Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Crima de la Univers’All. Razvan Petrovici, fiul lui Carmenco Petrovici-FNI si finul lui Magureanu-SRI, lasa urme. De la Dragos Constantinescu la SOV si Ofer. De ce mor, unul dupa altul, administratorii lui Razvan Petrovici (Ziaristi Online)
Aciduzzul | 14 februarie, 2011 | 1 comentarii | 1374 vizualizari |
(3 voturi )

Moravuri.ro: Evaziune fiscală şi faliment la UniversAll. ”Bogdan Stavre a fost asasinat pentru că ştia prea multe”. Eminenta afacerii UniversAll este Razvan Petrovici (foto), fiul fostului director al CEC-ului, Carmenco Petrovici, din perioada guvernarii CDR. Carmenco s-a evidentiat cu brio in garantarea ilegala a depozitelor Fondului National de Investitii creat de Sorin Ovidiu Vantu pentru acapararea banilor tinuti de populatie la saltea, iar fiul sau a devenit unul din cei mai prosperi oameni de afaceri din Romania. Din acea perioada a afacerii FNI, a aparut informatia ca fiul directorului CEC s-ar fi combinat in afaceri cu Dragos Constantinescu, fiul presedintelui de atunci Emil Constantinescu. O prima informatie publicata in presa vremii a fost aceea ca tigarile introduse in tara prin afacerea Tigareta de Dragos Constantinescu (acuzatie neconfirmata oficial de o hotarare judecatoreasca sau de un rechizitoriu de trimitere in judecata) ar fi fost desfacute in magazinele duty-free ale firmei Euro Trade Invest SA, administrata de Emanuel Corneliu Dobronauteanu (eminenta afacerilor grupului Murfatlar – Euroavipo) si Razvan Petrovici.

Fostul director economic de la Univers’All Constanta, Bogdan Stavre, a decedat in data de 11 iunie 2006, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce, pe 9 iunie, a cazut in gol de la etajul trei al blocului in care locuia impreuna cu parintii sai.

Asa cum aratam in primul articol dedicat acestui subiect, o serie de date ii determina pe parintii lui Bogdan sa creada ca totul a fost un asasinat.

Astfel, fostul director economic isi depusese in doua randuri demisia din functia detinuta si tot de doua ori cererile sale au fost respinse ilegal.

In data de 6 iunie 2006, s-a intors de la munca la miezul zilei, spunandu-le parintilor ca a avut o cearta cu directorul de vanzari si cu un furnizor; in timp ce tatal sau se ocupa cu treburile casei, iar mama ii incalzea mancarea, Bogdan a plecat din apartament, fara a incuia usa de la intrare si fara a-si instiinta parintii; dupa 20 de minute, la usa familiei Stavre s-au infiintat 9 agenti de politie, care i-au anuntat ca tanarul se afla in camera de resuscitare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce cazuse in gol de la etajul trei.

In data de 11 iunie, medicii de la SCJU au constatat stabilizarea pacientului, aproband transportul acestuia la Spitalul Floreasca din Bucuresti; transportul a fost efectuat cu un elicopter al Jandarmeriei si nu cu cel al SMURD-ului, iar pilotul a interzis prezenta la bord a Elenei Stavre, desi aceasta este cadru medical.

Potrivit lui Horia Stavre, fratele lui Bogdan, care se afla la Spitalul Floreasca, paramedicii care insoteau targa mobila pe care ”pacientul” a fost adus de la locul de aterizare a elicopterului i-au facut resuscitare prin presarea toracelui, desi la situatia sa o astfel de interventie putea fi fatala.

In certificatul de medicina legala se mentioneaza echimoze la nivelul gatului si o bucata de carne smulsa de la un deget al mainii drepte – care nu puteau fi provocate prin cadere.

Ceasul de la mana lui Bogdan nu a fost gasit, politistii reusind sa recupereze doar bratara cu telescopul rupt; in buzunarul stang al pantalonilor lui Bogdan a fost gasit in perfecta stare de functionare telefonul de serviciu, insa ceasul de la mana stanga, nu.
Familia a fotografiat pete de sange pe un perete de pe casa scarii, la etajul trei, insa politia a spus ca sunt doar pete de magiun; procuratura a sigilat calculatorul de serviciu din biroul lui Bogdan abia dupa cateva luni de la declansarea anchetei, desi in acesta s-ar fi putut afla probe concludente care sa sustina ipoteza asasinatului.

Intr-un comunicat al IPJ din data de 9 iunie, se arata ca Bogdan Stavre ar fi incercat sa se sinucida datorita unor probleme sentimentale, desi nu fusese gasit un ravas de adio specific unor astfel de cazuri, si, mult mai grav, comunicatul a fost dat inainte de orice ancheta.

Haiducie comerciala si evaziune fiscala

Intr-o nota olografa adresata IPJ Constanta la data de 1 octombrie 2006, Elena Stavre (mama lui Bogdan) arata urmatoarele: ”s-ar putea ca fiul nostru sa stie multe din ilegalitatile facute de cei de la [Univers’All – n.r.] Bucuresti.

Periodic, timp de trei ani, imi spunea: mama, nu stiu daca toata marfa este adusa legal in magazine si nu stiu unde se scurg banii din vanzari”.

Datele prezentate anterior si ipoteza ca ”asasinatul” ar avea cauze de protejare a unor informatii la care Bogdan ar fi avut acces, i-au determinat pe parintii acestuia sa intreprinda mai multe demersuri legale, menite sa le confirme sau infirme ipoteza (spunem ipoteza, desi subiectiv familia Stavre clameaza o certitudine cu privire la ”asasinat”).

Astfel, dupa un schimb intens de corespondenta cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala, familia Stavre a primit doua raspunsuri extrem de edificatoare. Primul (adresa 7137/08.01.2007) arata ca inspectorii de la Administrarea Controlului Fiscal (ACF) s-au deplasat, in zilele de 28.11.2006 si 05.01.2007, la punctul de lucru de la Tomis Mall al SC Univers’All Trading Romania SRL, unde au constatat ca magazinul era inchis (intre timp, survenise intrarea in incapacitate de plati si deschiderea procedurii de lichidare judiciara la Tribunalul Ilfov).

In mod suspect, pana la data remiterii adresei ACF, punctul de lucru de la Tomis Mall nu fusese declarat inchis, potrivit uzantelor legale.
Mai mult, ceea ce este si mai grav, societatea patronata de Razvan Petrovici nu mai avea inregistrate alte puncte de luctru in Constanta, desi in realitate derulase activitati comerciale prin alte patru magazine.

Al doilea raspuns (adresa 64/02.02.2007) confirma o serie de controale inopinate la magazinele deschise ilegal de Univers’All pe strada Liliacului nr.1, soseaua Mangaliei nr.76, strada Dispensarului nr.18 si strada Stefan cel Mare nr. 36-40.

”Avand in vedere principiul competentei teritoriale, sesizarile dumneavoastra si rezultatele verificarilor mentionate mai sus, au fost trimise Directiei Generale Administrare Mari Contribuabili Bucuresti, potrivit art.33 din OG 92/2003, republicata cu completarile si modificarile ulterioare, spre solutionare si determinarea starii de fapt fiscale”, se arata in finalul raspunsului ACF Constanta.

In mod evident, directia in cauza nu a luat nici o masura legala, data fiind insolventa firmei lui Petrovici, insa derularea unor activitati comerciale fara deschiderea de puncte de lucru (actul care sta la baza evidentierii contabile a activitatii) constituie infractiune, asimilata evaziunii fiscale.

Cu alte cuvinte: haiducie in toata regula!

Desigur, directorul economic al retelei constantene putea avea acces la asemenea evidente, dar si la altele mult mai grave, de unde si ipoteza ca existau motive pentru a fi eliminat din joc, chiar si cu un gest extrem, cred parintii lui Bogdan Stavre.

Razvan Petrovici – portret de afaceri

Eminenta afacerii UniversAll este Razvan Petrovici, fiul fostului director al CEC-ului, Carmenco Petrovici, din perioada guvernarii CDR. Carmenco s-a evidentiat cu brio in garantarea ilegala a depozitelor Fondului National de Investitii creat de Sorin Ovidiu Vantu pentru acapararea banilor tinuti de populatie la saltea, iar fiul sau a devenit unul din cei mai prosperi oameni de afaceri din Romania.

Din acea perioada a afacerii FNI, a aparut informatia ca fiul directorului CEC s-ar fi combinat in afaceri cu Dragos Constantinescu, fiul presedintelui de atunci Emil Constantinescu.

O prima informatie publicata in presa vremii a fost aceea ca tigarile introduse in tara prin afacerea Tigareta de Dragos Constantinescu (acuzatie neconfirmata oficial de o hotarare judecatoreasca sau de un rechizitoriu de trimitere in judecata) ar fi fost desfacute in magazinele duty-free ale firmei Euro Trade Invest SA, administrata de Emanuel Corneliu Dobronauteanu (eminenta afacerilor grupului Murfatlar – Euroavipo) si Razvan Petrovici.

Dupa caderea regimului Constantinescu, Razvan Petrovici a infiintat firma off-shore Agitator Trading Limited, avand drept sediu o casuta postala din Cipru.

In anul 2003, Agitator a infiintat ca asociat unic persoana juridica firma Univers’All Trading Romania SRL, cu sediul in comuna Ghermanesti din judetul Ilfov.

Una din primele achizitii ale firmei a fost lantul de magazine al firmei Tomis SA, privatizata si ea, la interventia presedintelui Emil Constantinescu, de o alta casuta postala din Cipru, detinuta de familia Ofer (Ptelia Company Limited).

Totodata, Tomis SA a inchiriat catre firma cordonata de Petrovici magazinul alimentar de la parterul Tomis Mall.

In mediul de afaceri a circulat informatia ca in Agitator Trading Limited ar fi asociat chiar Dragos Constantinescu, astfel incat afacerile derulate intre Univers’All si Tomis SA ar constitui, de fapt, lichidarea obligatiilor morale existente intre familia Ofer si familia Constantinescu.

© Investigaţii Private, aprilie 2007 – Moravuri.ro

Crima de la Univers’All

Familia Stavre din Constanta traieste un calvar, dupa ce fiul de 30 de ani si-a pierdut viata in conditii inca neelucidate de o justitie aservita grupurilor de interese, inertiei si neprofesionalismului.

Firul evenimentelor, presiunea pe care o resimt la tot pasul, feelingul personal, dar mai ales conduita politistilor si procurorilor ii determina pe sotii Stavre sa creada ca fiul lor a fost ucis cu sange rece.

Ceea ce face ca acest caz sa fie absolut unicat este faptul ca parintii lui Bogdan Stavre detin un film al evenimentelor, si nu doar mental, ci imprimat in memoria camerei de luat vederi.

O memorie care demonstreaza aproape fara dubiu ca ancheta decurge neprofesionist, ca sa nu spunem ca cineva incearca sa musamalizeze intreaga afacere, sub deja mediatizata poveste a unui suicid din dragoste.

Inceputurile acestei povesti halucinante se gasesc in anul 2003, cand Bogdan Stavre s-a angajat pe un post de director economic la firma Univers`All Trading Romania SRL, apartinand cunoscutului om de afaceri Razvan Petrovici, fiul fostului director al CEC-ului Carmenco Petrovici, implicat pana peste gat in girarea Fondului National de Investitii – afacere derulata de Sorin Ovidiu Vantu sub guvernarea CDR.
In cadrul firmei, Bogdan gestiona relatia cu furnizorii pentru punctele de lucru ale retelei deschise pe raza municipiului Constanta, dupa preluarea magazinelor Connex Plus de la SC Tomis SA si inchirierea magazinului alimentar de la Tomis Mall de catre Univers All.

Timp de aproape trei ani, asa cum spun parintii sai, acesta s-a dedicat in totalitate locului de munca afland practic si ceea ce trebuia si ceea ce nu trebuia despre societate (asupra acestor aspecte ne rezervam dreptul de a reveni in alte doua materiale ulterioare!).
De la 1 mai 2006, raporturile de munca s-au deteriorat, dupa ce societatea operase o modificare de organigrama la nivel national, care generase la Constanta schimbarea directorului de vanzari (care era practic seful local al retelei) si numirea in aceasta functie a lui Claudiu Stoica.

Avand in vedere sicanele orchestrate de Stoica (cum ar fi, de pilda, refuzul de a semna documentele de plata sau copii pentru conformitate cu originalul ale unor contracte comerciale), Bogdan Stavre si-a prezentat in doua randuri demisia.

Cererile sale au fost respinse fara motiv. Ultima tentativa de a pleca de la Univers All a fost la scurt timp urmata de aruncarea lui Bogdan pe geamul de pe casa scarii, de la etajul trei al blocului in care locuia, la intersectia bulevardelor Lapusneanu si Tomis, deasupra agentiei imobiliare Avantaj.

Politia a acreditat inca din acea fatidica zi de 9 iunie 2006 ipoteza ca directorul economic si-ar fi pus capat zilelor, datorita parintilor si iubitei sale.

Parintii lui Bogdan au insa o alta versiune, dar si probe extrem de elocvente care ar fi trebuit macar sa genereze o ancheta mai eficienta a justitiei.

Filmul evenimentelor

Iata si filmul evenimentelor din ziua de 9 iunie 2006, potrivit parintilor fostului director economic de la Univers All Constanta:

– Ora 7,50: Bogdan a plecat la munca.

– 13,40: Ticu Stavre (tatal lui Bogdan) a intrat in magazin, sa cumpere doi cozonaci. Era coada, dat fiind ca a doua zi erau mosii. Bogdan a venit si i-a spus sa mearga acasa, ca se va intoarce el pe seara cu doi cozonaci. Acelasi lucru i l-a spus si seful pazei, Marian Amarie.

– 14,15: Bogdan a venit acasa.Parinti au ramasi surprinsi, iar mama sa l-a intrebat ce e cu el la ora aceea. Raspuns: nu mai plec astazi!

Le-a explicat ca la magazin a ajuns o persoana solida, din partea firmei Brenac, care dorea sa i se dea un act, iar Bogdan i-a raspuns ca actul in original se afla la Bucuresti si poate doar sa ii dea o copie din calculatorul la care lucra din 2003, semnata si stampilata pentru conformitate de directorul de vanzari, insa Stoica a refuzat sa semneze in pofida obligatiilor sale de serviciu.

In timp ce Bogdan se afla acasa, comunicandu-le parintilor sai tot concursul de imprejurari, a fost sunat de Claudiu Stoica, pe telefonul de serviciu, sa se intoarca la magazin, pentru a rezolva problemele.

In magazin, se mai afla un alt furnizor cu o problema curenta.

Dupa cinci minute, a urmat si al doilea telefon, tot din partea lui Stoica si tot pe telefonul de serviciu.

Bogdan a raspuns: da, Claudiu, vin acum!

Mama sa l-a intrebat daca vrea sa manance, el a raspuns afirmativ si a rugat-o sa-i incalzeasca mancarea.
S-a dus sa se spele pe maini.

Ticu Stavre aranja doua covoare. Cand l-au chemat la masa, Bogdan nu mai era in apartament.

Usa de la intrare nu era asigurata, desi era o regula a casei ca aceasta sa fie mereu incuiata cu cheia (daca cineva ar fi plecat sa duca gunoiul la ghena, pe hol, nu ar fi incuiat usa, dar daca ar fi plecat sa cumpere paine, regula era aceea de a incuia, indiferent daca mai era cineva in casa).

– 14,35: 6-7 politisti de la Sectia 2 Politie s-au infiintat la usa familiei Stavre, impreuna cu o vecina de la etajul 6, pe numele ei Bacalam, aceasta plangand. Unul din lucratorii de Politie, cu buletinul lui Bogdan in mana, i-a intrebat daca il cunosc.

I-au confirmat ca este baiatul lor. Repede i-au invitat sa mearga la cele doua masini ale politistilor, pentru ca „Bogdan este la resuscitare”. Inainte de a pleca la Spital, politistii au cerut sa patrunda in camera lui Bogdan, sa vada daca acesta a lasat un biletel de adio.

Nu au gasit nimic.

In cele 20-25 de minute in care constatasera absenta lui Bogdan, sotii Stavre nu au auzit sirene de Politie sau Ambulanta, desi geamul de la bucatarie era deschis.

Prima impresie la vederea politistilor: au crezut ca, din graba, ca sa ajunga mai repede la magazin, pe trecerea de pietoni de la Unicredit, ar fi dat o masina peste el.

– 15,00: Au ajuns la Spital, Ticu Stavre intr-o masina, sotia Elena (Nina) Stavre in cealalta masina. Aici l-au gasit pe Bogdan, in pielea goala, la resuscitare. Imediat, Ticu Stavre a iesit din incinta sectiei de urgente, a luat un taxi si s-a dus la Stoica. I-a spus: urca-te in masina, ca Bogdan este la resuscitare! A refuzat, in schimb a venit cu 4 agenti de paza, in alta masina. Pana sa ajunga la spital, Stoica a sunat pe telefonul de serviciu al lui Bogdan, telefon care se afla asupra acestuia cand a cazut in gol, dar care fusese incredintat de politisti Elenei Stavre, constatand ca aparatul era perfect functional.

– 15,30: Stoica a ajuns la spital, cu cei patru agenti de paza si, in gura mare, a spus: „Bogdan o sa plateasca!”. Unul din lucratorii de politie a pronuntat numele Razvan Petrovici. Elena Stavre l-a intrebat de unde il cunoaste pe Petrovici, dar nu a primit nici un raspuns.

Moartea lui Bogdan Stavre si semnele de violenta

Desi adus in stare grava la Spital, Bogdan Stavre si-a stabilizat situatia pana in data de 9 iunie 2006, cand datorita acestui considerent a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Desi interventiile familiei, dar si situatiile uzuale ar fi impus prezenta unui elicopter Smurd, la fata locului s-a prezentat un aparat apartinand Jandarmeriei Bucuresti.

Pilotul a interzis accesul Elenei Stavre in elicopter, desi aceasta a fost cadru medical, avand si instruire in domeniu.
La Floreasca, Bogdan era asteptat de fratele sau Horia, venit din Canada.

Acesta relateaza ca Bogdan a fost adus de pe stadionul Dinamo (locul de aterizare a elicopterului) pe o targa cu rotile si ca asistentele care il insoteau l-au apasat pe piept de mai multe ori, pana la intrarea in spital.

Bogdan a fost dus la resuscitare, iar dupa 45 de minute medicul a iesit pe hol, pentru a-l anunta ca nu mai poate face nimic.

La insistentele lui Horia, cadrul medical s-a intors in camera de resuscitare, de unde s-au mai auzit electrosocurile.

Imediat a fost declarat decesul: facuse stop cardiac inca din elicopter!

Curios este faptul ca, in certificatul medico-legal, cauza decesului este traumatismul cerebral suferit in urma caderii.

Acelasi inscris mentioneaza leziuni anterioare caderii in gol, cum ar fi doua echimoze localizate la nivelul gatului, dar si un deget de pe care carnea fusese smulsa.

Motive de disputa:

– politia nu a luat nici o proba de la fata locului

– pantoful drept al lui Bogdan e in punga cu haine pe care familia a primit-o de la spital. Lipseau: ciorapii, camasa, pantoful stang – care a stat la Parchet jumatate de an; dupa jumatate de an l-au inapoiat familiei;

– locul de munca al lui Bogdan nu a fost sigilat; specialistii in IT de la o banca, la cererea Parchetului, au ridicat hard-discul computerului lui Bogdan de la locul de munca.

– Ceasul lui Bogdan, marca Citizen, nu a fost gasit. In schimb, politistii au inapoiat bratara si un telescop indoit, recomandand familiei sa caute ceasul in iarba (ipoteza ca ceasul ar fi putut sari in iarba este absolut aberanta, vezi foto!); pe de alta parte, nu i-a chemat si nu le-a luat nici un fel de declaratie.

– In una din zilele de dupa inhumare, familia a chemat-o pe Anca Ionescu, sa urce la ghena de gunoi de la etajul 3 al blocului, unde au constatat ca sunt urme de sange pe perete. Aceasta le-a comunicat verbal ca ar fi prelevat probele si ca sunt urme de magiun.

© Investigaţii Private, martie 2007 – Moravuri.ro

“De ce mor, unul dupa altul, administratorii lui Razvan Petrovici”. Un articol vizat pentru eliminare de finul lui Magureanu

Gheorghe (Geo) Buruiana, fostul administrator statutar Univers’All Trading, societate din Reteaua Univers’All, devalizata de active si falimentata de Razvan Petrovici, a completat, pe 16 aprilie, seria neagra a deceselor administratorilor din firmele cunoscutului om de afaceri crestat pe fata cu sisul. El este cea de-a patra victima a unor accidente aparent stupide in care au fost implicati subordonatii lui Razvan Petrovici.

Reteaua Univers’All, printre administratorii careia a fost si Geo Buruiana, a tepuit cu aproape 20 de milioane de euro aproximativ 500 de firme de top din Romania printre care sunt Coca Cola, Procter & Gambel, Dr. Oetker, Elgeka-Ferfelis, Danone, Avicola Calarasi, Elite etc. etc. si are numeroase procese pe rol (vezi detalii).

Cum aproape toate societatile grupului Petrovici au actionari in paradisuri fiscale, fondurile sustrase au fost scoase de mult din tara.

O alta firma a grupului Petrovici, Tichet Plus Services SRL, este detinuta azi, oficial, de un offshore, QUICK & SMART TRADING LTD si este administrata de Cristinel Vasile Petcu. Datorita afacerilor in care a fost implicata, firma si-a schimbat de doua ori numele. Astfel, ea s-a numit initial GFS Services Romania, apoi Q & S Distribution SRL, iar in final Tichet Plus Services SRL.

In mod suspect insa, administratorii folositi in firmele Univers’All Trading si Tichet Plus Services SRL, legate ombilical una de alta, au inceput sa moara in accidente stupide. Numarul lor a ajuns, saptamana trecuta, la patru. Iata, mai jos, descrierea pe scurt a coincidentelor mortale din imediata apropiere a lui Razvan Petrovici.

Primul: Sinucidere sau omor pe motive financiar contabile

7 iunie 2006, Constanta. Bogdan Stavre, 30 ani, directorul economic al Univers’all Trading Romania SRL, patronata de grupul Razvan Petrovici, moare in conditii suspecte, fiind gasit in coma pe caldaramul din spatele blocului. Se aruncase, sau fusese aruncat, de la etajul 3 al blocului in care locuia. Avea sa moara doua zile mai tarziu, fara a se mai trezi din coma, la spitalul Floreasca din Capitala. “Sunt convins ca fiul meu a fost omorat de capii mafiei de la Univers’All. Primul telefon pe care l-a primit a fost menit sa verifice daca e acasa, iar al doilea sa il scoata din casa pentru ca asasinii platiti sa poata pune mana pe el” – a declarat tatal lui Bogdan.

Ultima preocupare a lui Bogdan Stavre era unde si cum disparusera doua miliarde de lei din contabilitatea firmei lui Petrovici. Pe de alta parte, ii tot spunea mamei sale ca nu stie unde se scurg banii din Univers’All. O reconstituire a mortii acestuia contrazice ancheta politiei care concluzioneaza ca s-ar fi sinucis. Doi agenti de ordine publica, ulterior dati in judecata de familia victimei, au distrus probele de la locul accidentului, iar autoritatile aumers din start pe varianta sinuciderii fara sa faca vreo investigatie. Ulterior insa, conform presei, un politist de la serviciul Investigatii Criminale ar fi sustinut ca moartea lui Bogdan Stavre e suspecta, considerand-o nu sinucidere ci omor pe motive financiar contabile. Cazul este, inca, neelucidat.

Al doilea: Proprietarul din acte moare carbonizat

19 octombrie 2007, Bertesti Ialomita. Paulian Onica (36 de ani), proprietarul din acte al firmei Tichet Plus Services, detinuta de grupul Petrovici, moare carbonizat dupa ce elicopterul in care se afla a luat foc si s-a prabusit.

Motivul oficial: conditii meteorologice nefavorabile. Alaturi de Paulian Onica a murit si pilotul Costica Ardeleanu (53 de ani si 7000 de ore de zbor). Onica avea la el suma de 200.000 de Euro ce reprezenta contravaloarea contractului care urma sa fie incheiat cu un investitor din Tulcea pentru instalatii eoliene. Cand a murit era, pe hartie cel putin, atat proprietarul TPS, cat si al unui imobil al lui Petrovici din Monaco, sustine o sursa din imediata apropiere a acestuia.

Fara a dispune de niciun certificat de deces, pana la ora 16:00 a zilei decesului, in urma unei sedinte cu usile inchise la care au luat parte Razvan Petrovici, Gheorghe Buruiana, Nona Onica (sotia lui Paulian) si Romulus Danaila (directorul de operatiuni al Tichet Plus Services), directorul TPS a fost schimbat. In aceeasi zi, un miliard de lei a fost retras din conturile TPS- sub pretextul folosirii lor la inmormantarea lui Paulian Onica, insa familia decedatului nu a primit niciun ban pentru cheltuielile inmormantarii. Legistii n-au constatat nimic suspect.

Al treilea: Directorul de operatiuni zboara peste pod. Si moare…

2008, sase luni mai tarziu, intr-o localitate apropiata de Bertesti Ialomita. Romulus Danaila, directorul de operatiuni al Tichet Plus Services, moare dupa ce autoturismul cu care se intorcea de la mare se prabuseste de pe un pod. Nu au existat urme de franare, soferul nu era beat si era cunoscut ca fiind foarte prudent la volan. Cazul nu a fost mediatizat.

Al patrulea: Omul nr.2 al lui Petrovici moare electrocutat cu undita, la pescuit

Vineri 16 aprilie 2010, Ialomita. Gheorghe Buruiana, administratorul de facto al Tichet Plus Services si de drept al Univers’All Trading Romania, precum si mana dreapta a lui Razvan Petrovici in majoritatea firmelor sale, moare la o banala partida de pescuit. Aflat pe o platforma de beton, el ar fi aruncat undita care ar fi atins niste fire de inalta tensiune si, astfel, s-ar fi electrocutat mortal. Duminica 18 aprilie a fost deja inmormantat in mare graba. Si de aceasta data a fost vorba de un accident. Varianta prezentata (electrocutare la pescuit) este cea aflata pe surse, deoarece cazul nu a fost mediatizat.

Next: actualul administrator s-a accidentat, joi, la Cluj

Joi 22 aprilie 2010, Cluj. Administratorul din scripte al Tichet Plus Services, Cristinel Petcu, a avut un accident de masina in judetul Cluj. Conform unor informatii de ultima ora el este in afara oricarui pericol, accidentul fiind unul minor. I s-au rupt, adica, doar niste oase. Deocamdata.

Citeste mai mult: http://badeadan.blogspot.com

Sursa: Ziaristi Online

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 377 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics