Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
august 5, 2021, 1:07 pm
Soare
Soare
30°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 54%
Vânt: 11 km/h NE
Răsarit: 6:07 am
Apus: 8:36 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Comemorarea victimelor Holocaustului comunist
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2011 | 2 comentarii | 231 vizualizari |
(2 voturi )

Coalitia Impotriva Statului Politienesc va invita sa participati la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 intre orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat in parculetul Brezoianu, aflat in București, la intersectia str. Anghel Saligny cu Splaiul Independentei (in apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, langa Primaria Capitalei – in spatele acesteia). La comemorare sunt invitati sa participe atat membrii, voluntarii și simpatizantii celor 20 de ONG-uri ce formeaza Coalitia Impotriva Statului Politienesc, cat și simplii cetateni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiti și uciși de teroarea roșie comunista. Pentru cei care nu cunosc istoria tragica a poporului roman, amintim cateva date istorice, adevarate momente de cumpana in istoria noastra, aflate sub semnul satanic al Holocaustului roșu:

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea Romaniei de catre trupele sovietice, avand ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei si a Tinutului Herta, precum si preluarea puterii locale de catre evreii-comunisti. Este o lovitura grea, pe care romanii au simtit-o in suflet, si totodata inceputul ofensivei comuniste impotriva Tarii si a Neamului Romanesc.

23 august 1944 – Romania era “eliberata” de Armata Rosie si “ocupata” de cea mai odioasa diktatura comunista! Trebuie sa precizam ca la instalarea prin forta a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent si condamnabil din punct de vedere istoric ! Componenta de peste 90% a evreilor-comunisti, printre fondatorii Partidului Comunist Roman (in fapt komisari sovietici de etnie mozaica) veniti in Romania pe tancurile rusesti, a insemnat scufundarea Tarii in intunericul celor 45 de ani de teroare rosie comunista.

Dupa fatidicul an 1944, spirala istorica a suferintei romanesti a crescut inexorabil, atragand in ea zeci de milioane de romani deportati, ucisi, inchisi in temnitele comuniste, privati de cele mai elementare drepturi in lagarul comunist. Intregul popor roman a fost martirizat, deviat de la cursul sau istoric firesc, amputat prin distrugerea unei intregi generatii de intelectuali si inlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunista, a caror influenta este prezenta si continua si in ziua de astazi.

Nu putem sa uitam ca marea majoritate a “tortionarilor” si “educatorilor” din iadul inchisorilor comuniste, care au schingiuit si torturat sute de mii de romani (opozanti ai regimului comunist) au fost de etnie mozaica.

Cu titlu de exemplu, amintim ca numai tortionarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiusa), general si fost sef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct si loctiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din inchisori si lagare.

Pentru o reintrare in normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din Romania, daca reprezentantii comunitatii evreiești din Romania cat și ambasadorul Statului Israel din Romania, Excelenta Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrina politica si sociala care a dus la moartea si distrugerea materiala si morala a milioane de romani.

De altfel bilantul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridica numarul global al acestora la peste 100 milioane in intreaga lume, fiind cea mai distructiva ideologie din istoria Umanitatii.

O astfel de luare de pozitie nu ar constitui de altfel decat un binemeritat gest de respect fata de poporul roman, avand in vedere faptul ca toti sefii de stat din Romania post-decembrista au onorat memoria victimelor nazismului, vizitand muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale in Israel, si regretand in numele umanitatii care ne caracterizeaza ca popor, pierderile suferite de evrei.

Coalitia Impotriva Statului Politienesc
Pentru detalii organizatorice, va rugam sa ne contactati
Persoana de contact: Rapcea Mihai – tel. 0727673376 mail: rapcea@gmail.com

Sursa: Refuz Implant

2 Comments

 • cinicu
  februarie 1, 2011

  D-le “Vaidenoi” numele tau potrivit ar fi “Vaidemine”!
  Numai un oligofren nu-si da seama ca cea mai mare nenorocire in lumea asta a adus-o comunismul si credulii ca sa nu zic prostii care l-au sustinut!
  Vai de tine!

    (Quote)

 • ianuarie 28, 2011

  Daca ceea ce scrii o faci cu buna credinta, inseamna ca nu ai suficiente cunostinte in domeniul economic, social, politic si managerial sau esti indoctrinat politic.
  Comunismul este o doctrina politica de extrema stanga pe baza careia s-a construit sistemul economic socialist, incomparabil mai democratic decat cel capitalist. Crimele “comunismului” sunt nesemnificative fata de cele ale liberalismuli!
  Liberalismul este doctrina politica de extrema dreapta pe care se construieste capitalimul pietei libere de tip occidental, cel mai antidmeocratic si retrograd sistem economico social.
  Schimbarile din Romania ultimilor 21 de ani se datoreaza tocmai inplementarii acestui sistem retrograd si antidemocratic,de catre securistii cumparati de occident, care au organizat lovitura de stat din 1989. Deci, toti cei ce ne-au condus in ultimii 20 de ani nu pot fi in nici un caz acuzati de comunism, care a promovat echitatea sociala ci doar de tradarea neamului catre bancherii si trusturile lor internationale.
  Daca nu intelegi aceste lucruri elementare, incearca sa ti le clarifici, daca nu te deplang! Daca doresti sa te clarifici acceseaza http://ro.netlog.com/teodorghit si iti voi sta la dispozitie cu nenumarate informaii. Pana atunci ar fi bine sa te abtii sa mai scrii pentru ca iti manipulezi parintii si copiii, inclusiv pe cei ai nostrii!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 2 comentarii | 159 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 278 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 82 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 157 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 87 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics