Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Presedintele Nicolae Ceausescu trebuie reabilitat. Despre bolsevism si nationalism – o distinctie necesara
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2013 | 4 comentarii | 629 vizualizari |
(16 voturi )

Dupa aproape un sfert de secol de la asasinarea presedintelui Romaniei, Nicolae Ceausescu, chiar in ziua de Craciun, romanii se pare ca sunt inca in ceata. Multi dintre concetatenii nostri nu reusesc, dupa atata amar de vreme, sa faca distinctia intre comunismul nationalist si bolsevismul alogen. Si nu este doar vina lor. Flasnetele media neo-bolsevice nu au avut niciun interes in aceste decenii sa faca diferenta clara intre cele doua orientari. Si-ar fi taiat craca de sub picioare. Este drept ca, desi confuzi, romanii mai in varsta, ceva mai interesati de subiect, simt ca acei comunisti din jurul lui Ceausescu au fost croiti din alt aluat decat bolsevicii din clica Iliescu & Brucan. Nu de alta, dar unii au fost romani, altii au fost transplantati in Romania dupa ce s-au dat jos de pe tancurile sovietice, cand inca silabiseau limba romana, care nu era limba lor materna.

Chiar daca confuzia persista, subconstientul, care, nu-i asa, este mult mai inteligent decat noi, le spune ca au de ce sa-l regrete pe Ceausescu si, in acelasi timp, sa-l injure si sa-l scuipe pe Iliescu laolalta cu gasca lui de bolsevici. Priveghiul anual de 26 ianuarie la mormantul lui Ceausescu nu reprezinta, de fpat, un gest chiar atat de deplasat precum il prezinta in bascalie flasnetele media neobolsevice.

Unii oameni au ajuns chiar sa regrete ca au iestit in strada in decembrie 1989 cand au dat jos comunistii romani nationalisti pentru a fi inlocuiti imediat cu strainii bolsevici, descendenti directi ai kominternistilor anilor ’40-’50, trecuti pe linie moarta de Ceausescu in anii ’60-’70. Jaful la sange practicat in acesti ani de lacustele rosii bolsevice nu a mai lasat nicio speranta bietilor oameni. Acestia s-au vazut aruncati, pur si simplu, la tomberonul societatii de acesta clica penala. Argumentele lor pro Ceausescu sunt cat se poate de logice. Daca inainte de 1989 aveau un loc de munca care le permitea sa-si creasca copii, sa mearga in concedii si sa aiba un viitor cat de cat predictibil, acum, prin contrast, dupa marele jaf concertat din ultimii 23 de ani au ajuns precum cersetorii.

Argumentul ca neobolsevicii au furat sau au distrus in 23 de ani tot ce au construit comunistii nationalisti ai lui Ceausescu in tot atia ani, este cat se poate de solid.

Sa ne amintim ca principalul capat de acuzare in procesul intentat lui Nicolae Ceausescu a fost subminarea economiei nationale, vina inchipuita pentru care a fost executat imediat. Subminarea economiei insemna, de fapt, industrializarea accelerata a tarii si lichidarea datoriilor externe.

Prin contrast, este legitima intrebarea: cam ce ar trebui sa pateasca neobolsevicii lui Iliescu pentru tot raul pricinuit poporului roman, pentru jaful si distrugerile fara corespondent pana acum in istoria Romaniei, comparabile poate cu debandada din timpul domniilor fanariote?! Cam ce ar trebui sa pateasca aceste lacuste rapace pentru ca au taiat industria si au dat-o la fiare vechi si au indatorat tara pe generatii intregi?! Probabil, ar trebui jupuiti de vii in piata publica.

Dupa un sfert de secol de tranzitie catre nimic, este timpul sa facem distinctia clara intre comunismul nationalist al lui Nicolae Ceausescu si neobolsevismul rapace al lui Ion Iliescu. Trebuie sa intelegem, in sfarsit, ca, in ciuda pacatelor lui, Nicolae Ceausescu a fost un patriot, si-a iubit tara si a luptat pentru independenta si prosperitatea ei. In plus, Nicolae Ceausescu a fost roman, un bun roman(ceea ce nu se poate spune despre Ion Iliescu) in ciuda demonizarii sale din ultimii 23 de ani, de catre bolsevicii care au inteles sa-i pateze imaginea pentru ca si-a permis sa-i traga pe linia moarta.

Fara doar si poate, istoria il va pune la locul lui binemeritat dupa ce se va mai risipi putin ceata de pe ochii romanilor.

Pentru ca trebuie spus fara ezitare: Nicolae Ceuasescu a fost cel mai mare conducator din istoria recenta a Romaniei. Lucru de care bolsevicii alogeni, care au acaparat tara dupa 1989, sunt cat se poate de constienti.

Nicolae Ceausescu trebuie reabilitat si asumat de romani drept una dintre marile personalitati ale acestui neam si trebuie vazut ca un reformator, in opozitie cu kominternistii alogeni ai lui Iliescu. De asemenea, executia sa trebuie privita ca un asasinat rece si calculat fara judecata, pusa la cale de niste straini care vorbeau romaneste. Din acesta perspectiva Nicolae Ceausescu trebuie considerat un martir al poporului roman.

Asadar, nu ar fi deplasat sa ne gandim sa-i cinstim memoria cu un monument amplasat pe locul unde a fost asasinat si, eventual, cu un muzeu. Si nu ar fi rau sa mai terminam sa o tinem langa cu dictatorul in sus, dictatorul in jos ca sa tinem isonul flasnetelor bolsevice.

Pe de alta parte, criminalii straini bolsevici cu mainile patate de sange din gasca Ion Iliescu, Silviu Brucan, Sergiu Nicolaescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu trebuie tratati ca niste tortionari ordinari si judecati(fie si post-mortem) atat pentru asasinarea unui presedinte legitim al romanilor, cat si pentru restul crimelor pe care le-au pus la cale in decembrie 1989.

Mai mult, acesti degenerati bolsevici au pus bazele sistemului de crima organizata si extorcare indreptate impotriva poporului roman, care a stat la baza tuturor clicilor denumite popmpos partide politice dupa 1989. Acest pas este imperativ pentru asanarea morala a poporului roman si pentru iesirea din amortirea anomiei in care se zbate de 23 de ani.

Istoria si constiinta colectiva trebuie sa-i puna pe acesti degenerati alogeni acolo unde le este locul. Este primul pas spre insanatosire. Nu de alta, dar, daca acest pas nu va fi facut repede, reparatiile ar putea fi tardive. S-ar putea sa ne trezim maine-poimanine ca bolsevicul criminal Ion Iliescu va fi inmormantat cu onoruri militare in virtutea faptului ca si-a tocit fundul pe scaunele de la Cotroceni. Si ar fi pacat!

Foto: Mediafax

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics