Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Gazeta de Nord Vest a fost rasa de pe internet in urma razboiului Victor Ponta – Valer Marian. Ultimul articol: Intoxicarile colonelului Timis despre SRI
Aciduzzul | 10 mai, 2013 | 0 comentarii | 540 vizualizari |
(2 voturi )

Gazeta de Nord Vest, publicatie din Satu Mare infiintata in 3 ianuarie 1990, a fost rasa de pe internet in cursul zilei de ieri, 9 mai 2013, iar redactorii dati afara din sediul redactiei cu gorilele unei firme de “security”. Scandalul, chiar daca are pe fond, in aparenta, diverse cauze locale, are loc dupa aparitia in presa a unor acuzatii extrem de grave ale senatorului PSD de Satu Mare Valer Marian, colaborator al Gazetei, la adresa presedintelui Partidului, premierul Victor Ponta, si a socrului sau, Ilie Sarbu. Totodata, ultimul articol cu tenta de investigatii aparut in Gazeta, in data de 8 mai a.c., facea referiri la anumite intoxicari privind conducerea SRI, respectiv legate de prim-adjunctul Florian Coldea, servite, olograf, de un anume colonelul (r) Ioan Timis, implicat in actionariatului Gazetei.

Intr-un comentariu postat pe pagina de Facebook a Gazetei chiar de catre administratorul acesteia in dreptul articolului privind “Intoxicarile colonelului Timis” se afirma textual: “Ba gunoi bolsevic sekurist, spune cati bani ai platit sa ai actiuni la GNV?? ZERO…tu si analfabetul fara studii (cumparate) si cu dosare penale Mircea Govor, sa vedem cat de incoruptibili sunt DNA si Politia ROMANA, ba bolsevic ordinar TURNATOR, sa vedem cat mai rezisiti bolsevicule bou imputit.”

Prezentam mai jos atat aceast articol, recuperat din memoria Google, cat si trimiterile catre dezvaluirile explozive ale senatorului Valer Marian, consiliat de cunoscutul jurnalist Eduard Ovidiu Ohanesian.

Ziaristul de investigatii a publicat, de altfel, recent, pe blogul sau AntiMafia, un articol cu referire la dezvaluiri-bomba facute de Valer Marian: Culisele politicii românești cu fantomele Securității, homosexualii SIE, santaj, orgii si afaceri murdare – Senatorul Marian dezlănţuie Jihadul

De unde nu e foc, nu iese fum, nu-I asa?! Pana la urma Valer Marian saracul stie el ce stie “din interior” despre orgiile si preferintele sexuale ale clicii mici de la conducerea gruparii de crima organizata numita pretentios PSD. Prea se leaga lucrurile si informatiile, dupa cum puteti vedea si in aceste surse decente(o modesta selectie din mii de surse pe subiect). Vezi AICI, AICI, AICI . Sau AICI, AICI, AICI si AICI.

Pe de alta parte, chiar zilele acestea Gazeta de Nord Vest a anuntat angajarea fostului locotenent protestatar Sorin Alexandru Gheorghe iar zvonistica locala il acuza pe fostul procuror Valer Marian de “legaturi primejdioase”.

Intr-o alta postare de pe pagina de Facebook a Gazetei, din data de 7 mai, intitulata “GNV merge mai departe“, se afirma:

Aducem la cunoştinţa opiniei publice, precum şi instituţiilor publice şi agenţilor economici cu care ziarul Gazeta de Nord-Vest are relaţii de colaborare că numiţii Timiş Ioan (fost director executiv), Szasz Lorand (fost redactor şef), Bâtea Ciprian (fost redactor şef adjunct), Pop Florin (fost redactor), Dura Florin (fost redactor), Mureşan Florin (fost redactor), Balog Csaba şi Bumb Sebastian (foşti conducători auto) nu mai au legătură cu redacţia acestui ziar, autoexcluzându-se prin tentative de sabotare a apariţiei cotidianului în urma depistării colaborării unora dintre ei cu anumite servicii secrete sau a cedării altora dintre ei în urma unor ameninţări externe ori a unor promisiuni deşarte.

Începând din data de 8 mai 2013, redactor şef al Gazetei de Nord-Vest este jurnalistul Mihai Bledea, fiul directorului fondator al cotidianului nostru, Ion Bledea.

În pofida presiunilor puternice şi a unor tentative vădite de sabotare, Gazeta de Nord-Vest va apare în continuare, urmând să-şi reia echidistanţa şi incisivitatea care au consacrat-o peste două decenii.

Pentru a evita orice speculaţii, precizăm că sediul Redacţiei ziarului Gazeta de Nord-Vest a fost dobândit în baza Decretului-lege nr. 102/1990, iar acesta aparţine redacţiei şi nu vreunei societăţi comerciale. În acest sens există şi o hotărâre judecătorească definitivă în urma tentativelor unor foşti demnitari sătmăreni (Văsălie Moiş – fost senator FSN şi deputat PRM, Anamaria Biriş – fost deputat PNŢCD, Liviu Dragoş – fost deputat PNL, Horea Anderco – fost primar PNŢCD+PSD şi Szabo Ştefan – fost preşedinte al Consiliului Judeţean -UDMR) de a scoate, în perioada 1991-2007, Gazeta de Nord-Vest din sediul deţinut în municipiul Satu Mare, strada Mihai Viteazu nr. 32.

De asemenea, precizăm că denumirea, respectiv marca Gazeta de Nord-Vest aparţine Redacţiei ziarului Gazeta de Nord-Vest, publicaţia noastră fiind editată sub această denumire începând din 3 ianuarie 1990.

Contăm, ca şi până acum, pe cititorii şi pe colaboratorii noştri.
Director Crina Dunca

Intoxicările colonelului Timiş

Scris de GNV in 8 May 2013

În ultimii ani, pentru a-şi demonstra utilitatea, colonelul (r) Ioan Timiş, fost director executiv la societatea editoare a ziarului Gazeta de Nord-Vest, a încercat să intoxice conducerea ziarului şi pe senatorul Valer Marian cu tot felul de informaţii pe care pretindea că le are de la surse de încredere din SRI şi din SIPI (serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor). Multe din acestea păreau bazaconii şi au fost verificate, constatându-se că nu au legătură cu realitatea. Zilele trecute am găsit în sediul redacţiei mai multe astfel de informări, dintre care publicăm astăzi una, reprodusă prin scanare (foto dreapta), cu scrisul autorului, referitor la un ordin al generalului Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI, aşteptând reacţia de confirmare sau de infirmare de la prietenii noştri cu ochi albaştri de pe strada Prutului. Deocamdată, nu difuzăm numele sursei. (Gazeta de Nord Vest)

Portalul Ziaristi Online asteapta explicatiile redactorilor Gazetei de Nord Vest.

Publicatia online Cotidianul.ro a publicat sau republicat recent urmatoarele articole care au legatura cu actuala situatie a Gazetei de Nord Vest :

Bodiguarzii au închis Gazeta de Nord-Vest

Fetița cu bentiță tricoloră, omagiată de sătmăreni

Modul în care Victor Ponta și Ilie Sîrbu pot fi șantajați

Scrisoare deschisă către tata socru al PSD

Senatorul Marian se autosuspendă temporar din PSD

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 355 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics