Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 27, 2020, 8:05 pm
Senin
Senin
20°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 37%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 7:09 am
Apus: 7:03 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Dupa ce a patronat marea devalizare si a girat cu maxima rapacitate, cu lasitate si obedienta fata de straini marele jaf national, “presedintele” Basescu ne vorbeste despre Suveranitate si Independenta
Aciduzzul | 27 iunie, 2012 | 1 comentarii | 281 vizualizari |
(1 voturi )

Cred ca a devenit mai mult decat evident pentru majoritatea romanilor in ultimii ani ca presedintele ales al Romaniei nu este altceva decat o laveta, ca sa-l citam elegant pe bunul sau fost prieten de pahar, la fel de celebru, domnul George Becali. Cea mai recenta iesire la rampa a acestui personaj i-ar putea convinge si pe cei care mai au rezerve in acest sens de acest adevar imuabil. “Presedintele” Basescu a dat ieri cea mai buna dovada a lasitatii si duplicitatii sale duse la paroxism, chiar cu ocazia Zilei Drapelului National. Chiar daca in virtutea sarcinilor de serviciu era indreptatit sa comenteze pe marginea acestui eveniment, luarea de pozitie a domniei sale a fost absolut neavenita. Cu siguranta, tomberonul istoriei ii va consemna la categoria “Tortionari” figura descentrata si sinistra, alaturi de cea a celuilalt mare tortionar al romanilor, KGB-istul Ion Iliescu. Iata mesajul halucinant al “presedintelui” cu ocazia Zilei Drapelului National.

Iata ce ne indeama “presedintele” cu acesta ocazie:

“Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României. (…) Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor. (…) Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc”.

Iata AICI, AICI, AICI, AICI si AICI cateva mostre de suvernaitate si independenta in viziunea “presedintelui”.

Practic, cel mai fervent demolator al tarii, vanzatorul a generatii de romani de acum inainte, cel care a indatorat dincolo de orice urma de ratiune acesta tara, cel care a facut un lobby de-a dreptul descreierat pentru lichidarea  oricarei urma de independenta a Romaniei prin cedarea gratis a sistemului energetic national, cel care a militat fervent pentru cedarea resurselor tarii inftactorilor financiari international, cel care a tradat o intreaga natiune doar pentru a-si vedea teporar fundul instalat pe un fotoliu de piele, cel care isi datoreaza intreaga cariera raptorilor internationali inca din momentul in care a lichidat flota Romaniei, cel care a numit numai straini la conducerea tarii….Acest individ, complet lipsit de bun simt si de simtul realitatii le vorbeste romanilor de SUVERANITATEA si INDEPENDENTA. Despre SERVIREA CU CREDINTA A PATRIEI (in paranteza fie spus, chiar si-a servit cu credinta patria in defavoarea Romaniei). Este indamisibil sa auzim aceste cuvinte din gura domniei sale, chiar daca e vorba doar de o sarcina de serviciu.

Mai mult, un individ cu trasaturi mongoloide, asiatice in orice caz, ne vorbeste noua de EROISMUL INAINTASILOR. Evident, nu putem sustine ca hoardele lui Gingis Han erau lipsite de eroism; in mod evident, nu prea avem inaintasi comuni. Acest individ care a bagat dihonia intre romani cum nu a facut-o nimeni pana acum, intr-un moment foarte sensibil al existentei noastre nationale, ne spune ce si cum ar trebui sa ne aseze pe toti la un loc. Toate aceste vorbe lipsite de substanta in gura acestui individ denota maxima lui duplicitate, lasitate si jigodismul dus la extrem in relatia cu acest popor. Cu siguranta, viitorul ii va arata si acetstui alogen neavenit unde ii este, cu adevarat, locul. Nu se poate altfel!

Iata, mai jos, comunicatul halucinant postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale:

(26 iunie 2012)

Ref.: Mesajul președintelui României, domnul Traian Băsescu, adresat cu prilejul Zilei Drapelului Naţional

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis, marți, 26 iunie a.c., următorul mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional:

„26 iunie a fost instituită, prin lege, Ziua Drapelului Naţional. Simbol al luptei poporului român pentru libertate, Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României.

Drapelul tricolor a fost adoptat ca simbol al naţiunii în prima zi a victoriei revoluţiei de la 1848, când Guvernul provizoriu de la Bucureşti a promulgat decretul de instituire a Drapelului Naţional. Astfel, s-a stabilit ca Tricolorul – roşu, galben şi albastru – să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor, purtând deviza Dreptate şi frăţie, acordându-i-se şi denumirea de «stindard al libertăţii».

Unirea Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859, măreţele momente ale istoriei noastre, Independenţa din 1877 şi Marea Unire din 1918, luptele purtate în cele două războaie mondiale, s-au desfăşurat toate sub semnul Drapelului Național. Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor.

Drapelul Național este și simbolul sub care astăzi militarii români participă în teatrele de operații din Irak, Afganistan, Bosnia-Herțegovina și Kosovo.

Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc.

Astăzi, de Ziua Drapelului Național, le urez tuturor românilor «La mulți ani!» și îi îndemn să arboreze și să cinstească, așa cum se cuvine, Tricolorul Românesc!”

Departamentul de Comunicare Publică

26 Iunie 2012

One comment

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 33 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 33 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 58 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 409 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 292 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics