Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Adrian Majuru despre initiale care ARD: de la KGB, PCR si UTC la GRU, TRU si MRU. Aceasta “dreapta” comunista
Aciduzzul | 1 octombrie, 2012 | 1 comentarii | 241 vizualizari |
(1 voturi )

Adrian Majuru
Motto: „Tomatele inainte de a fi rosii sunt verzi!” (Mihail Ostrowski, primul ambasador bolsevic la Bucuresti, 1937)
Alianta „Romania Dreapta” este o gluma stupida. O perversitate politica pentru ametit prosti. Ea este formata din activisti comunisti, secretari de partid, membri B.O.B. si mai tinerii secretari UTC gen MRU, presedinti si vice, secretari si membri de marca ai fostelor UASCR-uri (Uniunea Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania), organizatii monolit, fara sprijinul carora nu primeai casa, frigider, televizor si nu vedeai nici cariera la oras. Aceasta adunatura de cadavre vidate a format sambata noua dreapta romaneasca.

Din organizatia de tineret a PCR avem astazi foarte multi „democrati” sau „independenti”, dar, in numele libertatii, au ramas legati de organizatia de baza. De aici, foarte posibil sa vina si prescurtari, care au devenit celebre: UTC, TRU, MRU, GRU, KGB si asa mai departe. Reusita acestor ofiteri cu misiune politica se bazeaza pe faptul ca prostii, si ca atare multimile anonime, se multumesc cu ce vad si cu ce aud.

In schimb, comunistii si securistii epocii dinainte de decembrie 1989 si reformatati in dreapta romaneasca exceleaza cu insusiri de oportunism si superficialitate, care ii recomanda pentru usoara manipulare si rentabila utilizare. De aceea nu are validare votul popular, indiferent de milioanele de cetateni care voteaza.

Fenomenul cameleonic este cu maxima gravitate pentru Romania deoarece este o alta formula politica a mafiei transpartinice pentru a capusa societatea romaneasca prin spionaj politic. Spionajul politic este auto-distrugere nationala si statala. Este un drum fara intoarcere; reprezinta victoria fortelor centrifuge asupra fortelor centripete deoarece ingroapa loialitatea in rusine. Singurul rol al acestor comedianti politici, comunisti in misiune, este de a crea probleme false inselatoare si de a fabrica dusmani inexistenti, ruinatori de energie si timp.

Metoda diversiunii comuniste „ARD” a fost definita de un colonel optzecist cu nume conspirativ „Paul”, al onoratei Securitati: „Important nu-i ce ai pe limba si se aude. Important este ce-ai in cap si nu se aude”. Oare ce-i ARD(e) are prin cap „Romaniei Drepte” si nu se aude?! Caci ce scoate pe limba nu este demn de incredere.

Politia secreta politica in Romania polarizeaza mediocrii de teapa lui MRU si magnetizeaza egoistii de teapa lui Basescu in detrimentul celor cu inteligenta si cu creativitate. De aici constituirea in corp strain repede devenind stat in stat cu tendinta de a deveni stat supra stat. Aceasta este principala cauza de stagnare a Romaniei, desi nu singura. in toate celelalte tari din lume, politia secreta politica este creier ganditor inainte de a fi organism represiv.

Romania este guvernata de agitati, grabiti, repeziti si limbuti. Agitatii, grabitii, repezitii si limbutii n-au exceptie de la regula lipsei de gandire si a deciziilor incomplete. Indiferent de inteligenta nativa si de instructia scolara, ei au mediocritate si chiar lipsuri in activitatea de gandire si in actele vointei.

Niccolo Machiavelli a definit inca din secolul al XVI-lea procesul de distrugere in care se afla Romania de azi prin tradarea si jaful dreptei comuniste din interior. Unul din mijloacele prin care poti pastra o tara sub ocupatie este „de a le lasa propiile lor legi, de a impune numai plata unui tribut (datoriile externe – n.m.) si de a insarcina un mic numar din cetatenii ei (Mafia politica – n.m.) cu conservarea acestei posesiuni.

Neputandu-se mentine decat prin puterea si protectia ocupantului, acesti guvernanti sunt interesati sa intrebuinteze totul pentru permanentizarea starii existente. si fara indoiala ca o tara obisnuita sa traiasca liber va fi mult mai sigur tinuta sub ascultare de catre guvernanti de incredere pentru el dintre propriii cetateni”.

Asadar, tradarea din interior este cea mai eficienta arma de distrugere prin dizolvare a unui stat, a unei societati, a unei natiuni. Ruinarea increderii in viitor si pulverizarea oricarei sperante prin apartenenta la mediocritate si stupizi sociali, acesta este proiectul politic al dreptei de sorginte comunista, in afiliere cu mafia transpartinica, alaturi de canalele marii finante de unde este alimentata si de unde vin comenzile guvernarii.

Foarte bine a descris aceasta realitate scriitorul I.D. Sirbu inca de la sfarsitul anilor ’80: “Tinere domn, (…) ne aflam, pentru cel putin cateva sute de ani, in atanorul urias al Asiei pravo-trudnice. Ceea ce se fierbe acum in uriasele cazane ale Istoriei, mutatia ce are loc in maduva si nucleul tuturor popoarelor intrate in hora reprezinta o schimbare atat de teribila si de uriasa, incat sa fii sau un mare idiot naiv, sau un demagog de vitrina si latrina, ca sa crezi ca totul nu e decat un oarecare experiment social, perfect dirijat stiintific…

Bagi intr-o eprubeta un savant de tip american, un mecanic neamt si un saman mongol – si-ti iese, la capatul cincinalului, un astronaut sovietic zambitor; amesteci un telal evreu de pe Lipscani cu un tigan din Arad si doi juveti olteni, cobilitari in toate, si, dupa ce i-ai fiert bine in zece sedinte si cateva plenare bubuitoare, iti ies, ca din palaria scamatorului, cativa propagandisti, doi directori smecheri si-ti mai ramane materie prima pentru cel putin o duzina de baieti frumosi, severi si licentiati in drept… Transcrii Internationala pentru Coran si instrumente afro-asiatice si obtii cativa imparati socialisti, poligami si politruci… “ (I.D. Sirbu).

Sursa: Cotidianul via Ziaristi Online

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 351 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 426 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 135 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics