Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
august 1, 2021, 8:03 am
Soare
Soare
23°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 83%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 6:03 am
Apus: 8:41 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Liste
Lista OMS: consilieri-specialisti cu legaturi financiare cu producatorii de vaccinuri
Aciduzzul | 6 octombrie, 2010 | 0 comentarii | 135 vizualizari |
(1 voturi )

După multe luni de tărăgănare, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a dezvăluit, în cele din urmă, numele consilierilor-cheie privind pandemia, care au influenţat decizia de a declara pandemia de nivel şase de anul trecut – o decizie care a dus la un cadou finaciar neaşteptat oferit producătorilor de vaccin. După cum veţi vedea, pe această listă sunt inclusi cel puţin cinci experţi- consilieri care au primit bani de la companiile producatoare de vaccin. Iată cine a primit bani de la giganții farmaceutici şi a influenţat apoi decizia OMS-ului de a declara o pandemie:

Arnold Mont – este un profesor din Statele Unite care a primit bani de la aproape toţi producătorii majori de vaccinuri: GSK, Novartis, Roche, Sanofi Pasteur şi Baxter. Lui i-au fost acordati în mod specific bani de catre Sanofi Pasteur, pentru a studia vaccinurile gripale.

Nancy Cox– lucreaza pentru Centrele americane pentru Controlul Bolilor (CDC), care susţin deja o atitudine pro-vaccin, ignorând complet importanţa vitaminei D în stoparea bolilor infecţioase. Nancy a avut fonduri de la Federaţia Internaţională a Producătorilor şi Asociaţiilor Farmaceutice (IFPMA) ca să efectueze studii privind vaccinurile.

John Wood– din Marea Britanie, lucrează la Institutul Naţional pentru Standarde Biologice şi Control (NIBSC). A luat bani de la Sanofi Pasteur, Novartis şi de la mai multe alte societăţi axate pe cercetarea vaccinului gripal.

Maria Zambon– este profesor la Centrul privind infectarea din cadrul Agenţiei de protecţie a sănătăţii, Regatul Unit. Ea a primit bani de la Sanofi, Novartis, CSL, Baxter şi GSK.

Neil Ferguson– este de asemenea, profesor, si a acceptat bani de la Roche si GSK Biologicals.

Probabil ca mai exista si alte detalii importante ale acestei povești. Legăturile financiare care s-au mentionat aici sunt doar cele pe care aceşti oameni au ales să le dezvăluie public la OMS. S-ar putea sa existe si alte legături, care vor rămâne un secret şi va trebui să fie dezgropate de vreun reporter hotărat…

Care-i problema cu legăturile financiare, totusi?

De ce e important că sfatuitorii OMS au luat bani de la companiile producatoare de vaccinuri? Este simplu: decizia de a declara gripa porcina H1N1 drept o pandemie de nivel 6 a fost luată de către OMS, la sfatul venit din partea acestor oameni care au primit bani de la producatorii de vaccinuri. Iar această decizie, ştim acum, a determinat un foarte mare profit pentru producatorii de vaccinuri.

Aceste profituri, la rândul lor, au fost împovărate de contribuabili, cheltuielile in numele acestora fiind făcute, în mare parte fără valoare, deoarece majoritatea acestor vaccinuri aproape că expiră şi trebuie să fie distruse. Contribuabilii nu s-au grabit sa-și facă vaccinul și nu s-au consumat toate dozele achiziționate. Banii au fost, prin urmare, irosiți.

Avem în această poveste toate elementele unei mari escrocherii la nivel mondial: OMS recurge la consilieri -ce au legături financiare cu industria producatoare de vaccinuri- pentru a decide dacă o pandemie este în desfășurare şi apoi urmează, în mod convenabil, sfatul lor în luarea unei decizii pe care mulţi experţi de sănătate din întreaga lume au pus-o la îndoială de la început. Totul indica spre existenta corupţiei în lumea medicală, si se pare ca deciziile OMS-ului se bazează mai mult pe politică decât pe ştiinţă medicală.

A fost convenabil, din punct de vedere politic, cu alte cuvinte, să declare o pandemie de nivel şase. Şi dacă acești consilierii OMS au primit deja bani de la producătorii de vaccin, este, cu siguranţă, posibil ca, în cazul în care profiturile vor mai crește, să primască și ei mai mult. (O mană o spală pe cealaltă …)

Corupţia din poveste

Urmarea nefericită a tuturor acestor lucruri este că, chiar dacă acești consilieri OMS ar fi complet nevinovați, legăturile lor financiare tot seamană a corupţie. Şi asta înseamnă că îşi pierde credibilitatea și OMS-ul, fapt ce i-ar putea compromite integritatea, în situatia în care ar apărea o pandemie reală. În cazul în care lumea nu poate avea încredere în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, atunci încotro ar trebui să privească ţările, pentru a primi răspunsuri reale și obiective, privind pandemiile şi bolile infecţioase?

Din păcate, chiar şi CDC (Centrul de control al bolilor) din SUA are acum în mod clar o pozitie “anti-nutriţie, pro-vaccin” . Ignorand importanţa uriaşă a vitaminei D şi rolul acesteia în susţinerea sistemului imunitar uman, mulţi experţi CDC confirma faptul că își iau salarii de producătorii de vaccinuri sau că sunt în căutare de oportunități de a se alătura giganților din farmaceutică. Fostului şef al CDC, Dr. Julie Gerberding, i-a fost oferit recent un post de Presedinte al diviziei de vaccinuri la Merck (http://www.naturalnews.com/027789_D …).

Este frustrant că medicina modernă a fost subminată de giganții din farmaceutică. Industria vaccinurilor conduce, practic, CDC şi OMS – sau, cel puţin, influenţează în mare măsură deciziile acestor două organizaţii. Ca urmare, aşa-numitele decizii “ştiinţifice” luate de către aceste organizaţii au foarte puţin de-a face cu ştiinţa actuală, reflectand tendința de a proteja (şi extinde) profiturile producătorilor de vaccinuri.

Iar atunci când politica de sănătate publică este decisă în funcție de rata de profit a unor companiilor, oamenii vor avea de suferit întotdeauna.

Nu e de mirare că OMS și-a pierdut credibilitatea atât de mult. Ea refuză să identifice soluţii reale care ar putea funcționa pentru naţiunile sărace (cum ar fi suplimentele ieftine cu vitamina D), favorizând totodată operaţiunile generatoare de mare de profit pentru industria vaccinurilor. Acesta este motivul pentru care pur si simplu nu mai este de încredere. Acum a devenit acum un pion al industriei farmaceutice, care va lua întotdeauna deciziile care favorizează interesele financiare ale giganților din farmaceutică.

Sursa: Iulian Urban

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1187 vizualizari | 5 voturi

Oficial, George Soros s-a implicat în România, în ultimele zile ale anului 1989, imediat după căderea regimului Ceaușescu. Unii spun însă, că activitatea magnatului american de origine maghiaro-evreiască, a început cu mult înainte de căderea regimului Ceaușescu. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată implicarea sa în România de dinainte de 1989, Soros a admis că […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1581 vizualizari | 4 voturi

Victor Roncea Am mai scris despre uriaşele sume de bani vehiculate de agenţi sub steag străin care pretind că lucrează “non-profit” în regim de “voluntariat”, pentru te miri ce: de la salvat balenele din Marea Neagră (chiar şi cele care SAR pe la TV) la salvat interesele noului KGB, bine reprezentate de “Reţeaua Deschisă” a […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 793 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 10 noiembrie, 2014 | 0 comentarii | 1372 vizualizari | 7 voturi

Zeci de miliarde de euro părăsesc anual țara, în gaura neagră din Cipru. Principalele 6.000 de firme care deruleaza afaceri ce sustin aproape jumatate din bugetul prognozat al tarii au avut grija sa-si puna profiturile la adapost. Astfel ca, indiferent ca este vorba de multinationale gigantice sau de companiile miliardarilor autohtoni, statul roman ramane cu […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics