Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Army/Intelligence
Experienta mea in Legiunea Straina franceza
Aciduzzul | 11 ianuarie, 2012 | 60 comentarii | 15991 vizualizari |
(20 voturi )

Tin minte ca am cautat asiduu inainte sa ma inrolez in LE date despre viata acolo etc. Am vorbit pe forumul legiunii cu fosti si actuali legionari dar tot nu mi-am format o idee. Bun, zis si facut am plecat in Franta (drumul te costa 170-190E cu Eurolines pana la Marseille si de acolo primul tren(9 min, 6 Euro) sau autobuz pana la Aubagne). Oricine din Aubagne te poate ghida pana la baza Legiunii si mergi pe jos pana acolo. Cine pleaca acolo trebuie, in principiu, sa nu aiba nimic de pierdut aici in tara…a se vedea prietena, job bun etc. Ca sa fie clar inca din start, cea mai grea parte este cea psihologica in care esti la ordinul tutoror si vei munci timp de o luna in Aubagne si eventual, in Marseille, de dimineata pana seara. Dupa toate muncile, culcare la ora 10.30 si sculare la 5, mic dejun la 6 fix. Muncile variaza de la bucatarie la gradinarit si eventual constructii mici prin baza (carat pietre, nisip, moloz etc..e rupere daca ai norocul sa faci). Veti sustine niste interviuri la care trebuie sa declari acelasi lucru peste tot si din care sa reiasa motivatia. In cazul meu avand studii superioare si castigand mai multi bani ca in LE am avut parte de interviuri de pana la 2h si in scris apoi(spaga mea ca stiam franceza de la scoala) si apoi muncile cele mai grele ales nominal.

Toata lumea e alternata la munci si se tine o evidenta cine ce a prestat si cum te-ai comportat. Daca fizic sa zicem nu faci fata la ceva e ok, dar psihic nu ai voie sa cedezi sub nici o forma. Altfel esti picat din start, parerea mea.

Testele fizice: alergare: 7 paliere- lejer daca esti cat de cat sportiv si strangi din dinti le faci fara probleme, imediat dupa 4 tractiuni minim si urcare coarda fara ajutor picioare. Asta e tot. Faci bine, nu faci minimum, pa. La finalul a vreo 20 de zile, dupa munci si teste psihologice, 25 sunt opriti si trecuti in uniforma.

Alergare dupa 1 saptamana cu sergentul sef=test bereta..toti il iau. Sfatul meu: cine se crede Rambo si e violent, sarac cu duhul, slab fizic mai bine stati acasa ca va ginesc astia si va pierdeti timpul.

Din start castigi 1.000 E pe luna dar pentru mia aia muncesti de-ti sar ochii. La inceput oricum iti mai trag ei din bani pentru diverse echipamente. La ferma – antrenament de baza(instructie), mai putina mancare si mai putin somn. Se slabeste 5-7 kg. in medie pe acolo.

Dupa o luna de instructie si mars devii legionar si continui instructia. Termini perioada de 4 luni si atentie: PRIMII 5 din promotie isi pot alege regimentul. Depinde ce vrei: 3.500E/luna pentru stat in Africa 2.500 E pt Guyana.

2REP au in principal teatru de operatii in Africa, 3REI in Guyana deci…cu astea prinzi stagii lungi acolo (adica 2ani). In rest cu orice regiment vei face specializari peste tot in primii 3 ani(stagii scurte-4luni si commando eventual 2-3 sapt).

LEtrangere=cea mai buna armata din lume..in afara de GCP din 2REP si commando de la Genisti parasutisti si ei ceilalti sunt soldati absolut normali si folosesc numa FAMAS-u 🙂

Ca sa fii soldat de elita in Legiune si sa pupi misiuni speciale eventual inchipuie-ti ca trebuie sa te descurci cu un sac si de 40kg in spate + arme etc. Deci nu e pt oricine. Intr-adevar alergarea e de baza apoi tractiuni si flotari. Oricum ce se cauta este luciditate, calm si conditie fizica buna sau aptitudini pt a o capata.

Violentele cretine nu-si au locul in LE si esti sanctionat instant pentru ele. In primii 3 ani vei termina stagiile si probabil te vei fi accidentat cel putin o data. Statutul tau e de soldat francez cu tot ce implica asta: asigurare de sanatate, cod personal de la Ministeru Aprararii, card etc.

Ideea este ca in primul rand nu-ti mai apartii si faci ce ti se spune fara comentarii. Pe multi ii termina numai disciplina in ceea ce priveste vestimentatia :)care trebuie sa fie perfecta cand iesi undeva, faci garda.

E greu, si, de regula, daca poti face bani altfel e de preferat sa-i faci altfel. Daca, in schimb, ai instinct de fiara si vrei sa fii printre altii la fel(dar perfect stapani pe sine) si sa ai parte si de ceva actiune in viata(pe langa multa, multa munca) poti incerca LE. E o lectie de viata care iti va conferi un permanent avantaj pentru tot restul vietii. Nu conteaza cat stai in Legiune: 1 luna, 1 an, 2, 3 ..va schimba ceva la tine cu siguranta….in bine zic eu.

La teste medicale, intr-adevar, trebuie sa fii sanatos tun. La inceput se uita la tine, examen ORL,EKG, test urina(drogri,steroizi) ca dupa ce iti dau uniforma sa iti faca si test de sange, iar in final de tot inainte de plecare la Ferma si examinarea dintilor mai in amanunt(la inceput se uita de prima oara sa nu ai prea multi lipsa).

Dupa cele 4 luni de instructie se ridica restrictiile initiale(telefon,regim alimentar) si ajuns la regiment intri in program normal. Aici, insa, performantza fizica va creste, nu va scadea.

60 Comments

      Adauga un comentariu!

      Nume (necesar)

      Website


      *

      Editoriale din aceeasi categorie

      Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

      Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 182 vizualizari | 3 voturi

      Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

      Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 467 vizualizari | 5 voturi

      “Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

      Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

      Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

      Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 583 vizualizari | 6 voturi

      Ofera o donatie
      Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
      fii aproape de noi
      Conferinta_AGROstandard
      PUB
      web design profesionist
      Red Moon Media
      CAMPANII bp
      Atitudine Contemporana
      Televiziunea Copiilor
      Le Pre
      1984 George Orwell
      Televiziunea Copiilor
      piata BIO
      alimente organice
      internet manipulation techniques
      Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
      bad politics

      2009 - 2024 © BadPolitics