Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
decembrie 9, 2021, 1:09 pm
Predominant  înnourat
Predominant înnourat
2°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 11 km/h NE
Răsarit: 7:40 am
Apus: 4:36 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Army/Intelligence
Apocalispsa va incepe odata cu razboiul Israelului impotriva Iranului
Aciduzzul | 13 octombrie, 2012 | 0 comentarii | 379 vizualizari |
(2 voturi )

Am lucrat in calitate de consultant de specialitate la trei companii de tehnica aeronautica de varf. Specialitatea mea este aceea de a conceptualiza noi strategii militare, mai ales in conexiune cu cele mai noi si avansate sisteme de lupta. Ceea ce observ ca se petrece la ora actuala pe scena mondiala pe tema Iranului constituie cea mai infricosatoare combinatie de circumstante pe care am vazut-o vreodata. si am vazut multe in cei 20 de ani de cariera militara, in care am fost implicat in proiectarea celor mai avansate strategii de lupta! Curand, in saptamanile sau lunile care vor urma, se va declansa un razboi impotriva Iranului. Razboiul va fi pornit fie de Israel, fie de S.U.A., fie printr-un embargou economic N.A.T.O.-U.E.-S.U.A., sau prin anumite forme de diversiune, numite „steaguri false“. Ceea ce e de retinut este faptul ca indiferent de modul in care va incepe, acest conflict va cuprinde, apoi, intreaga lume.

Indiferent daca razboiul va incepe printr-un atac aerian orientat impotriva catorva obiective militare si nucleare iraniene, sau printr-o invazie de proportii impotriva miilor de obiective iraniene, probabilitatea ca acest conflict sa devina un conflict regional major in 48 de ore de la declansarea lui este de peste 90 la suta (in termeni militari, „conflict regional major“ = „conflict armat care cuprinde mai multe state invecinate cu statele aflate in mod direct in conflict“ – n. trad.).
Iranul nu va permite israelienilor si/sau americanilor sa ii atace teritoriul fara o riposta majora.

Iranul nu va fi pasiv si anemic, asa cum a fost Irakul cand a fost atacat de Bush. Iranul va ataca atunci masiv bazele americane si/sau israeliene din zona, ceea ce va declansa, atunci, o si mai mare inversunare din partea americanilor/israelienilor.

Iranul a echipat, platit si antrenat un masiv dispozitiv de rachete in Liban (cel mai mare dispozitiv de rachete din istoria omenirii). Sunt acolo doua tipuri de rachete: fara ghidare si cu ghidare. Acest dispozitiv se constituie intr-o forta militara colosala de tip MAD FORCE (Mutually Assured Destruction Force = Forta de Asigurare a Anihilarii Reciproce, o forta imbatabila care are scopul de a descuraja o invazie masiva inamica, prin posibilitatea declansarii unei contra-ofensive nimicitoare).

Numarul total de rachete din Liban este estimat a fi intre 40.000 si 110.00 de bucati. O parte din ele sunt rachete fara ghidaj de tip Katyusha, dar mare parte sunt rachete cu ghidare si cu raza mai lunga de actiune. Toate dispozitivele sunt deservite de unitati ale Fortelor Speciale ale Hezbollah.

Fortele Speciale Hezbollah sunt, de fapt, trupe de comando iraniene, super-antrenate si super-echipate, iar numarul militarilor lor depaseste efectivele unei brigazi (brigada = unitate de lupta care contine intre 3-5 regimente, cu un efectiv de 3.000-5.000 luptatori, condusa de un general – n. trad.).

Rachetele neghidate, binecunoscutele Katyusha, sunt oarecum primitive, dar foarte eficiente in distrugerea fiecarui centimetru patrat al unui sector inamic asupra caruia sunt lansate. Sunt rachete de artilerie de 122 mm, cu raza de actiune de aproximativ 30 km (19 mile) si au o incarcatura de circa 30 kg (66 uncii) de material exploziv. Rachetele ghidate, care sunt in numar foarte mare, sunt mai avansate si pot fi ghidate cu precizie.

In timpul razboiului din 2006 (dintre Israel si Libia), Hezbollah a lansat aproximativ 4.000 de rachete (dintre care 95 la suta de tip Katyusha), toate purtand super-explozive „fara inteligenta“, adica neghidate. Restul de 5 la suta de rachete au fost de fabricatie Iraniana, de tip Fajr-3 si Ra”ad 1, propulsate de combustibil lichid.

Ceea ce se mai stie este ca rachetele „inteligente“, cele ghidate, cu raza mai mare de actiune, sunt sub controlul direct al unor ofiteri sirieni si iranieni. Aceasta combinatie de rachete cu raza scurta, cu rachete cu raza medie de actiune din Liban, alaturi de cele ghidate, cu raza lunga de actiune din Siria, impreuna cu un numar mai mic de rachete aflate pe Fasia Ghaza si Malul Vestic (West Bank), la care se adauga rachetele ghidate cu raza lunga de actiune din Iran reprezinta, insumate, o forta deloc neglijabila, care este atintita asupra Israelului.

Razboiul din 2006 dintre Israel si Hezbollah (numit de israelieni „Al Doilea Razboi Libanez“) a fost o incercare a Israelului de a anihila acest dispozitiv masiv MAD FORCE din Liban. A fost o incercare esuata. Sirienii cumparasera (si livrasera Hezbollahului) un mare numar de rachete antitanc de productie ruseasca, temutele AT-14 KORNET. Aceste rachete, relativ ieftine, propulsate cu combustibil solid, pot fi ghidate cu precizie.

Comandourile iraniene si-au construit foarte multe buncare de tragere, din beton armat, pe teritoriul Libanului. Eficienta lor nu s-a lasat asteptata. In foarte scurt timp au fost scoase din lupta 52 de tancuri de asalt MERKAVA IV israeliene. Sistemele supra-tehnologizate americane, precum si armele lor de mare precizie s-au dovedit de asemenea ineficiente.

In fata acestui dezastru, israelienii aveau trei posibilitati: sa utilizeze bombe cu neutroni, sa declanseze o ofensiva cu infanteria (care i-ar fi costat foarte multe vieti omenesti), sau sa declare pace pentru moment si sa se retraga acasa. Au ales, in final, ultima varianta.

Se pare ca Israelul a renuntat definitiv la ideea unui asalt terestru pentru a anihila bazele de rachete libaneze. Un inalt comandant izraelian chiar si-a dat demisia pe motiv ca trupelor sale nu li se permite sa se antreneze suficient in vederea atacarii Libanului.

A doua varianta consta in utilizarea armelor FAE (Fuel Air Explosive = dispersarea unui nor gigantic de vapori de combustibil care este, apoi, aprins de un detonator – n. trad.).

A treia varianta consta in utilizarea bombei cu neutroni (tip de arma nucleara care produce un nivel mai ridicat de radiatii, dar distrugeri materiale mai reduse decat armele atomice clasice) (cu alte cuvinte ucide fiintele vii, lasand neafectate cladirile – n. trad.). insa atunci cand vorbim de bomba cu neutroni, vorbim deja despre arme de distrugere in masa (A.D.M.).

Orice folosire a unei astfel de arme de tip A.D.M. de catre armata israeliana contra Hezbollahului va declansa foarte probabil o riposta similara. Hezbollah isi va echipa rachetele din Liban ramase operationale nu cu explozivi clasici, ci cu ogive nucleare A.D.M. (daca nu cumva rachetele Hezbollah au fost, deja, pana atunci echipate cu ogive nucleare, avand in vedere natura si scopurile atacului american/israelian impotriva Iranului).

In concluzie, Israelul se afla acum in fata unui numar impresionant si fara precedent de rachete echipate cu focoase radiologice, chimice, biologice, FAE de la bazele din Liban. Toate aceste tipuri de focoase sunt din categoria armelor de distrugere in masa (A.D.M.). La acestea se adauga rachetele din Gaza si West Bank.

Sirienii isi vor folosi rachetele lor mai mari si cu raza mai lunga de actiune pentru a „improsca“ din belsug teritoriul israelian cu ADM. La fel vor proceda si iranienii.

Pentru a se apara, Israelul va folosi Sistemul Radar „Green Pine“ si un hibrid de sistem antiracheta americano/israelian. Vor reusi cu succes sa doboare multe din rachetele inamice inainte ca ele sa isi atinga tintele, dar, totusi, numarul imens al rachetelor arabe va fi coplesitor si va strapunge orice masuri defensive.

Mari parti din Israel vor fi contaminate cu radiatii cu perioada de injumatatire extrem de mare (de ordinul a zecilor de mii de ani in unele cazuri), la acest cocktail“ adaugandu-se (daca mai era nevoie) o mixtura chimica, FAE, si biologica de cosmar. Numarul mortilor se va ridica de la o treime, la jumatate din populatia Israelului, la care se adauga un imens numar de raniti. Raspunsul israelian va fi anihilarea nucleara a Siriei, Iranului si a unor parti din Liban, numarul mortilor fiind de mai multe ZECI de milioane. Asteptati-va sa vedeti fiecare oras, de orice marime ar fi el, distrus.

Vor ramane insuficienti oameni in viata fie si pentru a ingropa mortii in Siria, Iran si parti din Liban. Radiatiile provenite de la bombele atomice se vor intinde si in restul lumii.

Insa Iranul are si un alt tip de armata. Se numeste in limbaj militar „armata adormita“, sau „armata sub acoperire“ si este operationala pe teritoriile altor state, indeosebi pe teritoriul S.U.A. si al statelor Europei de Vest. Aceste „armate“ vor incepe raspandirea unui numar de epidemii ucigatoare, bazandu-se pe virusi fabricati in laborator (sunt cateva zeci de astfel de virusuri cu utilizare militara).

Oamenii aflati in cinematografe, biserici, mall-uri, statii de metrou, aeroporturi (si, in general, in orice spatiu care foloseste sisteme de aer conditionat centralizate) vor fi expusi fara sa stie la contaminari criminale, adevarate arme biologice. Dupa aproximativ 9 sau 10 zile de la contaminare, sistemele computerizate de statistici vor da alarma in privinta unor imbolnaviri stranii. Aceasta va declansa o serie de masuri de aparare, menite sa tina in frau ingrozitoarele epidemii, dar va fi prea tarziu.

Transporturile internationale si schimbul de marfuri se vor sista. Oamenii vor fi sfatuiti sa ramana in locuintele lor, se vor institui restrictii de circulatie si doar foarte putini oameni, care au anumite meserii critice, vor fi lasati sa circule pe strazi. Spitalele vor fi supra-aglomerate cu bolnavi si muribunzi de toate varstele.

Comunitatea medicala va fi printre primele care va fi nimicita, din cauza contactului contagios cu muribunzii. Desi se vor infiinta spitale ad-hoc in scoli si alte cladiri publice, infectarea incrucisata (intre bolnavi) cu diferite tipuri de virusuri modificate genetic va „asigura“ o mortalitate de 100 la suta a tuturor pacientilor si personalului medical din aceste spitale.

Pe alte fronturi, in eventualitatea in care statele neo-conservatoare planuiesc sa redeschida si sa dezvolte razboiul din Georgia din 2009, atacand fortele rusesti, sau punand la cale „incidente“ in Marea Neagra, probabilitatea ca aceste incidente sa degenereze rapid intr-un razboi mondial implicand arme atomice rusesti si ale N.A.T.O. este de aproximativ 50 la suta. Chiar daca nu se declanseaza un razboi total, Rusia este in masura sa neutralizeze prezenta NATO din Marea Neagra, cu pierderi considerabile de ambele parti.

Lumea se va afla in cea mai grava criza economica din istorie, dupa ce comertul mondial se va opri de teama raspandirii epidemiilor provocate de razboiul biologic.

Daca Israelul va provoca sofisticata Masina de Razboi Biologic a Lumii Arabe (despre care multi spun ca este o realitate si nu un mit ca in cazul Irakului), atunci si Arabia Saudita isi va lansa propriile rachete balistice de productie chinezeasca si isi va trimite foarte bine echipata aviatie militara impotriva Israelului, cu incarcaturile nucleare pe care le poseda (Arabia Saudita a finantat programul militar nuclear al Pakistanului si a primit in schimb arme nucleare). Desigur, ceea ce va fi ramas operational din fortele israeliene va raspunde cu alte atacuri nucleare, de data aceasta impotriva Arabiei Saudite, cat si impotriva altor natiuni arabe, pentru a le intimida.

In America de Nord si in Europa de Vest, dupa doua luni de razboi biologic, populatia se va reduce la aproximativ o treime, iar numarul mortilor va depasi 200 de milioane. in ciuda disperatelor eforturi ale tuturor statelor, epidemiile produse de virusii super-ucigasi, produsi prin mutatii genetice in laboratoare, vor cuprinde intreg mapamondul, cauzand decesul a mai mult de un miliard de oameni.

Toti acesti factori enumerati pana acum ar putea duce spre o ultima etapa a razboiului, in care statele non-neoconservatoare vor fi atat de revoltate in fata decesului atator oameni nevinovati din randul propriilor populatii, incat un razboi mondial total, care implica toate statele lumii, ar putea fi, apoi, inevitabil.
By The Earl of Stirling

Sursa: Rense via Altermedia

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 170 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 465 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 606 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 554 vizualizari | 6 voturi

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 1177 vizualizari | 3 voturi

Serghei Malkov, membru la Academia Militară rusă, prezice începutul unui nou război mondial în următorul deceniu. Oamenii de ştiinţă de la Academia Militară au ajuns la această concluzie, bazându-se pe teoria ciclurilor Kondratieff (după numele savantului Nikolai Kondratieff). Ciclurile Kondratieff pot fi definite ca o succesiune regulată a modificărilor structurale din cadrul economiei moderne. Întinzându-se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 2 comentarii | 89 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 2 comentarii | 89 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics