Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Culmea fondurilor europene. Un primar PNL si-a deschis bordel cu fonduri europene
Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 450 vizualizari |
(3 voturi )

catalin_manta_pnlTerenurile de fotbal in panta, punctele de informare si documentare in paduri, bazinele olimpice la tara, unde au mai ramas doar batranii, vile pentru politrucii locali, toate realizate cu fonduri europene sunt nimic pe langa realizarea unui primar din judetul Arges din partea Partidului National Liberal. Mihai Catalin Manta, primar in comuna Albesti de Muscel, judetul Arges, o asezare amarata cu WC-urile in fundul curtii, a batut toate recordurile in materie de accesare de fonduri europene. Acesta a construit, pur si simplu, un bordel accesand fonduri europene.

Vila care adaposteste stabilimentul a fost construita la mica distanta de casa lui, insa pe un drum secundar, izolata in mijlocul unei pajisti, departe de ochii curiosilor. In acte figureaza ca pensiune, insa nu a fost folosita niciodata in acest scop. In schimb aceasta casa a placerilor a devenit de notorietate in comuna de langa Campulung Muscel, drumul secundar fiind tranzitat zilnic de masini de lux inmatriculate in Arges, dar si in Bucuresti, Brasov, Dambovita, etc. care dispar rand pe rand in curtea incapatoare a vilei.

Toti stiu, dar nimeni nu vede nimic

bordel_primar_pnl“Tot timpul este vanzoleala pe aici. Pleaca o masina, vine alta. Indiferent ca e zi sau noapte, curtea este plina de masini de lux. Si in week-end e si mai si. E muzica si petrecere pana dimineata. Uneori mai merg si la pastravarie(…) Sunt mai multe fete, dar nu sunt de aici”, spune un localnic care a refuzat sa-si decline identitatea.

In zona toata lumea stie ce se intampla la vila “de pe deal”, dar nimeni nu are curajul sa faca mai mult avand in vedere ca primarul se lauda cu influenta sa pe langa politistii si magistratii din Campulung.

“Nu o sa zica nimeni nimic pe fata, chiar daca toti stiu ce se intampla aici, ca primarul se lauda ca-i are la mana pe politistii si judecatorii din Campulung”. Nimeni nu se poate atinge de el”, a aratat o localnica care nu a vrut sa-si spuna numele.

Primarul cantaret

mihai_catalin_mantaInainte sa se orienteze catre activitati mai profitabile, primarul a castigat bani din muzica populara. Mihai Manta s-a laudat ca a făcut primii bani cantand muzica populara la acordeon impreuna cu fratele său cel mare inca din 1991, pe când avea 19 ani.

”Când am văzut că am câştigat bani, noi cântam rock şi alte minuni, ne-am gândit că trebuie să cântăm şi folclor. După absolvirea facultăţii m-am angajat, însă nu am renunţat la cântat şi la pasiunea pentru muzică. Apoi am ajuns viceprimar, primar şi am continuat să cânt. Şi dacă ajuns prefect sau parlamentar, tot nu renunţ la muzică. Dacă îmi place muzica, de ce să nu continui?”, spune primarul Mihai Catalin Manta.

Repertoriul formaţiei este vast, mergând de la muzică populară şi lăutărească până la muzică uşoară, spune primarul.

Legat de tarifele practicate, primarul Mihai Catalin Manta nu a dorit să dezvăluie sumele.

”Tariful îl discutăm în funcţie de numărul de persoane de la evenimentul unde suntem solicitati. Nu pot sa va spun un tarif minim, nici concurenta noastră nu il spune”, a declarat Mihai Catalin Manta.

Primarul-cantaret le-a cantat si altor primari la diferite evenimente: ”Le-am cantat printre altii primarilor de la Aninoasa, Berevoesti, Valea Mare”, a conchis Manta.

Primarul PNL nu este strain de conflictele cu legea. El este cercetat de catre Agentia Nationala de Integritate si are un proces pe rol.

Reprezentanţii ANI sustín că Mihai Cătălin Manta de la Albeşti de Muscel a încălcat regimul public al conflictelor de interese şi, atunci când a ocupat funcţia de viceprimar, a fost şi vicepreşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Animale şi Proprietarilor de Păduri din Albeştii de Muscel (în perioada 2007-2011), timp în care “a participat la deliberarea şi adoptarea unor proiecte de hotărâre având ca obiect concesionarea unor terenuri de către administraţia locală către asociaţie”. Procesul a început în anul 2012 şi atunci liberalul a încercat să se salveze cu un recurs la Curtea de Apel Piteşti, dar n-a avut câştig de cauză. Cătălin Manta a dus cazul său mai departe, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi la Curtea Constituţională, însă n-a reuşit să convingă instanţa că este nevinovat.

Sursa: Bazarul cu de Toate

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 131 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics