Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
In apararea lui Aurel Fratila
Aciduzzul | 22 ianuarie, 2013 | 5 comentarii | 571 vizualizari |
(4 voturi )

De cand lacheii marelui licurici s-au cocotat la putere pe spatele unui popor indobitocit de mass-media alogena, stiri precum aceasta nu ar trebui sa ne mai surprinda si totusi…intr-atat de incredibila este aroganta stapanilor, pe cat si tupeul slugilor, incat coarda cea mai ascunsa a Romanilor ne-vegetativi, a fost atinsa si vibreaza nervos: Inginerul militar Aurel Fratila este pe cale sa aiba parte de o soarta cumplita si absolut nemeritata, pentru ca a indrazit sa puna pe roate o afacere, prin care componente de ghidare a avioanelor au fost comercializate catre Iran. In urma solicitarii americane, Curtea de Apel Bucuresti a admis, in 11 ianuarie, cererea de extradare a romanului. „Sentinta penala nr.12 din 11 ianuarie 2013 – Admite cererea de extradare formulata de autoritatile judiciare din Statele Unite ale Americii privind pe persoana extradabila Fratila Aurel.

Dispune extradarea numitului Fratila Aurel catre autoritatile judiciare din Statele Unite ale Americii. Ia act ca persoana extradabila Fratila Aurel se prevaleaza de regula specialitatii. Dispune arestarea persoanei extradabile Fratila Aurel in vederea predarii, pe o perioada de 30 zile, incepand din data de 11.01.2013 pana la data de 09.02.2013, inclusiv. in baza art.192 alin.3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia”, se arata in minuta instantei.

In primul rand, orice cetatean sau stat suveran, are dreptul sa faca comert cu cei care nu le ameninta existenta. Iranul, departe de a fi constituit vre-odata o amenintare pentru Romania, obisnuia sa aiba relatii excelente cu noi, de fapt intr-atat de bune, incat specialistii nostri le dezvoltau exploatarile de petrol si gaze, iar banii lor curgeau garla in directia noastra.

In urma unui consemn dat prin SUA de catre suspectii de serviciu care au napadit-o, lumea intreaga e obligata (chiar este?) sa trateze Iranul ca un stat paria, cu care nu e voie sa faci comert, daca nu vrei sa suferi consecinte, de la puscaria cu care e amenintat Aurel Fratila, la “actiunile democratizatoare”, ale caror adevarate scopuri le stim cu totii si nu mai trebuiesc repetate.

Ma intreb daca si Rusia participa la acest boicot, denumit pompos “embargou sanctionat de catre natiunile unite” (pfuuui..), sau isi baga cizma in toata liota de caraghiosi, vanzand Iranului cele de trebuinta pentru functionarea normala a tarii. Pe cat de normal se poate functiona de cand rahiticul dar beligerantul purice din vecini, face zgomote amenintatoare de pe spatele elefantului pe care s-a aciuiat. Priviti numai la biata Siria…

E absolut revoltator ca asupra unui cetatean Roman sa planeze spectrul infiorator al puscariei pe cateva zeci de ani, sau poate chiar pe viata, in inumanele puscarii americane, in care violul homosexual a fost practic inventat.

Daca Aurel Fratila poate fi extradat si judecat pentru “terorism” (a planuit oare sa puna vre-o bomba undeva ?), asta inseamna ca nici un Roman nu se mai afla in siguranta in propria lui tara si ca azi-maine, orice act de dizidenta, fronda sau chiar un accident, ar putea fi crunt pedepsit – sa nu fie!

Evident, reciproca nu se aplica, chiar si in cazuri absolut flagrante, cand fii de ambasadori ai inaltei porti, beti crita, comit crime la volan. Se aude ca treaba cu marinul a fost doar o acoperire. V-ar surprinde?

Abominatia asta trebuie stopata cumva, caci se creaza un precedent extrem de periculos. Azi-maine ne vor alinia pe cei care refuzam Mc-Donalds, coke si productiile grosolane si anti-artistice, emanate cu duhoare specifica din Hollywood. Scrie un cetatean:

Am ajuns o tara de sclavi ai vestului. Statul nostru raspunde in primul rand fata de patronii straini si in ultimul rand fata de constitutie si drepturile cetateanului roman “suveran” in tara asta. Daca un roman face comert cu Iranul, ilegal sa zicem, el incarca ori legea romanesca, ori legea iraniana. Cum poate statul roman sa-l extradeze spre judecare in America, ce responsabilitate poate avea un roman sa respecte legile americane in afara Statelor Unite? Ca sa nu spunem ca comertul cu arme cu un stat suveran, dusman sau nedusman al Americii nu e in nici un fel “terorism”. Terorismul inseamna violenta cu scop politic a organizatilor nestatale, indreptata impotriva populatiei civile.

Ei, frati Romani carora inca va mai pasa, pune cineva de o petitie in sprijinul bietului om?

Sursa comentariu: Adevarul

Sursa: Eufrosin

5 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 355 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics