Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
18 755 541
Aciduzzul | 30 ianuarie, 2013 | 2 comentarii | 438 vizualizari |
(3 voturi )

Desi am decis in urma cu ceva vreme ca nu o sa mai scriu nici un articol, suparat si trist din cauza inutilitatii demersului, inutilitate atat publicistica cat si morala, iata totusi ca ma dezic de mine insumi si revin cu un nou articol pe care as vreau sa-l intitulez simplu 18 755 541. Nu e nici salariul meu, nici al sotiei mele, nici macar al tatalui meu sau al mamei mele. Nu sunt lei, nici dolari, nici macar euro. Nu sunt grame nici kilograme nici tone. Poate cineva sa-mi raspunda ce reprezinta 18 755 541? Va spun eu dragii mei. 18 755 541 inseamna proba irefutabila a intrarii Romaniei in moarte clinica, proba indubitabila a disparitiei rusinoase a unui popor (candva mandru si demn), dupa mai bine 2000 de ani de vitregii si lupte aprige.

Este de asemenea proba intoxicarii, otravirii si eliminarii fara mila din spatiul carpato-danubiano-pontic, a ultimelor ramasite ale unui neam de viteji, aparatori ai neamului al taditiilor, al crestinismului si dreptei credinte.

Este proba tradarii de neam a unor nume cu rezonanta romaneasca, dar care nu au nimic romanesc in ei: Iliescu, Basescu, Nastase, Ponta, Boc, Vacaroiu, Isarescu, Voiculescu si alti Escu sau Esce croiti dupa chipul si asemanarea lor. Ei sunt numai cateva mii.

Monstrii cu chip uman, apartinand unei subspecii dezgustatoare si mortale, deosebit de toxice si virulente, aceea a tradatorilor de neam si tara, pentru un pumn de arginti, la fel ca Iuda Iscarioteanul, cel care reprezinta simbolul tradarii supreme, sunt cruzi, insetati de sange si nemilosi, la fel ca stapanii lor din umbra.

Slugoi fara coloana vertebrala si demnitate umana, isi satisfac poftele perverse si narcisistice din agonia poporului roman, pe care l-au ales drept victima, cu aroganta si dispret fata de tot ceea ce reprezinta sufletul si natiunea romana, la fel de aroganti si de pretiosi ca si stapanii lor intunecati.

Ei bine ce reprezinta 18 755 541 ?

Nu sunt altceva decat suflete. Suflete de romani tristi si amarati. Nu este alceva decat populatia Romaniei in luna decembrie a anului 2012. In cadere libera, Romania se goleste de romani cu o viteza ametitoare(Cand vorbesc de Romania ma refer de asemenea si la fratii nostii din Moldova de dincolo de Prut, care se goleste de romani cu o viteza de
trei patru ori mai mare decat patria mama).

In ultimii douazeci de ani, acesti monstrii, au reusit sa devoreze cu o ferocitate greu de imaginat, mai bine de 4 244 459 de suflete de romani. Ca mijloc de comparatie, pierderile umane totale ale Romaniei in cel de-al doilea razboi mondial au fost de 833 000 suflete pe parcursul celor sase ani de razboi. Cu o simpla regula de trei simpla putem sa vedem ca daca al doilea razboi mondial ar fi durat douazeci de ani, pierderile Romaniei ar fi fost de 2 776 666 de suflete. Deci jumatate din pierderile provocate Romaniei de catre asa zisa clasa politica, conducatoare si calauzitoare, dupa decembrie ’89.

Iata deci cine sunt cei care ne conduc astazi, iata deci adevarata fata a monstrilor care devoreaza Romania si sufletele romanesti, bucatica cu bucatica, metodic si fara oprire, ca niste hiene insetate de sange, pana nu va mai ramane nimc de distrus. Pentru slugarnicia lor vor primi un pumn de arginti si o mangaiere pe crestet de la maestrii papusari care trag sforile si itele incurcate ale acestei lumi.

Sunt de doua ori mai distrugatori decat cea mai mare conflagratie planetara. Rautatea, ipocrizia si voracitatea, subspeciei politice post-decembriste (ma refer aici la revolutia din decembrie ’89), ma face sa cred, desigur de maniera intuitiva, ca este rodul unei actiuni concertate in vederea dezmembrarii si exterminarii natiunii romane.

18 755 541 ar trebui scris peste tot, la radio, in presa, in pietele publice, pe ecranul ceasurilor, telefoanelor celulare sau pe indicatorii de bord ai masinilor. Il locul contorului kilometrilor parcursi ar trebui sa vedem viteza cu care natiunea noastra dispare incet dar sigur de pe fata planetei. Viteza cu care ne imputinam si disparem, sub privirile satisfacute ale tortionarilor nostrii, dusmani neampacati ai neamului romanesc, care nu mai pot sa-si ascunda satisfactia pentru perfectiunea perversa a planului bine pus la punct.

Sunt mii de ani de cand viseaza sa ne elimine, si iata ca in sfarsit au gasit metoda cea buna. Distrugerea din interior. Cautarea, cultivarea si utilizarea celor mai abjecte specimene ale societatii si promovarea lor pe cele mai inalte functii publice (la toate nivelurile), impunerea si prezentarea scursurilor si drojdiei societatii drept elite conducatoare, multiplicarea lor in mod viral, si mentinerea cu orice pret in pozitiile prederminate inca cu mult timp in urma.

S-au prabusit si au disparut imperii puternice, dupa aceasta metoda perversa, care nu lasa loc sperantei.

Gandita dupa principille care guverneaza bolile virale, iata-i cum s-au multiplicat de la o zi la alta de la 300 la 600 de lichele in parlament, proaste si incompetente, dar pline de aroganta si fudulie, pe care o flutura peste tot in fata unor romani paralizati si incapabili de a mai face vreun gest de aparare.

In timp ce populatia tarii scade intr-un ritm infernal, viteza lor de inmultire creste in mod exponential, pentru a grabi sfarsitul si decesul natiunii romane. Oamenii buni, capabili, muncitori, cinstiti si drepti sunt indepartati cu buna stiinta din toate domeniile societatii romanesti, alungati din tara, minimizati, ironizati, huiduiti si devalorizati, pentru a face loc acestor lichele suburbane si a progeniturilor lor hidoase.

18 755 541 cand am inceput sa pun aceste ganduri pe hartie, dar mult mai putini in momentul cand am sa termin. Si maine, si poimaine, si in ziua de pe urma. Mai avem putin si vom atinge acel prag critic, acela punctului fara intoarcere, dincolo de care nu se mai poate face nimic.

Din punct de vedere matematic Romania este deja sub pragul de autosustinere si se indrepta cu pasi repezi spre disparitie.

Nu o spun eu, nu o spun alti specialisti, matematicieni, statisticieni sau economisti romani, mai nou semnalul de alarma este tras chiar de catre specialistii britanici, care au inclus Romania si poporul roman pe lista natiunilor pe cale de disparitie.

Nici Hitler si nici macar Stalin, nu au reusit o asfel de performanta de exterminare. Cei care au reusit poarta nume romanesti: Iliescu, Basescu, Ponta, Boc, Voiculescu, Vacaroiu, Nastase, si altii ca ei. Ne vom lasa oare exterminati, fara nici macar sa protestam. Decizia va apartine.

Cu deosebit regret,
Octavian Traian Roman

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 555 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 588 vizualizari | 2 voturi

  Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

  Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

  Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics