Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Alba-neagra: Basescu ne distrage atentia iar Franks ne face la buzunare. Cum se fura sistemul energetic national sau cum lasi un popor in pielea goala intr-un singur an
Aciduzzul | 13 mai, 2012 | 7 comentarii | 759 vizualizari |
(6 voturi )

In ciuda semnalelor clare care vin din Europa dar si din alte colturi ale lumii (vezi cazul recent al Argentinei si Boliviei) in care tarile refuza sa se mai lase praduite de asasinii economici internationali, presedintele Basescu continua neabatut campania de lichidare a Romaniei. De data asta are, insa, un alt ucenic vrajitor. Pe Victor Ponta, care s-a batut cu caramida in piept ca este un mare exponent al schimbarilor radicale in acesta tara. Si, intr-adevar, a schimbat prefectii PDL cu cei USL (aceeasi mizerie). In rest, este un demn continuator al agentului strain Mihai Razvan Ungureanu (poate doar putin mai spalat pe creier), facandu-se pres in fata asasinilor economici de la FMI. Totul ca sa-si vada pentru cateva luni fundul atasat creierului sau pervertit si mediocru bine instalat in fotoliul caldut de la Palatul Victoria. Despre interesele romanilor, absolut nimic. Asadar, cand este vorba despre jaf national la sange, PDL si USL sunt in consens deplin.

Practic, clica PDL-USL este incapabila sa inteleaga ceva din schimbarile care au loc peste tot in jurul nostru. Pur si simplu nu vad ca lumea aproape da in clocot. Sau, poate, ca mizeaza pe lipsa de reactie a populatiei romanesti indobitocite. Basescu, Ponta, Ungureanu si mica lor clica antiromaneasca nu vad ca Grecia, unde fortele nationaliste sunt pe cale sa preia puterea, este cu un picior fara din Uniunea Europeana, si ca Spania, cu un somaj de 25%, este la un pas in urma ei.

Clica degenerata nu vede nici miscarile fara precedent ale presedintilor Argentinei si Boliviei, care au decis recent sa nationalizeze reursele minerale si sistemul energetic, pe care le-au luat din labele hulpave ale mafiotilor financiari internationali si le-au dat, pur si simplu, poporului, printr-un gest fara precedent, insa extrem de simplu si de natural. Strainii care au acaparat puterea in Romania se incapataneaza sa instraineze ceva ce nu le apartine – resursele naturale si sistemul energetic, proprietate exclusiva a poporului roman, dupa cum precizeaza chiar Constitutia Romaniei, asa comunista cum este ea astazi.

Guvernantii Romaniei, niste talhari care au tot jucat alba-neagra cu poporul roman

Ultimul guvern nationalist al Romaniei a fost cel condus de Ceausescu. In ultimii 23 de ani toate guvernele care s-au perindat la conducerea tarii au actionat ca niste talhari impotriva intereslor poporului roman. A fost nevoie sa stam cu ochii pe ei ca pe hoti!

Singura lor preocupare a fost sa fure, pe cat posibil, cat mai discret, ca sa nu se prinda marea masa de romani indobitociti si pasivi, care, in ciuda saraciei in care se zbat, au inceput sa vada furtul ca pe ceva firesc si implacabil. Practic, guvernarea neokominternista a performat, in toti acesti ani, un fel de alba-neagra cu poporul roman (sau cu cei cativa inca neadormiti care au stat cu ochii pe ei) a carei miza a fost privarea acestuia de capital propriu si deturnarea resurselor catre clici restranse, nationale si, mai nou, internationale.

Cu toate acestea, nimic nu a intrecut in rapacitate guvernele conduse de clica Basescu-Boc-Ungureanu si Ponta. Incapatanarea de a da repede si pe degeaba resursele tarii, in orice conditii, oricat de proaste, s-a transformat in obsesie pentru clica de straini care conduce prin rotatie Romania.

Acesti tradatori de tara fac orice ca sa ascunda romanilor adevarul, chiar cu riscul de a deveni de-a dreptul penibili.

Traian Basescu & Co (PDL-USL), boala incurabila a poporului roman sau de ce trebuie sa stam cu ochii pe ei ca pe hoti

Hiadeti sa vedem de ce “presedintele” Traian Basescu nu este altceva decat un pirat rapace chiar prin prisma celor mai recente declaratii ale sale. Presedintele Traian Basescu a declarat caprivatizarile avute in vedere la companiile energetice de stat Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Transelectrica, Romgaz nu vor fi cu pachete majoritare, ci de 10-15%, iar banii obtinuti vor merge la modernizarea acestor societati.

“As vrea sa ne intelegem foarte bine, nimeni nu vorbeste de privatizarea integrala a Hidroelectrica, de privatizarea integrala a Romgaz (…). Statul trebuie sa fie majoritar, iar privatizarile, 10-15 procente sunt binevenite, pentru ca ele trebuie sa realizeze resursa de finantare a retehnologizarii acestor companii, fie ca vorbim de Transgaz, fie ca vorbim de Transelectrica, fie ca vorbim de Romgaz sau alte mari companii, mari infrastructuri, problema privatizarii trebuie gestionatain limitele in care acest proces aduce bani pentru modernizarea societatilor”, a spus presedintele Basescu, duminica, in declaratia de presa sustinuta dupa intrevederea cu delegatia comuna a FMI, a Bancii Mondiale si Comisie Europene.

Practic, Traian Basescu este pur si simplu ridicol iar acesta declaratie il anuleaza complet. Numai ca el, ca si alti aflati neaveniti la conducerea Romaniei, mizeaza (inca) pe pasivitatea si, mai ales, pe ignoranta fara margini a poporului roman.

Prins cu gratarele, cu micii facuti in fata blocului, cu Happy Hour, Burlacul, Soacra, poama acra sau cu plata ratelor la banca, acest popor nu a avut nici acum nici cea mai mica tresarie de demnitate.

Traian Basescu uita sa precizeze ca, de fapt, cele 15% sunt, in realitatea, aproape 50% pentru ca au mai existat pana acum instrainari de actiuni “pe sest” catre asasinii economici din clica FMI & BM. De exemplu, Fondul Proprietatea (un alt megatun) controlat exclusiv de straini (de fondul de investitii Franklin Templeton) si varful de lance al devalizarii intitutiilor strategice din Romania, detine pachete de circa 15% la fiecare dintre aceste societati strategice.

Noile pachete de actiuni preluate de straini “se vor imprieteni” cu pachetele deja detinute de alti straini pentru a face o majoritate

Practic, actionarii straini ai Fondului Proprietatea si noii actionari, care vor prelua noile pachete de 15%, si care fac parte din aceeasi clica de asasini internationali si megainstitutii bancare din sfera de influenta a FMI si BM, vor ajunge sa faca legea in sistemul energetic national. Sa ne stabileasca pretul la gaze si curent sua chiar sa la inchida, dupa bunul plac. Evident, daca nu suntem cuminti!

Asadar, nu vorbim de pachete mici de 15% ci de halci suculente de 40-50%…Numai ca deja stim ce va urma. Dupa multele exemple de pana acum, va urma (ca in cazul Petrom, de exemplu) o majorare de capital (la care, bineninteles, statul roman/ ministerul Economiei nu va participa) majorare in urma careia statul se va trezi cu un pachet minoritar de 20-30%.

Si atunci, stapanirea clicii financiare internationale asupra Romaniei va fi deplina, odata cu preluarea sistemului energetic national si a resurselor minerale.

O alta miciuna grosolana a lui Traian Basescu, care arunca doua minciuni la trei cuvinte, este aceea ca, vezi-Doamne, aceste companii, crema sistemului energetic national ar avea nevoie de investitii care nu se pot face decat cu participarea la ciolan a clicii financiare FMI & BM.

Nimic mai fals. Aceste companii, chiar daca sunt controlate politic si capusate la sange, sunt extrem de profitabile. Si e normal sa fie asa pentru ca gestioneaza sistemul energetic al Romaniei. Si vor deveni curand si mai profitabile dupa scumpirea inevitabila a curentului si a gazelor, al indemnul binevoitor al clicii FMI.

Sa le luam pe rand…

Inlocuim capusele rosii kominterniste cu capuse asasine internationale

Transgaz

Transagaz coordoneaza si detine sistemul de transport al gazelor pe tot teritoriul Romaniei. Asadar, actionarii Transgaz au asigurat un loc in Rai, pentru ca, din acesta investitie, nu au cum sa piarda. Din acest motiv, Transgaz este o halca, in sange, foarte apetisanta.

Pentru un procent de 15% din Transgaz se estimeaza a se obtine pe bursa (in cel mai prost moment posibil) aproximativ 90 de milioane de euro.

Cu alte cuvinte, bani pentru trei bazine, doua posete si o pereche de cizme de fitze pentru Elena Udrea sau borduri pentru vreo doua strazi mai rasarite pentru Adri(e)an Vid(eanu). Toate astea pentru o halca consistenta din societatea care transporta gaze in Romania si mai departe, gaze al caror pret va tot creste de acum inainte.

Din acesti bani va isi vor trage o halca si “intermediarii” tranzactiei, Raiffeissen Capital & Investment, Wood si BT Securities, adica niste mici sacali agreati de FMI, cappo di tutti cappi. Asadar, pentru mult trambitatele investitii la Transgaz nu vor mai ramane cine stie ce bani, dar societatea va fi devorata pana la os iar hienele-actionari se vor bucura mult timp de acum inainte de o prosperitate nemeritata pe fondul saracirii din ce in ce mai accentuate a poporului roman, deposedat de resurse.

Cu acesti bani, dupa ce sacalii intermediari isi vor lua tainul, se vor putea construi cel mult ZECE kilometri de retea de transport a gazelor. Adica, asta da investitie!! Basescu ne spune, insa, ca la prosti, ca Transgaz va face cate in luna si in stele cu acest maruntis, care ar face-o sa rada pe doamna Udrea, obisnuita cu multe miliarde.

El a aratat ca Transgaz “are nevoie acuta de modernizarea statiilor de repompare, de inlocuire de tronsone de conducte, pentru ca, uneori, datorita uzurii conductelor sau a sistemelor de pompare a gazelor, presiunea in conducte nu poate fi mentinutala un nivel suficient de ridicat”.

Numai ca Transgaz nu are nevoie de capuse straine pentru simplu fapt ca, anul trecut, a obtinut un profit de 379,5 milioane lei adica aproape 90 de milioane de euro. Culmea este ca in 2010, Transgaz a obtinut un profit de 376,35 milioane lei, adica cam tot 90 de milioane de euro.

Asadar, nu vorbim de un rezultat conjuntural! Cu alte cuvinte, profitul (capusat la sange) pe un singur an este la fel de mare ca banii obtinuti de la “investitori” pentru o halca de 15%, papata pentru totdeauna. Asadar, avem in fata ochilor un bun exemplu de jaf ordinar, sustinut cu maxima retardare si cinsim de la cel mai inalt nivel.

Inca o minciuna ordinara a “presedintelui” Traian Basescu este aceea ca vor fi instrainate doar 15% din actiuni. Nimic mai fals!

Statul, prin Ministerul Economiei, mai detine acum doar 8,65 de milioane de actiuni la Transgaz, adica doar 73,5% din actiuni. Dupa “vanzare”, statul va mai controla 58,5%, adica o majoritate la limita, care va fi anulata in scurt timp prin majorarea de capital la care nu va participa, prin arhicunoscuta metoda a calului troian.

Si uite asa se fura pe sest o companie strategica. Restul actiunilor sunt detinute, potrivit Bursei de Vlaori Bucuresti (BVB), de sacalii straini de la Fondul Proprietatea, respectiv, 14,98%, de noii sacali din anturajul FMI (15%) si de “alti actionari”, probabil kominernisti rosii (11,5%).

A treia minciuna intr-o singura fraza

Basescu, dupa cum se stie, nu mai poate de grija noastra asa ca ne spune nici mai mult nici mai putin ca “privatizarile trebuie facute in folosul companiilor respective ca sa nu se repete situatia de la Transelectrica, cand banii acestei societati au fost varsati la bugetul de stat”. Deci, a treia minciuna intr-o singura fraza, fapt care ne arata ca avem un presedinte foarte performant.

“Deci avem nevoie ca aceste privatizari sa se faca in folosul companiilor. La Transelectrica s-au dus bani in bugetul de stat, dar opinia mea este ca banii trebuie sa meargala retehnologizarea acestor companii, pentru ca nu intentionam o privatizare majoritara, ci doar atat cât ne trebuie pentru ca aceste companii sa-si asigure sursa de finantare pentru retehnologizare”, a concluzionat seful statului. NO COMMENT!!

Hidroelectrica

Hidroelectrica produce, prin centralele sale, un sfert din energia electrica din Romania. De asemenea, asigura cea mai ieftina energie iar investitiile sunt minime pentru ca bietul Ceausescu a construit sute de hidrocentrale care nu au nevoie decat de apa de la Dumnezeu ca sa produca cash. Muuult CAASH!

Nu este de mirare ca acesta societate strategica este vazuta ca o halca zemoasa de catre hienele afiliate clicii FMI. In rest, este bine-mersi, cu un profit bunicel. Daca anul trecut a avut un profit mic, de doar 2 milioane de euro, din cauza secetei crunte, in 2010 compania raporta un profit de 69,4 milioane de euro. In ciuda capusarii intense de catre parazitii kominternisti aflati la putere si de acolitii lor, asa-numitii baieti destepti care dau tepe de doua milioane de euro pe luna.

De altfel, chiar capusele rosii de la putere au recunoscut ca au sugrumat acesta companie si ca nu au avut niciun interes sa o retehnologizeze. Asa ca, primul mangaer privat urma sa fie numit chiar la Hidroelectrica, in fond, o frectie la picior de lemn, pentru ca asa-numitul manager privat urma sa raspunda tot comenzilor politice.

Asadar, pentru acesta pleasca de 10% din actiuni, ministerul Economiei ar urma sa primeasca, in cele mai frumoase vise, cam 300 de milioane de euro. Adica, cinci bazine de innot, trei posete Louis Vuitton pentru domna Udrea si doua strazi cu borduri pentru domnul Videanu, ca tot vine campania electorala si au nevoie. Din acesta suma trebuie sa manance si sacalii-consultanti, in acest caz, cele mai mari institutii bancare din SUA si Europa. Vorbim de BRD Soc-Gen, Citigroup, Societe Generale si Intercapital Invest.

Din nou, Basescu pare un biet clovn de circ cand incearca sa ne fure frumos, dandu-ne asigurari ca e vorba de doar 10-15% din actiuni.

Nici vorba de asa ceva nici in acest caz, pentru ca varful de lance al asasinilor economici, strainii de la Fondul Proprietatea detin deja bine-mersi 20% din actiunile HidroelectricaIata aici cam ce fel de stat in stat este Fondul Proprietatea…

Asadar, si in acest caz, statul vrea “sa se asigure” ca va mai detine doar putin peste 50% din actiuni si ca acest animal mare si bolnav va fi fragezit, imbolnavit suficient pentru a primi lovitura de gratie – o majorare de capital la care statul nu va participa, dupa modelul Petrom, dupa care statul/ Ministerul Economiei/ poporul roman va deveni actionar minoritar iar sacalii internationali vor deveni mari sefi peste cel mai profitabil producator de energie electrica.

Romgaz

Romgaz este compania romanesca care exploateaza rezervele de gaze naturale ale Romaniei, de care va aduceti aminte cu caldura iarna, cand scade temperatura sub 30 de grade Celsius. Romgaz vinde gaz ieftin, la 160 de dolari/ o mie de metri cubi, fata de aproape 600 de dolari pe mia de metri cubi, cat costa gazele venite din Rusia, cel mai mare tarif din Europa, datorat “relatiei speciale” pe care “presedintele” Basescu o are cu Rusia.

Numai ca asta a fost ultima iarna linistita…Vor veni acum unele din ce in ce mai reci, odata cu majorarea pretului gazelor, anuntatat de domnul Franks, si de detrurnarea rezervelor de gaze dupa modelul celor de petrol catre Petrom, lucru care a dus, nu-i asa, la profituri record pentru compania austriaca si la scumpirea fara precedent, absolut irationala a preturilor carburantilor.

Asadar, dupa capul plesuv si manipulator (la modul penibil) al presedintelui Traian Basescu nu trebuie sa nefacem griji nici pentru Romgaz pentru ca, nu-i asa, ce riscam daca dam un tain gras de 15% unei hiene internationale pe care o bagam pe viata sa paraziteze compania…

Ali Baba Basescu, Fondul Proprietatea si cei patruzeci si ceva de hoti

Numai ca, dupa cum probabil, intuiti, printre actionarii Romgaz se afla deja prietenii domnului Basescu si ai FMI, si anume Fondul Proprietatea cu 15% din actiuni. Deci, dupa “privatizare” aceasta hiena rapace numita ironic Fondul Proprietatea s-ar putea alege cu 30% din actiunile principalului producator de gaze (ieftine) din Romania.

In cazul in care cele 15% dintre actiuni ale Romgaz nu vor fi cumparate de actionarii Fondului Proprietatea (ca sa nu bata la ochi), acestea vor fi cumparate de alti sacali din aceeasi clica. Una peste alta, in final actiunile vor ajunge tot la FMI, masculul Alfa, care va pune laba si pe acesta companie strategica. Deci, nu e vorba de doar 15% cum incerca sa ne adoarma domnul Basescu. Ci de 30%. Pentru inceput…

Pentru pachetul de 15% din actiuni, Ministerul Economiei ar putea castiga, in cele mai frumoase vise, 300 de milioane de euro (trei bazine, doua posete cu strasuri, o pereche de cizme de lux si borduri pentru doua strazi).

Din acesta suma va fi scazut tainul consistent al sacalilor consultanti care “intermediaza” tranzactia catre prietenii lor. Adica aceeasi formatie, cu o singura schimbare – in locul asasinilor financiari de la Citigroup intra alta megastructura care a provocat criza globala, Goldman Sachs.

Mai participa la festin BCR, Erste, Raiffeisen Capital & Investment si Intercapital Invest. Numai ca Romgaz, cum era de asteptat, a avut anul trecut, in conditii de capusare la sange, o marja de profit mai mare decat cea a Petrom!!

Romgaz, singurul producator de gaze naturale controlat de statul roman, a ajuns anul trecut la afaceri de peste 4 miliarde de lei, in crestere cu circa 13% comparativ cu 2010, in timp ce profitul companiei a ajuns la 762 de milioane de lei. Adica 175 de milioane de euro!! Astfel, marja de profit la care a lucrat Romgaz in 2011, calculata ca raport intre profitul net si cifra de afaceri, a fost de 18,8%, cu acest rezultat compania de stat devansand in materie de profitabilitate compania Petrom, care a fost anul trecut de circa 16,6%.

In aceste conditii, cu un astfel de profit, de ce mai trebuie privatizata? De ce, in loc ca acesti bani (doua treimi din cat s-ar obtine prin vanzare) sa fie dirijati catre investitii, trebuie pompati in buzunarele unor hiene internationale? Poate ne raspunde domnul Basescu pentru ca, se pare, este tare priceput la economie…

Nuclearelectrica:

Un alt producator de nergie elctrica ieftina este Nuclearelectrica, care acopera cam 20% din energia produsa in Romania prin cele doua reactoare functionale. Nuclearelectrica are un capital social de 2,536 miliarde lei, iar valoarea nominală a unei acţiuni este de 10 lei.

Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 90,27% din acţiunile companiei. Vechii nostri prieteni, Fondul Proprietatea a fragezit, cu concursul tradatorului Boc, si acesta companie, unde controleaza 9,72% din actiuni.

Actiunile care vor fi vandute vor fi emise in cadrul unei majorari de capital social cu 11,07%, iar statul va renunta la dreptul de subscriere pentru a permite investitorilor sa intre in actionariat. Un fel de repetitie gen “cal troian” pentru urmatoarea miscare in care statul va deveni actionar minoritar, prin alta majorare de capital, la care nu va participa iar apoi va disparea de tot din actionariat. Afacerile companiei au crescut anul trecut cu aproape 5%, la 1,588 miliarde lei, iar profitul net a urcat de cinci ori, la 80 milioane lei, potrivit datelor preliminare. Adica la vreo 20 de milioane de euro.

Evident, o sa apara iar fantoma “presedintelui” Basescu, care o sa urle din toti bojocii ca nici Nuclearelectrica nu are bani si, deci, are nevoie urgenta de o capusa care sa intre in actionariat si sa o paraziteze. Pentru ca inca o capusa sa intre in actionarist sau ca vechea capusa, Fondul Proprietatea, sa-si mareasca felia, si sa devina mai grasa, Nuclearelectrica ar putea castiga, acolo, vreo 100 de milioane de euro.

Adica, bani de vreo doua bazine, doua perechi de cizme de lux, o fusta scurta cu strasuri si borduri pentru vreo doua strazi. Un alt succes rasunator al PDL=USL=ACEEASI MIZERIE!! In acest caz nic macar nu se stie pentru ce ar fi nevoie de acesti bani pentru ca Nuclearelectrica are deja destui pentru intretinerea curenta, iar despre investitii in noi reactoare nu se pune problema acum.

De ce se intampla toate aceste blestematii. Trei ipoteze de lucru:

Cu totii ne intrebam de ce este nevoie sa vindem pentru totdeauna bucati importante din companii strategice foarte profitabile si sa luam, astfel, sume consistente de bani de la gura noastra si a urmasilor nostri pentru a le da pe degeaba unor hiene din clica marilor asasini internationali. Si, mai important, de ce se intampla asta doar in Romania? De ce se intampla asta, chiar daca se incalca Constitutia, fiind vorba de societati strategice? Sau, de unde ura si inversunarea acesta, demna de spitalul de nebuni, de a ne da foc la casa singuri? De ce nu avem un guvern responsabil? De ce trebuie sa stam in permanenta cu ochii pe ei ca pe o gasca de hoti sau ca pe niste copii retardati care au pus mana pe o cutie de chibrituri? De ce noi trebuie sa vindem sistemul energetic national in vreme ce alte companii de stat din sistemul energetic din Austria, Italia, Cehia, etc. cumpara pe rupte, pe sume derizorii, companii romanesti? Sunt intrebari care ne macina pe toti. Probabil, domnul presedinte Basescu se va simti responsabil sa ne raspunda si la intrebari serioase. Dupa ce-si termina discursul penibil, evident.

Raspunsurile sunt simple, mai simple decat ne-am astepta..

Prima ipoteza: Toate aceste personaje sinistre care s-au perindat pe la conducerea Romaniei – Basescu, Ungureanu, Ponta isi datoreaza intreaga cariera politica sefilor lor de la FMI.

Ei au fost recrutati inca din tinerete, pe cand activau la Anvers sau pe cand isi faceau studiile in cultura ebraica la Oxford. Am fi naivi sa credm ca asasinii economici de astazi ar rata astfel de oportunitati, mai ales ca vorbim de straini, de oameni cu o etnicitate straina de poporul roman, care, insa, se exprima foarte bine, sau macar credibil, in limba romana.

Asadar, prima ipoteza ar fi ca aceste personaje odioase au de respectat o agenda foarte clara, cu puncte bine definite si cu etape precise. Agenda celor care au investit in cariera lor politica, care i-au crescut de mici si care vor acum sa-si amortizeze investitia. Tarile nu se mai cuceresc demult cu tancul. Acum li se deturneaza destinele cu ajutorul agentilor infiltrati la varful clasei politice, dupa cum se vede cu ochiul liber in experimentul Romania.

O a doua ipoteza de lucru, care se impleteste cu prima, este ca aceste personaje sunt santajabile si santajate de catre stapanii lor care le cunosc slabiciunile si le exploateaza. Fie ca vorbim de un dosar de corputie, fie ca vorbim de sforile trase ca sa ajunga aia mica la Bruxelles tocmai in Parlament, desi este foarte putin inzestrata intelectual chiar si pentru un post de secretara, fie ca vorbim de contracte “de consultanta” date sotiei de OMV Petrom pentru incredibilele abilitati in domeniul medical?!! de care multinationala are o nevoie stringenta, etc. Sau pur si simpu despre un troc – iti vand tot, o pun chiar si pe mama pe taraba daca ma lasi sa-mi pun fundul degenerat macar cateva luni pe scaunului de piele de la Palatul Victoria. Pentru ca da bine la CV.

O a treia ipoteza este ca, pur si simplu, acestia iau un comision consistent cu pretul acestei tradari supreme.

De ce doarme presa pe ea?

Un lucru absolut incredibil, dar nu de neinteles, este acela ca asa-zisa presa din Romania nu reactioneaza. Este complet inerta! In loc sa fie un vuiet pe toate posturile TV si in toate ziarele, ca doar este vorba de suveranitatea si chiar de existenta acestei tari, “presa” din Romania ne trateaza cu tot felul de talk-show-uri sterile, cu emisiuni de spalare pe creier a semiretardatilor, precum “Romanii au talent” sau cu stiri despre ce a mai facut Nutau Camataru, cu informatii calde despre marirea salariilor si cu batrane lovite de masini…Nu de alta, dar cei care finanteaza “presa” au tot dreptul sa impuna grila, sa stabileasca ce este cu adevarat important pentru romani si ce nu au nevoie ei sa stie.

Concluzii:

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, se pare ca optimismul romanilor cu privire la Uniunea Europeana s-a mai estompat. Tot mai multi incep sa realizeaze ca UE si NATO nu sunt decat niste instrumente pentru controlul si imbecilizarea populatiilor docile. In cadrul creat de aceste institutii apare apoi FMI care da lovitura de gratie si confisca, cu largul concurs al tradatorilor locali, tot ce mai poate tine in viata o natiune si tot ce-i mai asigura o urma de independenta.

Aceste institutii au ridicat la un alt nivel conceptul de bir, de pesches, cu care am fost obisnuiti pe timpul imperiului otoman sau pe cel de compensatii acordate sovieticilor. Nici fanariotii si nici kominternistii din anii ’50 nu si-au permis sa anuleze orice forma de suveranitate a tarii si sa ofere pe tava Romania unor puteri straine. Actul de tradare a intereselor nationale este de o gravitate fara precedent in istorie.

Si toate astea fara sa primimnimic in schimb – este o relatie intr-un singur sens, specifica unei colonii: dam totul si nu primim nimic in schimb. Murim in Afganistan si Irak pentru interesele altora, ni se agata scuturi antiracheta de fund, dar nu suntem primiti in Schengen iar pentru SUA avem nevoie de viza, dam pamantul arabil gratis strainilor dar primim de la UE subventii la jumatea celor din Occident, si cate si mai cate astfel de minunatii.

Sugestii:

Guvernele de paraziti care se perinda la conducerea tarii ar trebuie sa tina seama, in noul context european care se prefigureaza (vezi exemplele Greciei si Spaniei) de dorintele legitime ale poporului roman si sa le explice sefilor lor ca, desi le sunt pe deplin loiali, nu pot sa mai intinda coarda mizand pe faptul ca mamaliga nu explodeaza. Pentru ca ar putea avea surprize. Numai de acest rapt si de perspectiva aducerii la sapa de lemn nu are nevoie acum aceasta populatie saracita si debusolata.

Acesti ilegitimi cocotati in fruntea tarii trebuie sa inteleaga ca sistemul energetic national apartine poporului, si in consecinta, trebuie recuperat integral, trebuie deparazitat de capuse kominterniste si adus la profitabilitatea pe care o merita. Chiar si capusate la maxim aceste companii fac profituri de sute de milioane de euro anual, sume absolut suficiente pentru sustinerea unui program coerent de investitii.

Strainii cu nume romanesti de la conducerea tarii trebuie sa inteleaga ca acest popor nu are nevoie ca in actionariatul acestor companii sa intre niste paraziti care sa arunce apoi profiturile peste granite, in loc sa pastreze acesti bani in Romania. Si, mai ales, acesti ilegitimi trebuie sa inteleaga, si sa-i faca si pe sefii lor sa inteleaga, ca trebuie sa gaseasca forme mai subtile de bir/ pesches si nu acesta forma de bir modern care este “primirea capuselor in actionariatul” unor companii care reprezinta crema, forta motrice a tarii.

Intelegem ca exista o mare presiune din partea sefilor lor pentru concentrarea in cateva maini a intregii avutii a popoarelor, mai ales a celor bolnave, cum este poporul roman, dar, pentru asta, trebuie sa se reinventeze, sa gaseasca forme mai subtile, care sa nu ne insulte inteligenta.

Cum vor putea fi luate inapoi:

Acesti ilegitimi care se tot tin de 23 de ani de scaunele puterii trebuie sa inteleaga ca acesta constructie, aparent vesnica, care este Uniunea Europeana, este pe cale sa se clatine, pentru ca popoarele s-au cam saturat sa fie jefuite de o mana de talhari internationali cu consursul unor degenerati locali.

O serie de surprize ne vor rezerva Grecia si, cu putin noroc, Spania, in viitorul apropiat. Plus ca a fost creat precedentul nationalizarii unor societati strategice din domeniul energetic si al resurselor minerale, in Argentina si Bolivia, tari conduse, este adevarat, de oameni de-ai locului, nu de straini. Asadar, se pare, ca in ciuda convingerii paduchilor din fruntea tarii, nimic nu este ireversibil.

Foto: Mediafax

7 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 572 vizualizari | 3 voturi

  Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

  Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 491 vizualizari | 2 voturi

  Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

  Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 610 vizualizari | 4 voturi

  Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

  Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

  Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1545 vizualizari | 9 voturi

  Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics