Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Candidatul Porno – PSD-istul Robert Negoita. Din ciclul “lacuste rosii troglodite”
Aciduzzul | 18 mai, 2012 | 0 comentarii | 1285 vizualizari |
(1 voturi )

Dan Badea
Deputatul Robert Negoita, candidatul USL la primaria Sectorului 3, face parte dintr-o cunoscuta retea de prostitutie si proxenetism, care a primit recent o puternica lovitura din partea DIICOT dupa ce doi dintre capii retelei, inculpatii Ion Valeriu Tamarjan si Relu Cornel Costan, au fost deja trimisi in fata instantei. Deocamdata, Robert Sorin Negoita are calitatea de martor in acest dosar, el fiind unul dintre clientii obisnuiti ai retelei, un consumator de minore, ”degustator” de eleve de liceu si tinere cu o conditie sociala modesta, aflate in dificultate financiara, sau provenind din familii cu probleme. Rechizitoriul prin care au fost trimisi in instanta cei doi proxeneti contine, in cele cateva sute de pagini, marturii uluitoare ale unor fete atrase de ”pestii” libidinosului Negoita fie la bordelul lui aflat la marginea sectorului 3, Rin Grand Hotel, fie in locatii din Delta Dunarii unde aveau loc adevarate orgii cu ”prospaturile” aduse de la Bucuresti.

Declaratiile fetelor care au fost obligate sa intretina relatii sexuale cu derbedeul Robert Negoita sunt insotite de numeroase stenograme ale convorbirilor purtate de Negoita cu proxenetii, discutii in care acestia punea la cale orgiile, alegeau ”pachetele” – cum le numeau ei pe cele care aveau sa le satisfaca poftele, sau isi povesteau impresiile. Toate victimele lui Robert Negoita au fost racolate sub promisiunea ca vor deveni vedete, modele sau ca vor castiga concursuri de Miss organizate de deputatul PSD. Toate treceau mai intai prin patul lui Negoita si al prietenilor lui, doi dintre acestia fiind deputatul Nicolae Banicioiu, fostul director al TVR 2 Nicolescu Razvan Mihail, sau interpretul Adrian Enache.

Cei doi proxeneti reprezentau doua agentii de modelling, Ion Tamarjan fiind patronul agentiei Star Models, iar Relu Costan reprezentantul firmei Diva Models. Fetele recrutate erau ademenite sub false promisiunica vor participa in strainatate la anumite sedinte foto, sau la prezentari de moda, ele fiind duse, de fapt, la ”produs”, intr-un bordel de lux din Klagenfurt- Austria. inainte insa, multe dintre ele erau ”incercate” de vicepresedintele PSD, de astazi, si candidatul USL la primaria sectorului 3, Robert Negoita. Sexul cu Negoita se numea ”combinatie”, in limbajul proxenetilor.

Fetele erau puse sa faca, declarau ele, diverse „combinatii“ cu Negoita sau ceilati derbedei din grupul lui. Proxenetii si „marfa“ acestora, adica „pachetele“, erau cazati gratuit in reteaua hoteliera a lui Robert Negoita, Rin Grand Hotel, care se dovedeste a fi un imens bordel cu peste 1400 de camere. Despre relatia dintre deputatul PSD Negoita si cei doi proxeneti, procurorii au afirmat ca a fost una destul de stransa. „Ambii inculpati au incercat sa pastreze „bune oficii“ cu acest martor (Robert Negoita – n.red) , proprietarul unui lant hotelier in care au fost cazati gratuit, ei si modelele din agentiile lor, or de cate ori se aflau in Bucuresti, chiar si in tranzit spre Austria si a unui parc acvatic, locatii ideale pentru organizarea unor evenimente, o persoana influenta, care organiza din cand in cand petreceri in Delta Dunarii.

Discutiile fac dovada cunoasterii de catre martor a activitatii infractionale a inculpatilor, apelarea la ei pentru a intretine acte sexuale, de regula platite, cu diferite modele din agentiile lor, contrar celor declarate atunci cand a fost ascultat“ – se spune in rechi­zitoriu. Declaratiile fetelor atrase in reteaua de prostitutie, dublate de stenogramele discutiilor lui Negoita cu „pestii“ lui scot la lumina adevaratul caracter al deputatului Negoita.

Discuta fara rezerve despre performantele sexuale ale partene­relor de orgie, ca si cand ar discuta despre salariile pensionarilor din sectorul 3. Spre exemplu, intr-o discutie cu proxenetul Tamarjan, el este informat ca „meniul“ din seara aceea (29 iuie 2008) este compus din Cristina, care „iti duce si trei intr-o seara“, care „are niste sani, niste de astea acolo formidabile, deci duce mult de tot“, dar si de incepatoarea Madalina. Madalina, ti-am zis, e la inceput acum, sa n-o fortezi prea tare, dar ti-am zis asa, usor, usor, e ok! Da’ acuma e un pic pe ciclu! Dar un oral, un asta duce, nu-i problema!“.

Robert Negoita se deghiza in lupul din „Scufita Rosie“

Conform unei informatii aparute deja in presa, una dintre victimele lui Negoita a declarat ca acestuia ii place sa se deghizeze in lupul din „Scufita Rosie“, atunci cand face sex, dar nu se spune nimic daca, la fel ca in poveste, el isi ascute si limba. Ca are apucaturi de pervers aflam si din declaratia martorei Andreea Teodora Rantea, participanta la concursul Miss Academy 2008, organizat laRing Hotel. Robert Negoita s-a ascuns intr-una din camerele hotelului Rin, unde tanara Andreea urma sa fie trimisa sa ia o rochie.

Perversul voia s-o forteze sa faca sex cu el. „in primavara anului 2008 inculpatul Tamarjan Ion Valeriu a incercat sa o recruteze prin frauda si inselaciune pe martora Rantea Andreea Teodora in scopul exploatarii ei sexuale – determinarea la intretinerea de acte sexuale platite cu diferiti barbati. in timpul participarii la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o intr-o camera de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand, aparent pentru a lua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima sa se intalneasca cu Negoita Robert Sorin, care o astepta acolo. intrucat i-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul i-a dat de inteles ca putea pleca acasa inca inainte de finala pentru ca el este juriul (afirmatie ce este sustinuta indirect de o convorbire telefonica purtata ulterior de martora cu inculpatul Tamarjan Ion Valeriu). Atunci cand l-a intrebat pe inculpat de ce o trimisese acolo a inteles ca Negoita Robert Sorin insistase sa vorbeasca cu ea“ – se afirma in Rechizitoriul din dosarul „Curve pentru VIP-uri“.

Pare incredibil, dar el chiar o facea pe „lupul“, ascunzandu-s ca un violator in camera unei adolescente pe care voia s-o aiba pentru ca, pur si simplu el era patronul bordelului si putea intra, oricand, in orice camera.

O alta minora, Catalina Bancila a scapat ca prin minune de viol, dupa ce fusese imbatata, fiind salvata de colega ei de camera, Dinca Ana Maria, o alta victima a lui Negoita. „Bancila Catalina este o alta minora recrutata de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu in scopul exploatarii sexuale, desi nu a lucrat in Clubul Babylon a ajuns acolo o data pentru o sedinta foto impreuna cu titei Mirela Narcisa si inca doua fete din Slobozia, cel mai probabil in luna iulie 2008 cand avea 16 ani. Au plecat in Delta Dunarii, unde a mers si Negoita Robert Sorin care s-a aratat destul de interesat de persoana ei.

A inceput sa discute cu ea si s-o mangaie in timp ce se indrepta spre camera ei, destul de ametita, intrucat consumase bauturi alcoolice in timpul participarii la un joc (probabil boltz) initiat de inculpat. Nu s-a intamplat nimic pentru ca prietena sa Dinca Ana Maria a chemat-o in camera. Inculpatul i-a spus ca Ilie stefania Diana avusese o relatie intima cu Negoita Robert Sorin in minoritate. A auzit ca acesta nu a lasat-o pe Munteanu Mihaela sa plece la o alta agentie“ – se mai spune in rechizitoriu.

Racolata la 13 ani, avea sa devina apoi victima lui Negoita

Cea care si-a salvat colega fusese ea insasi victima derbedeului de Robert Negoita cu care a intretinut mai multe relatii sexuale in perioada 2008-2009. Ea fusese racolata la 13 ani de proxenetul Tamarjan, iar la 17 ani era prostituata lui Negoita. Provenea dintr-o familie modesta, parintii ei fiind despartiti, iar ea fiind data spre crestere mamei sale. Proxenetul stia aceste aspecte si a profitat. „Desi colabora cu agentia lui inca din anul 2004, inculpatul Tamarjan Ion Valeriu a inceput sa-i faca avansuri sexuale minorei Dinca Ana Maria abia in anul 2007, la un eveniment organizat in Constanta impreuna cu inculpatul Costan Relu Cornel.

De fapt, ambii inculpati – descrisi de martora drept prieteni, colaboratori atunci – i-au facut atunci avansuri sexuale. Ca sa promoveze in cariera de model trebuia sa invete sa faca compromisuri a fost sfatul/indemnul pe care i l-a adresat inculpatul Tamarjan Ion Valeriu, cel care i-a facut cunostinta cu Negoita Robert Sorin, unul dintre barbatii cu care a intretinut de mai multe ori acte sexuale platite in perioada 2008-2009. Inculpatul a stiut inca de la inceputul colaborarii lor ca parintii victimei erau despartiti, ca ea fusese incredintata spre crestere si educare mamei.in vara anului 2008, cand avea inca 17 ani, a castigat titlul de Miss Model la concursul de frumusete Miss Liceu organizat de agentia Star Models in Slobozia“ – spun procurorii DIICOT.

I-a spus ca o duce la Mall si a dus-o la el acasa

O alta victima, Toader Ionela, a povestit anchetatorilor ca a fost recrutata in 2008 pentru o sedinta foto la agentia unuia dintre proxeneti, Diva Models, iar apoi a fost dusa la bordelul lui Robert Negoita, adica la Rin Grand Hotel. intr-una dintre seri a fost „rapita“ insa de „lupul“ Negoita si dusa acasa la el pentru sex, favor platit cu 600 de lei, bani din care trebuia sa-i cumpere si lui… un buchet de flori.

„La putin timp dupa debutul colaborarii, inculpatul Costan Relu Cornel i-a propus sa mearga la o prezentare de moda la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, unde a fost cazata alaturi timp de vreo cinci zile de alte vreo cincisprezece modele. in a doua seara a fost invitata de inculpat in camera lui si a convins-o (printre altele afirmand ca o putea ajuta in cariera de model) sa intretina cu el acte sexuale. Cand i-a spus inculpatului, a doua zi, ca vroia sa se duca in mall, la cumparaturi, acesta i-a propus sa o duca Negoita Robert Sorin.

in loc sa o duca la mall Negoita Robert Sorin a dus-o la el acasa unde au intretinut, liber consimtit, acte sexuale. A ajuns in cele din urma si la mall unde Negoita Robert Sorin i-a dat suma de 600 de lei (din care trebuia sa-i cumpere si lui un buchet de flori intrucat participa mai tarziu la ziua cuiva de nastere). Nu dupa mult timp a acceptat o alta propunere a inculpatului, aceea de a merge in Delta Dunarii, pentru o sedinta foto. A plecat din Constanta impreuna cu invinuitul Nicola Radu stefan (cu masina lui) dar si cu alte doua fete a caror identitate nu o cunoaste. Au fost cazati intr-o pensiune.

De la Bucuresti au venit Negoita Robert Sorin si Dorovolschi Alina (care s-a imbatat destul de rau in acea prima noapte, cand, asa cum a recunoscut si ea a doua zi, a intretinut acte sexuale cu Nicola Radu stefan). A respins atunci avansurile sexuale ce i-au fost facute de Negoita Robert Sorin (care i-a dat la plecare o suma de 500 de lei, drept cadou pentru ziua ei de nastere ce se apropia). A doua zi au venit inculpatul Costan Relu Cornel si inca doua fete din Constanta, Andrada (Matei Sorina Andrada) si Raluca (Alexandrescu Raluca Adina). Este posibil ca Raluca sa fi intretinut acte sexuale cu Negoita Robert Sorin intrucat erau foarte apropiati si au impartit aceeasi camera peste noapte. A respins mai multe propuneri de-ale inculpatului de a merge in Austria, pentru un eveniment de moda“ – se spune in acelasi rechizitoriu.

si alte fete au trecut prin patul lui Negoita in conditii asemanatoare. „Stan Ionela Andreea a inceput colaborarea cu agentia Star Models in vara anului 2007, odata cu organizarea „Trofeului Amara“. A fost atunci invitata in Delta Dunarii la o sedinta foto. Acolo l-a cunoscut pe Negoita Robert Sorin – cel cu care mai tarziu avea sa intretina acte sexuale la un eveniment organizat la Rin Grand Hotel – si a refuzat avansurile sexuale ale inculpatului Tamarjan Ion Valeriu. Cam in aceeasi perioada de timp Tamarjan Ion Valeriu i-a facut cunostinta cu inculpatul Costan Relu Cornel, cu care victima a intretinut acte sexuale.

S-a culcat cu Negoita si a castigat locul doi la Miss Academy 2008

O alta victima, Ruscas Daniela Florentina, model al agentiei AMI ART din Oradea, a participat in 2007 la „Seara devoratorilor de moda“, un eveniment organizat de agentia lor Diva Models.“ A concurat la Miss Academy 2008 la invitatia lui Tamarjan Ion Valeriu. in finala de la Bucuresti, acesta i-a facut cunostinta cu Negoita Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un barbat bogat care o putea ajuta financiar. A inteles ca i se propunea sa aiba o relatie cu patronul hotelului, acceptata, astfel ca in timpul concursului a intretinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse intre 500-1000 de lei”. Aceasta a castigat apoi locul II la concurs. Ulterior a mai intretinut relatiis exuale cu Robert Negoita fie la hotel, fie la una dintre casele lui. Din declaratia data procurorilor, rezulta ca Robert Negoita a vrut sa i-o paseze si lui Banicioiu, dar desi avea nevoie de bani, a refuzat. si prostituatele au demnitatea lor. L-a preferat pe Adrian Enache, rapsodul.

Cele de mai sus spun cate ceva despre cine este candidatul Robert Negoita si cu ce se ocupa el in timpul liber. O face pe „lupul“ in bordelul lui de peste 1400 de camere, si vrea acum s-o faca prin tot sectorul 3. Pentru ca daca ajunge primar…liceele vor fi ale lui.
Interesant este si faptul ca, desi putini o stiu, Robert Negoita este adventist de ziua a saptea. Daca va iesi primar si va incepe sa construiasca biserici adventiste in sectorul 3, cum va explica el enoriasilor adeventisti abuzurile, orgiile si aventurile sexuale descrise in dosarul de proxenetism?

„Acuma e un pic pe ciclu! Dar un oral, un asta duce“
………………..
Robert Negoita: Zi-mi si mie, cine, bruneta si mai cine?
Ion Tamarjan: Deci, Cristina si bruneta si mai astept pe cineva acum, sa vina de la Constanta, e o tipa care are aici o…da? Deci Cristina e suta la suta, asta duce, iti duce si trei intr-o seara! N-ai probleme cu ea.
Robert Negoita: Deci nu stiu cine e Cristina asta, eu o stiu? Nu o stiu!
Ion Tamarjan: Nu! N-o stii, n-o stii, nu cred c-o stii!
Robert Negoita: Da e bine, e bine acolo?
Ion Tamarjan: Are niste sani, niste de astea acolo formidabile, deci duce mult de tot! intelegi? Da, hai, ca o vezi aicea si Madalina, ti-am zis, e la inceput acum, sa n-o fortezi prea tare, dar ti-am zis asa, usor, usor, e ok! Da’ acuma e un pic pe ciclu! Dar un oral, un asta duce, nu-i problema!
(Stenograma din 29 iunie 2008)

Sursa: Curentul

Fantii Negoita si Banicioiu, audiati in dosarul „Sexgate la PSD”

Nicolae Bucur
Cei doi juni rosii care trebuie sa plateasca pentru a face sex pentru ca fata nu ii ajuta, respectiv Ionut Negoita si Nicu Banicioiu, au fost audiati, ieri, de catre judecatorii Tribunalului Slobozia in cadrul unui dosar de proxenetism. Acestia au fost audiati in calitate de martori, cei doi punandu-se de acord sa de prezinte la audieri din oficiu. Mare amator de concursuri pentru Miss Tineretul Social Democrat, Negoita era tartorul acestor evenimente de unde isi racola victimele doritoare de aventuri cu un faiantar din Franta devenit intre timp deputat in Parlamentul Romaniei.

De aceste petreceri nu era strain nici Nicolae Banicoiu, seful tinereilor pesedisti. Ca un bun prieten, Negoita apare in acest dosar ca distribuitor de placeri pentru prietenii sai, Nicolae Banicioiu si artistul Adrian Enache. sedintele de la Tribunalul Slobozia s-a desfasurat cu usile inchise. Dosarul in care cei doi membri ai PSD sunt implicati face referire la mai multe manechine care ar fi fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala.

Acestea erau platite sa intretina relatii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artisti si interlopi. Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale platite s-ar afla deputatul Robert Negoita, fratele acestuia, milionarul Ionut Negoita, interlopul Nuredin Beinur, dar si alte nume sonore, precum Nicolae Banicioiu sau Adrian Enache. Aceasta filiera ar fi fost condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP.

Prostitutie de lux

Tribunalul Ialomita a inceput, pe 24 noiembrie 2010, judecarea procesului a patru barbati acuzati de catre procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria , in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

Sursa: Curentul

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 355 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics