Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Elena Udrea, semigoală, a ieșit la vânătoare. Din păcate pentru ea, cam târziu
Aciduzzul | 11 iulie, 2013 | 0 comentarii | 724 vizualizari |
(3 voturi )

George Roncea
Un eveniment monden recent a relansat-o pe Udrea în atenția publică într-o manieră aparte, pe tiparul excentric care o caracterizează. Nunta Robertei Anastase, cu sute de invitați, care mai de care mai potent (financiar), a devenit o rampă de lansare a Elenei Udrea, care a reușit să capteze comentariile unei bune părți a presei quality. Și-au dat cu părerea tot felul de personaje. „Cea mai sexy apariție a fost Elena Udrea într-o rochie roșie care îți tăia răsuflarea“, a declarat Botezatu. Toată presa a remarcat faptul că Udrea s-a folosit de nunta colegei de partid pentru a-și marca disponibilitatea, imediat după divorțul tactic de Cocoș, pentru alinierea pe culoarul de candidată la președinție.

Câteva selecții din presa locală și nu numai sunt semnificative:

„Știre de ultima oră din județul Prahova: Elena Udrea a eclipsat-o pe mireasă Anastase cu o rochie sexy. Elena Udrea a reușit să facă ravagii la petrecerea de la Palatul Știrbey. Ea și-a făcut apariția într-o rochie îndrăzneață lungă, acoperită cu paiete și extrem de sexy. Elena Udrea s-a lăsat fotografiată împreună cu mai mulți invitați, majoritatea bărbați, printre care și Cătălin Botezatu. De altfel, aceasta este prima prezență la un eveniment de acest gen, la care Udrea participă după divorțul de Dorin Cocoș, iar apariția ei a fost una extrem de admirată și de… „vânată“.

„La nunta Robertei Anastase toată lumea s-a uitat la… Udrea“

”Proaspăt divorțată, Elena Udrea a mers la nunta Robertei Anastase într-o rochie roșie, foarte decoltată și cu tot spatele gol, atrăgând toate privirile. Udrea s-a pozat ca un manechin cu invitații și a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta.“

„Elena Udrea, bombă sexy la nunta Robertei Anastase“

“Elena Udrea a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezențe la evenimentul organizat în weekend la Palatul Știrbey. Acesta a fost primul eveniment de amploare la care Elena Udrea și-a făcut apariția după ce a divorțat de Dorin Cocoș.“

Sunt doar câteva selecții din presa centrală și din presa de Prahova, județ ce adăpostește un primar, Ion Apostolescu, din comună Măgurele, care doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă, potrivit propriilor declarații. Se vede treaba că primarul îndrăgostit, ce-și întemeiează poluțiile nocturne pe imaginea lui Udrea n-a fost invitat la nunta Robertei Anastase, deoarece ar fi avut ocazia să-și mai pondereze entuziasmul erotic.

Dintre imaginile apărute în presă, câteva atrag atenția deoarece scot la iveală unele amănunte anatomice ce indică o stare precară a viitoarei candidate la președinție. Ba chiar unii comentatori ai imaginilor decolteului posterior al Elenei Udrea au crezut că fotografii au surprins spatele Simonei Senzual, o fătucă cam trecută, care seamănă pe undeva cu Elena Udrea, dacă e să luăm în considerare afirmațiile lui Mădălin Voicu, un expert în problematica etnicității care a susținut fără drept de apel că „Udrea e de-a noastră, mâncați-aș“, adică de-a lor.

Musculatura dorsală a Elenei Udrea e varză

Spre deosebire de președintele Traian Băsescu care s-a lăudat recent cu mușchii săi plați la o întâlnire cu niște dudui, mușchii aspirantei la scaunul lui Băsescu nu mai sunt nici pe departe ce erau, dacă au fost cândva. Conform relatărilor de presă, „Traian Băsescu a intrat ad-hoc în susținerea cauzei antiobezitate în România, prin puterea exemplului. „La 61 de ani, n-am nici urmă de burtă. Am un anume mod de viață, nu-mi place să arăt deformat Uite!“, s-a entuziasmat președintele, ridicându-se chiar de pe scaun, cu mâna netezindu-și cămașa, pentru a exemplifica.“

Din păcate, spatele candidatei Elena Udrea are deja un început de scolioză, prezintă deformări vizibile și nu se compară nici pe departe cu burta președintelui în funcție.

Conform cele­brului manual de anatomie al profesorului Victor Papilian, de acum un secol, din care am învățat și eu în facultatea de Artă, indiciile oferite de musculatură pot spune multe despre starea de sănătate generală a omului, inclusiv despre starea sa mintală. „Mușchiul are rol în generarea forței animale și a întreținerii locomoției“, spune literă de manual, iar dacă despre partea animalică a Elenei Udrea nu ne putem pronunța, în ce privește locomoția, potrivit indiciilor anatomice ce reies din pozele dosului candidatei, lucrurile nu stau prea bine.

Astfel, mușciul latissimus dorsi dar și mușchii învecinați, fascia thoracolumbar și external abdominal onlic par vizibil căzuți, ceea ce arată că exercițiile pe spate au lipsit în ultima perioadă iar revărsarea șuncilor scoate în evidența și absența lucrului la aparate.

Românii sunt pretențioși când vine vorba de liderii politici, iar politicienii de carieră, cum spune Udrea că ar fi ea, trebuie să-și dedice mai mult timp fizicului, cum a făcut-o și Traian Băsescu, nu întâmplător președinte de atâția ani. Nu ai cum să nu faci o legătură între burta sa perfectă, la vârsta la care unii sunt varză și longevitatea politică, chestiune pe care însă Elena Udrea se pare că nu a înțeles-o suficient, încă. Pentru politicieni mai ales, mușchiul latissimus dorsi sau marele dorsal are un rol important.

Acesta se leagă prin intermediul fasciei toracolombare, pe treimea posterioară a crestei iliace, apofizele spinoase ale vertebrelor toracice T7- T12, apofizele spinoase ale vertebrelor lombare L1-L5, sacrum, pe fata externă a ultimelor 4 coaste și unghiul inferior al scapulei, are inserție pe șanțul intertubercular al osului humerus iar acțiunea sa este decisivă pentru politicienii de carieră care sunt forțați vrând nevrând să facă cu mâna către pulime (așa le zic ei alegătorilor).

Mușchiul la care ne-am referit, precar în cazul Elenei Udrea, este cel care coboară brațul ridicat, realizând și extensia, adductia, rotația internă a brațului. Așadar nu poți face din mână maselor fără un mușchi din ăsta bine lucrat.

În plus, la Elena Udrea dă de dorit și mușchiul erector spinal, a cărui funcție generică este de a participa împreună cu lanțul triplei extensii de la membrul inferior la menținerea poziției ortostatice precum și la extensia coloanei vertebrale pe ansamblu. Se vede clar din poze că coloana Elenei este cam cocoșată, și cum pe deasupra este și cam joasă de înălțime, de aici mania toculețelor de 20 de centimetri, când va avea nevoie de vizibilitate, la mitingurile electorale, va fi nevoită să-și cumpere un pitic, cum făceau pe vremuri domnitorii, pe care să se suie pentru a fi luată în seamă de mase. Un pitic solid însă, deoarece formele voluptuoase ale candidatei indică un indice de grăsime de peste 36 la sută, ceea ce reprezintă un procent de alarmă și arată un risc crescut de obezitate.

Calculul Indicelui de Masă Corporală (IMC) oferă date legate de grăsimea corporală, gradul de acumulare a țesutului gras fiind corelat cu înălțimea individuală. IMC, numit și indicele lui Quetelet (inventatorul sau – savant belgian, fondator al statisticii moderne) este folosit pentru determinarea riscului de boli cardiovasculare.

Când ai IMC-ul prea mare înseamnă că riști să dezvolți diabet de tip 2, hipertensiune arterială sau alte boli cardiovasculare. Elena Udrea, până să lupte corp la corp cu alegătorii va trebui să lupte cu Quetelet ăsta. Supraponderalii sunt simpatici deseori, însă grasele nu sunt plăcute de nimeni, mai ales când șuncile se corelează cu vârsta.

Sursa: Curentul

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics