Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Ceva este teribil de putred in Romania
Aciduzzul | 9 octombrie, 2014 | 1 comentarii | 487 vizualizari |
(3 voturi )

Marius Serban
Sute de spanioli au iesit in strada, ieri, revoltati de decizia autoritatilor de a-l omori pe Excalibur, cainele unei asistente medicale infestate cu viruslul Ebola. Simpla intentie de a omori un suflet nevionovat a provocat un val de furie in randul unor oameni normali, in ciuda riscului de a fi purtatorul unui virus mortal care poate declansa o boala pentru care medicina moderna nu are inca niciun leac eficient. Chiar si in fata unui risc vital si iminent, oamenii normali la cap NU au putut accepta crima si au reactionat prompt si violent. Vezi imagini mai jos:

Sa ne gandim acum la modul in care “au reactionat” romanii la crima scelerata in masa. Aici este mult mai simplu – au “reactionat” cu o cvasiindiferenta de-a dreptul schizofrenica. Pur si simplu, crima in masa nu “a miscat” prea multa lume.

La noi nu a fost vorba despre un singur catel posibil infestat cu un virus mortal. In Romania vorbim despre crima in masa, despre extinctia unei intregi specii in cele mai crancene chinuri. In baza unei legi, trecuta prin WC-ul plin de infractori numit azi parlamentul romaniei.

Si toata acesta isterie a fost creata si intretinuta de clica politica bolsevica si de WC-urile TV aservite ca sa abata atentia publicului bovinizat de la mega-jafurile Rosia Montana si Chevron. Si ca sa mai umple buzunarele firmelor de casa ale primarilor cu bani publici murdari de sange, inainte de alegeri.

Romanii s-au obisnuit cu crima, asa cum s-au obisnuit cu coruptia, cu furturile, cu violurile sau cu pedofilia. In ciuda acestor ticalosii strigatoare la cer, care dau fiori intregii lumi civilizate, Romania se afla intr-o faza schizofren-hedonista de-a dreptul grotesca. Terasale sunt pline, la mare sau la munte nu mai gasesti o camera libera in sezon, iar in parcarea hypermarket-urilor dai cu tunul pentru un loc de parcare martea pe la pranz.

Populatia Romaniei, redusa la stadiul nevoilor primare, bovinizata, in toata splendoarea sa! Euforia retarda din timpul scufundarii Titanicului.

Crima masa este pe deplin acceptata, ba chiar legiferata in Romania. Oamenii pot accepta orice, se pot obisnui cu orice, dar, in momentul in care CRIMA devine acceptata si tolerata de catre intreaga populatie, este cat se poate de clar ca acea populatie(care nu mai este de mult un popor) se afla in pragul imploziei morale iminente.

Aceasta populatie aflata in agonie NU mai are niciun viitor! Este deja in somnul cataleptic dinaintea mortii din care nu te mai trezesti, indiferent ce s-ar intampla.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics