Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Lucruri de stiut
FOTO Document\ Experiment: Happy Meal-ul de la McDonald’s nu prezinta nici un semn de descompunere dupa sase luni!
Aciduzzul | 14 octombrie, 2010 | 0 comentarii | 356 vizualizari |
(2 voturi )

Aratand aproape la fel de proaspat ca in ziua in care a fost cumparat, Happy Meal de la McDonald’s are, de fapt, sase luni. Fotografiat in fiecare zi din ultima jumătate de an de artista din Manhattan Sally Davies, meniul pentru copii format din cartofi prajiti si burger nu are nici o urma de mucegai sau de descompunere. Intr-o lucrare intitulata “Proiectul Happy Meal”, doamna Davies, 54 de ani, a urmarit evolutia aparent indestructibila al meniului de fast-food, acesta refuzand sa cedeze fortelor naturii. Proaspat: Happy Meals in ziua în care a fost cumparat, fotografiat de către artista Sally Davies in New York. Gustos: Desi pare un pic uscat si cu un “luciu acrilic”, burgerul nu are un semn de mucegai. Asezat pe un raft in apartamentul ei, Sally a privit Happy Meal-ul cu soc din ce in ce mai mare; chiar si caini ei au rezistat tentatiei de a incerca sa fure gustarea aflata la indemana.

“Am cumparat meniul pe 10 Aprilie in acest an si l-am adus acasa cu intentia expresa de a-l pastra pentru a-i urmari evolutia”, a spus ea.

“Am ales McDonald’s pentru ca e cel mai apropiat de casa mea, dar proiectul ar fi putut fi despre orice alt lant din multitudinea de fast-food-uri din New York.

“Primul lucru pe care m-a uimit in a doua zi a experimentului a fost ca nu mai degaja nici un miros.

“Si apoi a doua observatie a fost ca in a doua zi, cainii mei nu au mai dat tarcoale raftului pe care era asezat, in incercarea de a vedea ce e acolo sus.” FOTO ZIUA a -35-a.

Fast food: La cinci luni de la inceperea experimentului, desi bucata de burger a scazut un pic, aceasta nu arata diferit fata de original.

Asteptandu-se ca produsele alimentare sa inceapa sa mucegaiasca dupa cateva zile, surprinderea doamnei Davies s-a transformat in soc atunci cand a constatat despre cartofii prajiti si burgerul studiat ca tot nu arata nici un semn de descompunere după doua saptamani.
“Atunci mi-am dat seama ca s-ar putea intampla ceva ciudat cu aceste alimente pe care le-am cumparat”, a explicat ea.

“Cartofii prajiti s-au strans usor, asa cum a facut si burgerul, dar aspectul general al produselor alimentare nu s-a modificat pe masura ce saptamananile se transformau in luni.

“Si acum, dupa sase luni, mancarea pare plastic la atingere si are un luciu acrilic.” “Singura schimbare pe care o pot vedea la produse este ca au devenit tari ca o stanca.”

Chiar dacă ea are o dieta vegan (ara produse de origine animala) experimentul doamnei Davies a amuzat-o mai mult decat s-o infricoseze.

“Nu vad acest experiment ca pe ceva infricosator, ci aproape ca pe o distractie”, a spus ea. “Totusi, daca as fi fost consumator de carne, m-as fi speriat la vederea acestui rezultat. De ce nu s-a mucegait deloc? Este ciudat. ”

Când au fost intrebati daca hrana lor nu e biodegradabila, purtatorul de cuvant al McDonald’s, Danya Proud, a declarat: “Acesta afirmatie este bizara si este complet falsa.”

Ea vine dupa ce o bunica din Denver, Joann Bruso, a lasat un Happy Meal un an sa se strice, pana in Martie, pentru a evidentia pericolele nutritionale ale fast-food-ului.

Morgan Spurlock a făcut, de asemenea, filmul Super Size Me in 2004, urmarind modificarile corpului sau pe o perioada de 28 de zile, cand a consumat exclusiv hrana fast-food.

Sursa: Iulian Urban

Sursa: Daily Mail

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 20 septembrie, 2019 | 1 comentarii | 192 vizualizari | 3 voturi

Mihael Duca Cartea mea “Evaluarea si motivarea elevului” a deschis numeroase campuri de dezbatere. Fiind o carte orientata spre anumite teme de cunoastere, am incercat sa nu alunec spre alte teme, pentru a pastra unitatea cartii si logica expunerii. Acolo unde a fost cazul am incercat sa ofer exemple prin care sa argumentez o anumita […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 469 vizualizari | 2 voturi

Oamenii de stiinta au descoperit de ce ne iubim cainii aproape la fel de mult ca pe propriii copii. Astfel, potrivit sciencealert.com, care relateaza concluziile unui studiu publicat recent, atunci cand ne uitam in ochii unui caine, atat in creierul oamenilor, cat si in cel al animalului se elibereaza oxitocina – ”hormonul iubirii/fericirii”. Mecanismul este […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 2 voturi

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

Autor: Aciduzzul | 4 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 301 vizualizari | 1 vot

What’s wrong with Genetic Engineering? Genetic engineering refers to a set of technologies used to change the genetic makeup of cells and move genes across species boundaries to produce novel organisms. Once released, these genetically modified organisms (GMOs) can easily spread and interbreed with other organisms, and they are virtually impossible to recall back to […]

Autor: Aciduzzul | 3 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 292 vizualizari | 0 voturi

Indiferent de cât de buni șoferi am fi niciodată nu putem fi siguri că alți participanți la trafic nu vor comite vreun gest neașteptat, cum ar fi o frână pusă brusc sau trecerea la limită la semafor, care până la urmă ne-ar putea implica într-un accident rutier. Dar o regulă importantă, însă tot mai puțin […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics