Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Comuniștii n-au nici un drept!
Aciduzzul | 8 aprilie, 2013 | 0 comentarii | 165 vizualizari |
(4 voturi )

Comuniștii n-au drept la munca. Cum adică: tu vii sa te angajezi la mine, sa-ti dau bani, sa-ti țin familia in spate…dar ii inciți pe ceilalți angajați sa muncească mai puțin, si sa ceara in schimb salarii mai mari? Spui in gura mare ca banii mei, de fapt, sunt ai tai? Ca firma mea, e a ta? Pai, ia ieși tu afara si angajează-te singur! Ca sa înveți ce-i aia, proprietate privata.

Comuniștii n-au drept la libera exprimare si la vot.

Ideologia comunista nu e ideologie: e incitare la furt si la distrugerea proprietății private. Toți “ziariștii” de stânga, toți sindicaliștii, asta fac! Daca frații Măraru se aduna si plănuiesc sa jefuiască BCR-ul, sunt pe loc arestați pentru conspirație si complicitate: pai pe comuniști de ce sa-i tratam altfel?

Cum sa-i lăsam sa fie votați in Parlamentul României si sa lovească de acolo, in fundamentul societatii si al oricărei vieți civilizate – proprietatea?

Comuniștii n-au drept de proprietate.

Asta chiar ar fi culmea! Tu furi proprietatea altora, ne taxezi pana ne omori (ca sa ai de unde sa-ti umfli buzunarele), după care ai tupeul sa invoci…dreptul la proprietate?

Tot ce au furat comuniștii in ultimii 22 de ani – case, mașini, terenuri, fabrici, conturi in bănci – absolut tot, trebuie confiscat. Si revândut la licitație, simplu si corect.

Comuniștii n-au drept la apărare si la avocat.

Cel mai mare comunist condamnat, a fost Adrian Năstase. Restul, mii si mii de infractori, au fost făcuți scăpați. Pe principiul ca hotul nedovedit, e negustor cinstit.

Cat furat Adrian Năstase? Miliarde de euro. 1 miliard, numai din contractul Bechtel, pentru autostrada Transilvania (care nici n-a fost construita). Procesul lui a durat aproape 5 ani. Iar in pușcărie, n-a rămas decât…8 luni!

8 luni, după ce-ai furat miliarde? Îmi pare rău, dar asta nu se mai cheamă justiție. Ci bătaie de joc.

Si trebuie sa-i punem capăt, cat mai repede.

Comuniștii n-au drept la viața.

Sa omori un om pentru ca e evreu, țigan, român sau ungur, da, e o crima. Ca nimeni n-are nici o răspundere, pentru cum s-a născut.

Dar nimeni nu se naște comunist. Ca sa fii comunist, trebuie sa știi mai intai ce-i aia banul, cat e de greu de făcut, cat e de grea munca. După care iți zici: pai, de ce sa mă omor eu muncind? Nu mai bine iau bani făcuți de-a gata, de altul? Comunismul e o alegere, intenționata si conștienta.

Pentru faptele noastre, pentru ce alegem in viața, da, suntem responsabili. Iar comuniștii au ales sa fure.

Așa ca cel mai bun comunist, e comunistul mort.

Cine e comunist in România?

Toți aia care, de 22 de ani, susțin statul social, cresc taxele, aduc bani la buget…după care fura la greu din el! Adică toate partidele si toți politicienii: președinții României, prim-miniștrii, miniștrii, primari, consilieri locali etc.

Plus aia care i-au făcut scăpați pe hoți, i-au declarat nevinovați si au susținut corupția (deși erau plătiți sa lupte împotriva ei). Adică judecătorii si procurorii, care au pupat mana politicienilor.

Plus aia care au susținut hoția: prin propaganda, minciuni si dezinformare. Adică toți jurnaliștii de stânga si postacii angajați de partide, pe internet.

Plus, desigur, securiștii: care au fost plătiți sa apere economia României, sa asigure privatizări corecte, dar au închis ochii la toate spăgile si la cea mai crunta subminare a economiei a economiei naționale, din toata istoria. Si nu doar ca au închis ochii, ci au contribuit activ la jaf, prin dosare si șantaje. Niciodată nu s-a furat in România, ca in ultimii 22 de ani: iar securiștii si-au luat partea, la greu. Mai precis, e vorba de Serviciul Român de Informații (departamentul economic), si de serviciul Ministerului de Interne (zis “doi si-un sfert”).

Liste negre pentru o viața mai alba!

Toate astea înseamnă, pe scurt, trădare de tara. Care se pedepsește cu moartea, in orice tara normala.

Așa ca, dragi cititori, faceți liste negre cu tradatori de tara. Si publicați-le peste tot: pe Capitalism pe pâine, pe Facebook, pe forumuri.

Nu va pierdeți vremea cu nume mari, ca p-alea le știm cu toții. Iliescu, Băsescu, Adrian Năstase, Ponta, Antonescu – lasă-i p-astia, ca-i vedem zilnic la televizor si n-o sa-i uite nimeni, când va suna ceasul. Daca vrei sa-ti ajuți tara, spune-ne de aia pe care nu-i știe lumea. Șobolanii din orașele mici, din sate si comune: ca fara ei, comunismul s-ar fi prăbușit inca din 1990.

Mișcarea Antitaxe si Capitalism pe pâine se dezvolta exploziv (vezi 400.000 de capitaliști in martie). La fel si Brigada Vlad Tepes – aripa paramilitara a Miscarii. E clar ca românii s-au saturat de jaf, bani nu mai sunt, sistemul se clatină si e in faliment. Sfârșitul e aproape.

Iar sfârșitul va aduce ziua judecații. O judecata fara avocați, fara amânări si fara scutiri medicale.

Sursa: Capitalism pe paine

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 353 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 429 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics