Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
februarie 21, 2019, 11:48 pm
Parţial noros
Parţial noros
4°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 52%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:07 am
Apus: 5:52 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Proiectul Perlan
Ti-am dat o gara-n dar…(AIM)
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2010 | 0 comentarii | 623 vizualizari |
(1 voturi )

garaMarian Garleanu
Cu dedicatie pentru consilierul prezidential Al. Gussi. Un personaj halucinant obtine pe banda rulanta sentinte de punere in posesie de la instantele vrancene. In baza unei procuri emise de o cutie postala din Elvetia, Maricel Cosor a primit Gara din Panciu si mii de hectare de padure. DNA a intrat pe fir. Justitia vranceana a fost foarte darnica cu procuratorul Maricel Cosor din Arva, pe care l-a improprietarit, in baza unor acte false, cu circa 5.400 ha de padure. Asa ca procuratorul a mai cerut 15 mii de hectare, atat prin Vrancea, cat si pe la Vaslui si Buzau. Mai intai, Cosor a cerut, la Tribunalul Focsani, mosia Razoare in numele boierului Apostoleanu.

Judecatoarea Sonia Rosu este cea care a studiat actele de mostenire semnate de toti mostenitorii boierului Apostoleanu, printre care si consilierul prezidential pe probleme de invatamant si cercetare Alexandru Gussi. Ulterior acesta l-a dat pe Cosor in grija casei de avocati Stoica & asociatii, patronata de Valeriu Stoica.

Maricel Cosor a facut cerere la Tribunal, Sonia Rosu a judecat si, in 03.07.2009, a emis Sentinta Civila nr. 479 in dos. nr. 1791/91/ 2007 prin care l-a pus in posesie pe procuratorul Maricel Cosor pe o avere, (fosta mosie Razoare) pe care cu greu o poti evalua, incluzand si „cladirea statiei CFR Panciu in supraf. de 54.294 mp teren curti constructii din care supraf. construita de 24.344 mp detinute de CNCF CFR SA Buc. Sucursala Regionala Galati”. Cu toate ca reclamantul boier Apostoleanu, prin procuratorul Cosor, nu a cerut niciodata gara din Panciu. De la Administratia Prezidentiala am primit, prin Marinela Dinu, sefa de cabinet al aceluiasi consilier prezidential Al. Gussi, urmatorul raspuns: „Numele dlui consilier prezidential Al. Gussi este folosit abuziv de catre Maricel Cosor!” Si Cosor abuzeaza in continuare de numele consilierului Gussi, dar Gussi nu face scandal ca s-a pricopsit pe nedrept cu o gara. Si nici nu vrea sa-i repuna in drepturi pe adevaratii mostenitori ai mosiei Razoare.

Iata continutul sentintei civile nr. 479/03.07.2009 in dos. nr. 1791/91/ 2007

Parti in dosar

CNCF – CFR SA BUCURESTI – SUCURSALA REGIONALA CFR GALATI Intervenient in nume propriu
ALACI ANTON Intervenient in nume propriu
ALACI SAVINA Intervenient in nume propriu
SC TRICOTON SA PANCIU – PRIN LICHIDATOR MBV INSOLV IPURL Intervenient in nume propriu
DIRECTIA SILVICA VRANCEA -OCOLUL SILVIC PANCIU Parat
CONSILIUL JUDETEAN VRANCEA Parat
PRIMARIA PANCIU – COMISIA LOCALA DE APLICARE A LG. 10/2001 Parat
S.C.CRISTILORY PROD SRL Parat
SC VERITAS SA Parat
SC VINCON SA Parat
APOSTOLEANU TATIANA CECILIA – prin procurator COSOR MARICEL Reclamant

Termene de judecata
Data 18/06/2009
Solutie. Detalii

Disjunge cererea privind pe parata SC Veritas SA Panciu si fixeaza termen la 02.07.2009. Amana pronuntarea pe 25.06.2009 pentru celelalte capete de cerere. Amana pronuntarea la 02.07.2009. Amana pronuntarea la 03.07.2009. Respinge ca neintemeiate exceptiile privind inadmisibilitatea actiunii invocata de Consil. Jud.Vrancea , prematuritatea actiunii formulata de Primaria Panciu, CNCF CFR SA Buc.- Suc. Regionala Galati si Consil.Jud.Vrancea , lipsa calitatii procesuale pasive invocata de Primaria Panciu , SCVincon SA Vrancea si SC Cristilory Prod SRL Panciu.

Admite in parte actiunea. Dispune restituirea in natura catre reclamanta a urmatoarelor imobile: imobilul casa de locuit cu supraf. utila de 178,63 mp si terenul aferent in supraf. de 659 mp curti constructii situat in Panciu, str. H. Radulescu aflat in posesia Consiliului Judetean Vrancea, cu obligatia din partea reclamantei de a-i mentine afectatiunea pe o perioada de 3 ani, imobilele crama C 13, Magazie C 14 crama C 3, crama C 12, crama de 60 de vagoane C 9, C 8 – magazie Dogarie, centrala termica + atelier C 5 si platforma cisterne clopot si terenul aferent in supraf. de 27.143 mp intravilan Panciu, T 15, p 1578 detinute de SC Vincon SA Vrancea, cladire statia CFR Panciu in supraf. de 54.294 mp teren curti constructii din care supraf. construita de 24.344 mp detinute de CNCF CFR SA Buc. Sucursala Regionala Galati, cu obligatia reclamantei de a-i pastra afectatiunea pe o perioada de 3 ani.

Constata ca reclamanta este indreptatita la masuri reparatorii prin echivalent sau despagubiri acordate in conditiile prevederilor speciale privind regiune stabilirii si platii despagubirilor aferente pentru urmatoarele imobile : – supraf. de 68.607 mp teren situat in Panciu, str. Angeliului T 38 , p 2400 detinut de prim. Panciu si atribuit de aceasta pt. reconstituirea dr. de prop. potrivit legii fondului funciar . – supraf. de 38.119 mp teren situata in Panciu , str. Titu Maiorescu nr.4 , T 38, pc. 2397-2400 mp detinuta de SC Tricoton SA Panciu ; – supraf. de 37.057 mp teren situat in Panciu, pct. Gavane, T 193 , p 3381 detinuta de SC Cristilory Prod SRL Panciu ; – supraf. de 10.680 mp situata in Panciu , str. Angeliului nr.2 , detinuta de SC Cristilory Prod SRL Panciu ; – imobilul constructie in supraf. de 466, 46 mp situat pe terenul din pct. Gavane detinut de SC Cristilory Prod SRL Panciu ; – supraf. de 2907 mp teren detinuta de Ocolul Silvic Panciu , situat in Panciu , str. M. Kogalniceanu T20, p 1768 ; – supraf. de 9534 mp teren detinutade Ocolul Silvic Panciu, sit. in Panciu , str. Garii , T 38 , pc.2400 , 2405 ; – supraf. de 11.032 mp teren detinuta de Ocolul Silvic Panciu in str. Garii, T38,pc. 2402.

Obliga unitatile detinatoare sa inainteze secretariatului comisiei centrale pentru stabilirea Despagubirilor propunerea de acordare de despagubiri, in termen de 15 zile de la ramanerea defintiva a prezentei hotarari sub sanctiunea platii de daune cominatorii de 50 lei /zi de intarziere . Respinge ca nefondate capetele de cerere privind daunele moratorii si plata contravalorii lipsei de folosinta. Respinge ca ramase fara obiect cererile de interventie formulate de Alaci Anton si Alaci Savina si SC Tricoton SA Panciu. Cu apel.

Judecator Sonia Rosu Grefier Delia Mihailisca”

„Notarul Schweitzer” – ruda cu defuncta Columna Bank

Toate hartiile aflate in posesia procuratorului Cosor, – hartii cu pretentii de acte succesorale – au la baza un asa-zis act notarial perfectat la un notar public din Elvetia in anul 2002. Actul are un timbru sec de la notarul Schweitzer Anton cu sediul notarial la adresa Schwandenholzstr. 254, 8046 Berna, Elvetia. Toate bune si frumoase, dar la adresa in chestiune se afla o minunata cutie postala, care a dus si la infiintarea raposatei „Columna Bank”. Actul postal cu efect notarial ii da voie lui Cosor sa dispuna prin procura de averile boierilor Cincu si Apostoleanu, prin urmasii lor Apostoleanu Tatiana Cecilia, Gussi Gh. Leonida si Varnav Gh. Spiridon, mostenitori ai familiilor in chestiune.

Judecatoarea Stoiciu si scrisorica pierduta

In ancheta DNA se afla la aceasta ora mai multe sesizari care-l privesc pe Cosor, printre care si cea indreptata impotriva Sentintei civile nr. 1019/2007 a Judecatoriei Panciu, ramasa definitiva prin Decizia Civila 1230/2007 prin care se admite cererea de transferare a 437 ha teren forestier, validat prin 2 hotarari ale Comisiei Judetene de Fond Funciar Vrancea pe vechile amplasamente; 56 ha + 3330ha + 51 ha de pe vechiul amplasament de la Padureni – Marasesti, la Soveja ( la peste 80 km), pe o suprafata fosta si actuala proprietate publica a statului, diferenta dintre cele doua suprafete fiind de zeci de milioane de euro.

„In acest dosar s-au pronuntat cu incalcarea prevederilor art. 129 al. 4 si 5 din C. Proc. Penala intr-un mod ce ii face susceptibili de fapte de coruptie magistratii Niculina Stoiciu si Rodica Savin”, se mai arata in plangerea penala adresata DNA. Mai mult de atat pentru a retroceda suprafetele cerute de Cosor instanta de fond de la Panciu ar fi trebuit sa ia in calcul si un act adresat de petent catre Agentia Domeniilor Statului. Neexistand la dosar, Cosor motiveaza ca recipisa cu pricina ar „fi fost luata de vant prin curtea judecatoriei cand plimbam dosarul”. Lucru care este luat de bun si de catre magistrata Niculina Stoiciu.

Martiniuc si Miron, doi escroci beton

Dupa expertizele comandate in dosarele de restituiri de paduri, procuratorul Cosor a cerut pamant si de la Pomicola SA. Aici apar aceeasi doi experti Eusebiu Martiniuc si Maftei Miron care constata ca vechiul amplasament nu este disponibil si au fost identificate alte suprafete in cond. Art 10 al. 1 din H.G. 890/2005. Terenul initial detinut de marii boieri Apostoleanu si Cincu era pe amplasamentul mosiei Razoare. Dar ce-i poate opri pe expertii Martiniuc si Miron sa mute Razoarele pe teritoriul administrativ al Focsaniului? Nimic, nici macar legea care o aplica aceeasi Niculina Stoiciu, care judeca 82 din cele 96 de dosare pe care le are Cosor depuse la Judecatoria Panciu. Si iata sentinta civila:

„Dispune reconstituirea dreptului de proprietate in favoarea petentei si pentru suprafata de 350 ha teren agricol, cf raportului de expertiza (ing. Miron Maftei) astfel:
50 ha, teren livada, situat in extravilanul orasului Focsani T 20, T21, T22;
100 ha teren arabil situat in extravilanul orasului Focsani T 18, T 19 si T 4 (50 de ha in extravilanul orasului Marasesti)
200 ha teren pasune, din care 70 ha in extravilanul com Soveja si 130 ha pasune in extravilanul orasului Marasesti”
Pentru ca nu a pus o in aplicare aceasta sentinta, fostul prefect Dragos Mircea s-a ales cu opt plangeri penale la DNA. Cu alte doua s-a ales si dir. tehnic de la Directia Silvica Focsani Gh. Raduta.

Padurile mocanilor de la Soveja in colimator

Dosarul 1903/275/2007 si sentinta civila nr. 1206/04.10.2008 sunt si mai relevante: Judecatoria Panciu a admis cererea mostenitoarei Tatiana Cecilia Apostoleanu, prin procurator Cosor, de transferare a unei suprafete de 5549 ha vegetatie forestiera – din care numai 1500 sunt validate de Comisia Judeteana, iar 4049 au fost atribuite direct de instanta fara sa reiasa cum s-a ajuns la aceasta suprafata, ea rezultand numai din masuratorile efectuate in teren pe alte amplasamente de catre expertii silvici.
Numai ca suprafata in chestiune cuprinde alte suprafete forestiere reconstituite in alte dosare, unele fiind puse deja in posesie:

240 ha de la def. Victoria Bibescu (reconstituite si mostenitorului Varnav Spiridon)
330 ha de la def. Cincu (reconstituite in dos. 710/2007, mostenitorilor Apostoleanu si Gussi)
132 ha de la Elena Manole;
500 ha de la Apostoleanu Vasile (validate si reconstituite de la Fitionesti tot pentru mostenitoarea Apostoleanu)

„In speta reiese ca suprafata de 4574,80 ha a fost transferata de la Racoasa, Straoane, Fitionesti la Soveja si Jitia ( la peste 100 km distanta) pe suprafete din domeniul public al statului, cu incalcarea dreptului de proprietate al statului roman, alese de procuratorii Cosor M si Cosor A., diferenta de valoare fiind de cateva zeci de milioane de euro in dauna statului roman. In acest dosar s-a pronuntat fara aplicarea prevederilor art 129 al. 4 si 5 C. Proc. Pen. magistratul Vergile Stratulat – la instanta de fond de la Judecatoria Panciu”, se arata intr-o nota de cercetare prealabila instrumentata de catre Directia Nationala Anticoruptie.

Cosor s-a urcat la finele anului trecut pe paraul Crement din Campuri si a inceput sa taie padurile mocanilor. A intervenit DSF, care a chemat jandarmii si politia pentru a stopa jaful de proportii. Manios, nevoie procuratorul a sarit la gatul jandarmilor si al sefului de post din Campuri pentru incalcarea proprietatii. Iar mai apoi, dand dovada de mult tupeu, le-a facut tuturor celor prezenti plangeri penale. Atat jandarmilor, politistilor cat si silvicultorilor.

La final le-a strigat tuturor cat l-au tinut bojogii: ”Va mananc, ba! Padurea asta e a consilierului prezidential Gussi. N-aveti ce face, o tai cum poftesc, sa ma reclamati la Basescu!”.
Numai ca subprefectul de Vrancea Sorin Hornea ar vrea el sa-i valideze lui Cosor suprafetele nevalidate pana acum de Comisia de Fond Funciar.

Sursa: Agentia de Investigatii Media

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 450 vizualizari | 3 voturi

Caricaturile subumane scoase din joben la aceste alegeri locale arata cat se poate de clar ca gruparile de crima organizata de sorginte bolsevica sunt complet compromise. Si, totusi, se pune intrebarea legitima, pentru cei care au curaj sa mearga la vot – pe cine votam? Sau, si mai clar, pe cine alegem intre primii doi […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 419 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 8619 vizualizari | 4 voturi

“Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile […]

Autor: Aciduzzul | 10 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 379 vizualizari | 2 voturi

Ioha a ales intelept si a transformat pe deplin Romania in colonia lui Soros. Pas cu pas. Lovitura de stat a reusit pe deplin! Careul de asi – Sandra Pralong Marylin Andreea – consilierul lui Ioha pentru Diaspora, Edward Hellvig – directorul SRI, Mihai Razvan Ungureanu – directorul SIE au ceva in comun – toti […]

Autor: Aciduzzul | 8 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 230 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Vizibil stanjenit, “presedintele” Iohannis a venit astazi in Piata Universitatii dupa ce si-a anuntat prezenta catre presa cu o ora inainte. Chestia ca nu va anunta cand vine a fost, evident, o vrajeala ieftina. De fapt, Iohannis a fost luat cu japca de la Spa si de la masaj, dupa un week-end plin, […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
15 Feb 2019 | 0 comentarii | 21 vizualizari | 2 voturi
08 Feb 2019 | 0 comentarii | 54 vizualizari | 2 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
08 Feb 2019 | 0 comentarii | 54 vizualizari | 2 voturi
»
15 Feb 2019 | 0 comentarii | 21 vizualizari | 2 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2019 © BadPolitics