Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Confesiunea unui evreu arogant
Aciduzzul | 28 februarie, 2013 | 0 comentarii | 512 vizualizari |
(2 voturi )

Marcus Eli Ravage, a fost un celebru pseudo-scriitor evreu născut în Bârlad (1884-1965). Celebritatea i-a fost adusă de articolul “A Real Case Against the Jews” apărut în revista Century Magazine, editia din ianuarie 1928. Eli Ravage ar fi vrut să fi fost o expunere ironică, dar citind-o şi observând realitatea în care ne ducem traiul de zi cu zi, constatăm că ironia sa din 1928 a fost şi este de fapt şi de drept o constatare a modului în care ne este administrată societatea şi de către cine. Citiţi mai jos câteva fragmente din infatuatul articol şi uitaţi-vă apoi în jurul dvs. Suntem în 2013, s-a schimbat ceva?”…Ce sens are sa ne aduceti acuzatii privind controlul nostru asupra opiniei publice prin oameni ai finantelor sau jurnalisti si magnati evrei ai cinematografiei, când întreaga voastra civilizatie este bazata pe mitul evreiesc!? Nici nu va dati seama de adevarata imensitate a vinovatiei noastre. Noi suntem penetranti, suntem distructivi, suntem revolutionari. Am luat în posesie si întregul vostru univers. Am introdus raul în idealurile voastre, în soarta voastra. Suntem cauza nu numai a ultimului razboi, ci a tuturor razboaielor. Am fost initiatorii nu numai ai revolutiei bolsevice, ci a tuturor revolutiilor din istoria voastra.

Am introdus în viata particulara, politica si sociala neîntelegere si haos. Acest lucru îl facem si astazi. Nimeni nu stie cât o vom mai face. Priviti în trecut si veti vedea ce s-a întâmplat. Acum douazeci de secole ati fost o masa de oameni nevinovati, fara griji si pagâni. V-ati închinat mai multor zei si zeite, zei ai luminii, ai apelor si ai padurilor. Fara sa va rusinati, ati fost mândri de goliciunea voastra mareata. Ati gasit placere în lupte si razboaie. Bataliile si sclavagismul erau înscrise pe stindardele voastre politice. Ati strabatut si cercetat natura, ati aflat misterele vietii, punând temelia stiintelor naturale si a filozofiei. Cine stie la ce apogeu sublim si înalt ati fi ajuns daca noi v-am fi lasat în pace !

Dar noi nu v-am lasat în pace. Noi v-am luat în clestele nostru si am darâmat ceea ce ati cladit voi, frumos si solid. Noi am schimbat întregul curs al istoriei voastre. Noi v-am înjugat la carul nostru, atât de tare cum nici un popor din Africa sau Asia nu a fost înjugat. Aceasta am realizat-o fara arme, fara gloante, fara sânge si batalii zgomotoase, fara violenta. Noi am savârsit aceasta numai prin puterea irezistibila a spiritului, a inteligentei, a ideilor si propagandei noastre. Noi am facut din voi purtatorii îngaduitori si inconstienti pe tot globul ai misiunii noastre. Fara sa va dati seama la ce v-am supus, v-ati transformat în mijlocitorii principali ai traditiilor rasei noastre si ati raspândit în cele mai îndepartate colturi ale pamântului mitologia noastra.

Poruncile clanului nostru stramosesc constituie sâmburele vietii voastre morale. Legile stramosilor nostri sunt fundamentul tuturor constitutiilor voastre si jurisprudentei voastre. Legendele si povestile noastre sunt soliile sfinte pe care le soptiti copiilor vostri cu o voce plina de mister. Cântecelele si cartile voastre de rugaciuni sunt pline de scrieri ale poetilor nostri. Istoria noastra nationala face parte neaparat din învatatura pe care preotii si învatatorii vostri o propaga. Regii si profetii nostri sunt eroii vostri. Tarisoara noastra din trecut este pamântul vostru sfânt. Literatura noastra traditionala este Biblia voastra. Ceea ce poporul nostru a gândit si propovaduit ati împletit indisolubil în limba si traditia voastra, încât niciunul dintre voi nu poate fi considerat cult daca nu cunoaste valorile ereditare ale poporului nostru.

Pescarii si pastorii evrei sunt sfintii vostri, ale caror chipuri sunt imortalizate în mii de statui si icoane, si pentru care ati ridicat nenumarate catedrale. O tânara evreica reprezinta pentru voi imbolul maternitatii si al feminitatii. Un evreu rebel este punctul cardinal al religiei voastre. Noi am darâmat zeii vostri, si am îndepartat mostenirea voastra stramoseasca, v-am substituit dumnezeul nostru si traditia noastra. În istoria lumii nu exista o cucerire asemanatoare ca aceasta prin care v-am facut supusii nostri. Cum se explica aceasta reusita? Pot sa afirm ca aproape din întâmplare. Acum doua mii de ani în Palestina religia noastra a cazut prada ruinei si materialismului. Preotii nostri depravati si egoisti storceau vlaga poporului nostru, înotand în bogatie.

Deodata s-a ridicat din popor un patriot idealist care a început sa cutreiere tara pentru a purifica credinta. El nu a voit o noua biserica. Vointa sa a fost sa propovaduiasca si sa dea viata noua credintei. El a pornit contra preotilor si i-a alungat pe camatari din templu. Aceasta l-a pus în conflict cu stapânirea. Reprezentantii Romei, care conduceau Palestina, s-au temut de agitatia lui revolutionara, l-au arestat, l-au judecat, l-au condamnat la moarte pe cruce, pedeapsa pe atunci obisnuita. Adeptii lui Isus din Nazaret, sclavi si meseriasi dezamagiti si parasiti s-au retras din viata de toate zilele, si s-au grupat într-o fratie de oameni pacifisti. Dupa darâmarea Ierusalimului de catre romani, credinta lui Isus a iesit din nou la suprafata.

Un evreu cu numele Paul si-a pus în gând sa predice pentru soldatii romani pacifismul, iubirea aproapelui etc., pentru a submina Imperiul Roman. El a devenit apostolul pagânilor, si si-a dus activitatea atât de bine încât în patru sute de ani jumatate din glob a devenit un morman de darâmaturi, iar legea mozaica izvorâta din Sion a devenit religia oficiala a Romei. Acesta a fost începutul puterii noastre în lumea voastra. Dar a fost doar începutul. De la aceasta data istoria voastra este lupta neîntrerupta între spiritul vostru stramosesc pagân si spiritul nostru iudaic ! Jumatate din razboaiele voastre mari sau mici au fost razboaie religioase, care s-au purtat numai în numele unei doctrine sau alteia.

Sa privim cele trei revolutii recente din istorie, cea franceza, cea americana si cea bolsevica. Ce altceva au fost decât triumful ideilor evreiesti, bazate pe dreptate, ordine sociala, politica sau economica…? Sfârsitul este înca departe. Noi suntem înca stapânii. În momentul de fata, credinta voastra va intra în conflict cu fundamentalistii, pe de o parte, si internationalistii, pe de alta. Un razboi între cei care încearca ne combata si sa ne înlature (fundamentalistii) si voi care tineti de învatatura noastra. Neîncetat se duce o lupta pentru interesele noastre deosebite, fara ca oamenii sa bage de seama contradictia. Neîncetat se manifesta puritanismul iudaic sub forma de cenzura în teatru, legislatie, presa si biserica ca si alte interdictii la nivel national. Si în timp ce acestea se întâmpla sub nasul vostru, voi palavragiti despre influenta evreilor asupra cinematografiei.

Este de mirare ca ne urâti? Noi v-am pus un bolovan în calea progresului vostru. Noi v-am pus în mâna o carte si o credinta straina pe care voi nu le puteti digera, din cauza carora sunteti în permanenta nelinistiti. În acelasi timp nu aveti taria sufleteasca nici sa le respingeti , nici sa le acceptati cu toata inima. Bineînteles, voi nu ati aderat sufleteste niciodata la religia crestin ! În adancul inimii voastre sunteti înca pagâni. Voi iubiti înca razboaiele si sculpturile în lemn. Voi sunteti mândri de goliciunea corpului omenesc. Cu toate democratiile si rasturnarile sociale, ordinea voastra sociala este înca într-o stare de imperfectiune, de plâns. Noi am produs sciziune în sufletele voastre, v-am tulburat simturile, am facut ca dorintele voastre sa fie de neîndeplinit.

În vâltoarea neajunsurilor zilnice, a luptei pentru bani si pentru existenta, trebuie sa va amintiti de predica de duminica: “Sa nu ai grija de ziua de mâine“, în lupta pentru un salariu mai bun trebuie sa va amintiti “Fericiti cei saraci“. Daca încercati sa cadeti în ispita, atunci, în spiritul învataturii iudaice, o mâna nevazuta va atinge pe umar si va ia paharul de la gura… Totusi voi nu veti fi niciodata crestini adevarati. În aceasta privinta noi v-am ales rau. Însa noi v-am stricat pentru totdeauna placerea de a fi pagâni. Noi în locul vostru am face la fel. Numai ca noi nu ne vom pierde timpul cu explicatii pentru aceasta ura. Noi nu vom cauta pretexte, nu vom invoca motive cusute cu ata alba.

Tinând seama de milioanele de oameni de afaceri evrei, nu vom vorbi mereu despre comunism ca despre o inventie evreiasca; tinând seama de milioanele de lucratori evrei nu ne vom face noi însine ridicoli vorbind despre capitalismul mondial ca fiind un monopol evreiesc. Nu, noi vom merge direct la tinta. Vom analiza in amanunt brambureala confuza, amestec de crestinism si pagânism care se numeste civilizatie si vom declara sus si tare: …Vă mulţumim pentru acest talmeş-balmeş, pentru profeţii voştri, pentru Biblia voastră!“

Sursa: Istoria Incomoda

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics