Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 18, 2018, 1:21 pm
Noros
Noros
17°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 11 km/h E
Răsarit: 7:34 am
Apus: 6:27 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Economie
Cat te fura in 4 ani
Aciduzzul | 26 martie, 2013 | 0 comentarii | 143 vizualizari |
(3 voturi )

Mihai Giurgea
Curtea de Conturi: din 100 de lei cheltuiți de stat, 40 se fura! 40% din cheltuielile statului e deja enorm. Dar situația reala e mult mai grava. Curtea de Conturi ascunde adevarul. Orice patron, care a încercat sa vândă ceva statului, va poate spune ca spaga a ajuns la minimum 50%. Iar in anumite domenii (asfaltările si construcția de drumuri) s-a ajuns la…90%. In 2003, contractul semnat de Adrian Năstase a dat companiei Bechtel 1.3 miliarde de euro, pentru 52 de kilometri amarați de autostrada: din care 1 miliard i-a intrat lui in buzunar. Pai a fost mic copil, fata de ce se întâmpla azi, după 10 ani. Practic, Statul știe deja ca firma aia de drumuri o sa ia banii si n-o sa facă nimic: ca din 10%, nici n-are cum! Atunci, pentru ce o mai plătesc politrucii? Pentru…complicitate!

Cat cheltuiește statul in 2013?

Bugetul de stat este de 49 de miliarde de euro (ca pe Ponta l-a apucat optimismul si cheful de cheltuiala).

Din acești bani:

7 miliarde sunt pentru contracte de stat (deci spăgi).

Restul, 42 de miliarde sunt pentru asistenta sociala, pensii, salarii bugetari si plata datoriei externe. Adică pentru plata protecției sociale si menținerea socialismului românesc.

Se vede clar din structura bugetului, ca partidele s-au aliat cu o parte a populației (aia cerșetoare, leneșa si proasta), ca sa jefuiască cealaltă parte a populației (aia care încă mai muncește si plătește taxe).

“Ne lăsați sa furam, si va dam si vouă un os de ros”. Asta este adevăratul principiu al comuniștilor. Nu “dreptate pentru toți” (aiureli!).

Cat se fura in 2013?

Conform Curții de Conturi, 40% din 7 miliarde: adică 2.8 miliarde de euro pe an!

In realitate, mult mai mult. Sunt si alte spăgi, pe care Curtea de Conturi nu le vede, dar le știe o tara întreaga:

Spăgile date de bugetari la angajare (bani pentru partid si pentru ministru). Te pomenești ca n-ați auzit niciodată de așa ceva…

Spăgile date de falșii pensionari de boala si de asistați social, ca sa li se aprobe dosarele falsificate. Nici asta n-ați auzit, nu-i așa?

Cine nu e rupt de realitate, sau mafiot, recunoaște ca toate astea sunt adevărate. Iar banii furați prin aceste robinete, nu sunt din buzunarul cu 7 miliarde: ci din buzunarul celalalt, social, cu 42 de miliarde. Cat se fura din buzunarul acela? Pai, din dosarele de pensii de boala, peste 90% sunt falsuri (iar pensionarii de boala sunt foarte mulți). La fel si cu dosarele de ajutor social pentru adulții buni de munca (ajutor care, de fapt, nici n-ar trebui sa existe).

Deci din banii de pensii, asistenta sociala si salarii bugetari, peste jumătate este plătit inutil si ilegal: adică furat. Asta înseamnă o pierdere de circa 15 miliarde de euro pe an! Din care, spaga propriu zisa e mult mai mica decât in cazul contractelor de stat: cam 10%.

Total spaga partide: 2.8 +1.5 = 4.3 miliarde de euro pe an. Adică peste 17 miliarde de euro in 4 ani.

Si va mai mirați ca se bat ca chiorii pentru putere?

Pai cum sa nu-i omori?

Românilor le place sa dea toata vina pe politicieni: dar adevărul e ca 8 milioane de asistați sociali, bugetari șpăgari si falși pensionari, sunt la fel de bandiți. Doar ca nu câștigă la fel!

In Mafie, nu exista doar sefi, capo di tutti capi. Exista si căpitani, locotenenți, soldați. Dar vinovați sunt cu toții. Si când sunt prinși, toți sunt condamnați. Pentru ca nici un sistem mafiot nu rezista, fără mulțimea de susținători care muncește pentru el si care îl tine in viața.

La fel si cu românii. Mafia politicienilor este susținuta activ, prin complicitatea acestor milioane de români. Toți aceștia trebuie exterminați:

Șefii, pe loc, in piața publica, fără procese de ani de zile: ca exemplu!

Complicii mărunți trebuie lăsați fără bani de la stat: sa-si câștige pâinea muncind, sau sa moara de foame.

Socialismul se spânzură singur.

Masele de cerșetori au început sa se revolte in toata Europa, pentru ca nu-si mai primesc pomenile (pe care putorile le considera “dreptul” lor). Iar revoltele vor matura de la putere vechile partide: deja, in Italia, s-a produs incredibilul.

Mișcarea Antitaxe încurajează aceste violente de strada (cum sa nu-l încurajezi pe dușmanul care-si baga singur cuțitul in burta?).

De aceea Mișcarea Antitaxe susține oficial pedeapsa cu moartea. Si tot de aceea am creat Brigada Vlad Țepeș, aripa paramilitara a Mișcării. Pentru ca prea se fura fără frica in România: pai, ia sa le fie frica!

Nu pace aducem noi in tara: ci sabie!

Sursa: Capitalism pe Paine

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 noiembrie, 2017 | 1 comentarii | 158 vizualizari | 1 vot

Redeventa pentru apa imbuteliata ar urma sa aiba aceeasi valoare precum in cazul marmurei, calcarului sau gresiei, adica echivalentul in lei a 4 euro/m³, ceea ce ar fi practic cea mai mare redeventa pe ape imbuteliate din Uniunea Europeana, potrivit unui proiect de LEGE pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si […]

Autor: Aciduzzul | 5 octombrie, 2015 | 0 comentarii | 205 vizualizari | 1 vot

Mihail Florescu, antreprenor cu o experienta de peste doua decenii in afaceri, este un nume cunoscut pe piata cafelei, fiind primul producator roman care a exportat cafea in SUA. In afaceri a intrat chiar in primii ani de dupa 1989, cand s-a intors din Italia pentru a incepe ceva pe cont propriu la el acasa. […]

Autor: Aciduzzul | 24 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 154 vizualizari | 2 voturi

La Bruxelles, vechile state membre fac legea, in timp ce noii intrati incearca sa se descurce mai mult pe cont propriu. Adevarul este insa ca n-au niciun fel de sansa in fata intereselor marilor puteri, nici macar in cazul unor “compromisuri”, fie ele chiar si de dragul unor aliante temporare de pe urma carora state […]

Autor: Aciduzzul | 10 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 134 vizualizari | 2 voturi

Banca centrală este instituţia care emite monedă naţională pe teritoriul unei ţări şi are două pârghii majore: controlul ratelor dobânzii şi a masei monetare (inflaţia). Banca centrală nu sprijină pur şi simplu economia, ci împrumută cu dobândă. Prin fluctuarea rezervei monetare, modifică valoarea monedei pe care o emite, prin fluctuarea masei monetare controlează inflaţia şi […]

Autor: Aciduzzul | 10 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 56 vizualizari | 2 voturi

În cadrul unei conferinţe organizată pe 15 ianuarie 2008 de Institutul de Studii Politice din Aix en Provence, Franţa, sub numele «Quelle Europe après le non?» („Ce fel de Europă după NU”, adică după respingerea Tratatului de la Lisabona), politologul Etienne Chouard a făcut o dezvăluire importantă. Articolul 104 al Tratatului de la Maastricht a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2018 © BadPolitics