Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Arta-Cultura
Dupa Patapievici, tot Basescu. Si invers. ICR investeste in filmul „Suspendatul suspendat”
Aciduzzul | 5 octombrie, 2012 | 1 comentarii | 190 vizualizari |
(1 voturi )

Grid Modorcea
Cine vindeca ranile spirituale lasate mostenire de ICR? Cine va face socoteala averilor publice care s-au cheltuit ca alde Pataharbici si Cacartarescu sa scrie in17 limbi ca “imi bag pu… in regina Angliei” (“Orbitor”, p. 241) sau, tot acolo, „Ma fu… in ea de Casa Alba”? Cand va raspunde oare Basescu de ce a adoptat ideea lui Pataharbici ca „poporul roman are structura fecalei”?! Toate aceste mizerii cine le va sanctiona? si nu e vorba de imprecatii, de replici scoase din context, rostite de vreun personaj sau altul, e vorba chiar de opinia autorilor, ei cred asa ceva, ei spurca limba.

Sa o spurce cat vor, e libertate, dar pe banii lor, nu pe ai celor care ii castiga atat de greu si platesc taxe din care se infrupta acesti golani, care fac de ras ideea de „intelectual”.

Raul pe care l-au facut culturii romane “Intelectualii lui Basescu” este de neimaginat! Pentru ei nu erau buni scriitori ca Fanus Neagu sau Mircea Micu, care au murit de suparare, i-au taxat drept „expirati”, au fost facuti zei indivizi fara constiinta ca Liicheanu, care injura comunismul, dar a profitat imens de Ed. Politica, a furat-o pur si simplu, si a transformat-o in Ed. Humanitas, facand din Cacartarescu un candidat la Premiul Nobel! Fura mai rau decat comunistii si o fac si pe cocosii capitalisti! Acestia nu sunt intelectuali, sunt banditi. Caragiale le zicea liber-schimbisti. Mereu carmesc spre cine le da ciolanul de ros. Plesu si-a si declarat liber-schimbarea. Acestia sunt „intelectualii” lui Papura Voda, indivizi fara coloana vertebrala, adica fecalele lui Patascarbici!

In America nici un scriitor nu este sustinut pe bani publici, fiecare e propriul artizan, aici banul public e ban public, in folosul comunitatii, nu al unuia sau altuia. Fiecare scriitor isi castiga prin har si munca proprie cititorii. A facut ICR un sondaj de piata sa vada daca acest profesoras, Caca, este cerut de cititori? Nu. Ei i-au scos cartile, le-au tradus in toate limbile pamantului, pentru ca asa „a vrut muschii” Patabasesti, un aliaj grotesc, o monstruozitate a naturii, cum nici un Morgenstern nu a imaginat!

Noul ICR are o sarcina imensa, sa ia aminte la tot ce au semnalat cititorii, sa faca transparent jaful fostei conduceri si sa ceara socoteala la tribunal. Acesti flamanzi trebuie sa restituie poporului roman banii pe care i-au luat cu japca. Sume imense pe mizerii, pe “ardei in vagin”. Nimic din ce au zamislit Pataharbici et co nu a fost moral.

L-am cunoscut pe Patapievici. Este de o obraznicie fara margini. Un sictirist, un maimutoi plin de ifose. Atitudine pe care a transmis-o si subordonatilor, care se comporta ca el. Corina Suteu este copia lui. A stat ilegal in post, fiindca fostul ei sot era fotograful lui Basescu, si trai neneaca! Perfizi, vicleni, cu multe fete. Una iti spun, dar fac ce stiu ei. Ca si actuala schimbare, pleaca ai nostri, vin ai nostri. A plecat o puicuta, vine alta. La New York a venit Doinita, care cu putin timp inainte de sutarea lui suteu isi lansase la ICR o carte prin care valida o hotie strigatoare la cer. Ea a intrat direct ca bomboana pe coliva, adica pe poarta hotiei, nu pe o poarta curata.

Dintr-o poeta modesta, dar la locul ei, a prins gustul parvenirii si Emil Constantinescu a cocotat-o peste tot, iar acum a devenit si critic plastic! Va dati seama, critic, cu un limbaj de cioara vopasita! Asa au vopsit cioara si alde Pataharbici, care o face pe filosoful! Nulitati fara opera au ajuns sa sfideze orice talent. De ce? Fiindca au avut bani cu ghiotura la discretie. Ei au perpetuat la varful culturii sistemul comunist, care i-a invatat pe scriitori si artisti cu pomana, cu mana cereasca. Ajungea Perjovschi sa mazgaleasca peretii lui MoMA la New York, daca nu-l tragea acolo purcoiul de bani ai ICR? Pataharbici et co. sunt mostre de activisti comunisti sau fascisti! ICR prea rimeaza cu PCR, trebuie sa-si schimbe si titulatura, altfel ne gandim la el ca la Institutul Comunist Roman.

Ia sa nu mai fie pomeni, fiecare sa munceasca, sa vedeti, ar mai fi pe piata vreo carte scrisa de Caca? Ce editura ar investi in lucrari fara valoare, fara cerere? Ei si-au batut joc de adevaratele valori si au investit in mizerii de genul celor pe care le-am tot semnalat de cate ori am scris despre ICR New York. Nici comunistii nu au fost atat de unilaterali, de purtatori ai drapelului antiromanesc si pornografic!

Inainte de demisie, Pataharbici se plangea ca i s-a taiat din prada, ca nu mai poate sa-si continuie „proiectele in derulare”! Care proiecte? Niste jafuri!? Sa-i faca lui Mungiu festival la Bruxelles, sa-si expuna ultima mizerie, cu maicute lesbiene si preoti ortodocsi schizofrenici, film care nu a fost cumparat de nimeni, care nu e cerut de spectatori, care e un fiasco in Romania, dovada ca nu ruleaza la nici un cinematograf public din tara! Iar cand a rulat la Vaslui, protopopul si spectatorii au strigat ca e o rusine!

Acestea sunt „proiectele in derulare” ale fostului ICR. Cu un buget gigant, de trei ori cat al Ministerului Culturii, pentru niste derbedei. Care il lingeau pe „Suspendatul amanat”. Pacat ca nu avem un Lumière sa faca ceva de genul „Stropitorul stropit”. Dar n-o cunoasteti pe suteu de la NY! Am auzit ca, pentru autospalare de creier, vrea sa investeasca in filmul „Suspendatul suspendat”. si ca regia o va semna Dosia Mungiu! Sau chiar Doinita, ca tot a devenit peste noapte critic plastic. si ce mi-e plastelina, ce mi-e cinematografia! Cu limbajul ei de pasarica s-a trezit cercetatoare in domeniul artelor plastice! Oare cine a sfatuuit-o sa schimbe macazul, fiindca nu are vocatie de critic. Nu stiti de ce sunt in stare acesti intelectuali trudnici cand mungesc!

Au muls din pomana cat au putut pentru interesul propriu. Au facut-o si fara talent, bani aruncati pe Apa Sambetei. Ce opera au lasat mostenire Pataputzievici si gasca lui? “Omul recent” tradus in 17 limbi, in timp ce Eminescu a fost aruncat la „debara”. O gasca de putori! si nu miroase a bine nici navala cu care defileaza noua conducere ICR, cu Marga in frunte, deja asumator de turnatorie! Noi luptam sa fie schimbati impostorii si vin copiile sau caricaturile lor!

Demisia sau suspendarea sunt fleacuri, mofturi, tot niste mizerii. Care i-au dat apa la moara Suspendatului sa faca iar un circ de neimaginat! Faptul ca a indemnat poporul sa nu mearga la vot, nu i-a trezit nici un fel de remuscare. Dimpotrriva, e mai agresiv ca lupul in lat! Alo, doamna Merkel, ce facem cu credibilitatea votului, omoram democratia?!

Domnilor, nu se face dreptate cu „suspandari”. Acesti derbedei trebuie judecati.

Sursa: Curentul international via Ziaristi Online

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 551 vizualizari | 1 vot

  – Domnule profesor, omenirea a marcat, în acest an, împlinirea unui secolde la declanşarea Primului Război Mondial. Cum aţi caracteriza, în câteva cuvinte, acest sinistru al istoriei, care a provocat moartea a circa 17milioane de oameni? Sigur că, în esenţă, ne gândim la numărul de morţi şi la uriaşele distrugeri materiale. Dar, în ce priveşte […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 286 vizualizari | 1 vot

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 657 vizualizari | 2 voturi

  Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

  Autor: Aciduzzul | 11 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 548 vizualizari | 6 voturi

  Ceea ce stim despre avangarda literara, artisica in general, este ca ea reprezinta factorul dinamic in miscarea artei, ca are rolul noului fata de vechi, ca este deschizatoare de drumuri, precursoare a artei viitorului, sondand noi cai de exprimare, impulsionand cursul literaturii, al artei, spre noi orizonturi, respingand traditia ca factor fosilizant, retrograd. Din acest […]

  Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1149 vizualizari | 2 voturi

  La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics