Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Alba-neagra cu Covidul! Pe 27 septembrie stai ACASA! Salveaza VIETI! Arata ca-ti pasa!
Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 101 vizualizari |
(3 voturi )

hai_la_vot_usrMihai Popescu

Obscure si ferite de ochii muritorilor de rand sunt caile Covidului. De mai bine de jumatate de an, “dreapta” neobolsevica majoritara in Romania, prin intermediul sagetilor sale principale USR si PNL, sprijinite de factiuni majoritare din noua Securitate Neobolsevica au intoxicat, prin intermediul “presei” integral controlata si hranita corespunzator cu sute de milioane de euro, bani de la buget, evident, au intoxicat, ziceam, creierasele mai odihnite, dar in acelasi timp, foarte obosite ale majoritatii romanilor.

“Stai acasa! Salveaza vieti! Arata ca-ti pasa!” au repetat obsesiv ca intr-un scenariu pentru filme de categoria B de Hollywood cu Matrix! Si asta, la inceputul “pandemiei”, cand numarul celor “infectati” era foarte mic.

Acum, culmea, cand “presa” anunta un numar record de zeci de mii de “infectati”, s-a schimbat si discursul.

stai_acasa2Nu mai apare pe nicaieri “Stai acasa! Salveaza Vieti! Ai grija de bunicii tai! Arata ca-ti pasa!” si alte asemenea platitudini. Nu! Acum prioritatile s-au schimbat…acum oitele trebuie sa iasa cuminti, incolonate din casa si sa voteze! Acum, pe 27 septembrie si ulterior pe 7 decembrie! Acum nu mai trebuie sa stati acasa si sa aratati ca va pasa! Acum, oitele trebuie sa iasa din staul si sa voteze. In numar cat mai mare…Ca sa valideze o haita de sacali. Nu ca votul lor ar conta pentru ca oricum serviciile au grija sa iasa cine trebuie. Dar, un numar mai mare de oi la urne va valida haita de sacali si va face jocul haitei de sacali tineri de la USR, nepotii sacalilor batrani de la PNL-PSD-PMP, etc…pentru ca, nu-i asa, nu da bine ca o nulitate de aici sau de aiurea sa iasa primar votat de 20 de persoane (adica doar de familia lui extinsa), cum se intampla deja de multi ani…Evident, dupa data de 7 decembrie, oitele si boii vor fi bagati imediat inapoi in staul pentru inca vreo sase luni, regulamantar, cu capastru si furajare rationalizata.

stai_acasa1Absolut socanta si penibila este insistenta de a scoate oile la vot! Reprezentantii USR #rezist #guvernulmeu vor sa scoata turmele la vot, cu o insistenta si un cinsim diabolice, pentru simplu fapt ca un numar mai mare de votanti ar dilua pozitia PSD si ar aduce mai multe voturi la ei in caciula. Elementar si cinic!

Ciudat este faptul ca acesti dubiosi care vor sa va scoata in turma in sectiile de votare sunt aceiasi care au sustinut ca este prea prea riscant sa participati la slujba de Inviere la biserica, ca este prea riscant sa va insotiti copiii la scoala, unde sunt legati cu sfori pentru “distantare” sociala si sufocati, ca este prea riscant sa iesiti pe munte sau sa mergeti la mare ca sa va bucurati de natura, ca este prea riscant pentru batrani ca sa mai iasa din casa pana la sfarsitul vietii lor. Aceleasi specimene care v-au tinut in casa pana acum insista azi sa va duceti in turma la sectiile de votare! Acum nu mai exista niciun risc de infectare. Riscul era la biserica sau la scoala! Ciudat, nu?!

staiacasaDe data asta trebuie sa le urmati sfatul! Stati acasa! Aratati ca va pasa de viitorul copiilor vostri! Duminica mergeti la o pterecere, jucati-va cu copiii, plimbati-va in natura. Oricum nu aveti ce vota! Si oricum, indiferent ce veti vota, o sa iasa cine trebuie, ca si la alegerile trecute.

Si mai este ceva…urmandu-le sfatul cu care v-au astenizat in ultimele sase luni, le dati peste bot eficient. Toate patachinele politice din Romania sunt ILEGITIME pentru ca sunt votate de cel mult 25% dintre romanii cu drept de vot, cel mai mic procent din Europa. Si ei stiu asta! La primarii e chiar mai rau. Sunt primari in Romania alesi de 20-25 de persoane! Ce legitimitate au mascaricii astia?

Stati acasa pe 27 septembrie! Va vor mai scoate o data cu turma la vot pe 7 decembrie! Dupa care va vor baga pe termen indefinit in staul cu capastrul pe fata si cu furajele rationalizate! Asa ca, oricum, nu mai conteaza.

Stai acasa! Arata ca-ti pasa!

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 131 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics