Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
august 2, 2021, 2:55 pm
Soare
Soare
37°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 28%
Vânt: 14 km/h V
Răsarit: 6:04 am
Apus: 8:40 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Army/Intelligence
Victoria KGB din Palatul Victoria. Membrii Unitatii Speciale Anti-KGB, care monitoriza si ungurii, executati la pensii chiar de agentii urmariti de ei, acum in Guvern
Aciduzzul | 14 ianuarie, 2011 | 3 comentarii | 429 vizualizari |
(1 voturi )

gl.brg. (rez.) Aurel I. Rogojan
Agentii KGB infiltrati in structurile de putere ale Romaniei au mai dat o lovitura sistemului securitatii nationale. Cei mai napastuiti si greu loviti de recalcularea pensiilor militare de stat sunt fostii ofiteri ai Unitatii Speciale (DSS) UM 0110 Bucuresti, cunoscuta ca “Departamentul anti- KGB”. In 1989 s-a incheiat un razboi. Un razboi in care Rusia Sovietica, intr-o alianta secreta de conjunctura cu puterile occidentale, a invins, inca o data, Romania. Dupa cum este cunoscut, incepand cu cel de-al saselea deceniu al veacului trecut, Romania, urmare a afirmprii hotarate a independensei fata de hegemonia Moscovei, a devenit, in planul operatiunilor KGB-ului, un stat inamic. Pentru apararea fiintei nationale a statului roman, a carei distrugere a devenit un obiectiv primordial si al puterii Sovietelor, proclamate de Lenin, la inceputul anilor ’60 a fost constituita o structura speciala de securitate, pentru controlul si neutralizarea operatiunilor secrete antiromanesti ale URSS si aliatilor sai din Organizatia Tratatului de la Varsovia, unde Romania “facea figuratie”.

Crearea si functionarea acestei unitati a implicat si un risc politic imens, motiv pentru care structura centrala si ramificatiile ei teritoriale se aflau “in regim de adanca clandestinatate”. Ca sa nu fie descoperita de agentura KGB-ului, personalul si sediile aveau acoperiri solide si permanent adaptate climatului operational.

Dupa 1978, in urma tradarii adjunctului sefului spionajului, aceasta structura a fost “reconspirata” si redenumita Unitatea Speciala UM 0110 Bucuresti.

Pe data de 3 ianuarie 1990, doi dintre agentii marcanti ai KGB-ului, deveniti sefii absoluti ai “noii puteri militare revolutionare”, au radiat UM 0110 din Organigrama Departamentului Securitatii Statului, care a fost dezmembrat si impartit provizoriu (dar distrus efectiv in ceea ce insemna infrastructura de suport a operatiunilor) intre mai multe structuri speciale ale Ministerului Apararii Nationale.

Dupa infiintarea Serviciului Roman de Informatii, UM 0110 nu a mai fost reconstituita.

In conditiile mentionate, arhivele si documentele UM 0110 au urmat tot felul de trasee si destinatii, ceea ce in prezent a determinat si efectul colateral al “negasirii” statelor de salarii si a celorlalte documente de personal , pe baza carora sa fie identificate veniturile lunare ale fostilor ofiteri, in vederea recalcularii pensiilor militare de stat.

Pe cale de consecinta, veteranilor luptei impotriva serviciilor speciale ale URSS si ale celorlalte tari socialiste, unele si cu pretentii si actiuni revizioniste (Ungaria, Iugoslavia, Bulgaria, care nu scapau prilejul de a ne soma ca le “datoram pamant si apa”), desi le este recunoscuta vechimea in munca, pe baza deciziilor initiale de inscriere in dreptul de pensie militara de stat, li s-au emis adeverinte de venituri false, din care rezulta ca nu au realizat venituri pe perioade de pana la 20 de ani si chiar mai mult.

Eroi anonimi din prima linie a apararii securitatii nationale impotriva dusmanului dintotdeauna al Romaniei, prin perversitatea cu care a fost orchestrat jaful guvernamental, pe mana kaghebista, asupra pensiilor militare de stat, desfiintate, cu ura antinationala, si ca institutie a dreptului muncii, au primit in aceasta luna pensii din care li s-a furat, in numele legii si al statului de drept, pana la 2/3.

Guvernul a fost avizat din timp ca meseriile de spion si contraspion nu se gasesc in nomenclatoarele de profesii, ca fostii ofiteri acoperiti nu se regasesc in actele si documentele de serviciu cu numele din buletinele de identitate si din deciziile de pensii. Prim-ministrul si ceilalti membri ai Guvernului au fost avizati, dar stiau si din filme, ca agentii secreti aveau, cel putin, tot atatea identitati si pasapoarte cate tari tranzitau pana ajung la destinatie.

Cazul grav al fostilor ofiteri care au activat in UM 0110 este repetabil si pentru pensionarii care au lucrat in alte unitati cu regim special de secretizare si ale caror documente privind acoperirea personalului nu mai sunt obiectiv disponibile.

Asemenea argumente, dar si multe altele, de natura juridica si de drept comparat, nu au rezistat in fata cartitelor kaghebiste care continua marea manipulare antinationala a structurilor de putere ale statului.

Agentii KGB-ului infiltrati in structurile de putere ale statului isi pot savura victoria: au mai platit o polita si au mai dat un avertisment celor ce cred in idealurile sacre pe care se fondeaza identitatea nationala romaneasca. Un concept deranjant, deopotriva, internationalismului comunist, dar si globalizarii fara frontiere, state, guverne si monede nationale (doar ale unora!).

Sursa: Cotidianul, Ziaristi Online

Sursa Foto: Victor Roncea

3 Comments

 • martie 9, 2011

  Va certati de pomana, o armata nationala este reflectarea in oglinda a societatii din care provine si in acelasi timp un organ cu o complexitate organizationala aparte si o functionalitate specifica. A caracteriza o organizatie functionala complexa doar din auzite, sub imperiul frustrarilor sau doar dupa secventele pe care cineva apropiat le surprinde fugitiv, intr-un anumit moment al vietii si activitatii, este o idiotenie (asertiunea nu-mi apartine dar tin foarte mult la ea). Astazi ati manifesta frustrarile datorate propriei incompetente este o moda, se poarta si inca cu gura mare, dovada d-l GUSA si nu numai…………..Domnule BOC, militarii nu au avut salarii, pentru ca acum sa vina unul ca tine si sa calculeze cat a fost contributia din salariile respective ! Militarii au avut SOLDA, un fel de cumul de mici salarii in functie de grad, comanda, functie, performante, etc. Contributivitatea militarilor domnule BOC este VIATA ! Daca va amintiti cumva juramantul militar spunea printre altele : … ”jur sa-mi dau viata pentru a apara pamantul stramosesc…” Contributivitatea pentru militari, d-le BOC este sangele . .Amintiti-va uitucilor : …”jur sa nu-mi precupetesc sangele …” CUM calculati d-le BOC Contributivitatea din valorile respective ? Se compara d-lor incompetenti – sangele si viata cu banii si prostia cu care ati contribuit voi ? STUPIDITATEA SI INVIDIA NE FAC VIATA AMARA TUTUROR….AMARA…..AMARA……

    (Quote)

 • De Marco
  ianuarie 14, 2011

  Fratiloooor,traim viata impusa de cel mai mare lingau,un tradator de prieteni,subalterni,membri ai familiei sale-adica cel care a fost si a ramas colaborator al securitatii( ea si-a schimbat doar numele in sri).Acum tiganul s-a vazut imparat si intai pe tat’su l-a spanzurat, adica pe noi,poporul pe care zice ca-l conduce,de fapt poporul pe care-l opreseaza.Nu l-ar ierta Dumnezeu pe el si pe toti ai lui,ca sunt oameni maturi,nu pot spune ca nu stiu ce fac.

    (Quote)

 • Marian I
  ianuarie 14, 2011

  Asa-i cand iti traiesti viata dupa modele din telenovele – povestile astea moderne, mincinoase si bine ticluite. O tevatura almbicata despre Kaghebismul lui Iliescu, desi lansata de un agent KGB notoriu, ne-a imbrobodit pana-ntr-atat incat ne scapa probe evidente ale fetei kaghebiste a lui Basescu, respectiv:
  – angajamentul sau la securitate (probat);
  – episodul Anvers din viata sa (de netagaduit) si relatia cu Ignatenco (cu marturii vii);
  – episodul ALRO si altele similare, cu dovezi certe privind favorizarea storcatorilor de profit rusi;
  – batalia dusa de el pe fata pentru blocarea accesului Romaniei la spatiul SCHENGEN si moneda Euro;
  – eforturile sustinute de a face din Romania o tara ne-europeana.
  Sa traiti cu el – voi – daca l-ati ales…

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 151 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 455 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 587 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 546 vizualizari | 6 voturi

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 1164 vizualizari | 3 voturi

Serghei Malkov, membru la Academia Militară rusă, prezice începutul unui nou război mondial în următorul deceniu. Oamenii de ştiinţă de la Academia Militară au ajuns la această concluzie, bazându-se pe teoria ciclurilor Kondratieff (după numele savantului Nikolai Kondratieff). Ciclurile Kondratieff pot fi definite ca o succesiune regulată a modificărilor structurale din cadrul economiei moderne. Întinzându-se […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics