Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
august 1, 2021, 7:57 am
Soare
Soare
23°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 83%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 6:03 am
Apus: 8:41 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Dupa ce a patronat marea devalizare si a girat cu maxima rapacitate, cu lasitate si obedienta fata de straini marele jaf national, “presedintele” Basescu ne vorbeste despre Suveranitate si Independenta
Aciduzzul | 27 iunie, 2012 | 1 comentarii | 293 vizualizari |
(1 voturi )

Cred ca a devenit mai mult decat evident pentru majoritatea romanilor in ultimii ani ca presedintele ales al Romaniei nu este altceva decat o laveta, ca sa-l citam elegant pe bunul sau fost prieten de pahar, la fel de celebru, domnul George Becali. Cea mai recenta iesire la rampa a acestui personaj i-ar putea convinge si pe cei care mai au rezerve in acest sens de acest adevar imuabil. “Presedintele” Basescu a dat ieri cea mai buna dovada a lasitatii si duplicitatii sale duse la paroxism, chiar cu ocazia Zilei Drapelului National. Chiar daca in virtutea sarcinilor de serviciu era indreptatit sa comenteze pe marginea acestui eveniment, luarea de pozitie a domniei sale a fost absolut neavenita. Cu siguranta, tomberonul istoriei ii va consemna la categoria “Tortionari” figura descentrata si sinistra, alaturi de cea a celuilalt mare tortionar al romanilor, KGB-istul Ion Iliescu. Iata mesajul halucinant al “presedintelui” cu ocazia Zilei Drapelului National.

Iata ce ne indeama “presedintele” cu acesta ocazie:

“Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României. (…) Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor. (…) Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc”.

Iata AICI, AICI, AICI, AICI si AICI cateva mostre de suvernaitate si independenta in viziunea “presedintelui”.

Practic, cel mai fervent demolator al tarii, vanzatorul a generatii de romani de acum inainte, cel care a indatorat dincolo de orice urma de ratiune acesta tara, cel care a facut un lobby de-a dreptul descreierat pentru lichidarea  oricarei urma de independenta a Romaniei prin cedarea gratis a sistemului energetic national, cel care a militat fervent pentru cedarea resurselor tarii inftactorilor financiari international, cel care a tradat o intreaga natiune doar pentru a-si vedea teporar fundul instalat pe un fotoliu de piele, cel care isi datoreaza intreaga cariera raptorilor internationali inca din momentul in care a lichidat flota Romaniei, cel care a numit numai straini la conducerea tarii….Acest individ, complet lipsit de bun simt si de simtul realitatii le vorbeste romanilor de SUVERANITATEA si INDEPENDENTA. Despre SERVIREA CU CREDINTA A PATRIEI (in paranteza fie spus, chiar si-a servit cu credinta patria in defavoarea Romaniei). Este indamisibil sa auzim aceste cuvinte din gura domniei sale, chiar daca e vorba doar de o sarcina de serviciu.

Mai mult, un individ cu trasaturi mongoloide, asiatice in orice caz, ne vorbeste noua de EROISMUL INAINTASILOR. Evident, nu putem sustine ca hoardele lui Gingis Han erau lipsite de eroism; in mod evident, nu prea avem inaintasi comuni. Acest individ care a bagat dihonia intre romani cum nu a facut-o nimeni pana acum, intr-un moment foarte sensibil al existentei noastre nationale, ne spune ce si cum ar trebui sa ne aseze pe toti la un loc. Toate aceste vorbe lipsite de substanta in gura acestui individ denota maxima lui duplicitate, lasitate si jigodismul dus la extrem in relatia cu acest popor. Cu siguranta, viitorul ii va arata si acetstui alogen neavenit unde ii este, cu adevarat, locul. Nu se poate altfel!

Iata, mai jos, comunicatul halucinant postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale:

(26 iunie 2012)

Ref.: Mesajul președintelui României, domnul Traian Băsescu, adresat cu prilejul Zilei Drapelului Naţional

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis, marți, 26 iunie a.c., următorul mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional:

„26 iunie a fost instituită, prin lege, Ziua Drapelului Naţional. Simbol al luptei poporului român pentru libertate, Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României.

Drapelul tricolor a fost adoptat ca simbol al naţiunii în prima zi a victoriei revoluţiei de la 1848, când Guvernul provizoriu de la Bucureşti a promulgat decretul de instituire a Drapelului Naţional. Astfel, s-a stabilit ca Tricolorul – roşu, galben şi albastru – să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor, purtând deviza Dreptate şi frăţie, acordându-i-se şi denumirea de «stindard al libertăţii».

Unirea Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859, măreţele momente ale istoriei noastre, Independenţa din 1877 şi Marea Unire din 1918, luptele purtate în cele două războaie mondiale, s-au desfăşurat toate sub semnul Drapelului Național. Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor.

Drapelul Național este și simbolul sub care astăzi militarii români participă în teatrele de operații din Irak, Afganistan, Bosnia-Herțegovina și Kosovo.

Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc.

Astăzi, de Ziua Drapelului Național, le urez tuturor românilor «La mulți ani!» și îi îndemn să arboreze și să cinstească, așa cum se cuvine, Tricolorul Românesc!”

Departamentul de Comunicare Publică

26 Iunie 2012

One comment

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 2 comentarii | 152 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 277 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 82 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 156 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 86 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics