Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Asociatia “IREsponsabilitate fata de Copii(IREC)” cere plimbarea copiilor in lesa pe strazi
Aciduzzul | 28 iunie, 2014 | 5 comentarii | 852 vizualizari |
(9 voturi )

I-REC(T)
Asociatia “IREsponsabilitate fata de Copii(IREC)” a socat astazi cativa trecatori din Bucuresti, care s-au nimerit prin centru pe la orele pranzului, printr-o prezenta cel putin stranie. O mana de oameni tineau cativa copii in lese(FOTO) avand fetele pictate si purtand masti de vampir. Cum este si firesc, cativa oameni au sunat la 112 solicitand interventia de urgenta a politiei si ambulantei pentru a le fi acordata de urgenta asistenta medicala de specialitate. Grupul “IREsponsabilitate fata de Copii(IREC)” sustine plimbarea in lesa a copiilor pe strazi si prin parcuri pentru ca parintii sa nu mai fie nevoiti, astfel, sa-i supravegheze indeaproape pe acestia, si, degrevati fiind de acesta sarcina, sa poata bea linistiti doua-trei beri pe o banca in parc, sa traga vreo doua-trei tigari. Si, evident, sa consume o punga de seminte.

Dupa cum se poate vedea si din banner-ul de promovare a acestei initiative cel putin stranii(FOTO stanga), asociatia “IREsponsabilitate fata de Copii(IREC)”, care face parte din confederatia “IREsponsabilitate fata de Copii si Tineri(I-RECT)” sustine plimbarea in lesa a minorilor in loc ca acestia sa fie supravegheati de parintii lor.

Initiativa va atrage, cu siguranta, oprobiul cetatenilor, a asociatiilor care se ocupa de bunastarea copiilor, dar si a Autoritatii pentru Protectiei Copilului care, cel mai probabil, ii va sanctiona pe initiatori conform legii pentru ca acesta initiativa INCALCA FLAGRANT drepturile copilului stipulate de legislatia europeana si internationala.

Se stie ca minorii au un discernamant redus, astfel incat este nevoie sa fie in permanenta supravegheati de catre parinti sau de catre bunicute responsabile pentru a nu avea parte de situatii care le pun in pericol viata. Se stie ca minorii nesupravegheati pot fi tinte usoare pentru pedofili violatori, pentru traficantii de copii, pentru traficantii de organe, pentru criminali sadici, pentru psihopati.

Cu atat mai mult cu cat, diminuarea relativa a numarului cainilor comunitari de pe strazi a condus la o explozie a comportamentelor criminale si psihopate; dupa cum se stie, cainii, teritoriali fiind, exercitau un control indirect asupra elementelor degenerate si psihopate ale societatii.

Copii nesupravegheati pot, de asemeanea, sa-si puna viata in pericol alergand pur si simplu in fata masinilor, se pot impiedica si lovi grav, se pot ineca, pot fi loviti de biciclisti, etc. Din pacate, ecranele TV abunda de astfel de cazuri intr-o tara precum Romania.

Asadar, pentru un minor pericolele sunt la tot pasul si este absolut necesar ca acestia sa fie IN PERMANENTA supravegheati indeaproape, lucru, de altfel, prevazut cu claritate de legislatia in vigoare care pedepseste cu o duritate lesne de inteles neglijenta fata de minori, asa cum se intampla, de altfel, peste tot in lume in tarile civilizate. Evident, nu putem vorbi de o pedeapsa exemplara si in cazul popoarelor inapoiate.

Initiativa I-RECT este cu ata mai nociva si mai greu de intels cu cat, in loc ca parintii sa fie incurajati sa-si supravegheze indeaproape copii, asa cum prevede legea, sunt incurajati SA-SI TINA COPII IN LESA pentru ca ei, adultii, sa-si satisfaca nevoi primare, vulgare precum nevoia de a bea, de a fuma, de a manca seminte pe banca si de socializa la nivel de cheat-chat cu alti adulti, probabil, la fel de iresponsabili cu propriile progenituri.

Ne-am fi asteptat ca in banner-ul I-REC(T) sa vedem in loc de o lesa in care este tinut un copil, O MANA PROTECTOARE si calda care sa sugereze ca acel copil este protejat de un parinte responsabil.

Speram ca, odata cu aceste probe irefutabile, Protectia Copilului, asociatiile care se ocupa de copii, cetatenii simpli si politia sa se autosesizeze pentru a stopa aceste practici primitive, de neconceput pentru o tara civilizata.

Copii trebuie tinuti de mana pentru a fi feriti de MIILE DE PERICOLE la care pot fi supusi, copii trebuie supravegheati IN PERMANENTA indeaproape, copii trebuie iubiti, nu ignorati pentru satisfacerea unor pofte primitive.

Consecintele pot fi de-a dreptul dramatice pentru ca, dupa cum se stie, din pacate Romania a devenit o tara plina de violatori, psihopati si criminali!

In consecinta, solicitam in mod imperios autosritatilor statului sa se autosesizeze si sa corijeze prompt si exemplar aceste derapaje care frizeaza patologicul, aceste deviatii clare de la orice norma a moralei crestine si care contravin flagrant legislatiei in vigaoare care protejeaza drepturile copilului.

Solicitam, de asemenea, Ministerului Sanatatii deblocarea de urgenta a unor fonduri suplimentare necesare internarii si tratatarii indivizilor care manifesta simptoame specifice ale unor boli psihice prevazute de DSM IV si ICD 10, precum si decontarea de catre CAS a unei game mai largi de medicamente neuroleptice.

5 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics