Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iulie 31, 2021, 9:16 am
Soare
Soare
26°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 73%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 6:02 am
Apus: 8:42 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Economie
Basescu scoate in strada mamele si bunicii. Urmeaza bebelusii si cainii vagabonzi. A propos, Garda Financiara bate pietele
Aciduzzul | 13 mai, 2010 | 4 comentarii | 284 vizualizari |
(1 voturi )

Masurile recente anuntate de presedintele Basescu, in speta reducerea salariilor, pensiilor, indemnizatiilor de crestere a copiilor si cam tot ce se poate, au scos lumea in strada. Cei mai inversunati au fost pensionarii, care dupa o viata de chin s-au trezit ca li se taie si amarata de pensie… Au venit la Cotroceni sa-si arate disperarea unui presedinte care spune ca el nu are vocatia lasului, desi nimeni nu l-a vazut la fata in prima faza. Toata lumea protesteaza, s-a ajuns chiar ca fiecare categorie nemultumita sa aibe manifestarea proprie, asa ca avem protestele studentilor, ale mamelor, pensionarilor etc. Nu mai ramane decat sa vedem si bebelusii in strada, pampersii, pisicile sau cainii vagabonzi, suparati ca li s-a redus portia de hrana.

Sa nu va mire daca in curand vom ajunge si la ratie, de mancare, apa, aer, de orice, dup ace se taxeaza mai inainte. Cam asa stau lucrurile in Romania.

Atunci de ce sa ne mai mire ca in cautare de bani, Garda Financiara bate mai nou pietele pe inserat, ca doar a terminat cu marii investitori, probabil pe astia ii cerceteaza la lumina zilei, acum vizeaza vanzatorii de patrunjel, ca pe cei de tigari de controbanda i-a maturat din zona…Deh, decat suplimente alimentare, merge mai bine o rosie si-o ceapa….

4 Comments

 • mai 28, 2010

  PETITIE 2…ganditi-va putin!
  .

  …ganditi-va putin! Prietenii si apropiatii dumneavoastra nu au de unde afla…
  Situatia expusa in petitia anterioara este foarte aproape de realitate. Sunt constient de ”realitatea” actuala in care unii incearca cu toate resursele sa se interpuna unor decizii, defapt tuturor deciziilor, luate de guvern si/sau presedentie, nu este una simpla.
  Poputatia are incredere in presedinte, iar cei ce-l blameaza o fac cu1/2 din gura. Este un moment prielnic ca presedentia sa faca referire la distrugerea valorilor acumulate pana in 1989,sub CEAUSESCU, ca o cauza inerenta a situatiei actuale. Distrugere facuta, daca nu de marii blamatori printre care si Iliescu Ion, cel putin sub obladuirea acestor tradatori DE NEAM. Totodata e oportun de subliniat si precizat ca Ceausescu a fost un om cinstit ce nu a folosit puterea de stat in interes personal, lucru ce nu se poate afirma niciodata si in nici o imprejurare despre clica lui Iliescu, Voiculescu, Patriciu si multi altii ce astazi se pare s-au ”indragostit” brusc de nevoile populatiei.
  Orice referire de bine, la adresa fostului presedinte Ceausescu cu atat mai mult facuta in antiteza cu ”demolatorii” economiei nationale : iliescu si ai lui…e de bun augur si cat de curand trebuie folosita ca replica ca aberatiile cu care e mintita populatia.
  Divizia de dezinformare a lui ILICI, e inca activa si naste nemultumiri in tara. Din ea face parte si Isarescu!
  Teapa si mecanismul ei de functionare e greu de patruns. Isarescu ascunde multe!!
  … pt a emite euro ai nevoie de aur, acoperire … 11:51 AM

  rezerva noastra valutara e practic fictiva si se compune din ceea ce avem de incasat din dobanzile de la aurul imprumutat… 11:52 AM

  Euro pe care-i imprumutam sunt practic ‘’smantana” produsa de oile noastre, date in chirie pt ”lana”! Precum cuiul lui Pepelea, acest euro se pare ca-i cauza crizei mondiale, deregland nu numai evolutia valutelor traditionale dar si balantele de plati ale tarilor membre. Renuntarea la zona euro nu-i insa o solutie in momentul de fata, deoarece implicatiile in momentul de fata sunt deosebit de complexe. Politica monetara a lui Ceausescu a fost una de independenta si suveranitate totala fata de restul lumii. Asa ceva e imposibil astazi dar…in nici un caz, politicile monetare nu trebuiesc ascunse presedentiei. Acordarea de imprumuturi catre populatie, sub forma de moneda fictiva, pentru a colecta moneda reala sub forma de comision si dobanda, a dereglat societatea romana si a reglat doar pentru moment un deficit bugetar, nedeclarat de multi multi ani !!!
  In cazul in care Geoana ar fi fost propulsat la putere, reducerile salariale cat si a pensiilor nu mai erau necesare, deoarece se continua nestangenit emiterea de moneda falsa sub forma de credit si preturile cresteau suficient de mult pentru a limita accesul populatiei la bunuri cu mult mai mult decat 25% ! …si acest lucru se intampla tuturor cetateniilor romani.Distrugerea monedei false, in momentul restituirii la banca echilibreaza intradevar procesul de inflatie, in schimb concentrarea de capital rezultat din dobanzi si comisioane incasate in moneda reala de pe o creanta creata fictiv, e de neimaginat dezechilibrand mediul de afaceri.

  cu stima,
  Radu Roncea

    (Quote)

 • mai 27, 2010

  Iliescu a propus reducerea salariului de la 2000 de lei la 700…
  .

  Celor ce se intreaba daca-i constitutionala sau nu aplicarea reducerilor salariale cu 25% respectiv a pensiilor cu 15% le vin in ajutor cu cateva intrebari ajutatoare:

  1.Condamnarea la moarte a presedintelui CEAUSESCU, de catre un tribunal nelegal a fost CONSTITUTIONALA?
  2.Nejudecarea criminalului Iliescu, dovedit, atat in cazul mineriadei din 1990 dar nu in ultim rand in cazul loviturii de stat e CONSTITUTIONALA?
  3.Vanzarea rezervei valutare a Romaniei, din data de 3 februarie 1990, a fost CONSTITUTIONALA?
  4.Vanzarea la fier vechi a industriei, la comanda lui Iliescu a fost CONSTITUTIONALA?
  5.Distrugerea totala a sistemului de irigatii a Romaniei, sistem ce in 1989 se intindea pe 3 mil de km patrati, sub privirile vesele ale lui Iliescu si ale acolitilor sai, a fost CONSTITUTIONALA?
  6.Detinerea de 20 de ani a conducerii BNR de catre M.Isarescu cat si scoaterea periodica din tara a aurului romanesc sub forma de lingouri este constitutionala?
  7.Emiterea de “moneda fara acoperire”, modeda “FALSA”de altfel si folosirea acestei asazise monede de catre bancile comerciale pt. a inrobi populatia, a fost CONSTITUTIONALA?
  8.Retragerea de pe piata a monedei “false”, fara acoperire, moneda contrasemnata de marele nostru patriot MUGUR ISARESCU, e CONSTITUTIONALA?
  9.Tacerea serviciilor cu privire la adevarata CRIZA , provocata de acordarea de imprumuturi populatiei cu moneda falsa, cu scopul tacit si nedeclarat de a sustrage banii reali de la populatia ROMANIEI sub forma comisioanelor ASCUNSE si a dobanzilor, e CONSTITUTIONALA?
  10. Transformarea canalelor de informatie, reglementate de CNA, in canale de manipulare si mintire a populatiei cu privire la SITUATIA REALA in care ne aflam, este CONSTITUTIONALA?
  11.Desfintarea ARMATEI ROMANE, e constitutionala?
  12. Acordarea subventiilor pentru agricultura persoanelor fizice sau juridice ce nu-si ”lucreaza pamantul ” este constitutionala?

  …dar ceea ce-i mai grav e faptul ca statul si presedintele, nu intervine in sanctionarea de urgenta a BNR si a celui ce de 20 de ani, tradeaza interesul national. Sub tutela lui Mugur Isarescu leul romanesc a fost in asa fel manevrat, incat dupa 20 de ani am ajuns la un salar minim de doar 700 de brut. Fara a face un calcul exact scaderea de salar de la 2050 lei , cat era minimul pe economie in 1989 la 700 de lei in prezent e se pare un pic mai mare decat 25%…
  Emiterea de moneda falsa de catre BNR , in cardasie cu bancile comerciale, ar trebui sanctionate numaidecat cu nationalizarea acestor institutii antinationale si cu arestarea persoanelor implicate in acest jaf ce are loc de 20 de ani.
  Acordarea de credite in moneda falsa de catre BANCI, cu scopul de a incasa o dobanda si mai multe comisioane in moneda reala e ”marea smecherie” ce ne tine sclavi de 20 de ani!
  Bancile au declansat in lume cu aceasta ”metoda cheie” o criza fara precedent. Ratele, mai precis banii, ce se intorc la banci sunt in parte distrusi. Cu alte cuvinte banii falsi ce reprezinta rata sunt distrusi iar cei ce reprezinta comisioanele si dobanda , CAPITALIZATI!
  … concentrarea de capital ce este inca in plina desfasurare, are ca si scop introducerea banilor virtuali si poate chiar a cip-ului…
  Eu unul am un crez: Bancile au facut criza? Bancile sa plateasca! NATIONALIZARE!

  Radu Roncea

    (Quote)

 • mai 20, 2010

  Releul web: Universul Romanesc-Vocea Poporului
  Adresa web: http://www.universulromanesc.com

  Preambul
  Proiectul a fost conceput în ideea de a crea un spatiu de schimb informational liber, dedicat tuturor românilor, oriunde-ar fi, compartimentarea permite initierea de legaturi intra-comunitare şi inter-comunitare, reglementarile specifice permit dezbateri pe proiecte urmînd proceduri de acces şi identificare speciale.

  Platforma de dialog cetaţenească este destinata studiului, reflectiei, dezbaterilor pe teme de actualitate : istorie, socio-politica, economie, societate, comunitate, inscrierea ca membru implica respectarea eticii stabilite de initiatori.

  Initiatori

  Grupul fondator este constituit din delegaţii organizaţiei G.I.N.T.A.(cetaţeni români ce au servit în rîndurile legiunii străine), în colaborare cu “Rezistenţa anticomunistă din România” (grupuri reprezentate de Cicerone IONIŢOIU).

  Notă : Membrii G.I.N.T.A. nu se identifică nici unei formaţiuni sau mişcări politice actuale.

  Obiectivele Generale

  Initierea dialogului între diferitele comunitaţi ce reunesc cetăţeni români, în ideea abordării subiectelor ce afectează demnitatea poporului, regrupind : cercetări, studii privind evenimentele marcante ale istoriei ultimului secol, sinteze legate de realitatea românească contemporană, acţiuni cu caracter informativ ce au ca scop declansarea unei dezbateri constructive, în ideea generarii unei reflecţii (de actiune).

  Imbogatind pas cu pas spatiul vom permite generatiilor tinere să descopere istoria reală, factorii ce au contribuit la subminarea ţării, la ciuntirea sanctuarului naţional, să identifice momentele cheie ce au bulversat spaţiul românesc în ultimul secol şi realitatea actuală, permitindu-le să decidă viitorul în cunostinţă de cauză.

  Platforma forumurilor este deschisa tuturor cetatenilor romani de toate orizonturile sociale si etnice, conceputa in ideea de a oferi un spatiu public de informare cetateneasca necenzurat (nemanipulat) care sa permita regruparea lucrarilor, studiilor , analizelor, investigatiilor privind trecutul, prezentul si viitorul tarii (lucrarile importante vor fi fixate in fiecare sectiune), crearea de nuclee de opinie, etc.

  Tinind cont de multi factori sa decis ca inregistrarile pentru a deveni membru, sa poata fi activate direct de catre utilizatorii ce s-au inscris, prin legatura generata automat in cutia postala [email], ansamblul forumurilor nu va fi moderat, mesajele postate vor aparea instantaneu [ moderatorii vor interveni pentru a retrage sau deplasa mesajele indezirabile]
  Citeva subforumuri vor fi moderate,[mesajele nu vor aparea decit dupa validare] un anunt va specifica reglementarea impusa.

  Forumurile inchise[ specifice fiecarui grup] vor fi gestionate de catre coordonatorii grupului, accesibile pe baza unei invitatii, explicatii detaliate in forumul inchis [accesibil nivelului -02][ Membru confirmat ].

  Nivelurile de utilizatori sunt concepute in ideea de a oferi utilitati membrilor ce se vor implica activ, grupurile specifice permit dezvoltarea unor proiecte in incubator [ forum inchis, rezervat doar membrilor grupului], nivelul-01, utilizatorul inregistrat-Nou Venit [cu optiuni limitate], este un nivel tranzitoriu spre celelalte, pentru a avea acces la utilitatile bazice urmati procedurile de acces la nivelul superior [explicate detaliat].

    (Quote)

 • Burtus
  mai 13, 2010

  Doamne cat de lacrimogen e acest articol. Saracele bunicute si bunicuti care ne-au facut sclavi hotilor cu acte in regula de 20 de ani.
  Ce vrem de fapt? : sa platim unui hot care are bani acum sa ne cumpere pe 3 lei ce a a mai ramas sau sa acceptam FMI-ul , asa cum e el , inrobitor , dar cu dobanda fixa?

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 100 vizualizari | 4 voturi

Evident, doar oligofrenii si deficientii mintali in stadiu avansat pot crede ca poti lua Covid mai repede mancand o friptura sau band o bere la un restaurant cu cativa prieteni, decat calcandu-te in picioare in hipermarket. Si totusi, nu s-a luat niciodata in calcul inchiderea hipermarket-urilor. A pietelor taranesti, in schimb, da…Explicatia este simpla. Desi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 92 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Autor: Aciduzzul | 28 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 92 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sprijinit de Miscarea Civica Frontul Alfa cere imperativ stoparea TOTALA si URGENTA a defrisarilor de orice fel si interzicerea exportului de masa lemnoasa bruta si prelucrata primar pentru o perioada de zece ani. Aceasta masura putea fi luata oricand pana acum de catre cei care s-au perindat la conducerea tarii, insa […]

Autor: Aciduzzul | 9 octombrie, 2020 | 0 comentarii | 160 vizualizari | 4 voturi

Producatorii romani, discriminati in tara lor

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 155 vizualizari | 2 voturi

De ce nu mai gasesc fabricile de conserve rosii pentru bulion in Romania?!

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics