Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Ipocrizie, duplicitate si scenariu de Hollywood in “criza imigrantilor”
Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 610 vizualizari |
(4 voturi )

refugiati-austriaToata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul pierderii identitatii culturale si rasiale a europenilor, precum si inceputul unei degringolade economice din ce in ce mai previzibile, iar pe de alta parte “pacifistii”, “umanii”, cei patrunsi de sentimente crestine, care sustin un discurs mai mult sau mai putin mestecat in prealabil de presa afiliata marilor criminali ai lumii, care a avut timp sa forjeze omul de tip nou in Europa, tolerant pana la patologie, un adevarat produs reusit al multiculturalismului. Evident, demonstratiile acestora din urma nu sunt atat de spontane si dezinteresate pe cat si-ar dori ei sa creada…

Cu adevarat surprinzator este faptul ca nimeni nu prea vorbeste despre cauzele acestui exod comandat catre Europa.

Nimeni nu pomeneste nimic despre rolul SUA si al Israelului in declansarea si finantarea “revolutiilor arabe” si nici despre crearea si finantarea asa-numitelor grupari terosriste – Al-Qaeda, si ulterior, dupa pierderea interesului public fata de aceasta, Al-Nusra si, mai nou ISIL.

Nimeni nu se intreaba de ce nu sunt ridicate sanctiunile asupra Siriei impuse de catre SUA & Co. nici macar acum cand exodul populatiei siriene a luat proportii fara precedent in istoria recenta a lumii. Evident, “pacifistii” lui Soros nu vor organiza miscari de protest in fata ambasadelor SUA si Israel pentru ca acest lucru nu se afla pe agenda lor. Ba, este chiar interzis!

Interesul sefilor lor este sa treaca cu vederea adevaratele cauze, sa treaca pe repede inainte peste refuzul tarilor arabe si al Israelului de a preua imigranti din Siria vecina. In schimb, tonomatele media internationale se concentreaza pe “lipsa de umanitate” a unor tari europene si pe demonstratiile frumos organizate si bine finantate in favoarea imigrantilor.

Nimic despre subminarea pe toate planurile a Europei. Nimic despre schimbarea structurii demografice si a identitatii culturale e Europei. Nimic despre disparitia Europei! Mai mult, cei care incearca sa-si apere identitatea sunt imediat catalogati drept teroristi si, nu-i asa, lipsiti de umanitate. In schimb, sindromul Stockholm orchestrat de bandele de sorosisti bine finantati este catalogat drept “umanitate”, “toleranta”, “evolutie”.

Este foarte clar ca in acest secol, teritoriile nu se mai cuceresc prin invazii, ci prin infiltrari treptate care schimba, in decurs de cateva generatii intreaga structura sociala, culturala, economica si politica a unui teritoriu. E mai practic si mai eficient asa…

In acest caz, ca intr-un scenariu de Hollywood, razboiale din Orientul Mijlociu au avut un dublu scop – pe de o parte asigurarea securitatii Israelului si a spatiului vital pentru acesta dupa principiul divide si stapaneste, transpus in logica moderna “schimba conducatorii nationalisti si creeaza haos”, precum si finantarea infernalei industrii de razboi americane prin furnizarea constanta de contracte pentru aceste zone de conflict, asta ca sa nu mai vorbim despre resursele naturale imense spoliate din aceste tari, care completeaza nota de plata.

Pe de alta parte, razboiaele inseamna mari migratii de populatii care pot fi dirijate la comanda catre zonele care urmeaza sa fie subminate, in acset caz Europa. Atat demografic, prin rata mare de crestere a populatiei musulmane in compratie cu cea europeana, cat si cultural, prin gradul redus de integrare a acestor populatii si economic, acesti emigranti fiind, de fapt, un lest pentru economiile occientale din cauza scolaritatii lor reduse.

In acest context nu surprinde mai deloc lipsa de implicare a principalilor actori in razboiaele din Orientul Mijlociu.

SUA, care se confrunta cu problema imigratiei la ele acasa nu a manifestat nici ce mai mica intentie sa-si spele pacatele intr-un an preelectoral si sa-si asume o cota de imigranti proveniti din razboiale declansate chiar de ele. Tacere totala…

Pe de alta parte, Israel, care duce lupte constant pe plan intern pentru epurarea etnica a palestinienilor pentru realizarea visului de veacuri a evreilor de creare a unui stat evreiesc pur nu are nici cea mai firava intentie de a-si aduce in tara populatii mari de arabi.

“Israelul nu este indiferent față de tragedia umană a refugiaților din Siria și Africa. Dar Israelul este o țară mică, o țară foarte mică, care nu are profunzime demografică și geografică, de aceea, trebuie să menținem controlul la frontierele noastre, atât împotriva imigranților ilegali cât și a terorismului. Nu vom permite ca Israelul să fie scufundat de un val de imigranți ilegali și activiști teroriști”, a afirmat recent premierul Israelului Benjamin Netanyahu.

Bine ca Europa poate fi scufundata intr-un val de imigranti ilegali si teroristi potrivit principiului Quod licet Jovi, non licet bovi.

La fel si Marea Britanie, tara care a pus umarul din greu la destabilizarea Orientului Mijlociu, refuza acum categoric cotele de imigranti.

Fara doar si poate tarile din Orientul Mijlociu traiesc o drama umanitara fara precedent in istorie. Dar, lumea trebuie sa vada, in ciuda zgomotului de fond propagate asiduu de flasnetele media aservite, cine se face responsabil de aceste drame umane, de acest adevarat holocaust, genocid la o scara de neconceput pana acum.

Ar cam fi timpul sa-i lasam in pace pe agentii “pacifisti si umani” ai lui Soros, adevaratii teroristi domestici, si ne oprim mai atent asupra cauzelor acestui exod cu consecinte dezastroase pentru Europa. Este timpul ca lumea sa inlature cauzele care au condus la acest exod si sa se asigure ca nu se va mai repeta. Macar acum, in ceasul al doisprezecelea cand Europa se afla pe marginea prapastiei.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 572 vizualizari | 3 voturi

  Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

  Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 492 vizualizari | 2 voturi

  Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

  Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

  Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1547 vizualizari | 9 voturi

  Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 1196 vizualizari | 3 voturi

  Serghei Malkov, membru la Academia Militară rusă, prezice începutul unui nou război mondial în următorul deceniu. Oamenii de ştiinţă de la Academia Militară au ajuns la această concluzie, bazându-se pe teoria ciclurilor Kondratieff (după numele savantului Nikolai Kondratieff). Ciclurile Kondratieff pot fi definite ca o succesiune regulată a modificărilor structurale din cadrul economiei moderne. Întinzându-se […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics