Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
“Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “cavalerii” de balta ai “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici… dar si la vale cu boi mari…
Aciduzzul | 12 august, 2012 | 0 comentarii | 413 vizualizari |
(4 voturi )

“Iisus Hristos a venit in lume ca sa mantuiasca pe cei pacatosi, dintre care cel dintai sunt eu.” (I Tim 1,15) Motto: “Vedeti sa nu fiti amagiti, caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt, si vremea s-a apropiat. Nu mergeti dupa ei.” (Luca 21, 8 ) Nu-s putini cei ce se joaca cu anticomunismul in nisip. Se bat cu caramida in piept inchipuindu-si ca au avut cine stie ce rol in asa zisa cadere a blocului comunist. Ma blegilor care va umflati in pene si dati lectii celor din Est, daca “puternicii” vostri conducatori din Vest si America erau asa de anticomunisti, de ce nu au tratat comunismul cum au tratat nazismul si fascismul? De fapt, si in cazul nazismului/fascismului au fost probleme. Americanii si vesticii au pastrat pentru ei caimacul nazisto-fascist. De exemplu, Wernher von Braun, ofiter SS si membru NSDAP a ajuns “licurici” la NASA. El si colegii nazisti au contribuit decisiv la dezvoltarea sistemelor ICBM americane. Hans Speidel, general nazist a ajuns comandant in cadrul NATO. Licio Gelli, adorator al “marelui arhitect”, pescuitor in apele tulburi ale Lojei Propaganda Due (P2), a fost fascist. Americanii si vesticii nu au avut greturi matinale din cauza ca s-au s-au jucat cu el ceea ce mai tarziu a capatat numele de “bunga bunga”.

Se pare ca si mediul academic romanesc apreciaza la justa valoare pe Licio Gelli, ca d’aia e “Profesor Asociat al Universitatii din Oradea”:

“Atasat pe langa Ambasada Argentinei in Italia pentru consiliere economica si Ministru Plenipotentiar pentru Afaceri Culturale, titlul de Conte (prin decretul Majestatii Sale, regele Umberto al II-lea) si… sOC (sau nu?!): Profesor Asociat al Universitatii din Oradea, Romania.”
(Sursa: http://www.ziaristionline.ro/)

Revenim la comunism, daca americanii si vesticii erau anticomunisti feroce, cum se face ca nu au declansat vanatoarea de bolsevici? Cumva, fara sa-si dea lumea seama, a avut loc un alt Nürnberg, de data asta cu bolsevicii in roluri principale? Pai chiar acum americanii si vesticii se giugiulesc pasional in boscheti cu baronii fostelor partide comuniste din Est!

Are tupeu vre-un lider al “lumii libere” sa-si infiga coltii in beregata comunistilor? Nu poate nici macar sa latre, pentru ca va incasa suturi peste bot. Cine vrea sa-i friga pe comunisti trebuie sa inceapa cu personaje gen Karl Marx-Levy, Moses Hess, Lev Davidovici Bronstein, Hirsch Apfelbaum. Se incumeta cineva?

Coana UE si lady America au impus “debolsevizarea”? Daca da, inseamna ca sunt proastele satului! Fostul ministru de externe si premier al Romaniei (si chiar si viitor presedinte, conform “Capitanului” Traian Basescu – n.m.), Mihai Razvan Ungureanu, le scuipa fara probleme coji de seminte in palariile cochete. MRU capitalistul de la CC al UTC iubit de americani si vestici, avea in birou poza cu Hannah Rabinsohn (Ana Pauker) in loc sa aiba poza cu Jackie Kennedy sau Marilyn Monroe, de pilda “Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu si-a declarat ieri sustinerea pentru portretul Anei Pauker, asezat langa biroul sau, in cadrul galeriei fostilor ministri de Externe ai Romaniei”
(Sursa: http://www.9am.ro/)

Marii capitalisti din Vest pretind ca-s alergici la ideologia bolsevica mai ceva ca taurul la carpa toreadorului. Ma anticomunistilor de opereta, cum se face ca Occidentul e plin de bolsevici? De ce in Suedia mucosii antifa (comunisti la superlativ, adica anarhisti) misuna linistiti? Cum a fost posibil ca in minunata gradina capitalista si anticomunista sa infloreasca Partidul Comunist Italian? Deosebit de simpatic era marchizul Giangiacomo Feltrinelli. asta era patron de editura, aristocrat si comunist. Pacat ca a murit, era interesant sa explice dupa ’89 care-i treaba cu lupta de clasa.

Vesticii si americanii danseaza cu maiestrie cand aud diafanele acordurile ale “Internationalei”. Marx si alti netrebnici zambesc aprobator din haznaua iadului cand se chiorasc la puhoiul de melteni care au facut din New York, cica, epicentru marxist:

http://www.nypost.com/p/news/opinion/opedcolumnists/new_york_marxist_epicenter_gVrMJIKezP82E3Gkki2IvO

Asa flacai, luptati cu spor pentru comunism, visul de aur al omenirii!

Ce tupeu, lumea zice ca marele capitalist George Soros si-ar fi lasat “amprentele” in “Occupy Movement”:

http://sorosfiles.com/soros/2012/01/soros-fingerprints-on-occupy-wall-street.html

E de presupus ca José Barroso vajnic maoist-leninist, actualmente cavaler capitalist mandatat sa apere onoarea coanei UE, nu are nimic impotriva amprentelor sorosiste.

Asa ma anticomunistilor de cumetrie, bagati-va boturile in cufureala capitalist-marxist-leninista apoi schelalaiti la estici, nu va lasati! Cand obositi, puteti sa va odihniti in poala fratiorilor vostri:

Sursa: Mihail Andrei via Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 353 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 429 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics