Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
mai 19, 2022, 12:30 pm
Soare
Soare
18°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 42%
Vânt: 4 km/h N
Răsarit: 5:44 am
Apus: 8:41 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Sanatate
De rerum naturae: “Despre innoire…” – Eliberarile
Aciduzzul | 27 decembrie, 2012 | 0 comentarii | 289 vizualizari |
(2 voturi )

Descarcati varianta PDF

Eliberez toata agresivitatea si autoagresivitatea.
Eliberez toata trufia,vanitatea, aroganta, sfidarea, furia, frustrarea si rutina.
Eliberez toata neiubirea, nelumina, nearmonia, neiertarea, necredinta, falsitatea, amanarea, egoismul.
Eliberez toate cauzele saraciei: frica, rusine, vinovatie si energii datorate si toate juramintele de saracie de la facere pana ACUM..
Eliberez toata agitatia, grijile, temerile, sperieturile, spaimele, graba, stresul, controlul, judecatile de sine si ale semenilor si alergiile.
Eliberez toata persecutia, perversitatea, prostitutia de orice fel, promiscuitatea, iluziile mintii, iluziile timpului care ucide.
Eliberez toate conflictele, luptele, cruzimea, tortura, abuzurile, protestele, violul, ura, certurile, teroarea, mania, supararile, tirania.
Eliberez toata coruptia, mita, batjocura, haosul, dispretul, vandalismul, minciunile, demagogia, barfele, abuzul, excesele.
Eliberez toate starile de inferioritate, de victima, de zadarnicie, de neliniste, de abandon, de ratare, starea ca nu sunt bun de nimic, ca nu fac fata vietii, de sluga, de neputinta, umilinta, inveninare si ranchiuna.
Eliberez toata dualitatea, traume, rani, regrete, manipulare, lasitate, tradare, timiditate, emotii, datorii, neimpliniri de orice fel, suferinta, durere tristete si compromisuri.
Eliberez toata hotia, lasitatea, lacomia, zgarcenia, credinte vechi, nemernicia, superstitii, prejudecati, incatusare, superficialitate, ingamfare, rautate, mofturi,lingusire, masti, prefacatorii, cainta, vicii din toate punctele de vedere, depresie si atacuri de panica.
Eliberez toate blestemele, facaturile, legaturile, magiile, vrajile, farmecele, agresiunile de orice fel, gandurile negre, injuraturile, toate energiile malefice si entitatile malefice, toti demonii, vulgaritatea.
Eliberez toata negativitatea din mine de la Facere pana acum si tot ce ma opreste sa fiu unime in lumina, sfera libera.
Eliberez starea de a fi ocupat si tot ce ma opreste sa-mi folosesc la maximum toate capacitatile si capabilitatile pe care le am in aceasta viata din toate punctele de vedere.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa-mi folosesc la maximum toate harurile si darurile divine harazite mie pentru aceasta viata!
Eliberez toate dezechilibrele din mine si in special cele dintre energiile masculine si feminine.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa fiu eu insumi, sa fiu autentic si sa-mi asum responsabilitatea totala pentru mine.
Eliberez toate programele de autodistrugere, de invadare, dirijare, bruiaj si control al creierului, de hipnoza, de incitare la autodistrugere si sinucidere, toate programele de depresie si atacuri de panica, psihoze si angoase, indiferent cum au fost produse sau induse de catre oricine si in orice scopuri.
Eliberez toate cauzele arestarilor, infractiunilor, contraventiilor si tot ce ma determina sa incalc legile pamantesti, morale, ale universului si cele spirituale, cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie.
Eliberez toata nelibertatea, incatusarea, indoielile, reaua-vointa, nesimtirea, incapatanarea, smecheria, violenta, nesiguranta, suspiciunile, energiile reziduale si meteodependenta.
Eliberez toate cauzele prin care atrag radiatii, de orice natura ar fi ele, prin antene GSM, telefoane mobile, computere, aparatura electrocasnica, radiatii chimice, biologice si altele.
Eliberez efectele negative ale radiatiilor si toata agresiunea asupra vietii, a oamenilor, a solului, a apelor, a aerului, a vegetatiei, a animalelor, a mineralelor, sub orice forma, inclusiv prin substante chimice toxice.
Eliberez toate cauzele care determina sacrificarea mieilor, animalelor in masa si individual si toate efectele negative cauzate de sacrificarea animalelor, precum si Karmele si energiile produse.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa trec din stadiul de animal care se hraneste cu alte animale.
Eliberez toate cauzele prin care brutalizez animalele, le sacrific, le consum.
Eliberez toata inselatoria, falsurile, escrocheriile, camataria si discriminarea.
Eliberez toate abuzurile care mi se fac prin taxe, impozite, preturi, deprecierea monedei nationale si toate cauzele abuzurilor constiente si inconstiente.
Eliberez toate cauzele care duc la scaderea nivelului de trai, umilinte, dispret, desconsiderare, saracire, disperare, sovinism.
Eliberez toata dezordinea, delasarea, lenea, nechibzuinta, faradelegea, necredinta, jaful.
Eliberez toate cauzele care ma determina sa pun intersul personal inaintea celui divin.
Eliberez toate cauzele dezbinarii si a efectelor ei in toate relatiile mele.
Eliberez toata nepriceperea, lipsa de initiativa, de prosperitate, de performante.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa devin un exemplu demn de urmat pentru intreaga umanitate din toate punctele de vedere.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa constientizez toata cunoasterea de la Facere pana Acum.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa fiu stapan in manifestare a energiilor si materiei.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa am constientizare totala de sine.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa am neclintire in nemurire si nemurire in neclintire.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa ma impac cu mine insumi si sa fac ascultare totala de Divinitate.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa TAC si Dumnezeu sa vorbeasca prin mine.
Eliberez toate cauzele care ma opresc sa ajung inger uman, maestru inaltat de dimensiunea 5D.
Eliberez toate bolile si toate handicapurile din mine.
Eliberez toate energiile intepenite din mine.
Eliberez toate energiile de care nu mai am nevoie in aceasta viata si toate regretele trecutului.
Eliberez toate blocajele energetice din mine.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate Karmele, de la Facere si pana acum. Acum se incheie ciclul karmic, nimic nu mai am de platit, indiferent cate vieti mai vin aici, pe Pamant, absolut, dar absolut nimic, niciodata nu mai am nimic de platit.
Eliberez toate suferintele si toate durerile, tristetea si toate legaturile pana la al saptelea neam.
Eliberez toate fricile din mine: frica de viitor, frica de saracie, frica de bani si de lipsa lor, frica de datorii, frica de bogatie, frica de critica, frica de a face ordine, frica de curatenie, frica de boala, frica de moarte, frica de pierderea fiintei iubite, frica de inaltime, frica de intuneric, frica de fenomenele naturii:
de ploaie, fulger, traznet, tunet, cutremure, inundatii, grindina, seceta, vanturi puternice, furtuni, tornade, meteoriti, eruptii vulcanice, explozii solare, alunecari de teren, ninsori abundente, viscol si ger, frica de apa, frica de inec, frica de semenii nostri, de oamenii, de public, de aglomeratie, frica de a fi pradat, furat, inselat, frica de agresiune, frica de animale, frica de organele de control, frica de autoritati, frica de parinti, frica de copii, frica de singuratate, frica de batranete, frica de examene, frica sa nu pot duce la indeplinire sarcinile pe care le am in aceasta viata, frica de adversari, frica de dusmani, frica de amenintari, frica c­­a nu ma ridic la pretentiile partenerului meu din toate punctele de vedere, frica ca nu sunt, nu fac si nu am ceea ce ar trebui, frica de zadarnicie, frica de energiile malefice, frica de influentele negative ale semenilor, frica de superstitii, frica de blesteme si vraji, frica de morti, frica de spirite, frica de cimitire, frica de a avea initiative, frica de nou, frica de schimbare, frica de singuratate, de neputinta si saracie la batranete, frica de examene ale vietii, frica de intalniri, frica ca nu sunt suficient de bun, suficient de inalt, frica de a-mi satisface partenerul din toate punctele de vedere, frica de pierdere, frica de sot sau sotie, frica de puscarie, frica ca nu fac fata concurentei, frica de calculator si de toate aparatele electrice, frica de elementele naturii, frica de necunoscut, frica de extraterestrii, frica de sfarsitul lumii, frica de superiori, frica de Dumnezeu.
Eliberez toate emotiile si toate blocajele emotionale, superstitii si prejudecati.
Eliberez toate ranile trecute si prezente.
Eliberez toate angoasele, reziduurile, indoielile, incapatanarea si insuccesele.
Eliberez toate reziduurile.
Eliberez toate indoielile.
Eliberez toata incapatanarea.
Eliberez toate orgoliile, toate lipsurile, toate blocajele.
Eliberez toate energiile intepenite din mine, din toate partile corpului meu, din cap, din creier, din dinti, din ochi, din urechi, din sinusuri, din gat, din toate organele interne, din membrele superioare si inferioare, din oase, maduva si sange, din piele si din toate celulele corpului meu.
Eliberez zgarcenia si Toata neputinta de a darui.
Eliberez toate starile de inferioritate, de victima, de slugarnicie si servilism, de hipnoza, de saracie, de neputinta, de dependenta.
Eliberez toate energiile malefice, toate rautatile din mine si toate atasamentele.
Eliberez toate blocajele care ma opresc sa am credinta in Divinitate, sa am credinta in mine, in tot ceea ce am de implinit, ca si cum s-ar fi implinit deja.
Eliberez toate promisiunile, toate fagaduielile, toate juramintele si toate legamintele, toate obligatiile, toate sarcinile si toate angajamentele, indiferent cum s-au facut de la Facere pana acum, cu voie sau fara voie, prin constrangere, constient sau inconstient, sub forma scrisa sau verbala, oficial sau neoficial si din toate punctele de vedere de la Facere pana ACUM pentru a fi cu adevarat LIBER si INDEPENDENT, adica LIBERTATE MAXIMa ABSOLUTa iN VID TOTAL, ACUM sI AICI.
Eliberez toate inselaciunile, toate minciunile, toate umilintele.
Eliberez toata gelozia si toata invidia, toate nereusitele si toate dezechilibrele.
Eliberez toata prostitutia din mine si toate fanteziile sexuale.
Eliberez energiile distructive, demolatoare si devastatoare ale lui Azura Tamu si din toate punctele de vedere.
Eliberez toata incatusarea si tot zbuciumul.
Eliberez toate blocajele pentru ca sa ma impac cu mine insumi si cu corpul meu, cu divinitatea si umanitatea.
Eliberez toate blocajele pentru a-mi activa total creierul si ADN-ul si a-mi creste la maximum imunitatea.
Eliberez toate Semintele Destinului si toate nepotrivirile.
Eliberez toate retelele energetice vechi din viata mea.
Eliberez toate blocajele pentru ca sa permit corpului meu fizic sa se elibereze total, din toate punctele de vedere. Eliberez toate blocajele pentru a deveni o fiinta libera si independenta, armonioasa si echilibrata, sa traiesc in bucurie, fericire si abundenta, in demnitate si prestanta, in implinire totala.
Eliberez toate relatiile nepotrivite din viata mea, cu sotul sau sotia, cu copiii, cu rudele, cu parintii, cu sefii sau cu subalternii, cu toti semenii mei.
Eliberez toate legaturile nepotrivite de la Facere pana acum cu toti pe care i-am cunoscut in aceasta viata, chiar daca sunt decedati.
Eliberez toate blocajele care ma opresc sa-mi recladesc, regenerez, intineresc si infloresc corpul fizic.
Eliberez toate obstacolele pentru a-mi accelera la maximum procesul de intinerire si a-mi reduce la minimum procesul de imbatranire.
Eliberez toate obstacolele pentru a ajunge eu insumi – inger uman.
Eliberez toate obstacolele care ma blocheaza ca abundenta financiara sa intre in viata mea.
Eliberez toate obsesiile si insatisfactiile din viata mea.
Eliberez toata lipsa de ofensiva, de initiativa si de actiune.
Eliberez toata lenea, comoditatea, inactiunea, toata lipsa de vlaga si delasarea.
Eliberez toate blocajele care ma opresc sa am o mentalitate sigura, de invingator.
Eliberez toate blocajele pentru ca in viata mea sa se manifeste partenera cea mai potrivita din toate punctele de vedere.
Eliberez toate blocajele pentru a-mi dezlega casatoria si a-mi intemeia o familie.
Eliberez toate blocajele pentru a da nastere la copii, atatia cati imi doresc.
Eliberez toate blocajele pentru a depune pe mine kilogramele care imi lipsesc din greutatea corporala pentru a ajunge la greutatea normala, dupa varsta, inaltime si forma pefrecta .
Eliberez toate blocajele pentru a avea o talie de vis si a fi frumos/frumoasa.
Eliberez toate blocajele pentru a trai in lux, confort si eleganta, oriunde m-as afla, in placeri si satisfactii depline.
Eliberez toate blocajele pentru ca viata mea sa fie o adevarata sarbatoare in fiecare clipa a vietii mele, sa traiesc starea de iubire divina.
Eliberez toate blocajele pentru a fi SUVERAN, adica a avea independenta totala, creatie totala si imputernicire totala.
Eliberez toate limitele din mine, toate comportamentele nedemne, din toate punctele de vedere.
Eliberez toata chelia si toate cauzele pentru care mi-a cazut parul de pe cap.
Eliberez toata inconsecventa si toate nepotrivirile din mine si toate nelamuririle.
Eliberez toate tainele detinute de mine care nu sunt in si din iubire de Dumnezeu.
Eliberez toata batjocura si toate poverile si greutatile vietii.
Eliberez toate blocajele care ma tin, sub orice forma in energia veche.
Eliberez toata lacomia, toate exagerarile si toata stinghereala.
Eliberez toata ticalosia, toata nesimtirea, tot cinismul si toata nevrednicia.
Eliberez toate retinerile de toate felurile, toata lipsa de ofensiva, de initiativa si de actiune.
Eliberez toate tendintele si toate dorintele de a consuma droguri sau alte substante asemanatoare.
Eliberez tot egoismul din mine si toata duritatea si toata nepasarea fata de mine, de viata mea, de familia mea, de comunitatea in care traiesc, de glia strabuna si identitatea nationala.
Eliberez toata teama din mine, teama ca imi pierd slujba si nu o sa am din ce sa traiesc, eu si familia mea, teama de tot ce ma inconjoara.
Eliberez toata jena si rusinea si retinerile de a-i intreba pe cei care ma slujesc sau care imi sunt angajati despre indeplinirea sarcinilor pe care le au conform intelegerilor facute si pentru care sunt platiti, precum si jena, rusinea si retinerile de a-i intreba pe cei a caror superior sunt, si care imi sunt subordonati si pe care eu ii platesc prin salarii si/sau alte drepturi, despre integritatea averii mele pe care ei o gestioneaza, pur si simplu, eliberez toate blocajele care ma opresc, care ma blocheaza sa-i ii intreb despre lipsurile din gestiune, despre neindeplinirea sarcinilor de serviciu sau indeplinirea lor defectuoasa.
Eliberez toate blocajele pentru ca job-ul meu sa fie acelasi cu misiunea mea aici si acum pe Pamant.
Eliberez toate obiceiurile proaste si comportamentele nedemne.
Eliberez toata lipsa de demnitate, de fermitate, de victorii, in fiecare situatie din viata.
Eliberez toate kilogramele in plus pe care le am si toate cauzele care au dus la acumularea lor.
Eliberez toate incertitudinile, toata neincrederea si toata nesiguranta, neloialitatea, vulnerabilitatea.
Eliberez toata starea de boala inchipuita, de ipohondrie.
Eliberez toate mofturile si toata dezordinea si indisciplina din viata mea.
Eliberez lipsa de scrupule, de blandete si de tandrete.
Eliberez toata plictiseala si toata dezorientarea din mine.
Eliberez toate blocajele pentru a fi sanatos, armonizat, vindecat si echilibrat din toate punctele de vedere.
Eliberez toate blocajele pentru a avea tarie, forta si putere inepuizabile si integritate totala din toate punctele de vedere.
Eliberez toata scleroza si lipsa de discernamant.
Eliberez toate blocajele mintii, imposibilitatea de a memora, de a judeca, de a retine tot ce am studiat si de a reda.
Eliberez „boala vitezei” pe care o am in timpul conducerii autoturismului.
Eliberez lipsa de comunicare totala sau partiala, de atentie si constientizare totala.
Eliberez toate dereglarile pe care le am de orice natura ar fi ele, toate dezechilibrele.
Eliberez toata starea de agitatie si de neliniste in care ma aflu si toata nemernicia.
Eliberez toata teroarea si toate energiile care ma terorizeaza, din toate punctele de vedere.
Eliberez toate afectiunile pe care le am si toate lipsurile si inclusiv lipsa apetitului sexual.
Eliberez toate cauzele si toate blocajele si absolut tot ceea ce ma opreste sa fiu eu insumi, sa permit binele cel mai inalt din toate punctele de vedere, sa manifest in permanenta EU SUNT CEEA CE SUNT, nu intreb pe nimeni si nu cer nimanui nimic!

Sursa: George Valah

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 0 comentarii | 178 vizualizari | 2 voturi

Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, iar numarul persoanelor infectate se ridica la 616, au informat autoritatile sanitare din aceasta tara, citate de Sky News, potrivit Mediafax. umarul deceselor cauzate de virusul misterios din China a crescut dramatic: risc major de epidemie globala China a confirmat marti sase decese […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 3 comentarii | 184 vizualizari | 2 voturi

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan (76 de ani), cel care scria in 1981 „Inteligenta materiei“, o carte care a bulversat comunitatea stiintifica romaneasca, vorbeste despre medicamentele viitorului, dar si despre rolul nefast al stresului in viata noastra. Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog si psihiatru, autorul unui numar mare de monografii, tratate, lucrari […]

Autor: Aciduzzul | 7 august, 2013 | 0 comentarii | 246 vizualizari | 2 voturi

Semnalat de George Valah

Autor: Aciduzzul | 11 aprilie, 2013 | 1 comentarii | 375 vizualizari | 4 voturi

Un nou Caz Tecuceanu, soldat, la fel, din nefericire, cu moartea pacientului, s-a derulat zilele acestea la aceeasi institutie spitaliceasca, “Matei Bals”, care probabil ar trebui sa-si schimbe denumirea in Spital de Pompe Funebre. Indragitul actor Toni Tecuceanu a fost efectiv ucis, responsabilitatea medicala pentru moartea lui fiind plimbata de la Colegiul Medicilor la Tribunal, […]

Autor: Aciduzzul | 5 aprilie, 2013 | 0 comentarii | 289 vizualizari | 1 vot

JG Vibes Recently a team of scientists made a statement claiming that up to 40% of people are infected with brain parasites that have the ability to alter human behavior. Joanne Webster, professor of parasite epidemiology at Imperial College London, explains that many parasites favor the brain, “because it shelters them from the full fury […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2022 © BadPolitics