Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Ciutacisme
Fantasme ude. Un ONG vrea sa inchida site-uri in Romania anului 2012
Aciduzzul | 13 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 504 vizualizari |
(4 voturi )

Nu-i asa ca ati auzit de Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FA”S”CIAS). Nici noi. Pana ieri. Chiar nu are importanta cine este acesta FACIAS(sic!), care cam duhneste a kominternism, si pe ai cui cetateni ii apara. Si, mai ales, impotriva cui. Cu atat mai mult cu cat acest ONG are o dimensiune internationala pentru a-i apara, nu-i asa, pe cetatenii pe care-i reprezinta pana-n panzele albe, pana la Bruxelles adica. Acest ONG obscur s-a facut remarcat ieri printr-o, nici nu stim cum sa numim demersul…sa-i spunem adresa catre principalele institutii ale statului pentru, atentie, inchidearea unor site-uri si bloguri din Romania. Lucru care, evident, este tratat cu maxima “delicatete” pana si in China sau in statele africane. Evident, acesta este o mare aberatie, cel mult o gluma nefericita, asupra careia nu merita sa insistam.

Este halucinanta, insa, pretentia acestui ONG, cu o mentalitate profund stalinista, insurubata bine in anii ’50 si absolut antidemocratica, care isi inchipuie ca acest lucru ar mai fi posibil, in vreun fel sau altul, in anul de gratie 2012 in Romania europeana.

Practic, acest ONG atenteaza la singurul lucru cert castigat de martirii romani (si subliniem cuvantul romani), in urma loviturii de stat din decembrie 1989: libertatea de expresie in toate formele ei dupa zeci de ani de represiune brutala.

Halucianta este, insa, “psihologia” acestui ONG. Un oarecare exotic, Ovidiu Alexandru Raetchi (un “roman neaos”, dupa cate se pare – FOTO), intitulat “presedinte”, care semneaza nota de informare, vrea sa inchida (sic!) aceste site-uri in anul de gratie 2012 facand apel la tatucul stat si nu in urma unei actiuni in justitie, cum ar fi normal daca apreciaza ca drepturile cetatenilor pe care ii reprezinta ar fi lezate in vreun fel.

Acest gest este in masura sa ne confuzeze pentru ca, din titulatura ONG-ului, intelegem ca “lupta” cu statul pentru drepturile cetatenilor nu ca “cerseste” statului ingradirea drepturilor acestora. Dar, ma rog, poate suferim noi de o mica tulburare de perceptie a realitatii…

Si mai incredibil este faptul ca acest ONG are tot felul de certitudini cu privire la istoria poporului roman cu privire la unele personalitati si evenimente asupra carora nici macar istoricii romani nu au reusit sa se puna de acord.

Ba, mai mult, se substituie, cumva, unei instante moarale care, chipurile, poate decide cine a fost erou al neamului romanesc si cine a fost un criminal pe care ar trebui sa-l tratam cel putin cu nepasare. Este de mirare in acest context ca nu a fost nominalizati aici si Mihai Eminescu, Emil Cioran sau Mircea Eliade. Dar, poate ca nu e timpul trecut. Ar fi fost interesant de urmarit argumentatia, care, in orice caz, nu prea exista nici in situatia data. Lipseste cu desavarsire, pentru ca ONG-ul lui peste nu are dileme. Are numai certitudini.

Stimati domni, va reamintim doar ca au mai existat in istorie “ruguri ale cartilor”. Nu sunteti originali!

Fara doar si poate, dupa cum recunosc chiar ei, acesti indivizi au fost incurajati de precedentul periculos creat de inchiderea unor site-uri care difuzau filme, la cererea expresa a portalului Voyo din grupul MediaPro, care isi vedea, astfel, ciuntite profiturile.

Evident, situatiile sunt fundamental diferite, dar putem intelege disperarea acestor indivizi de a se agata de orice pai in lipsa unei reactii viguroase a adevaratei societati romanesti impotriva acestor abuzuri de-a dreptul grobiene.


Dincolo de ridicolul acestui demers, nu putem sa nu remarcam incercarile a tot felul de organizatii dubioase si cat se poate de obscure de a cenzura presa alternativa.

Evident, in visele lor erotice, ei isi inchipuie o Romanie dependenta in totalitate de producatoarele de laturi morale si intelectuale numite Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, Digi 24, etc. Sau, de ce nu, Voyo.

Din pacate pentru ei, o pondere tot mai insemnata a poporului roman nu prea mai este dispusa sa inghita pe nemestecate astfel de laturi.

Si, inca ceva. Oricine cunoaste cat de cat psihologia acestui popor si a trait sufucient de mult cat sa fi prins si revolutia din decembrie 1989 poate sa afirme cu certitudine ca linistea, “calmul” de acum manifestate de poporul roman seamana al naibii de tare cu cele din lunile de dinaintea momentului 1989.

Redam mai jos “solicitarea” disperata (prin numarul mare al institutiilor carora le-a fost adresata) a ONG-ului in cauza:

FACIAS solicita suspendarea site-urilor antisemite.

SCRISOARE DESCHISA

In atentia Consiliului National al Audio-Vizualului,
In atentia Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Anti-Semitismului,
In atentia Presedintelui Senatului Romaniei,
In atentia Presedintelui Camerei Deputatilor,
In atentia Sefului Politiei Romane,
In atentia Procurorului General al Romaniei


In cursul saptamanii trecute opinia publica din Romania a urmarit implicarea CNA si a Politiei Romane intr-un domeniu cu legislatie inca amigua, vizand site-urile care distribuie filme fara drepturi de proprietate.

Exista, cu alte cuvinte, premise pentru a ridica o problema care – desi lipsita de un continut comercial semnificativ – are o valoare simbolica si morala majora.

Dupa cum stiti, Romania are o legislatie explicita privind manifestarile fasciste, naziste si anti-semite, precum si privind negarea Holocaustului. Aceasta legislatie are la baza OUG nr. 31 din 13 martie 2002 privind Interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, confirmata prin Legea 107/2006.

Acest edificiu legislativ este incompatibil cu acceptarea senina, fara reactie, a unor publicatii si publicatii on-line de propaganda legionara, nazista si anti-semita explicita, in care negarea Holocaustului este o regula ce poate merge chiar pana la promovarea acestuia. Acest continut este considerat insultator atat de cetatenii evrei din Romania, cat si de romanii care traiesc astazi in Ierusalim, Tel Aviv sau Haifa.

Aveti mai jos o lista elementara a acestor canale de propaganda legionara si antisemita:

www.horiasima.ro
www.codreanu.ro
deveghepatriei.wordpress.com
ioncoja.ro
listanationala.ro
frontpress.ro
blog.nouadreapta.org
stefanbolocan.wordpress.com
iudaismul.blogspot.ro – Cu ochii pe evreii din Romania
ortodoxiesaumoarte.wordpress.com
bisericasecreta.wordpress.com
miscarea.net
anti-sionism.blogspot.ro
cahalul.wordpress.com
apologeticum.wordpress.com

Conturile Youtube: Fan Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu, Vesnic Ordodox111

Va atasez doar cateva citate relevante(luate in buna masura de la sectiunea “Comentarii” ale site-urilor – n.bp):

“Singurul Holocaust din istoria omenirii a fost facut de rusii bolsevici, sub conducere sionista. La Pitesti mare majoritate a ofiterilor au fost evrei. Inainte de a trece la Domnul, d-l Iulian Constantin a dezvaluit catorva zeci de persoane ca detine documente care atesta originea jidaneasca a majoritatii din conducerea reeducarii de la Pitesti. Toti au parasit teritoriul Romaniei! Acelasi lucru trebuie sa faca si jidovii ce cotropesc aceasta tara!”

“Noi, tineri nationalisti ortodocsi romani, NU VOM TREMURA NICIODATA DE FRICA IN FATA JIDANIMII SATANICE ! Pentru tara noastra si neamul romanesc, daca este nevoie, NE VOM LUPTA CU TOTI JIDANII DE PE PAMANT !”

“Radu ”Cap de Porc” Ioanid, sa-i fie blestemant numele de jidan indracit… Vedeti cum ne UMILESC jidanii in propria noastra tara?

“Ce sa ceri unui jidan spurcat si infect. Jidanii ne poate invata cum sa devenim hoti, talhari, criminali, etc.”

“RUSINE celor din fruntea Ministerului Apararii Nationale (v-ati transformat in SLUGILE umile ale Washingtonului si Ierusalimului, TARA NOASTRA NU ESTE VINOVATA DE HOLOCAUST). La fel de SLUGI sunt si ostasii romani care ii sustin pe SIONISTII CRIMINALI DIN ISRAEL ! Rusine dle Tataru, RUSINE, iti acuzi propriul popor de niste crime inventate, batjocoresti numele oastasilor romani morti cu arma in mana pentru apararea neamului romanesc, dumneata esti stigmatizat pe viata: TRADATOR AL NEAMULUI ROMANESC SI SLUGOI UMIL AL INTERESELOR ISRAELULUI !”

“Lista cu personalitati de origine evreiasca / jidaneasca ale vietii publice din Romania. Site-ul de stiri ronatvan.com publica o lista larga de figuri publice de origine evreiasca din Romania din mai toate domeniile de activitate. Potrivit sursei citate, persoana care a contribuit la intocmirea acestei liste “este anonima din motive lesne de inteles.”

“O noua prigonire a Sfantului martir Corneliu Zelea Codreanu de catre jidovime. Cum se leapada unii romani de istoria si eroii lor.”

Avand in vedere elementele prezentate, va solicit implicarea, domnilor, pentru suspendarea mediilor on-line in discutie.em>

Precizez faptul ca nu sunt aadeptul unor pedepse disproportionate, cu caracter penal, pentru persoane care pot gresi uneori din ignoranta, imaturitate s.a. Asta nu inseamna totusi absenta oricarei reactii a forurilor abilitate pentru blocarea unor forme agresive de propaganda sovina si anti-semita.

Ovidiu Alexandru Raetchi
Presedinte FACIAS

PS: Sa fie vorba de reclama facila si gaunoasa sau este mai mult de atat?!

Foto: Ghimpele

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 27 februarie, 2014 | 1 comentarii | 611 vizualizari | 4 voturi

Art. 30 / (2) Cenzura de orice fel este interzisă. – Constitutia Romaniei Consiliul National al Audiovizualului (CNA) analizeaza maine, intr-o sedinta speciala, cazul cenzurii fara precedent de la TVR, unde directorul interimar Stelian Tanase a intrerupt transmisia emisiunii “Mostenirea Clandestina” pe TVR International, in urma cu aproape 20 de zile, vineri, 7 februarie a.c., […]

Autor: Aciduzzul | 30 octombrie, 2013 | 2 comentarii | 1042 vizualizari | 5 voturi

Dupa cum era usor de anticipat, “eutansia” nu se va termina in Romania odata cu bietii caini maidanezi. Tocmai a inceput eutanasierea copiilor!! Mai precis a fetitelor…Dupa ce tocmai au rezolvat cainii maidanezi, Realitatea TV a trecut acum la sterilizarea si eutanasierea fetitelor de 11 ani! De data asta, cu un mic ajutor din partea […]

Autor: Aciduzzul | 30 octombrie, 2013 | 7 comentarii | 1701 vizualizari | 6 voturi

Nu-i asa ca sunteti copii mari, educati si cu un IQ rezonabil, calitati care nu va mai permit sa credeti in “coincidente”?!! Ce-ati zice daca ati afla ca, exact cu patru zile inainte de “tragedia” Ionut, in plin clocot al scandalului Rosia Montana, baietii si fetele de la PNL discutau(n-o sa ghiciti!) despre cainii maidanezi?!!(FOTO) […]

Autor: Aciduzzul | 17 octombrie, 2013 | 2 comentarii | 358 vizualizari | 2 voturi

UP-DATE IN PROGRESS…

Autor: Aciduzzul | 14 octombrie, 2013 | 9 comentarii | 1586 vizualizari | 9 voturi

Marius Serban Romania a devenit, mai mult ca niciodata, un spatiu suprarealist. Dadaist. Cred ca este, in acest moment, singura tara din lume in care uciderea cu sange rece a copiilor si violul sunt pe deplin accepate, ba chiar incurajate cu blandete, daca avem in vedere lipsa de reactie a concetatenilor nostri fata de aceste […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics