Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Adrian Nastase este pregatit, in sfarsit, sa faca pasul cel mare
Aciduzzul | 12 septembrie, 2012 | 0 comentarii | 264 vizualizari |
(4 voturi )

Satul pana in gat de propria sa lasitate si de circul de doi lei facut cu ocazia “sinuciderii”, premierul Adrian Nastase s-a hotarat, in sfarsit, sa fie barbat, desi, in aparenta, acest lucru ar fi putin fortat. Adrian Nastase (supranumit OCS) se pare ca a solicitat insistent, in nenumarate randuri, conducerii penitenciarului Rahova sa-l duca, in sfarsit, acolo unde ii este locul – intr-o celula cinstita, adica, alaturi de oameni ca el. Solicitarea premierului se bazeaza pe faptul ca este sanatos tun, bine-mersi, jovial, senin si plin de energie, dupa cum s-a vazut la ultima prezentare in fata instantei, unde a aparut imbracat impecabil, la costum, cu un aer relaxat si cu o figura care degaja un sentiment de impacare cu soarta.

Nici o urma de boala sau de suferinta. Nici nu prea avea cum, de altfel. Acest lucru reiese si din vivacitatea cu care dicteaza la telefon de trei-patru ori pe zi gandurile sale prin care lumineaza tara prin tot felul de postari pe blog mai ceva ca pe vremea libertatii.

Cu siguranta, conducerea penitencirului Rahova comite un abuz grav prin faptul ca tine cu forta un om sanatos tun la spitalul penitenciar, in loc sa-l transfere acolo unde ii este locul, in celula.

Acest abuz are mai multe fatete. Pe de o parte, prin faptul ca premierul Adrian Nastase ocupa un pat la spitalul penitenciarului, implicit i se refuza unui detinut, cu adevarat bolnav, dreptul de a fi tratat in penitenciar si de a fi internat in spital, din lipsa de paturi.

Pe de alta parte, a refuza unui om, fie chiar si lui Adrian Nastase, dreptul la libera asociere, chiar si intr-un spatiu controlat, contravine Cartei Depturilor Omului si Pramidei Trabuintelor a lui Maslow. Nevoia de asociere (la fel de puternica ca si nevoia de realatii intime) este una dintre cele mai inalte nevoi ale omului, care se cere imperios satisfacuta, asa incat, impiedicarea exercitarii acestui drept natural putem spune ca este o adevarata crima.

Asadar, domnul Nastase trebuie urgent mutat de la spitalul penitenciar intr-o celula a inchisorii, unda va putea socializa, in sfarsit, cu oameni precum domnia sa. Suntem absolut convinsi ca aceasta nevoie se manifesta in ambele sensuri, atat din partea premierului cat si din partea viitorilor sai tovarasi. Cu atat mai mult cu cat, se stie, criza de paturi din puscarie si suprapopularea ii obliga, cumva, pe detinuti la o conduita aplecata catre ceva mai multa intimitate.

Nu in ultimult rand, conducerea penitenciarului Rahova trebuie somata sa dea curs solicitarii detinutului Adrian Nastase de a fi transferat intr-o celula obisnuita pentru ca, in caz contrar, exista riscul major de subminare a increderii detinutilor in serviciile medicale din sistemul penitenciar, lucru cu implicatii de-a dreptul catastrofale.

Nici nu vrem sa ne gandim ce s-ar putea intampla daca, inspirati de cazul detinutului Nastase, ceilalti puscariasi ar solicita internare in spitalul penitenciar pentru ca le-a aparut un neg pe fund sau pentru ca s-au taiat cu lama Bic cand s-au barbierit.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics