Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
mai 24, 2019, 12:32 am
Senin
Senin
17°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 72%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 5:40 am
Apus: 8:46 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Dupa ce a patronat marea devalizare si a girat cu maxima rapacitate, cu lasitate si obedienta fata de straini marele jaf national, “presedintele” Basescu ne vorbeste despre Suveranitate si Independenta
Aciduzzul | 27 iunie, 2012 | 1 comentarii | 276 vizualizari |
(1 voturi )

Cred ca a devenit mai mult decat evident pentru majoritatea romanilor in ultimii ani ca presedintele ales al Romaniei nu este altceva decat o laveta, ca sa-l citam elegant pe bunul sau fost prieten de pahar, la fel de celebru, domnul George Becali. Cea mai recenta iesire la rampa a acestui personaj i-ar putea convinge si pe cei care mai au rezerve in acest sens de acest adevar imuabil. “Presedintele” Basescu a dat ieri cea mai buna dovada a lasitatii si duplicitatii sale duse la paroxism, chiar cu ocazia Zilei Drapelului National. Chiar daca in virtutea sarcinilor de serviciu era indreptatit sa comenteze pe marginea acestui eveniment, luarea de pozitie a domniei sale a fost absolut neavenita. Cu siguranta, tomberonul istoriei ii va consemna la categoria “Tortionari” figura descentrata si sinistra, alaturi de cea a celuilalt mare tortionar al romanilor, KGB-istul Ion Iliescu. Iata mesajul halucinant al “presedintelui” cu ocazia Zilei Drapelului National.

Iata ce ne indeama “presedintele” cu acesta ocazie:

“Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României. (…) Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor. (…) Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc”.

Iata AICI, AICI, AICI, AICI si AICI cateva mostre de suvernaitate si independenta in viziunea “presedintelui”.

Practic, cel mai fervent demolator al tarii, vanzatorul a generatii de romani de acum inainte, cel care a indatorat dincolo de orice urma de ratiune acesta tara, cel care a facut un lobby de-a dreptul descreierat pentru lichidarea  oricarei urma de independenta a Romaniei prin cedarea gratis a sistemului energetic national, cel care a militat fervent pentru cedarea resurselor tarii inftactorilor financiari international, cel care a tradat o intreaga natiune doar pentru a-si vedea teporar fundul instalat pe un fotoliu de piele, cel care isi datoreaza intreaga cariera raptorilor internationali inca din momentul in care a lichidat flota Romaniei, cel care a numit numai straini la conducerea tarii….Acest individ, complet lipsit de bun simt si de simtul realitatii le vorbeste romanilor de SUVERANITATEA si INDEPENDENTA. Despre SERVIREA CU CREDINTA A PATRIEI (in paranteza fie spus, chiar si-a servit cu credinta patria in defavoarea Romaniei). Este indamisibil sa auzim aceste cuvinte din gura domniei sale, chiar daca e vorba doar de o sarcina de serviciu.

Mai mult, un individ cu trasaturi mongoloide, asiatice in orice caz, ne vorbeste noua de EROISMUL INAINTASILOR. Evident, nu putem sustine ca hoardele lui Gingis Han erau lipsite de eroism; in mod evident, nu prea avem inaintasi comuni. Acest individ care a bagat dihonia intre romani cum nu a facut-o nimeni pana acum, intr-un moment foarte sensibil al existentei noastre nationale, ne spune ce si cum ar trebui sa ne aseze pe toti la un loc. Toate aceste vorbe lipsite de substanta in gura acestui individ denota maxima lui duplicitate, lasitate si jigodismul dus la extrem in relatia cu acest popor. Cu siguranta, viitorul ii va arata si acetstui alogen neavenit unde ii este, cu adevarat, locul. Nu se poate altfel!

Iata, mai jos, comunicatul halucinant postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale:

(26 iunie 2012)

Ref.: Mesajul președintelui României, domnul Traian Băsescu, adresat cu prilejul Zilei Drapelului Naţional

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis, marți, 26 iunie a.c., următorul mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional:

„26 iunie a fost instituită, prin lege, Ziua Drapelului Naţional. Simbol al luptei poporului român pentru libertate, Drapelul Naţional aminteşte fiecărui cetăţean român datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, suveranitatea şi independenţa României.

Drapelul tricolor a fost adoptat ca simbol al naţiunii în prima zi a victoriei revoluţiei de la 1848, când Guvernul provizoriu de la Bucureşti a promulgat decretul de instituire a Drapelului Naţional. Astfel, s-a stabilit ca Tricolorul – roşu, galben şi albastru – să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor, purtând deviza Dreptate şi frăţie, acordându-i-se şi denumirea de «stindard al libertăţii».

Unirea Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859, măreţele momente ale istoriei noastre, Independenţa din 1877 şi Marea Unire din 1918, luptele purtate în cele două războaie mondiale, s-au desfăşurat toate sub semnul Drapelului Național. Este de datoria noastră să ne aplecăm mereu asupra trecutului şi să respectăm eroismul înaintaşilor.

Drapelul Național este și simbolul sub care astăzi militarii români participă în teatrele de operații din Irak, Afganistan, Bosnia-Herțegovina și Kosovo.

Privind în trecut, dar și la prezent, putem spune că Drapelul Național este primul simbol care ne așază pe toți la un loc.

Astăzi, de Ziua Drapelului Național, le urez tuturor românilor «La mulți ani!» și îi îndemn să arboreze și să cinstească, așa cum se cuvine, Tricolorul Românesc!”

Departamentul de Comunicare Publică

26 Iunie 2012

One comment

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 8 februarie, 2019 | 0 comentarii | 134 vizualizari | 2 voturi

Incredibil ce se intampla in Romania! Un sat intreg retrocedat unei familii, caz fara precedent in Romania! Satul Nadas din judetul Arad ramane retrocedat, dupa ce Tribunalul Olt a admis recursul formulat de familia Colteu, considerand ca cererea de reviziuire depusa de autoritatile locale este tardiva. In 2006, familia Colteu a mostenit un sat in […]

Autor: Aciduzzul | 22 octombrie, 2018 | 0 comentarii | 207 vizualizari | 1 vot

Tocmai am citit o nota a Jurnalistului de serviciu, suparat ca la o dezbatere despre Mediu la ProRomania n-a putut bea nici macar un pahar cu apa…. Pai, normal, la cat de multi sunt in firul de asteptare pentru devalizarea tarii asteia, nu-si pot permite sa aiba cheltuieli nedeductibile nici macar cu apa chioara, dar […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 297 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 255 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1748 vizualizari | 5 voturi

Marius Serban Se pare ca romanii nu invata nimic, dar absolut nimic, din greselile trecutului. Exista similaritati intre “revolutia” de acum 26 de ani si miscarile de protest din 2015 din Piata Universitatii. Ambele evenimente au aparut pe un fond de revolta mocnita a unor mase extinse de oameni, ambele au fost declansate de incidente […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2019 © BadPolitics