Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 2, 2022, 6:40 pm
Soare
Soare
22°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 30%
Vânt: 18 km/h VNV
Răsarit: 7:14 am
Apus: 6:55 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Grupul Bilderberg in 2012
Aciduzzul | 10 ianuarie, 2013 | 0 comentarii | 380 vizualizari |
(2 voturi )

Ion Maldarescu
De departe, dintre cele mai importante evenimente oculte ale anului 2012, iese in evidenta mult contestata si hulita reuniune a Grupului Bilderberg. Desi nu i-a ales si/sau delegat nici o natiune, ca in fiecare an, marii potentati ai planetei si-au dat intalnire pentru a programa soarta umanitatii pentru inca un an. Deciziile reuniunii, dintre care nu lipsesc: situatia EURO, a U.S.D., calendarul „revoltelor populare” si al razboaielor, al practicarii asasinatelor ca politica de stat prin inlaturarea unor sefi de stat incomozi (vezi Mubarack, Ghadaffi…), vor sa arate lumii ca doar „EI” au dreptul de a stabili politica globala si de a manipula omenirea dupa bunul plac. Deloc de ignorat sunt si masurile exceptionale, luate in 2012, pentru asigurarea securitatii inaltelor personalitati participante si a secretului discutiilor, accesul mass-media fiind total interzis.

Prin „targul” Washington D.C. se zvoneste ca s-ar fi constatat la Chantilly, Virginia Westfield Marriott (acelasi loc unde Grupul Bilderberg s-a intalnit in 2004) – ca actualul chirias al Casei Albe este restant la plata chiriei si a obligatiilor pentru prestarile de servicii, asa ca, pentru urmatorii patru ani, s-ar fi hotarat ca altcineva sa castige „alegerile” noului mandat, ca locatar al „Salonul Oval”.

Gura targului mai murmura ca „incoronarea” viitorului presedinte al S.U.A. – dar si al altor state puternice ale lumii occidentale, nu este deloc straina de deciziile „Grupului” malefic, care, din pacate, se erijeaza si functioneaza ca un Guvern Mondial din umbra.

In urma cu patru ani, cand Barack Obama si Hillary Clinton se ciorovaiau in vazul lumii pentru fotoliu, intalnirea secreta a „Grupului” cu cei doi candidati i-a convins pe „Bilderbergi” ca cel ce trebuie sa castige „democratic” alegerile prezidentiale din S.U.A. si sa fie asezat pe tronul de la Washington, era Obama. Dupa acordarea firmanului „inaltei Porti” catre non-valoarea mentionata, spasita, femeia-cioclu, Hillary Clinton n-a avut de ales, si-a lins ranile, obligata fiind sa accepte un rol secundar. Decizii similare au fost luate si in cazul presedintelui George H.W. Bush, in 1985, al presedintelui Bill Clinton in 1991, al lui Tony Blair in 1993 sau al lui Romano Prodi, fostul sef al Comisiei Uniunii Europene, in 1999 etc.

Daca in acest an, la reuniunea „Grupului” celor mai puternici oameni ai planetei, in prim plan a putut fi observat – printre altii – nelipsitul „patriarh” nonagenar al ocultei mondiale, David Rockefeller, Obama nu a mai fost trecut pe lista invitatilor oficiali. Nu ca abandonarea „Nobeliatul pentru pace” al ultimei editii de la Academia Suedeza ar fi vreo pierdere pentru democratia americana sau pentru planeta Pamant, dar curand, Doamna Democratie va fi pusa in fata faptului implinit si va constata neputincioasa „triumful” contracandidatului actualului presedinte american.

Democratia Americana nu mai este decat o simpla grenada fumigena, aruncata in ochii credulilor de catre atotputernicii planetei, iar faptul ca Mitt Romney caștiga alegerile preliminare din foarte multe state din S.U.A. nu mai poate fi interpretat ca simpla coincidenta. In aceasta situatie nu-i prea dificil de presupus ca S.U.A. va avea un nou președinte.

Exprimandu-ma prin limbajul lui Nenea Iancu, s-ar putea spune ca, in speta Democratia Americana „exista, dar lipseste cu desavarsire”. Grupul Bilderberg este cel care decide viitorul S.U.A., nu poporul american. „Legenda” campaniei electorale si alegerile constituie oribile spectacole de circ ieftin, a carei copie fidela am constatat-o si pe plaiurile noastre.

Grupul Bilderberg a declarat razboi total tuturor adversarilor sai. Daca in 2007, un membru Bilderberg exprima dorinta ca „Ron Paul sa-si intalneasca Creatorul!”, in anul 2010, republicanul Ron Paul, senator de Texas, afirma in fata unui subcomitet al Casei Reprezentantilor:

„Planul elitei este sa cada toate statele, sa-si piarda suveranitatea nationala, sa impuna masuri de austeritate drastice in numele unei crize economice fara sfarsit, pentru ca elita sa puna mana pe resursele naturale ale statelor, sa-si consolideze puterea si bogatia, dupa care va fi impusa o singura moneda globala. in acest timp cetatenii vor trai intr-un stat politienesc, supravegheati total prin tehnologie de ultima generatie.”

La recenta intrunire a „Grupului Bilderberg” Ron Paul s-a gasit in centrul atentiei membrilor acestuia, discutia de pe culoarele Hotelului Marriott dintre doi Bilderbergi oripiland opinia publica: „Hai sa-l punem pe Ron Paul si pe toti sustinatorii lui intr-un avion cu un sahid sinucigas si sa terminam cu ei!” Intentia celor a fost generata de faptul ca, unii membri ai miscarii Occupy Bilderberg erau sustinatori ai lui Ron Paul, inamic declarat al sistemului financiar elitist, al blocului industrial militar si al manevrelor Trezoreriei SUA.

Decenii la rand, Grupul elitist Bilderberg a lucrat in cel mai deplin secret pentru „Noua Ordine Mondiala”, simultan cu blocarea mass-media, care le-ar fi deconspirat strategiile, in garnitura razboiului total fiind inclusa si hotararea de cenzurare a Internetului. La comanda Grupului, Senatul american a introdus mai intai Cybersecurity Act, apoi, la 20 septembrie 2009, „Combating Online Infringement and Counterfeits Act (C.O.I.C.A.).

La o alta reuniune senatoriala a aceluiasi an, senatorul Jay Rockefeller (!) a declarat: „Ar trebui sa ne punem intrebarea daca nu era mai bine sa nu se fi inventat Internetul”. in 2012, strategia Grupului a intrat in linie dreapta. A.C.T.A. europeana a exercitat presiuni asupra catorva state sa adere – printre care si Romania -, dar, din pricina manifestatiilor anti A.C.T.A., unele au amanat ratificarea.

Neelie Kroes, insarcinata U.E. cu „Agenda Digitala”, prezenta la intrunirea Bilderberg de la Chantilly, Virginia, a declarat ca A.C.T.A. s-a impotmolit si ca nu merge ca „unsa” asa cum s-a sperat, si ca ar fi cazul sa se treaca la impunerea identitatii electronice. Mai explicit, pentru a avea acces la Internet, autentificarea va fi validata numai prin semnatura electronica, inclusiv o „capsula electronica”, cu scopul inregistrarii datei si orei accesarii, cautarile utilizatorilor, experimentul urmand a fi aplicat mai intai in Europa.

S-a dorit legiferarea Statelor Unite ale Europei, cu Herman Van Rompuy presedinte, dar pentru realizare, este nevoie ca economiile europene sa fie aduse la acelasi numitor, Grupul propunandu-si, nu falimentarea monedei euro, ci a Europei in sine, responsabil cu „stimularea falimentarii” fiind numit Jean-Claude Trichet, sef al Bancii Centrale Europene. Se intentiona, in prima faza, legiferarea Tratatul de la Lisabona, acesta fiind baza unui super-stat federal european. Prin programul „Schimbarea Climei” si instituirea „taxei pe carbon” astazi se urmareste desfiintarea industriilor nationale, preluarea resurselor naturale prin companii „eco” alese de Grup (va suna cunoscut?).

Cand statele vor semna „taxa pe carbon”, multe industrii declarate „poluante” vor falimenta, beneficiare fiind doar companiile occidentale dotate cu tehnologii de ultima generatie. Deocamdata, Iranul este in asteptare, „Bilderbergii” hotarand la intrunirea din acest an: eliminarea regimului lui Bashar al Assad din Siria, si nu intamplator, combaterea nationalismului – inamicul lor declarat.

Sursa: Art-emis

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 321 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 554 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9857 vizualizari | 8 voturi

Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 594 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 607 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2022 © BadPolitics