Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Avem o Alianta Bolsevica(AB), un Partid al Ungurenilor(PU) si unul al Poporului Minoritar(PM-SRL)?! N-ar fi timpul si pentru un Partid al Romanilor?!
Aciduzzul | 10 decembrie, 2012 | 1 comentarii | 365 vizualizari |
(6 voturi )

Marius Serban
Alegerile parlamentare din acest an nu ne-au provocat mari surprize si emotii, si, oricum, nu prea ne priveau pe noi romanii prin prisma candidatilor propusi, ci doar prin implicatiile politice ale acestor alegeri, asa cum s-a intamplat, de altfel, in ultimii 23 de ani. Nici de data asta nu am avut ce sa votam! Drept pentru care, adevaratii romani au ales sa stea acasa si sa bea o bere sau un vin cu scortisoara pentru Romania. Din pacate, aceeasi minoritate nociva a electoratului – degenerata, lipsita de un minim discernamant politic, insa stenica, a mai facut o data cartile politice in numele nostru. Singura intrebare legitima care apare la aceste alegeri este: oare nu ar fi timpul sa avem si noi romanii un partid al nostru si niste oameni cu care sa ne identificam dupa 23 de ani de la revolutie, sau ce o fi fost?! Oare nu a venit timpul pentru votul pozitiv dupa atatia ani de exersare schizoida a votului negativ?

Oare nu ar fi trebuit sa fim deja pregatiti sa mergem la vot cu speranta si inima deschisa, si nu doar sa alegem raul care ni se pare noua cel mai mic? Oare atat de mare a fost cangrena kominternista, metastaza bolsevica crescuta in 50 de ani de comunism ca nu am fost in stare sa o extirpam nici dupa 25 de ani in care ne-am putut exercita anumite libertati, in ciuda regimurilor neokominterniste care s-au perindat cu randul la conducerea tarii?!

Dupa cum vedem de atata amar de ani, bolsevicii fac rocada la putere la fiecare patru ani iar noi stam in incremenire si ne uitam cum ne fura tara de sub noi, lasand fara niciun viitor generatiile viitoare. Fara doar si poate, victoria categorica a Aliantei Bolsevice(AB-USL) ne arunca in urma cu 22 de ani si spulbera, cel putin pe termen scurt, orice speranta a romanilor intr-o insanatosire a vietii politice si sociale din Romania.

Exista totusi, o victorie, indirecta insa, care rezida, ca de obicei, din optiunea pentru raul cel mai mic. Sinistra constructie politica portocalie, Partidul Ungurenilor (PU-PDL/ARD), mai cunoscuta sub numele Partidul Ungurenilor Libertini din Ardeal si Banat(PUL-A-B) are toate sansele de a face cunostinta cu psihologia romanilor dupa modelul PNT-CD, aruncat pentru totdeauna la tomberonul istoriei, dupa ce a fost invins de servicii.

Si, asta, in ciuda nenumaratelor campanii de rebranding prin care PU-ARD/PDL a trecut: de la portocaliu la verde crud si aboi la roz-bombon cu inimioara ca in oracolele adolescentelor sau ca in scrisorile de dragoste dintre tractoristi si textiliste. Nici macar electoratul imbecilizat si stenic nu a mai marsat la aceste glume sinistre. Ba, din contra. Inima Romaniei lor a refuzat sa mai fie repornita si sa mai bata in ritmul FMI si al domnului Soros.

Si astfel, aceasta structura profund corupta si antiromaneasca de ungureni crescuti de mici pe filiera Soros-GDS & Co, grefata, evident, pe un fond UTC-isto neokominternist are sanse mari sa curete locul pentru totdeauna.

Cu toate acestea, raul produs de acesti monstri ungureni, straini de spiritul romanesc, este ireversibil. Romania este amanentata la FMI pentru urmatoarele doua-trei generatii, resursele minerale sunt instrainate(sau pe cale sa fie), fara ca romanii sa profite in vreun fel de pe urma lor, sistemul energetic national este pe cale sa nu mai fie national, la santajul FMI, terenurile agricole sunt spoliate programatic, taranii sunt decapitalizati sistematic in favoarea marilor proprietari straini de pamanturi romanesti, statul este complice la terminarea romanilor cocosati de credite la banci, industria a fost anihilata aproape in totalitate, IMM-urile cu capital romanesc abia mai respira si au, oricum, o pondere insignifianta in economie. Romanii (cei mai norocosi) au devenit sclavi in hipermarket-uri si multinationale iar cei mai pregatiti profesional(sau cei mai disperati) au plecat demult din tara.

Evident, niciun roman nu se asteapta la ceva bun din partea Aliantei Bolsevice(AB-USL). Acestia vor continua de voie, de nevoie, politica trasata de predecesorii lor, “negociata” cu asasinii economici de la FMI, cea mai rapace structura transnationala de crima organizata pe care a cunoscut-o pana acum istoria lumii.

Va continua vanzarea pe bucati a Romaniei – campania inceputa cu succes de instrainare a terenurilor agricole, cedarea gratis a aurului, cuprului, gazelor naturale, petrolului, sarii, etc, “privatizarea” Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transelectrica, Transgaz, Romgaz, etc., adica a perlelor coroanei, singurele societati deosebit de profitabile(in ciuda capusarii la sange), care ne-ar mai putea scoate din marasmul supraindatorarii in care ne-a aruncat domnul Traian Basescu si clica lui de ungureni.

Aproape sigur, Alianta Bolsevica(AB) va urma pas cu pas politica paguboasa a ungurenilor lui Basescu, pentru care a dat poporul cu ei de pamant in cele trei forme care au condus, speram, pentru totdeauna, la tragerea Partidului Ungurenilor pe linia moarta a politicii din Romania. Prin neprezentare (poporul roman), prin visceralitate (poporul bolsevic) si prin ignoranta(poporul SRL).

Alianta Bolsevica(AB) se afla in cea mai delicata situatie din ultmii 23 de ani. Rasul nu e chiar rasul lor, iar zambetul “liderilor”(cel putin al celor constienti) pare, mai degraba, un rictus. Si, prin votul covarsitor in favoarea lor de la aceste alegeri, nu vor mai avea, de data asta, nicio sansa de a arunca pisica in curtea altcuiva.

Vor fi nevoiti sa-si asume viitorul negru care ne asteapta. Pe langa varful de sarcina al platii datoriei catre FMI, Alianta Bolsevica(AB) va fi nevoita sa se faca pres in fata asasinilor economici pentru a lua in continuare bani murdari de la FMI, fara de care nu va fi in stare nici macar sa plateasca pensiile si salariile in 2013, daramite sa-si satisfaca propria clica statuta. Asta ca sa nu mai vorbim despre asigurarea functionarii spitalelor, de achizitia de avioane pentru armata, fie ele si la mana a treia, de continuare a reformei fara de sfarsit din invatamant, etc.

Pentru ca investitii straine nu mai exista nici macar la nivelul redus din ultimii ani, companiile straine repatriaza pe fuga miliarde de euro iar capsunarii abia daca isi mai duc zilele. Nici macar bietii spargatori de bancomate sau hotii de buzunare rataciti in intreaga lume nu mai misca ca acum cativa ani iar atragerea fondurilor europene(de unde se poate fura mai greu) va fi, in continuare, neatractiva, in ciuda crizei, pentru marii feudali ai Alientei Bolsevice(AB).

Cat despre investitii si locuri de munca, ce sa mai vorbim?! Din cate am vazut in ultimii 23 de ani, problema investitiilor, in special pe segmentul IMM-urilor(a investitiilor romanesti, adica), este un subiect abstract pentru Alianta Bolsevica(AB), nefiind nici pe departe punctul lor forte. Ei sunt specialisti exclusiv in devalizari pe scara larga. Si in cresterea impozitelor si taxelor pentru sustinerea statului obez supraincarcat de nepoti, nepoate, copii si amante.

Nu va mai conta nimic pentru ei si vor continua cu sarg campania de demantelare pe bucati a Romaniei inceputa de ungurenii portocalii. Nu ne facem nicio iluzie. Stim, cu siguranta ca reprezentantii marcanti ai Aliantei Bolsevice(AB) nu vor ezita nici macar sa-si scoata propriile mame pe tarabe la vanzare doar ca sa-si asigura efemera supravietuirea politica.

Un factor suplimentar de presiune, deloc de neglijat, va fi, evident, clica din teritoriu a Aliantei Bolsevice(AB) care s-a implicat puternic in aceste alegeri si a facut investitii mari (si nu numai de ordin afectiv) si, care va trage cu dintii sa primesaca o halca cat mai mare la acest festin. Un prim indiciu ar fi modificarea legii achizitiilor publice, facuta prin ordonanta de urgenta chiar inainte de alegeri, pentru multumirea si linistirea pestisorilor piranha rosii mai micuti, dar mai activi odata cu criza.

Din pacate, sau din fericire, pentru ca o sa ne fie clar cine va purta intrega vina pentru dezastrul care se prefigureaza, opozitia nu este nici macar firava. Ea, pur si simplu nu exista. Nici macar aia kominternista de pana acum.

Exista, in schimb, un partid al poporului lor, care functioneaza, dupa cum am vazut ca un SRL. Acest “popor” nu prea are multe in comun cu noi romanii pentru ca, nu-i asa, noi nu aveam nimic de-a face cu poporul bolsevic, nici cu poporul de pesti, curve, minoritari de piata, infractori sau tot felul de bisnitari, nici cu poporul primitiv, cu un IQ format din doua cifre, si ale mici.

Slava Domnului ca acest “popor” nu este foarte numeros, dupa cum s-a vazut la aceste alegeri, si ca aceasta a treia cale nu a fost vazuta drept una adevarata de prea multi concetateni. In orice caz, Partidul Poporului lui Dan Diaconescu(PP-DD-SRL) si-a atins obiectivele. Chiar daca scorul electoral este unul penibil pentru un partid care se autodefineste drept singura alternativa, dupa 23 de ani, la clicile “ciocoiesti”, nivelul electoral atins de acest “popor” este unul la care, in sinea sa, nici nu putea visa probabil si care l-a propulsat in Parlament, chiar daca, din fericire, doar ca observator pana una alta.

Asta, ca sa nu mai vorbim despre incasarile de la traseisti (o parte consistenta a partidului lu’ poporu’), care, probabil, au fost si ele destul de suculente.

Cum ramane, insa, cu poporul roman?! Cu poporul roman autentic?! Si, evident, ne referim aici la poporul care a stat acasa, constient de binele pe care-l face astfel Romaniei, poporul profesionist, educat, care stie sa scrie corect in limba romana, care foloseste corect si fara efort cratima si articolul, care munceste macar opt ore pe zi, care nu fura si pentru care inselatoria/teapa nu sunt un mod de viata, poporul cu discernamant politic si un IQ format din trei cifre?!

Acest popor este din ce in ce mai numeros, ca urmare a disparitiei naturale a poporului bolsevic, frana de mana a Romaniei in ultimii 23 de ani. Si, dupa cum am vazut, din fericire nici poporul lui Dan Diaconescu nu este unul extrem de numeros. Chiar daca, se pare, poporul roman si cel mai putin roman, dar care nu este corupt iremediabil, reprezinta, totusi, cea mai mare parte a vietuitorilor din Romania. Numai ca acest popor, in lipsa alternativelor, este si cel mai apatic.

Dupa cum, de multe ori pentru un pas inainte este nevoie urgenta de un sut zdravan in fund, credem ca a sosit timpul pentru un astfel de sut aplicat cu sete. Aceea parte sanatoasa la cap si mai putin degenerata a populatiei Romaniei asteapta mai mult ca niciodata un astfel de sut in fund. Orizontul de asteptare pentru un astfel de sut este foarte vast si puternic insurubat in mentalul colectiv.

Si, probabil, criza de anul viitor ii va da poporului roman acest sut zdravan in posterior.

In aceste conditii este de presupus sa apara o noua forta politica autentic romaneasca si sanatoasa la cap, care sa curete mizeria produsa de clicile bolsevice si ungurene si, in care, romanii sa aiba incredere si sa-i acorde, in sfarsit, un vot pozitiv. Si asta se va intampla foarte curand, credem noi, in mai putin de un an, imediat ce Alianta Bolsevica(care se crede mare si tare acum), in cupiditatea si ignoranta ei, va scapa lucrurile de sub control.

De data asta, alternativa nu va mai fi cadavrul politic ungurean al domnului Soros, cuplat pana la moarte de fantoma domnului Traian Basescu, si nici partidul “poporului” de minoritari (un fel de UDMR ceva mai mare) al “domnului Dan”.

De data asta, inertia nu mai este o scuza, pentru ca suntem deja pe marginea prapastiei. Mai mult ca siguri ca, de la anul, asa cum s-a intamplat si in 1989, foamea ne va arata calea, daca bunul simt si discernamantul politic nu au fost in stare sa faca asta in atatia ani.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

  Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

  Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

  Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics