Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
ianuarie 20, 2021, 4:15 pm
Predominant însorit
Predominant însorit
4°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 56%
Vânt: 18 km/h V
Răsarit: 7:46 am
Apus: 5:09 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Adevărul din spatele minciunilor
Aciduzzul | 21 martie, 2013 | 1 comentarii | 266 vizualizari |
(1 voturi )

Ioan Marian
Nu-mi ies din cap nişte întrebări generate de ceea ce se întâmplă prin lumea asta. Nu că m-ar interesa! Nu mă mai interesează de multã vreme ce se întâmplă în lume. Cam de când am înţeles cã degeaba mă interesează. Dar întrebări n-am cum să fac sã nu-mi mai încolţească în minte. Cred că acolo, în mintea mea, de când am început să uit pe rupte, terenul a devenit fertil pentru întrebări. Mai ales d-alea de nerăspuns: – Pentru cine au jucat, de fapt, fioroşii antisemiţi, care, prin acţiunile lor, au generat curentul antisemit, care a făcut ce a făcut, iar la sfârşitul a ceea ce s-a întâmplat, finanţele mondiale au încăput în mâinile… semiţilor?

– Pentru cine joacă, de fapt, cei care au îngrozit lumea cu ideea terorismului islamist, care a generat războiul împotriva terorismului islamist, care a avut ca rezultat moartea lui Sadam Hussein şi a lui Moamar Gadhafi, doi indivizi care… cam luptau împotriva islamismului? Intre timp, islamiştii antiislamişti umplu Europa cu moschei, iar pe unde au dispărut liderii anti-islamişti, au fost înlocuiţi de lideri islamişti (vezi Egipt).

– Pentru cine joacă, de fapt, marii anticomunişti, care au aţâţat şi întreţinut lupta împotriva comunismului, luptă la capătul căreia americanii s-au lăudat că au învins comunismul, după ce luaseră bătaie în războiul din Vietnam pe care l-au dus ca să stăvilească invazia comunismului? Intrebarea asta o pun pentru că, după victoria împotriva comunismului, numărul celor care zic că parcă era mai bine în comunism depăşeşte cu mult numărul celor care erau membri ai partidelor comuniste, deşi nu credeau în ele.

– Aştia care tot ţipă în România „Jos comunismul” şi acuma, după 23 de ani, dar care iau măsuri ca pe vremea comunismului, pentru cine joacă, de fapt?

– Aştia care, prin ceea ce fac şi ceea ce spun, pun România în poziţie dezavantajoasă în raport cu cei care ne pot asigura resurse energetice şi piaţă de desfacere pentru produsele româneşti, pentru cine joacă, de fapt? Cu alte cuvinte, care o fi adevărul din spatele minciunilor cu antisemitismul, antiislamismul şi anticomunismul? Că nu conteazã ce spune omul, mai ales ăla cocoţat pe cai înalţi, ci care sunt efectele spuselor lor. Din păcate, oamenilor le plac minciunile.

Aud că în Libia, lupta împotriva terorismului islamist a dat primele roade imediat după uciderea dictatorului. Noile autorităţi, impuse „democratic”, au adoptat legea islamică şi au dat drumul la poligamie. In ritmul ăsta, parcă văd că peste câţiva ani va apare Uniunea Comunisto-Islamistă Americană, iar marii anticomunişti români vor decreta mintenaş România stat comunist. Să nu mi se spună „Băi, ce întrebări pui şi tu!”, că ştiu. Răspunsuri n-am!

Daţi milităria jos din pod!

Incep prin a mărturisi că am folosit intenţionat acest titlu, numai pentru a atrage cât mai mulţi cititori. Adică şi pe cei avizi de senzaţional, şi pe cei curioşi, dar şi pe cei care chiar cred că militarizarea ar fi o soluţie. Eu, însă, nu acolo „bat”. Cei care au făcut armata ştiu că înainte de a intra un soldat în postul de santinelă era verificat de medic. Să se vadă dacã este sănătos şi, mai ales, dacă este în deplinătatea facultăţilor mintale.

Căci, o santinelă are şi ceva gloanţe pe ţeavă. Mai ştiu cei care au făcut armata că nici mãcar Subofiţerul de Serviciu pe Punctul de Control nu intra în serviciu fără să fie verificat de medic, chiar dacă nu avea gloanţe pe ţeavă. Iar despre Ofiţerul de Serviciu pe Unitate nici nu mai zic! Ala nici nu se punea problema să intre în serviciu fără aviz medical, aviz care era şi consemnat în registru, ca să constituie document oficial care constata starea de sănătate a respectivului ofiţer, astfel încât să existe certitudinea că acel om va acţiona cu deplin discernământ în exercitarea atribuţiilor ce-i reveneau.

Si toate astea în condiţiile în care cei menţionaţi anterior exercitau acele atribuţiuni pe parcursul a numai 24 de ore, nu pe parcursul câtorva ani.

Oare, miniştrii, nu or avea şi ei nişte responsabilităţi măcar de nivelul unui Subofiţer de Serviciu pe Punctul de Control? Sau premierul? Ca să nu mai pomenesc de preşedinte, care este tot parte a executivului. Cred că dacă s-ar fi instituit controlul medical, unii n-ar mai fi ajuns miniştri, defecţiunile lor fiind vizibile cu ochiul liber, delirul verbal şi privirile adâncite în propriul interior fiind semne mai mult decât evidente ale unei suferinţe care se accentuează şi se amplifică pe măsura exercitării actului ministerial.

Iar aceste defecţiuni, din păcate, nu se vindecă nici măcar prin „reevaluare” prezidenţială. Dacă premierul şi miniştrii ar fi fost controlaţi înaintea şedinţelor de guvern, cu siguranţă nu ar mai fi fost adoptate atâtea HG-uri şi proiecte de legi care au fost anulate a doua zi, fie pentru cã erau neconstituţionale, fie pentru că erau în totală contradicţie cu alte HG-uri adoptate de aceeaşi miniştri.

Dacă preşedintele ar fi fost controlat înainte de a promulga legi, nu ar mai fi promulgat legi pe care nu le respectă el însuşi declarând non-şalant că îşi asumă responsabilitatea. Păi cum ar veni ca o santinelă să îi împuşte pe ăia care-i ies în cale, iar după aia să zică „Imi asum responsabilitatea” şi să se ducă, bine merci, să bea o bere cu colegii? Iar dacă ar fi fost controlaţi şi membrii guvernului şi preşedintele înaintea ieşirilor în spaţiul public, ar fi fost evitate multe declaraţii care incită la ură, sau care provoacă panică în rândul populaţiei, sau care denigrează categorii socio-profesionale, sau care incită oamenii unii împotriva altora, sau care pun România în dificultate în relaţiile cu alţi parteneri

D-aia zic: daţi milităria jos din pod! Adică, băgaţi controlul medical obligatoriu, ca la Armată, şi verificaţi starea de sănătate a celor care ar trebui să manifeste maximă responsabilitate dar care se dovedesc, adeseori, a fi total iresponsabili! Adică, tot cam cum eram eu când eram mic şi făceam numai nefăcute, deşi nu eram nici ministru şi nici măcar preşedinte.

Numai că, pe atunci, după fiecare nefăcutã îl auzeam pe tata zicând: „Ei, las’ că dau eu milităria jos din pod dacă-i vorba p-aşa!”. Consecinţa era nu că luam eu papară, ci că nu mai făceam nefăcute. Măcar o perioadă de timp. E adevărat că nu mă ţinea patru ani, dar eu nici nu hotăram soarta naţiunii.

Din păcate, tata s-a dus şi văd cã nu prea mai are cine sã dea milităria jos din pod!

Sursa: Art-emis

One comment

  • ion
    martie 21, 2013

    in romania ,se vorbeste tot mai mult de triumful minciunii. Cui foloseste ? E u as aminti de triumful lui iliescu .Iliescu l a lansat pe v ponta pe motiv ca ar semana cu titulescu .Si acest dragut de plagiator,victor pontaa, si a ales un contracandidat in persoana lui calin popescu tariceanu ,acest taur homo ,urat de poporul roman,si victoria in alegeri e asigurata cu aceasta stratagema. Oare e si el homo?Daca ne uitam la nr trantorilor din vatican ,s ar putea sa fie adevarat ca lumea e condusa de acestia ,care hotarat lucru trebuie verificati .Triumful lui iliescu se bazeaza pe strategia minciuni Jos armele din pod ,mai e posibil de facut?

      (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 277 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 116 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 320 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 10201 vizualizari | 4 voturi

“Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile […]

Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 533 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics