Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 20, 2020, 3:14 am
Parţial noros
Parţial noros
10°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:01 am
Apus: 7:16 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Proiectul Perlan
Se intampla in Romania: Paizs Otto, ucigasul eroului-martir Aurel Agache, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti
Aciduzzul | 22 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 236 vizualizari |
(1 voturi )

Dionisie Aurel Agache, fiul colonelului post-mortem Aurel Agache, erou-martir ucis bestial de o banda de unguri in decembrie 1989, la Targu Secuiesc, informeaza opinia publica:

In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. Prin decizia 352/A , in baza art. 379 pct. 2 lit. a C.p.p admite apelul formulat de apelantii PAPP ENIKO, PAIZS FERENC, PAIZS MAJOS MARGIT impotriva sentintei penale nr. 124 din 15.02.2011 pronuntate de Tribunalul Bucuresti- Sectia a II-a.

Desfiinteaza sentinta apelata si rejudecand in fond: in baza art. 11 pct. 2 lit. b rap. la art. 10 lit. c Cpp. achita revizuentul inculpat Paizs Octavian sub aspectul infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, prev. de art. 183 Cp, cu aplic. art. 75 lit. c Cp. in baza art. 14, art. 346 alin. 2 Cpp, respinge ca neintemeiata actiunea civila formulata de partile civile AGACHE ILEANA (sotia victimei), AGACHE AUREL DIONISE (fiul), AGACHE ILEANA (fiica), AGACHE IOAN (fiul) si AGACHE ANDREI OVIDIU (fiul). In baza art. 192 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare aferente solutionarii cauzei in prima instanta si in apel raman in sarcina statului. Cu recurs in 10 zile. Pronuntata in sedinta publica la data de 20.11.2012.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este o surpriza, intrucat inca de anul trecut m-am lamurit cu prestatia completului de judecata, care mie personal mi-a provocat greata, astfel ca inca de la inceputul acestui an am luat decizia de a nu ma mai prezenta la acest simulacru de proces.

Nu am avut taria de a vedea si suporta o judecatoare care trata toate procesele cu zambetul pe buze chiar si cand se vorbea de violarea unor copii si care intra in sala ca si cum venea la o petrecere, luminoasa si gratioasa, vesnic zambitoare. In ceea ce priveste abordarea dosarului in care am fost implicat, modalitatea superficiala in care trata acest caz m-a facut sa-mi dau seama ca nu exista auspicii prea imbucuratoare pentru finalizarea dosarului de o maniera favorabila cauzei pentru care am pledat.

Daca Parchetul nu face recurs atunci evident ca voi face eu recurs pentru ca dosarul sa ajunga la inalta Curte de Casatie si Justitie. Deoarece am lipsit atat de la dezbateri, cat si de la pronuntare, termenul de 10 zile pentru a face recurs curge de la data comunicarii copiei de pe dispozitiv. Dar ma astept ca Parchetul sa faca recurs inaintea mea, avand la dispozitie 10 zile de la pronuntarea deciziei de achitare.

Astept cu mare nerabdare sa citesc motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care ucigasul Paizs Octavian a fost achitat deoarece nu a savarsit infractiunea pentru care a fost condamnat.

Aceasta sentinta are si aspecte pozitive in ceea ce priveste plangerea penala facuta impotriva martorei Kozma Gizela pentru marturie mincinoasa.

Un ultim aspect pozitiv al procedurii de la Curtea de Apel Bucuresti a fost aparitia in dosar a unor informatii valoroase din perspectiva procedurii de urmarire penala care a fost efectuata in Ungaria, informatii care vor ajuta, in opinia mea, la condamnarea Republicii Ungaria la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru incalcarea drepturilor mele prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Sunt optimist si in ceea ce priveste recursul la inalta Curte de Casatie si Justitie. Chiar si cu aceasta decizie, slava domnului ca simulacrul de proces de la Curtea de Apel Bucuresti a luat sfarsit si ca am scapat de acest complet de judecata.

Sursa: Dionisie Aurel Agache via Ziaristi Online

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 16 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 57 vizualizari | 3 voturi

READC vrea sa aduca in legalitate ANSVSA si Colegiul Medicilor Veterinari din Romania!

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 41 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 25 mai, 2019 | 0 comentarii | 148 vizualizari | 1 vot

Sorina Hanea Sa va zic de ce alegerile de maine, cel putin pentru mine, nu conteaza fiindca oferta electorala este sub asteptari. Participa doar cine trebuie, pe locuri eligibile, doar “alesii”, de catre SRI sau SIE (nu pot sa nu-l citez din nou pe Prostanacu’ Geoana care a grait apoteotic: “Nici noi nu mai stim […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 288 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 351 vizualizari | 3 voturi

Terenurile de fotbal in panta, punctele de informare si documentare in paduri, bazinele olimpice la tara, unde au mai ramas doar batranii, vile pentru politrucii locali, toate realizate cu fonduri europene sunt nimic pe langa realizarea unui primar din judetul Arges din partea Partidului National Liberal. Mihai Catalin Manta, primar in comuna Albesti de Muscel, […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics