o banda de unguri in decembrie 1989, la Targu Secuiesc, informeaza opinia publica:

In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. Prin decizia 352/A , in baza art. 379 pct. 2 lit. a C.p.p admite apelul formulat de apelantii PAPP ENIKO, PAIZS FERENC, PAIZS MAJOS MARGIT impotriva sentintei penale nr. 124 din 15.02.2011 pronuntate de Tribunalul Bucuresti- Sectia a II-a.

Desfiinteaza sentinta apelata si rejudecand in fond: in baza art. 11 pct. 2 lit. b rap. la art. 10 lit. c Cpp. achita revizuentul inculpat Paizs Octavian sub aspectul infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, prev. de art. 183 Cp, cu aplic. art. 75 lit. c Cp. in baza art. 14, art. 346 alin. 2 Cpp, respinge ca neintemeiata actiunea civila formulata de partile civile AGACHE ILEANA (sotia victimei), AGACHE AUREL DIONISE (fiul), AGACHE ILEANA (fiica), AGACHE IOAN (fiul) si AGACHE ANDREI OVIDIU (fiul). In baza art. 192 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare aferente solutionarii cauzei in prima instanta si in apel raman in sarcina statului. Cu recurs in 10 zile. Pronuntata in sedinta publica la data de 20.11.2012.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este o surpriza, intrucat inca de anul trecut m-am lamurit cu prestatia completului de judecata, care mie personal mi-a provocat greata, astfel ca inca de la inceputul acestui an am luat decizia de a nu ma mai prezenta la acest simulacru de proces.

Nu am avut taria de a vedea si suporta o judecatoare care trata toate procesele cu zambetul pe buze chiar si cand se vorbea de violarea unor copii si care intra in sala ca si cum venea la o petrecere, luminoasa si gratioasa, vesnic zambitoare. In ceea ce priveste abordarea dosarului in care am fost implicat, modalitatea superficiala in care trata acest caz m-a facut sa-mi dau seama ca nu exista auspicii prea imbucuratoare pentru finalizarea dosarului de o maniera favorabila cauzei pentru care am pledat.

Daca Parchetul nu face recurs atunci evident ca voi face eu recurs pentru ca dosarul sa ajunga la inalta Curte de Casatie si Justitie. Deoarece am lipsit atat de la dezbateri, cat si de la pronuntare, termenul de 10 zile pentru a face recurs curge de la data comunicarii copiei de pe dispozitiv. Dar ma astept ca Parchetul sa faca recurs inaintea mea, avand la dispozitie 10 zile de la pronuntarea deciziei de achitare.

Astept cu mare nerabdare sa citesc motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care ucigasul Paizs Octavian a fost achitat deoarece nu a savarsit infractiunea pentru care a fost condamnat.

Aceasta sentinta are si aspecte pozitive in ceea ce priveste plangerea penala facuta impotriva martorei Kozma Gizela pentru marturie mincinoasa.

Un ultim aspect pozitiv al procedurii de la Curtea de Apel Bucuresti a fost aparitia in dosar a unor informatii valoroase din perspectiva procedurii de urmarire penala care a fost efectuata in Ungaria, informatii care vor ajuta, in opinia mea, la condamnarea Republicii Ungaria la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru incalcarea drepturilor mele prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Sunt optimist si in ceea ce priveste recursul la inalta Curte de Casatie si Justitie. Chiar si cu aceasta decizie, slava domnului ca simulacrul de proces de la Curtea de Apel Bucuresti a luat sfarsit si ca am scapat de acest complet de judecata.

Sursa: Dionisie Aurel Agache via Ziaristi Online

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 445 vizualizari | 3 voturi

Caricaturile subumane scoase din joben la aceste alegeri locale arata cat se poate de clar ca gruparile de crima organizata de sorginte bolsevica sunt complet compromise. Si, totusi, se pune intrebarea legitima, pentru cei care au curaj sa mearga la vot – pe cine votam? Sau, si mai clar, pe cine alegem intre primii doi […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 413 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 8571 vizualizari | 4 voturi

“Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile […]

Autor: Aciduzzul | 10 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 377 vizualizari | 2 voturi

Ioha a ales intelept si a transformat pe deplin Romania in colonia lui Soros. Pas cu pas. Lovitura de stat a reusit pe deplin! Careul de asi – Sandra Pralong Marylin Andreea – consilierul lui Ioha pentru Diaspora, Edward Hellvig – directorul SRI, Mihai Razvan Ungureanu – directorul SIE au ceva in comun – toti […]

Autor: Aciduzzul | 8 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 229 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Vizibil stanjenit, “presedintele” Iohannis a venit astazi in Piata Universitatii dupa ce si-a anuntat prezenta catre presa cu o ora inainte. Chestia ca nu va anunta cand vine a fost, evident, o vrajeala ieftina. De fapt, Iohannis a fost luat cu japca de la Spa si de la masaj, dupa un week-end plin, […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2019 © BadPolitics