Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Dalmatienii care cer inca un mandat
Aciduzzul | 9 iunie, 2012 | 0 comentarii | 116 vizualizari |
(1 voturi )

Luare de mita, abuz in serviciu, falsuri intelectuale, uz de fals, fraudarea de fonduri, neplata taxelor catre stat, incompatibilitati si conflicte de interese. Cu astfel de performante se pot „lauda” multe nume sonore care incearca sa obtina duminica, la alegerile locale, inca un mandat din partea alegatorilor.

* Radu Mazare (PSD), Primaria Constanta: A fost acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in dosarul „Retrocedarilor ilegale”, deoarece ar fi pagubit statul, impreuna cu mai multi sefi din cadrul administratiei publice locale, cu 114 milioane euro.Dosarul a fost blocat, mai bine de un an, in urma unei sesizari depuse la Curtea Constitutionala.

* Cristian Poteras (PDL), Primaria Sector 6: in 2011, a fost trimis in judecata sub acuzatia de abuz in serviciu, deoarece, impreuna cu mai multi functionari din primarie, ar fi retrocedat ilegal niste terenuri.

* Antonie Solomon (UNPR), Primaria Craiova: A fost trimis in judecata in martie 2010, sub acuzatia de luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual, dupa ce ar fi primit 50.000 de euro mita pentru a elibera o autorizatie de constructie pe un teren aflat in litigiu.

* Mircea Hava (PDL), Primaria Alba Iulia: in martie 2012, i s-a deschis un dosar legat de prelungirea contractului privind transportul public din oras. Prejudiciul estimat? Circa 4 milioane de euro. Anterior, Hava (care este edilul orasului din 1996) a mai fost acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in derularea unor investitii, dar a primit NUP.

* Florentin Pandele (PSD, ex-UNPR), Primaria Voluntari: A fost trimis in judecata in 2008, deoarece ar fi emis o autorizatie de constructie cu incalcarea dispo-zitiilor legale. in decembrie 2011, instanta a decis achitarea lui.

* Gheorghe Falca (PDL), Primaria Arad: A fost trimis in judecata in 2007, sub acuzatia de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, deoarece ar fi influentat pretul la care Consiliul Local Arad a vândut un teren de 5,2 hectare. in urma cu aproape doua saptamâni, a fost achitat, dar decizia nu este definitiva.

* Nicusor Constantinescu (PSD), CJ Constanta: Trimis in judecata pentru abuz contra intereselor publice, a fost achitat in februarie de magistratii Judecatoriei Constanta. Mai este acuzat de fapte de coruptie in dosarul retrocedarilor ilegale, alaturi de primarul Radu Mazare. Dosarul se afla in instanta din 2008.

* Marian Oprisan (PSD), CJ Vrancea: A fost trimis in judecata in 2006, sub acuzatiile de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals (deoarece ar fi atribuit lucrari unor firme conduse de apropiati si ar fi negociat si achizitionat, fara aprobarea consiliului, Complexul turistic „Caprioara”, in jurul caruia el si membrii familiei detineau 8 hectare). Instanta nu a decis nici acum un verdict.

* Constantin Nicolescu (PSD), CJ Arges: A fost trimis in judecata, in mai 2011, alaturi de mai multe persoane, pentru mai multe fapte de coruptie si fraudarea de fonduri europene.

* Florin Gabriel Boriga (PDL), Primaria Târgoviste: A fost trimis in judecata anul trecut sub acuzatia de abuz in serviciu, pentru ca ar fi cerut sa fie cumparate fara licitatie echipamente de joaca, de la firma finului sau.

* Stancu Gheorghe-Bunea (PSD), CJ Braila: A fost trimis in judecata, in ianuarie 2012, alaturi de omul de afaceri Ioan Niculae, in dosarul privind finantarea campaniei electorale a lui Mircea Geoana, din 2009. Dosarul a fost intors la DNA de catre instanta.

* Mircea Man (PDL), CJ Maramures: in 2011, a fost acuzat de trafic de influenta, deoarece ar fi intervenit pe lânga secretarul general al PDL, Ioan Oltean, pentru a obtine numirea unor apropiati in functii publice. in 2010, a fost pus sub invinuire si pentru luare de mita, in legatura cu modul in care o firma a câstigat licitatiile organizate de CJ.

* George Scripcaru (PDL), Primaria Brasov: Este cercetat din 2011, impreuna cu ex-prefectul Ion Gontea, pentru complicitate la luare de mita si abuz in serviciu. Dosarul a fost disjuns din cel al fostului sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, acuzat ca ar fi cerut 300.000 lei pentru a revoca decizia de inchidere a unei firme.

* Gheorghe stefan (PDL), Primaria Piatra-Neamt: A fost cercetat penal pentru o tranzactie imobiliara controversata, a primit NUP in 2007. Dosarul a fost redeschis in martie 2011.

Sursa: Romania Libera

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 347 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 426 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 135 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics