Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
Sustine Bad Politics
Sondaje
»
»
»
»
»
vezi toate sondajele ...
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Scrieti liber

Ne intereseaza informatia de substanta, de context si nu dam mare atentie fermentatiei sterile “la zi” din asa-zisa politica romaneasca…Nu orice stire este buna, dupa cum nu orice “stire” este o stire – multe “va tulbura” gratuit sau, pur si simplu, sunt inutile… Noi credem ca principiul “decat mult si fara rost, mai bine putin si prost” nu este chiar o vorba-n vant.

WARNING! If your score is under 115 IQ points, you’ll get probably terribly bored!! Nu exista “fata de la pagina 5” si nici macar pagina 5!

Si, inca ceva… Daca banuiti ca ati fi in aceasta ingrata situatie, va rugam, pur si simplu, nu comentati. V-ati putea face rau…Spasmele mai mult sau mai putin intelectuale sunt sanctionate ceva mai prompt in spatiul virtual…Daca stiti ca nu e cazul, va invitam cu caldura sa ne comentati pe toate partile…

In niciun caz nu vrem sa atragem pe site borhotul dens, din pacate, al spalatilor pe creier cu multe certitudini. Ar fi un demers obositor si inutil! Ne propunem, in schimb, sa atragem “spuma” fina a cititorilor dilematici (nu dilematetici :)), care pot intelege ce citesc, indiferent daca o fac pe diagonala sau printre randuri.

Incercam, pe cat putem, pe de alta parte, sa ii invatam pe oamenii obisnuiti de foarte multi ani sa inghita produse toxice, perisate, pline de E-uri intelectuale (cancanisme, ciutacisme, kominternisme, newage-isme etc) sa deguste, din nou, hrana intelectuala sanatoasa, de calitate. Nu este usor de “educat” un stomac obisnuit de cand se stie cu rubbish, insa noi ne incapatanam sa incercam…

Acum exista un site unde puteti posta creatiile proprii, unde puteti scrie fara nici o constrangere tot ce va preocupa si nu apare pe nicaieri in presa din Romania. In orice caz, pe noi ne preocupa mai mult presa underground si informatia de pe bloguri pe care o consideram mai sincera si mai apropiata de oameni decat cea de pe canalele mainstream. Suntem absolut convinsi ca nu sunt cu adevarat importante pentru noi nici 5% din stirile care apar in presa mainstream.

Pentru ca nimeni nu poate pretinde monopolul asupra subiectelor si niciun analist nu poate stabili exhaustiv gradul relevantei acestora, puteti posta pe site orice fel de comentariu, pe orice tema, cu singurele conditii de a nu profera injurii si de folosi un limbaj macar de periferie urbana. Scopul nostru este, in fond, diseminarea ideilor fara vulgaritate. Optional, puteti sustine argumentatia si cu fotografii.

Editorialul dumneavoastra va aparea alaturi de cele ale vectorilor de opinie din Romania. Vizitatorii site-ului sunt cei care va vor aprecia sau nu ideile in cel mai democratic mod cu putinta, facand atat aprecieri cantitative (numar de vizualizari) cat si calitative (atribuirea unei note).

In felul acesta nu vom mai inghiti pe nemestecate “produsele intelectuale” catalogate drept valoroase de mass-media ci ne vom raporta critic la acestea pentru a aduce un plus de valoare si ordine in gandurile noastre.

Pentru o minima legitmitate va recomandam sa semnati articolele macar cu un pseudonim.

bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics