Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 23, 2021, 3:04 am
Noros
Noros
10°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:04 am
Apus: 7:11 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Scuze publice adresate ministrului Agriculturii, domnul Valeriu Tabara, a carui strategie extrem de subtila a coplesit umilele noastre dotari intelectuale. Iertati-ne, Domnule Ministru! Am gresit! Dar nu suntem oameni rai; suntem doar niste grobieni usor kominternisti, venali, corupti si ignoranti…
Aciduzzul | 26 februarie, 2011 | 0 comentarii | 229 vizualizari |
(4 voturi )

Recunoastem, am gresit! Am denigrat din reavointa si ignoranta un Mare Patriot si un Om de exceptie. Si, ne referim aici, evident, la Domnul Valeriu Tabara. Fara sa cunoastem subtilitatile si profunzimile unei problematici extrem de complexe si spionase, ne-am avantat in tot felul de declaratii de-a dreptul fanteziste, primitive, potrivite, eventual, pentru instantele kominterniste din anii ’50, desi, recunoastem nu prea am inteles foarte multe din comunism, din motive de varsta. Recunoastem umili ca subtilitatea rationamentului domnului ministru Tabara ne-a eclipsat complet. Facultatile noastre mentale si diponibilitatile noastre sufletesti au fost mult prea palide pentru a reusi sa patrundem rationamentele rococo de-a dreptul ezoterice ale acestui Mare Om. Inca o data ne cerem scuze public si ne facem mea culpa.

Vom incerca acum sa reparam greseala, aratand tuturor cititorilor unde am gresit, scotand in evidenta micimea noastra sufleteasca si intelectuala in contrast cu statura impozanta a domnului ministru Valeriu Tabara.

Mai precis, stiut fiind faptul ca domnul Tabara este mason, am plecat de la premiza falsa ca ar fi subordonat unor forte straine, lucru care l-ar impiedica sa-si exercite vocatia de patriot. In ignoranta noastra am presupus ca domnul Tabara ar fi controlat de masoneria internationala care l-a instalat in fotoliul de ministru de atatea ori pana acum pe filiera concernului bio-farma Monsanto, al carui angajat a fost multi ani la rand domnul Tabara, prin natura profesiei domniei sale de ameliorator genetic.

Asadar, noi, in micimea noastra, am presupus ca fiind mason si angajat Monsanto ar fi putut primi ordine de la aceste distinse organizatii multinationale (care, in mare parte, se confunda una cu alta), in sensul introducerii fortate pe gatul si in culturile romanilor a Organismelor Modificate Genetic (OMG-uri) in beneficiul sefilor domniei sale, care urmaresc monopolul alimentar global (prin achitarea brevetelor pentru seminte Monsanto de catre agricultori). Aceasta, in ciuda opozitiei hotarate a romanilor fata de OMG-uri (81% dintre romani nu vor OMG-uri, potrivit unui sondaj de opinie IMAS) a caror parere urma sa fie complet ignorata.

Recunoastem ca am gresit! Am fost superficiali…Ne-am luat doar dupa aparente!

Similar, am presupus ca domnul ministru Valeriu Tabara si sefii domniei sale de la Monsanto, se folosesc de lacomia si prostia unor asociatii precum Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) precum si de coruptia pe doi lei a Academiei de Stiinte Agricole si Silvice pentru a folosi aceste institutii ca factori de presiune pentru convingerea opiniei publice ca OMG-urile sunt pur si simplu delicioase si, in plus, au si un efect curativ.

Din nou, am gresit! Am judecat simplist!

De asemenea am mai presupus ca exista o anumita conspiratie a tacerii care a cuprins toate canalele media mainstream, drept pentru care, am presupus, cu mintea noastra slaba, ca mai toate aceste trusturi media la care ne-am referit au primit cate un oscior pentru a nu face valuri in acesta perioada sensibila cand se doreste acordul explicit al Bruxell-ului si cel prezumat al romanilor pentru introducerea OMG-urilor. Asta, in caul canalelor media serioase, pentru ca domnii grobieni supraponderali de la Viata Satului, de exemplu, pot fi cumparati mai usor – cu un sac de faina sau, pur si simplu, cu o invitatie la o masa campeneasca (chiolhan).

Similar, am aruncat anatema asupra unei institutii esentiale a Statului, recunoscuta prin integritatea sa si aflata dincolo de orice suspiciune de coruptie, si, ne referim aici, la Senatul Romaniei care a respins cu o majoritate covarsitoare, de peste 95% proiectul de legea care interzicea cultivarea OMG-urilor in Romania, ba, mai mult a respins si obligativitatea etichetarii produselor provenite din OMG-uri.

In ignoranta noastra, am presupus ca Senatul a luat acesta masura pentru a proteja interesele concernelor Monsanto, Pioneer, BASF, etc. care actioneaza cu success in Romania, stiuta fiind inapetenta romanilor pentru OMG-uri. Nu am inteles atunci marea subtilitate a acestei masuri, care, de fapt, urmarea strict intersul romanilor.

Din nou, am fost tendentiosi si am dat dovada de rea vointa.

Marsavia noastra nu s-a oprit aici. L-am acuzat pe Domnul Ministru de, nici mai mult nici mai putin, decat de tradare de tara si de furtul a circa 3 milioane de hectare de teren arabil de la taranii saraciti de lipsa politicilor coerente si de lipsa subventiilor. Am spus atunci, in ignoranta noastra, ca scopul legii prin care agricultorii care nu-si pot ara pamanturile vor fi amendati cu 4 milioane de lei vechi este de “a drena” aceste mici loturi individuale catre marile exploatatii controlate de companii straine.

Din nou, am gresit, si, cu acesta ocazie, am scos la lumina, in felul acesta, toata micimea noastra sufleteasca…

Acum a venit momentul Adevarului, momentul in care ne punem cenusa in cap si cerem iertare. Cum am putut oare sa fim intr-atat de primitivi incat sa credem ca acest mare Om de Stat care conduce cu intelepciune, pentru a nu stiu cata oara, destinele ministerului Agriculturii ar putea fi doar un mason corupt, aflat pe statul de plata al companiei Monsanto (careia ii datoreaza intreaga cariera profesionala si politica), care nu vrea decat sa umple buzunarele sefilor sai chiar cu riscul de a transforma Romania intr-o tara de cancerosi.

L-am acuzat pe domnul Tabara ca este pus in fotoliul sau ministerial doar pentru a introduce in Romania OMG-urile, asa cum un ilustru inaintas al domniei sale a fost uns ministru doar pentru a ne binecuvanta cu pesticidele Initium de la BASF, fiind ulterior recompensat cu o functie mult mai suculenta la Comisia Europeana. Am mai spus, de asemenea, in ignoranta noastra, ca domnul Tabara nu ar fi altceva decat un biet comunist grobian al carui singur scop la minister este sa aduca taranii romani, aflati deja in sapa de lemn, cu adevarat in colaps.

Recunoastem, si strigam in gura mare: Am greeeesit!!

De fapt, strategia domnului ministru a fost una geniala, discursul sau baroc fiind demn de un mare maestru. Din pacate, noi nu am reusit sa patrundem in profunzimile acestei strategii geniale, fiind mult prea rafinata pentru noi. Nu am inteles ca toate aceste asa-zise mizerii nu erau, de fapt, decat niste diversiuni pentru sprijinirea mascata a micilor agricultori romani. Acum, dupa ce ne-am luminat, o sa o explicam, cu umilinta, punct cu punct:

1. Ministrul Tabara a incercat cu disperare sa introduca OMG-urile in Europa, straduindu-se in toate felurile, corupand FNPAR si Academia de Stiinte Agricole si Silvice doar de ochii sefilor domniei sale de la Monsanto, carora le-a adormit, astfel, orice suspiciune, jucand, astfel, rolul unui adevarat agent dublu, daca nu chiar triplu sau cvadruplu.

2. Trage sfori, impreuna cu sefii domniei sale de la Monsanto, pentru ca Senatul sa respinga cu o majoritate covarsitoare proiectul de lege cu privire la introducerea OMG-urilor si etichetarea produselor cu ingrediente OMG. In acest fel, sefii domniei sale de la Monsanto au fost convinsi, fara niciun dubiu, ca domnul Tabara este un pion dedicat trup si suflet cauzei lor.

3. A facut tot posibilul ca intentiile domniei sale si a sefilor domniei sale de la Monsanto sa nu transpire in presa, stiind probabil, ca acesta liniste suspecta va trezi interesul blogurilor si ziarelor neliniate asupra subiectului, si, in consecinta, va iesi un mare scandal, care, in final, va ajunge la urechile romanilor.

4. Toate acestea au condus la o reactie adversa vehementa a unei mari mase a romanilor (81% dintre romani resping OMG-urile, potrivit IMAS) si la crearea unei atmosfere de suspiciune. Aici este cheie intregii strategii. Acesta suspiciune a dus la ocolirea din ce in ce mai frecventa a supermarket-urilor si hipermarketurilor de catre romanii (avem deja 420.000 de cancerosi inregistrati) care nu stiau daca produsele pe care le cumpara, deja pline de E-uri, contin cumva si OMG-uri, pentru ca Senatul a respins, dupa cum am aratat, obligativitatea etichetarii produselor OMG.

5. Totusi, oamenii trebuie sa manance, asa ca au inceput, din ce in ce mai frecvent, sa cumpere alimente traditionale de la tarabele cu produse naturale de la tarani sau sa apeleze la mamaia de la tara. Chiar daca nu sunt verficate cine stie cum, aceste produse sunt oricum mai “cinstite”decat otravurile pline de E-uri si OMG-uri din hipermarket-uri.

6. In acest fel, micii agricultori, acuzati ani la randul ca practica o agricultura de subzistenta pe suprafete mici, lucru extrem de nociv, incep sa castige bani cinstiti, sa acumuleze capital, sa se automatizeze si sa concureze de la egal la egal marile exploatatii straine.

7. Astfel, micii agricultori, devin din ce in ce mai prosperi iar hipermarketurile dau faliment pe capete.

8. Si uite asa, sunt stimulati micii agricultori, romanii adevarati, care, in sfarsit, dupa 20 de ani incep sa acumuleze capital si sa coaguleze o clasa de mijloc puternica pentru o Romanie prospera si independenta. Si iata ca, ceea ce parea a fi o adevarata crima la adresa sanatatii si proprietatii romanilor, se transforma brusc intr-o mare binecuvantare pentru romani, si, in acelasi timp intr-o lovitura mortala data lacustelor straine.

Dupa acesta explicatie, punct cu punct, am inteles Marele Geniu al domnului ministru Valeriu Tabara, finetea si rafinamentul politicii sale de stimulare a producatorilor romani, chiar daca mascata, pentru a adormi vigilenta marilor concerne. Privind retrospectiv, intelegem acum ca avem de-a face cu un mare roman, cu un mare patriot ascuns, din motive conjuncturale, sub masca unui neokominternist grobian, subordonat pana peste urechi, pe filiera masonica, marilor concerne biochimice multinationale. Ne dam seama acum ce mica si firava este granita dintre un mare patriot si un mare roman si un gunoi tradator corupt. Asta, daca nu ai instrumentele intelectuale necesare unei analize pertinente.

Cu siguranta, domnul ministru Valeriu Tabara va ramane in Panteonul Marilor Oameni de Stat Patrioti Romani care au lasat urme adanci in istoria romanilor si nu si nu ca un Rahat de Musca plantat in istoria recenta a Romaniei, cum am fost noi tentati sa credem initial, in ignoranta noastra.

Foto: Mediafax Foto

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 192 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 300 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 94 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 180 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 99 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics