Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
Sustine Bad Politics
Sondaje
»
»
»
»
»
vezi toate sondajele ...
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Cine suntem

“Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi”. – Ioan 8.32

Da, ce sa facem?! Si noi simtim enorm si vedem monstruos… Asta este o consecinta a preaplinului generozitatii noastre sufletesti…

Noi ne urmam astrul cu ochii atintiti catre cer. Deci nu ne uitam nici in dreapta, nici (mai ales) in stanga. Singura noastra grija este sa nu ne impiedicam…

Badpolitics este o colectie de “editoriale”, nu un site de stiri; un spatiu de expunere a comentariilor si ideilor. Este produsul unor oameni care si-au asumat riscul de a gandi altfel si care cred ca o schimbare din temelii a Romaniei se impune mai acut ca niciodata.

Badpolitics nu este un simplu site, ci o PLATFORMA DE DISCUTII, COMENTARII, ANALIZE, EDITORIALE si INTEGRATOR DE BLOG-URI. Unul foarte selectiv, axat, nu atat pe notorietatea publicatiei, cat pe continutul acesteia. Badpolitics mai are o dimensiune, ignorata de cea mai mare parte a publicatiilor autohtone – este un BAROMETRU DE OPINIE prin diversitatea temelor abordate de sondajele de opinie.

Din pacate presa mainstream, fie ca ne gandim la cea din Romania, fie la cea internationala, este profund viciata, condusa de interese dubioase si marcata de tentative de manipulare din ce in ce mai elaborate, astfel ca stirile sunt fie golite de continut, fie paralele cu interesele si preocuparile oamenilor.

In aceste conditii exista un sentiment de frustare, mai mult sau mai putin difuz… Unde este o problema, se va gasi, mai devreme sau mai tarziu, si o solutie. In cazul Romaniei, alternativa la manipulare si la partizanatul din presa de mainstream o reprezinta, fara doar si poate, blog-urile, respectiv site-urile de opinie sustinute de oameni cu adevarat dedicati propriilor principii.

In ultimii ani, aceste publicatii au castigat enorm in credibilitate, diversitate si profesionalism, fiind in prezent surse mai bogate in continut si cu o legitimitate, care o depaseste in multe cazuri, pe a celor din presa centrala, tocmai pentru faptul ca sunt scrise “din inima”, daca nu vi se pare prea pretentios termenul, de oameni care simt putin mai altfel lucrurile si evenimentele. In plus, mercenarii din blogosfera, nu se bucura, din fericire, de prea mare succes, iar derapajele sunt sanctionate mai prompt.

Badpolitics vine, evident, cu o varietate de materiale proprii, realizate de echipa coagulata in jurul acestui proiect. Echipa noastra este formata din ziaristi activi in presa centrala, cu experienta intre cinci si mai bine de zece ani in domeniile economic, politic si social la cotidiene, reviste, agentii de presa si TV. La acest nucleu se adauga un grup de colaboratori care acopera, din pacate cu intermitente, mai toate celelalte domenii afisate…Nu trebuie uitati nici cititorii care ne trimit materiale, uneori, cel putin inedite…

Nu vom ezita, insa, sa preluam materiale de calitate din blogosfera si sa popularizam sursa acestora in masura posibilitatilor noastre. Nu avem orgolii ieftine (scriem oricum sub pseudonim), ne repugna orice forma de cult al personalitatii si suntem obsedati de continutul de calitate. Drept urmare, incercam sa recunostem valoarea acolo unde exista, potrivit standardelor noastre. In acest sens, puteti fi siguri ca, daca un blog apare inscris in blogroll-ul nostru, merita sa aruncati un ochi pe el…

Parerea noastra este ca Romania se afla inca in ceata…

Credem ca preocuparile unui numar mare de asa-zisi formatori de opinie sunt departe de cele ale romanilor. Suntem convinsi ca nu exista inca un mecanism functional de filtrare a valorilor si ca, de multe ori, idei fara relevanta pentru noi sunt prezentate ca valori autentice… Din acest motiv, aparitia unei platforme de expunere si analiza extinsa a ideilor este una fireasca.

Credem in impunerea ideilor prin ele insele, fara proptelele supramediatizarii, care le dau o fragila legitmitate, credem in diversitate si in exprimarea personala, pe cat posibil, fara limitari externe.

Asadar, ne place sa credem ca am creat cadrul in care fiecare isi poate exprima gandurile….Nu ne propunem sa cenzuram ideile nimanui, insa ne rezervam dreptul a scoate de pe site comentariile si de a limita accesul ulterior al celor care nu inteleg spiritul acestuia.

Incurajam schimbul si conflictul de idei, insa nu o sa acceptam visceralitatea, injuriile sau atacurile neargumentate pentru ca ne dorim un produs de un nivel intelectual cel putin decent.

Va asiguram ca ideile voastre sunt importante pentru noi pentru ca ne vor ajuta sa ne clarificam propriile ganduri cu privire la spatiul in care traim…

Am vrea sa va mai spunem, la sfarsit, ca, desi nu ignoram dimensiunea traficului, nu ne propunem sa ajungem la acelasi numar de cititori precum Can-Can sau Libertatea. Daca s-ar intampla asta, ne-am da seama ca avem o mare problema…CINE ne citeste este un aspect mult mai important pentru noi…si stim, cu siguranta, ca ne citeste cine trebuie…

bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics