Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Francmasonerie
Bilderberg a decis: Obama nu va mai fi presedintele Americii
Aciduzzul | 9 iunie, 2012 | 0 comentarii | 383 vizualizari |
(4 voturi )

Mai multi martori dintre angajatii unui hotel implicat in evenimentul Bilderberg 2012 au declarat pentru publicatia britanica “The Guardian” ca l-au vazut la intalnirea din Chantilly, Virginia, pe contracandidatul lui Barack Obama la alegerile pentu președintia Statelor Unite. In 2008, atunci cand Barack Obama si Hillary Clinton erau umar la umar in cursa pentru nominalizarea in cursa prezidentiala din partea Partidului Democrat, a avut loc o intalnire a grupului Bilderberg in Chantilly, Virginia. Hillary si Obama au disparut in ziua de 5 iunie 2008 pentru cateva ore, undeva in zona Washingtonului, dupa cum a relatat apoi presa americana, care a tras concluzia ca au fost amandoi, cu siguranta, la intalnirea cu cei din Bilderberg. Atunci cand avionul celor doi s-a intors la Washington, Obama nu era la bord, semn ca acesta a fost favoritul celor din grupul Bilderberg in fruntea SUA. Asa s-a intamplat cu presedintele George H.W. Bush in 1985, cu presedintele Bill Clinton in 1991, cu Tony Blair in 1993 sau cu Romano Prodi, fostul sef al Comisiei Uniunii Europene, in 1999.

In urma cu patru ani, senatorul Barack Obama a participat la intalnirea Bilderberg, exact in același hotel, scrie The Guardian, care explica faptul ca participarea republicanului Mitt Romney nu ar putea fi altceva decat “incoronarea” acestuia la cea mai inalta functie a celui mai puternic stat din lume.

“Va urma Mitt Romney pașii pe care Clinton, Cameron și Blair i-au facut prin participarea la intalnirea Bilderberg pentru ca mai apoi sa ajunga lideri?”, se intreaba The Guardian care pune aceeași intrebare, dar un pic ironic: “A ingenuncheat Romney cu un genunchi in fata lui David Rockefeller?” (simbol al incoronarii n.r).

Mitt Romney nu apare pe lista oficiala a intalnirii, pentru ca, spun cei de la The Guardian, lista aceea e mai putin relevanta. Astfel, nu-i vei vedea niciodata pe acea lista pe oameni cu adevarat importanti precum Mitt Romney sau Bill Gates, care a fost surprins parasind hotelul unde a avut loc intalnirea.

Intalnirile si discutiile grupului sunt secrete

Grupul Bilderberg a luat nastere in mod oficial in 1954, prima intrunire avand loc in Hotelul Bilderberg, din localitatea olandeza Oosterbeek, de unde i se trage si numele. Proprietarul hotelului era Printul Bernhard de Olanda, tatal Reginei Beatrix. Potrivit jurnalistei spaniole Cristina Martin Jimenez, care a studiat istoria si evolutia grupului, finantistul Joseph H. Retinger, un evreu de origine poloneza, ii ceruse Printului Bernhard sa ii invite pe liderii NATO si nu numai la o dezbatere deschisa pe teme de actualitate externa. Printre cei care au raspuns atunci invitatiei s-au numarat reprezentantii tuturor statelor membre NATO, precum si magnatul David Rockefeller, directorul CIA Walter Bedell Smith si presedintele companiei multinationale Unilever, Paul Rijkens. in total, 66 de participanti. Primul presedinte al Bilderberg a fost chiar Printul Bernhard, care a detinut aceasta functie pana in anul 1976.

Ierarhia Bilderberg se structureaza in trei cercuri concentrice, sustine Cristina Martin Jimenez. Cercul intern si inaccesibil il constituie asa-numitul Comitet al inteleptilor. Este alcatuit din patru membri, dar nu se stie decat numele unui dintre ei: americanul David Rockefeller, acum in varsta de 96 de ani. In calitate de presedinte, vicontele Etienne Davignon face parte din Comitetul Director, cercul intermediar, unde mai sunt reprezentate secretariatele si trezoreriile de pe ambele maluri ale Atlanticului. Etienne Davignon, care este fost vicepresedinte al Comisiei Europene si presedinte al Agentiei Internationale pentru Energie s-a instalat la conducerea Bilderberg in anul 2000.

Mitt Romney castiga alegerile primare in alte cinci state, intre care si California

Concidenta sau nu, Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a castigat marti alegerile primare in alte cinci state, intre care si California, potrivit rezultatelor partiale.

Fostul guvernator al statului Massachusetts (nord-est), care a adunat dupa castigarea la sfarsitul lunii mai a alegerilor primare din Texas numarul de delegati suficienti pentru a-si asigura investitura partidului in confruntarea cu Barack Obama in scrutinul din noiembrie, a obtinut 80,9% dintre sufragii in California (vestul SUA), conform rezultatelor partiale.

Texanul Ron Paul a obtinut 9,3% din voturi, ultaconservatorul Rick Santorum 4,9% si Newt Gingrich 3,8%, potrivit cifrelor oficiale obtinute dupa numararea a peste 21% din buletinele de vot.

Mitt Romney obtine astfel dupa castigarea alegerilor din California inca 172 de delegati.

In Montana (nord), Romney a castigat alegerile cu 69% din voturi (din aproximativ 23% din buletinele numarate), in timp ce in Dakota de Sud (centru) a obtinut 66% din voturi (rezultate finale), potrivit cifrelor oficiale.

In New Mexico (sud), Romney a obtinut marti seara 73% din voturi (din aproximativ 61% din buletinele numarate), la fel ca si in New Jersey (est), unde a obtinut 81% din voturi (cu 97% din buletinele numarate), potrivit CNN.

Mitt Romney, 65 de ani, ar urma sa fie investit oficial de partidul sau in timpul Conventiei republicane de la sfarsitul lunii august din Tampa, Florida (sud).

Sursa: Capital

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 1117 vizualizari | 2 voturi

Despre Florin Dumitru Prunariu, revista Forum Masonic, în numãrul 14, a dezvăluit faptul că acesta este mason. „Este Cavaler Templier, grad pe care l-a dobândit în Florida (SUA), deţine funcţia de Grand King în Marele Capitul de Masoni al Arcului Regal din România, are gradul 32 în Ritul Scoţian şi este maestru venerabil al Respectabilei […]

Autor: Aciduzzul | 22 noiembrie, 2014 | 1 comentarii | 993 vizualizari | 4 voturi

Marea Lojă Naţională Română 1880, Bucureşti, 17 noiembrie 2014, COMUNICAT DE PRESĂ General (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880 şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale: “Salutăm cu entuziasm victoria Preşedintelui ales Klaus Iohannis” Duminică, 16 noiembrie 2014, cu o zdrobitoare majoritate, poporul român l-a […]

Autor: Aciduzzul | 4 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 2042 vizualizari | 4 voturi

BOARD: Mircea Geoana, president, Romanian Senator, Mircea Geoana is the President of Aspen Institute Romania and a prominent… Mariana Gheorghe, vice-president, CEO, OMV Petrom S.A., Chief Executive Officer, Responsible for Corporate Communications; Health,… Florin Pogonaru, vice-president, President, Romanian Businessmen’s Association, Florin Pogonaru is the coordinator of the “Central… Roberto Musneci, vice-president, Senior Partner, Serban & […]

Autor: Aciduzzul | 21 august, 2013 | 1 comentarii | 1701 vizualizari | 6 voturi

Autor: Aciduzzul | 13 august, 2013 | 0 comentarii | 1869 vizualizari | 5 voturi

Si in Zimbabwe…

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics