Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
MEDIA
Hackerii nationalisti au salvat din nou onoarea Romaniei. Romanian National Security(RNS) a blocat presa din Ungaria in numele lui Avram Iancu (Victor Roncea)
Aciduzzul | 21 martie, 2011 | 3 comentarii | 553 vizualizari |
(3 voturi )

Atacul din ziua de duminica a afectat cel putin patru dintre cele mai importante surse de informatie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu si echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile. 🙂

Romanian National Security – Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-ati inselat crezand ca la o palma data istoriei si poporului Roman (15.03.2011) noi vom intoarce si celalalt obraz. Constiinta nationala ne obliga sa luam masurile morale pentru ca Eroii Neamului Roman sa se odihneasca in continuare in liniste. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.

Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita si nu vom ierta. Puneti-ne rabdarea la incercare!

Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.

“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicatiilor maghiare.

“O organizatie de hackeri romani ce au luat in maini legea si pedepsesc statele straine” este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat si modificat paginile principalelor site-urilor unguresti, asa cum au procedat si cu alte ocazii (vezi mai jos, in baza articolului).

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizatia Romanian National Security, gruparea a iesit la iveala, de nicaieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizatie de hackeri romani ce au luat in maini legea si “pedepsesc” statele straine, in special presa online si televiziunea, accesand si modificand paginile principale ale acestora in mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea gruparii indreptat catre state precum UK, Italia, Franta ce au publicat in media articole si inregistrari in care romanii erau confundati cu tiganii intr-un mod josnic.

Dupa acele raiduri, gruparea a intrat in anonimat si nici pana astazi nu sunt cunoscute informatii concrete despre baietii care organizeaza aceste raiduri. Unii sustin ca grupul nu ar fi nici macar roman, desi mesajele nu prea confirma acest lucru.

De ce Ungaria?

In urma cu cateva zile, extremistii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizatie extremista afiliata Garzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestatie publica in care l-au “spanzurat” pe Avram Iancu, liderul motilor care au luptat in 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat nastere unui val de proteste, care a atins si gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment loveste puternic Ungaria. Mesajul publicat de acestia fac referire directa la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din aceasta dimineata a afectat patru dintre cele mai importante surse de informatie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu (site-ul este indisponibil deja) si echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principala sau o parte din subdomenii.

Structura paginii este asemanatoare cu cea folosita in atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gandul la aceeasi grupare, dar acest lucru nu il garanteaza nici ei, si nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul detinut de site-urile presei si televiziunii din Ungaria confirma faptul ca ei doar doresc sa atraga atentia asupra faptului ca istoria Romaniei nu poate fi alterata si umilita de o minoritate, cum sunt ungurii.

Nota WII : Materialul prezentat reprezinta doar relatarea evenimentului, worldit.info nu a incurajat si nu incurajeaza astfel de demersuri. Alte detalii de la WII despre RNS.

Nota Roncea.ro: Dimpotriva, eu unul ii incurajez pe baietii de la RNS sa-i arda pe toti bozgorii din lume!

Sursa: Victor Roncea

3 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 24 decembrie, 2015 | 0 comentarii | 787 vizualizari | 2 voturi

  Iuliana Gatej, reporter la Antena 1 si Antena 3, a decedat astazi in localitatea Dumbraveni, Vrancea, de pe DN2, dupa ce masina pe care o conducea, un Land Rover, a iesit in decor si s-a ciocnit cu un stalp, informeaza Vrancea 24 Iuliana Gatej avea 30 de ani si anterior a mai lucrat la Realitatea […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 3 comentarii | 427 vizualizari | 2 voturi

  Papa Francisc afirmă că este de acord că libertatea de exprimare este un “drept fundamental” dacă opinia serveşte binelui comun, arătând totodată că este greșit să ucizi în numele religiei. “Oamenii nu au dreptul de a lansa provocări, nu pot insulta credinţa altora, nu o pot lua în derâdere”, a declarat Papa Francisc, în avionul […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 837 vizualizari | 3 voturi

  Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 414 vizualizari | 2 voturi

  Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris. Printre colportori. politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 236 vizualizari | 4 voturi

  În urma vizionării conferinței de presă susținută de reprezentatul A.S.P.A., Răzvan Băncescu, am luat notă cu surprindere şi indignare de ultimele declaraţii, inacceptabile din partea unor autorităţi ca P.M.B. şi A.S.P.A., conform cărora membrii Grupul Social pentru Apărarea Drepturilor Animalelor ar avea caziere cu condamnări definitive. Modul în care acesta ne-a calificat ca fiind “o […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics