Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 29, 2020, 4:24 pm
Predominant însorit
Predominant însorit
18°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 14 km/h V
Răsarit: 6:49 am
Apus: 5:09 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Tortionari/ Turnatori
Uite asa ne mor psihologii! De la Holdevici la Revolutie, prin trupul mandru al SRI (Starea Presei)
Aciduzzul | 3 martie, 2011 | 2 comentarii | 1196 vizualizari |
(3 voturi )

Irina Alice Holdevici era angajat al Uzinei Textila Grivita, pe post de psiholog. Va dati seama cata nevoie aveau textilistele de un psiholog, printre scame, vopsele de tricotaje si razboaie de tesut mecanice? “Citim in presa locala ca, la initiativa Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei PRO-PSI (presedinte psiholog Anghel Ilie Gradinaru), psihologii din intreaga tara s-au adunat, incepand cu 26 mai, in statiunea Venus din judetul Constanta, pentru a participa la conferinta intitulata „De la cunoastere la interventie in psihologie”. Sa vedem ce au mai optimizat aici si cum au intervenit onor psihologii romani. Printre altele, aflam ca s-au inmanat trei premii de excelenta: 1. prof. univ. dr. Irina Holdevici, pentru intreaga activitate[…]“. In timpul liber, se pare ca Holdevici dadea cu ciocul pentru Securitate. Dand astfel, a aflat ca in uzina era o celula FSN. Care FSN, sau Consiliu al Salvarii Nationale, pregatea lovitura de stat contra lui Muba Ghaddafi Nicolae Ceausescu.

A dat cu ciocul. Rezultatul a fost spectaculos. Nu numai ca dupa Rivulutie nu i s-a intamplat nimic (facea parte din oastea nevazuta a celor care au tinut tara in loc, in felul ei, pentru ca nu avea nici un interes sa se afle cu ce s-a ocupat, ci, din contra, dorea sa fie un cetatean onorabil, intr-o Romanie putreda pana in maduva oaselor), dar a devenit profesor de psihologie la Academia Nationala de Informatii din anul 1995.

Acum este un eminent psiholog roman si, pe de alta parte, generaleasa in rezerva, din corpul mandru al SRI. Cand a avansat in grad? De cand a inceput cariera sa militara? Cum?

Daca nu ar fi existat CNSAS si dosarele sale (acum intelegem mai bine ce ne spun fortele reactionare – ca trebuie sa uitam trecutul si sa privim inainte, spre viitor; aha, sa uitam trecutul, ca sa nu aflam ce ticalosii au facut exact cei care vor sa il uitam), probabil ca nu am fi aflat niciodata ca doamna psiholog stia ce punea la cale FSN cel putin din toamna anului 1989. Le facuse anamneze tesatoarelor de la Ambasada Frantei. Acum stim.

Ce senzatie de incearca? De scarba.

Sursa: Starea Presei

Irina Holdevici, pe scurt

Fost profesor universitar la Facultatea de Psihosociologie din Academia Nationala de Informatii si la Catedra de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, Holdevici Irina-Alice este unul dintre “cei mai buni specialisti” in domeniu.

Inainte de Revolutie, cariera ei nu a decurs asa de lin. Psiholog si instructor de yoga la Institutul de Educatie Fizica si Sport, unde l-a cunoscut si pe Andrei Plesu, ea a fost trimisa dupa scandalul privind “meditatia transcendentala” – 1982 – ca angajat necalificat la Plafar Bucuresti.

Fara bani si cu rate la casa, dupa cum a recunoscut, Holdevici este repusa pe linia de plutire când este angajata ca psiholog la Intreprinderea Textila Grivita. Dupa aceea ajunge logoped la Policlinica Caraiman – unde se ocupa de copiii bolnavi de leucemie – si apoi psiholog la Spitalul nr. 9.

Dupa Revolutie, Irina Holdevici ajunge cu acte in regula la SRI, devenind decan al Facultatii de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii. Aici ea se ocupa de pregatirea psihologica a noilor ofiteri de Securitate. In octombrie 2009, ea a fost avansata in grad de presedintele Traian Basescu, primind gradul de general cu o stea si trecerea in rezerva.

2 Comments

 • puiu georgescu
  martie 10, 2011

  Da. doresc sa ma anuntati pe mail daca mai comenteaza cineva dupa mine.

    (Quote)

 • puiu georgescu
  martie 10, 2011

  Nu puteti intelege ascensiunea individei daca nu stiti ca nu numai la turnat pe ION VULCANESCU, dar l-a urmarit si postmortem ca sa-i distruga opera si reputatia.
  Pentru ca ION VULCANESCU a fost conducatorul gruparii anticomuniste GRAIUL SANGELUI, cu un program politic democrat si f.rezistent din inchisorile comuniste ,pentru ca stia si pracitca…YOGA.
  NU a fost prof.lui Bivolaru si multe alte “NU” din ce spune aceasta profitoare.Daca va intereseaza mai mult ,accesati mailul meu.

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 20 octombrie, 2014 | 0 comentarii | 749 vizualizari | 4 voturi

Inainte de 1989, nici un procuror nu ajungea sef daca nu era instruit special la scoala Securitatii de la Bran, dezvaluie ex-procurorul Alexandru Pantea intr-un amplu interviu pe care il publicam incepand de astazi in “Romania libera”. La scoala Securitatii de la Bran, tinerii procurori erau invatati sa fabrice probe, sa santajeze, sa aresteze, sa […]

Autor: Aciduzzul | 7 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 958 vizualizari | 1 vot

Ioan T. Morar, un tip cat de cat cunoscator in ale externelor, ca doar n-a fost consul in port la Marsilia chiar degeaba, afirma despre Andrei Badin, un fel de jurnalist traseist prin trusturile fostilor DIE-isti, recte Voiculescu si, acum, Paunescu, ca e “cam slab la minte” si ca “a trecut si pe la SIE”. […]

Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1088 vizualizari | 2 voturi

La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

Autor: Aciduzzul | 6 august, 2013 | 3 comentarii | 1677 vizualizari | 5 voturi

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac, implicat in scandalul de santaj cu seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, si cercetat in trecut si de CNSAS, la cererea Civic Media, este acuzat acum de analistul militar Ion Petrescu, colonel (r) si fost sef al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din M.Ap.N, ca apartine Mossad (în ebraică […]

Autor: Aciduzzul | 9 iulie, 2013 | 2 comentarii | 1036 vizualizari | 8 voturi

“În plin avânt al comunizării României, valurile de teroare politică în forma “loturilor” de condamnaţi de “tribunalele poporului” deveniseră aproape fapt comun. Consilierul sovietic, sub acoperire, Denis Patapievici a instrumentat delaţiunile prin care s-a fabricat “Lotul de la Finanţe”. Ministrul Aurel Vijoli şi elita finanţiştilor români au fost judecaţi şi condamnaţi sub acuzaţia de introducere […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics