Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Condusi de necrestini
Aciduzzul | 19 aprilie, 2012 | 0 comentarii | 196 vizualizari |
(1 voturi )

Aflam din SUA clatinand din cap cum premierul de trista amintire al Romaniei, Petre Roman si o pletora intreaga de altii ca el, inconjurau biserica mica a Manasstirii Nicula in coate si in genunchi, dupa cum obisnuieste poporul la praznicul Adormirii Maicii Domnului. Hazos in extrem, va dati seama! De atunci, alogenii astia au invatat sa isi faca semnul Crucii ori de cate ori sunt prezente camerele de luat vederi in mijlocul multimii. In ciuda caraghioaselor stradanii facute intotdeauna in prag de alegeri pentru a demonstra poporului ca sunt si ei “ca noi” ,atunci cand zarurile sunt deja aruncate in defavoarea lor, conducatorii nostri isi dau arama pe fata: stiind ca nu numai nu vor castiga alegerile, ci chiar ca amenintarea puscariei planeaza peste capetele lor, atat Traian Basescu, cat si MRU au stat ostentativ departe de Biserica de invierea Domnului. Emil Boc s-a intors in Rachitele, satul sau natal, de unde nu ne-a parvenit ce a facut in noaptea invierii.

Traian Basescu si sotia sa au petrecut Pastele la vila de protocol de la Neptun, avandu-i ca invitati pe fratele sefului statului, Mircea Basescu si familia acestuia. Presedintele nu a mers la slujba de inviere preferand sa stea acasa.

Nici prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu nu s-a dus la biserica. Oricum, premierul s-a intors in orasul natal, in Iasi.

Predecesorul lui Ungureanu in functia de la Palatul Victoria, Emil Boc, s-a intors la casa parinteasca de la Rachitele, judetul Cluj.

Va dati seama ca unul care bantuia prin birourile institutiei pe care o conduce tunand si fulgerand impotriva icoanelor de pe pereti, nu se simte tocmai bine in Biserica, mai ales la cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii. Trebuie ca il ia cu senzatie de lesin, palpitatii si transpiratie abundenta pe micul antihrist!

Cat despre Pres. Basescu, imi amintesc cum “l-a facut” pe Geoana in dezbaterea televizata din pragul alegerilor, cu declaratia ca cea mai grozava realizare a sa a fost crestinarea unui baietel nascut intr-o familie de tatari musulmani – asta m-a prins chiar si pe mine, va dati seama!

Ei, acum treaba e clara: e bine ca baietii astia nu se mai ascund. O scurta cautare pe net nu ne spune nici ce a facut Victor Ponta in noaptea invierii – probabil desena harti cu Romania regionalizata (ciuntita), caci nu are nici asta alta misiune decat ceilalti.

Responsabilitatea e pe umerii nostri: ori ne punem pe treaba si ne asiguram ca suntem reprezentati de oameni ca noi, ori ne plangem si peste 5 ani.

Hristos a inviat!

Sursa: Eufrosin

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 374 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics