Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
noiembrie 27, 2021, 9:57 am
Predominant înnourat
Predominant înnourat
4°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:27 am
Apus: 4:39 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Gasca Oprescu, Bancescu & Co NU va omora niciun maidanez!! Pana nu dau inapoi banii furati!! Gata cu prosteala! “Banii repejor si niciun omor!”
Aciduzzul | 11 octombrie, 2013 | 28 comentarii | 1657 vizualizari |
(17 voturi )

Marius Serban
Infractorii de drept comun Oprescu si Bancescu nu au voie sa omoare niciun caine la Bucuresti. Pana nu dau inapoi banii furati din bugetul ASPA si din bugetul Primariei Capitalei. Si vorbim despre sute de milioane de euro, bani suficienti pentru a asigura hrana a mii de caini pana la sfarsitul vietii lor pe cale naturala. Cum poti sustine ca vei “eutanasia” cainii, ca nu poti sustine pe viata hrana si tratamentele lor cand tu ai furat sute de milioane de euro?!! Cand bugetul ASPA este de 18,6 milioane de lei(4,13 milioane euro), cand Primaria Capitalei a facut imprumuturi de miliarde de euro, cand Oprescu isi permite sa arunce 100 de milioane de euro pe un adapost(cam cat ar costa sa faci un aeroport civilizat)?! Categoric, este un non-sens!!

Hrana celor 1.000 de caini inghesuiti ca sardelele in cele doua “adaposturi” Pallady(FOTO) si Mihailesti costa, potrivit lui Bancescu, seful ASPA, 10 lei pe zi(suma, evident, mult umflata, dar sa o admitem), asta inseamna, 10.000 de lei pe zi. Cu bataie, inseamna 2.500 de euro.

Ori, intretinerea cainilor timp de 365 de zile costa 912.000 de euro, adica, mai putin de un sfert din bugetul annual al ASPA. Evident, insa, interesul este ca acesti bani sa nu se piarda “inutil” in mancarea cainilor, ci, cu folos, in buzunarele adanci ale firmelor de casa cu profil stomatologic care gestioneaza capturarea/adpostirea/ eutanasierea cainilor din Bucuresti.

Asadar, la Bucuresti “eutanasia”, in fapt, crima scelerata izvorata din noptea mintii bolsevice, NU are nicio justificare economica(ca, oricum, cea morala este exclusa), din moment ce exista sume enorme de bani pentru maidanezi care trebuie recuperate de la infractorii care le-au furat intr-un stil barbar.

Noi, contribuabilii din acest oras cerem primariei Capitalei sa RECUPEREZE banii furati de aceasta gasca de infractori, bani cu care sa asigure conditii bune de viata cainilor maidanezi, pana la sfarsitul vietii lor.

Adresam aceeasi solicitare Curtii de Conturi(condusa de bolsevicul pensionar Vacaroiu), Politiei Romane si Parchetului, institutii care trebuie sensibilizate cumva sa-si faca datoria, sa-si implineasca menirea, sensul existentei lor. Pana la urma, noi, contribuabilii, trebuie sa decidem pe ce se duc banii nostri – pe hrana si tratamentul cainilor sau pe limuzinele si amantele de lux, dar retardate, ale gastii Oprescu & Bancescu &Co.

Ce solicitam, mai precis:

1. Hranirea cainilor capturati de hingheri pana la sfarsitul vietii lor pe cale naturala, deoarece sumele foarte mari de bani din bugetul ASPA si al Primariei Bucuresti, NU justifica “eutanasierea”. Cerem stoparea furturilor din mancarea cainilor si decontarile fictive, pe sume colosale, a facturilor pentru hrana.

2. Inchiderea lagarelor de exterminare de la Pallady si Mihailesti si constructia unor adaposturi potrivite pentru niste fiinite lasate de Dumnezeu sa fie cel mai bun prieten al omului pe acest Pamant. Cerem de asemenea, un audit extern cu privire la modul in care a fost cheltuita o buna parte din bugetul ASPA pentru constructia acestor adaposturi, pentru ca sumele vehiculate nu se regasesc deloc, dar chiar deloc, in asa-zisele investitii de la Pallady si Mihailesti. In acest moment, asa-numitele adaposturi de la cele doua lagare de exterminare a cainilor sunt compuse, de fapt, din custi alaturate cu dimensiuni de 1,5×1,5 metri, fie complet descoperite, expuse intemperiilor, fie lipsite de orice fel de dotare. Practic, in acest moment, in fiecare astfel de cusca, in care n-ar incapea mai mult de doi caini, sunt ingramadite sase-sapte animale nevinovate pe cate o bucata de scandura sau direct pe asfalt. Mizeria si mirosurile sunt de nedescris, iar cainii au o conditie jalnica. Sunt slabi, murdari si foarte traumatizati. Cu banii recuperati de la cei care i-au furat, solicitam constructia infara oraselor a unor adaposturi de mari dimensiuni, intinse pe cateva zeci de hecatare, cu custi inchise si izolate termic pentru caini, dar si cu terenuri intinse, unde animalele sa se poata misca in voie. Ar fi indicat sa existe iarba si copaci pentru ca animalele sa se poata bucura de iesirea in aer liber. Doar o mica fractiune din fondurile recuperate ar fi suficiente pentru o astfel de investitie.

3. Solicitam, de asemenea, diminuarea sumelor alocate de ASPA pentru capturarea de catre firmele de casa cu profil stomatologic a cainilor comunitari(acum acest “serviciu” costa peste 220 lei, de 22 de ori peste costul real) . In acest fel, capturarea cainilor nu ar mai fi un sport atat de atractiv, iar hingherii, in mare parte niste scursuri ale societatii, n-ar mai fi atat de motivati sa ia chiar si cainii din curtile oamenilor. Solicitam, de asemeanea, incetarea sportului numit decontare fictiva a cheltuielilor cu sterilizarea(decontarea fictiva a cheltuielilor cu cainii deja capturati, sterilizati deja de ONG-uri pe banii lor), incetarea decontarilor fictive a sterilizarilor de 70 de euro, facute, de fapt, cu ranga, la misto, incetarea decontarilor fictive pentru medicamente si tratamente pentru caini, care, saracii de ei, nu au parte de niciunul, inafara, evident, de tratamentul cu ranga.

Surse de finantare pentru solicitarile noastre:

1. Bugetul de 18,6 milioane lei(4,13 milioane euro) alocat anual ASPA, bani care nu se regasesc nici in dotarile “adaposturilor”, de fapt niste simple hale insalubre si extrem de mici, mostenite de pe vremea lui Ceausescu, la care se adauga niste tarcuri umile, ingradite cu plasa ieftina, care au costat, nu-I asa, sute de mii de euro.

2. Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa aloce pentru bunastarea cainilor o infima parte din imprumutul de 500 de milioane de euro, facut in obligatiuni care vor ajunge la maturitate in iunie 2015.

3. Primaria trebuie sa aloce pentru cainii comunitari o infima parte din imprumutul de 800 de milioane de euro pe care tot insista sa-l contracteze Oprescu in numele bucurestenilor. In fapt, o incercare de a masca un jaf de proprtii colosale comis de tripleta Basescu-Videanu-Oprescu.

4. Primaria Capitalei trebuie sa explice bucurestenilor cum a ajuns sa aiba datorii de 2 miliarde de euro!!!! Fara sa fi rezolvat inca intr-un mod onorabil, demn de secolul 21, situatia cainilor comunitari. Este absolut necesar ca o parte din aceasta suma, probabil furata prin firmele de casa ale lui Oprescu, Videanu si Basescu, pe tot felul de asfaltari-reasfaltari, panselute-crizanteme si tot felul de proiecte fantasmagorice, sa fie recuperate sis a fie alocata constructiei unui adapost decent pentru cainii comunitari.

5. Primaria Capitalei nu poate spune ca nu are bani pentru intretinerea pe viata a maidanezilor, atat timp cat Oprescu alege sa duca o viata de nabab, de CEO de multinationala, evident, pe banii contribuabilului bucurestean. Cu alte cuvinte, Oprescu a ales sa nu mai termine de renovat sediul Primariei Capitalei(care se tot renoveaza din 2010) pentru a continua sa-si tina fundul propriu obez si pe cele la fel de grase ale clientilor politici reuniti in gruparea de crima organizata denumita impropriu “Primaria Capitalei” tocamai intr-un zgarie-nori de pe malul Dambovitei(FOTO-Primaria Municipiului Bucuresti. Si fostul sediu care-i pute lui Oprescu). Pentru un mizilic de vreo 10 milioane de euro, cat este chiria in acest bloc de otel si sticla, pe gustul neobolsevicului. Deja sunt patru ani de dezmat pe banii contribuabililor in care penibilul bolsevic se simte, potrivit propriilor aspiratii, ca JR din Familia Ewing. Fara sa-l intrebe nimeni de santate. Inca!

6. Oprescu trebuie sa dea inapoi contributia Primariei din cei 100 de milioane de euro(ati citit bine, tineti-va bine de scaun) dati prietenilor fiului lui Oprescu pentru mega-teapa Dogtown Uzunu(FOTO – Oprescu la Uzunu, Giurgiu), judetul Giurgiu, in fapt doar doua cladiri renovate din vreo sase foste adaposturi pentru animale de pe vremea lui Ceausescu. Asadar, nimic construit de la zero, ci doar spoit pe ici pe colo pe multe, multe milioane de euro. Evident, acesti bani furati, trebuie sa se intoarca in bugetul primariei pentru a putea fi utilizati pentru hranirea cainilor din adaposturi pe o perioada nelimitata.

Capacitatea combinata a celor doua “adaposturi” pentru caini, Mihailesti si Pallady este acum, in acte de 700 de caini, iar, in realitate, de vreo o mie, inghesuiti ca sardelele(pentru ca este foarte profitabila capturarea/transportul, care costa 220 de lei pentru un biet caine).

Avand in vedere ca, potrivit infractorului Bancescu, seful ASPA, intretinerea unui caine costa 10 lei pe zi(suma care include, zicem noi, spagile, cafelele si 1 leu pentru mancarea animalului), inseamna ca intretinerea TUTUROR cainilor din adaposturi costa, daca luam in consideratie chiar cifrele lor umflate, cam 10.000 de lei pe zi(2.500 de euro cu maxima indulgenta, ca suntem generosi) pentru adaposturile Pallady si Mihailesti.

Celelalte costuri sunt neglijabile, daca dam la o parte spagile si furtul din banii publici, pentru ca numarul anjagatilor ASPA este foarte redus, cu exceptia, celor cu functii de conducere, evident. Asta inseamna, 912.500 euro pentru un an intreg. Hai sa zicem, un milion de euro, cu bataie, pentru 365 de zile. Adica, un sfert din bugetul ASPA, fara alti bani de la nasul Oprescu.

Asadar, concluzia este elementara: Niciun caine din Bucuresti NU poate fi “eutanasiat”.

Motivele:

1. Intretinerea pe timp de un an a intregii populatii de caini pe care o pot adaposti centrele Pallady si Mihailesti nu costa mai mult de un sfert din bugetul ASPA(oricum, cainii nu primesc in mod real vreun tratament sau vreo atentie speciala, inafara de cele cateva bobite aruncate in cusca).

2. Nu poti invoca faptul ca nu ai bani pentru maidanezi si ca nu ai avut cum sa rezolvi aceasta problema din moment ce Primaria Capitalei se afla in colaps financiar, cu datorii de 2 miliarde de euro!! In acest caz se pune intrebarea logica: unde sunt acesti bani? De ce nu s-au gasit cateva zeci de milioane de euro si pentru maidanezi? Stiati ca poti construi un adapost de caini de cinci stele, cu conditii de Hilton, poate chiar cu piscina si jacuzzi, cu “doar” cateva zeci de milioane de euro, o fractiune infima din pradaciunea la scara mare din Primaria Capitalei?!

3. Nu poti spune ca nu ai bani pentru mancarea maidanezilor cand tu preferi sa platesti o chirie de 10 milioane de euro pentru un zgarie-nori doar pentru a-ti satisface fantezia bolsevica de a te crede JR Ewing!

4. Nu poti spune ca adaposturile de la Pallady si Mihailesti arata ca niste lagare de concentrare, dar ca ai bagat banii primariei intr-o afacere cu caini de 100 de milioane de euro la Dogtown Uzunu, condusa de progenitura ta, sume care nu se justifica avand in vedere ca a fost vorba doar de renovarea a doar doua foste hale comuniste din cele sase cate are complexul.

Asadar, asteptam cu real interes, decizia domnilor infractori Bancescu & Oprescu cu privire la eutanasia pe 200 de euro/ caine, realizata de firmele stomatologice de casa(care au incasat deja sute de mii de euro pe capturare si “transport”(sic!), invocand, cum altfel, LIPSA BANILOR pentru intretinerea cainilor. Este adevarat, banii LIPSESC, dar ar cam fi timpul sa apara!!!!

28 Comments

     Adauga un comentariu!

     Nume (necesar)

     Website


     *

     Editoriale din aceeasi categorie

     Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 257 vizualizari | 5 voturi

     Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

     Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 340 vizualizari | 1 vot

     Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

     Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 114 vizualizari | 1 vot

     Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

     Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 203 vizualizari | 2 voturi

     Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

     Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 116 vizualizari | 3 voturi

     Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

     Voturi
     Vizualizari
     Comentarii
     18 Sep 2021 | 1 comentarii | 86 vizualizari | 5 voturi
     »
     | comentarii | vizualizari | voturi
     »
     | comentarii | vizualizari | voturi
     »
     | comentarii | vizualizari | voturi
     »
     | comentarii | vizualizari | voturi
     »
     18 Sep 2021 | 1 comentarii | 86 vizualizari | 5 voturi
     Ofera o donatie
     Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
     fii aproape de noi
     Conferinta_AGROstandard
     PUB
     web design profesionist
     Red Moon Media
     CAMPANII bp
     Atitudine Contemporana
     Televiziunea Copiilor
     Le Pre
     1984 George Orwell
     Televiziunea Copiilor
     piata BIO
     alimente organice
     internet manipulation techniques
     Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
     bad politics

     2009 - 2021 © BadPolitics